Hogy a munkában részt nem vevő PR katasztrófa turista és sleppje akkor is útban van ha éppen Orbán Viktornak hívják? Talán vitatod? Aki valaha is megfordult a gáton az tisztában van vele.
Vagy talán azt hogy katasztrófa helyzetben a min elnök feladata a törzs munkájához a feltételek biztosítása? Erre meg törvény van.
Egyszóval amikor Viktor a törvényben előírt feladatai helyett a gáton fótózkodással akadályozta a munkát akkor ártott azzal hogy nem a munkáját végezte és ártott azzal hogy útban volt.
Használni mit is használt? Mi olyan volt amit irodából ne tudott volna sokkal jobban megtenni?
Ha erre a lelkesítette az embereket dumával jössz akkor azzal csak azt húzod alá hogy közelébe sem jártál a védekezésnek. Lelkesedésből bőven sok volt.
Tőled is kérem: írjál helyet, időt, szereplőt. Akkor elhiszem az akadályozást, ha bizonyítod, hogy nem engedett homokzsákot pakolni X helyen. Így gyűlölködés az egész.
Hogy ezért legyint még mindig az ország nagyobbik fele ha balról kritika jön, mert kinek van kedve odafigyelni mikor 80 %-ban csak üres szövegelés amit bármi kapcsán el lehet nyomni ?
Rekordárvíz érkezett és az ország a kormány vezetésével helytállt. Ez a nyilvánvaló. Belekötni abba hogy a politikus ebből kampányt csinált mosolyogtató, nem lesz ettől több antiorbánista, sőt az ellenzék éppenhogy saját magát komolytalanítja tovább.
Orbán égigjárta a párszáz kilométeres folyószakaszt és akadályozta a munkát, te meg követted.
"Mégis honnan tudnád te hogy én voltam e a gáton vagy sem?"
Nehéz elképzelni hogy laptoppal mobilnetről fórumozol egész nap, onnan a gátról. Nyilván nem zavarva a munkát. Talán jobbkezedben egy laptop balkezedben egy homokzsák.
Nyilván PR-kodik Orbán, politikus, mi mást tenne, mind ezt csinálja.
Csak éppen ki nem szarja le akkor, ha amúgy a rekordárvíz elleni védekezés tényleg szervezetten működött. Ehhez képest a fotelból osztani az észt elég ciki.
Én kisapostagiakkal beszéltem akik ott voltak kinn az utcájukban a vízzel és a segítségükre érkezőkkel. Elmondtam amit mondtak. Te meg pakolod be a kádár-képeket a az íróasztalod mögül.
Azt amúgy meg mindenki tudja aki részt vesz bármilyen operatív vezetésben, hogy igenis ki kell menni a helyszínre a nagyfőnöknek is ha olyan a helyzet.
Persze neked erre is lehet egy elméleted, hogy de mostazorbánrólvanszóezérteznemigaz.
Észérveket kevered a saját elméleteiddel, melyekre bizonyítást jellemzően annyit hozol, hogy egy másik saját agymenéseddel támasztod alá. Ha szembejön a valóság az sem zavar téged.
Az igazat megvallva, ezt vakarja az ügyészség. A lényeg, hogy a Római ne legyen elbakva. Aki ártérre épített, az meg vegyen csónakot. A Római ma talán az egyetlen természet és vízközeli hely budapesti viszonylatban. Nem kéne hatalmi vágytól átsütve tönkretenni.