Ok, köszi! Sajnos már látom, hogy nem megy föl rá a tárcsa... :( A bovdenszett nem tudom miben segíthetne "szerintem" nincs azzal gond, teszi a dolgát. Deore fékek/karok vannak elöl-hátul, Shimano M70/T3 pofákkal. Kezdek valamelyest képben lenni: M590-es V-fékem van nagy valószínűséggel (ez a Deore fék). Ehhez három Shimano pofa létezik: M70/T3, M70/T4, S70C. Nem lenne jó minőségű az M70/T3, a másik kettőhöz képest? Mi a különbség? Vagy egyáltalán nem jó egyik sem??? Vagy olyan, mint az a utóknál, hogy az "ÚJ" aakkumlátor "A" jó akkumlátor?
Ok, köszi! Sajnos már látom, hogy nem megy föl rá a tárcsa... :( A bovdenszett nem tudom miben segíthetne "szerintem" nincs azzal gond, teszi a dolgát. Deore fékek/karok vannak elöl-hátul, Shimano M70/T3 pofákkal. Kezdek valamelyest képben lenni: M590-es V-fékem van nagy valószínűséggel (ez a Deore fék). Ehhez három Shimano pofa létezik: M70/T3, M70/T4, S70C. Nem lenne jó minőségű az M70/T3, a másik kettőhöz képest? Mi a különbség? Vagy egyáltalán nem jó egyik sem??? Vagy olyan, mint az a utóknál, hogy az "ÚJ" aakkumlátor "A" jó akkumlátor?
Kivi válaszában nyugodtan bízzál, erre a vázra valóban nem lehet tárcsát tenni, és abban is teljesen igaza van, hogy egy új bovdenszettel és jó minőségű fékpofákkal eléred amit szeretnél. Az alapszintű tárcsának csak májerfaktora van...
Nem fogjuk őt lebeszélni, mert ez a váz amúgy sem alkalmas a tárcsához. :-) Viszont egy pár jó fékpofa, megfelelő bowdenezés, és ESETLEG egy pár fékkar csodákra képes.
Pedig csak egy szintet kell feljebb ugrani, és az utolsó hozzászólás szerint elrendezni a kerékpáros fórumon belüli topicokat, és benne lenne az első tízben. Bringa szereléshez kéne egy kis segítség címmel. Ott aztán majd jól lebeszélnek a tárcsafékről, meglásd :)
GT... talán Aggressor(?) kb.: 10 éves Sajnos sejtem már a választ, de atzért várom.
Még valami: elöl van teló, sok éve már hogy elkezdett "akadozni". Fújtam bele teflont... :) még rosszabb lett. Azóta vagy visszajavult, vagy megszoktam. Zsírozni kellene inkább?
A kerékpárszerelés topicban lenne igazán a helye, de ha beírod a bringa típusát, akkor megmondjuk, hogy alkalmas-e rá. Ha képet is tudsz csatolni a bal hátuljáról még könnyebb a dolgunk.
Sziasztok, nem biztos, hogy jó helyen járok, de próbáljuk meg! Van egy "montim" és - bár kocabringás vagyok - ha használom, akkor elég gyakran lejtmenetben, ahol fékeznem kell. Hangos, kopik (a felni is), bosszantó. Arra gondoltam, hogy kicserélem hátul tárcsára (mechanikusra). Hogyan tudom meg, hogy fel lehet-e rakni a vázra, illetve az agy jó-e hozzá? (ha valaki belinkelne egy képet, amin látszik, hogy milyen felfüggesztési helyek kellenek megköszönném). Ha elirányítatok más, idevágó fórumba, azt is!
két huszonnyolcas, női bringa, helyhiány miatt eladó, csak kerekek meg nyereg kell rájuk, aztán huss...
a kék nem tudom milyen gyártmány, nyeregcső van hozzá, a sötétzöld indiai, ROADMASTER, láncot, meg az eredeti lámpatartó vasat tudom adni még hozzá, kerekei (szerintem) hullák, de odaadom ha kell.
Trek 1500 SLR vazat keresek 54cm meretben a kepen lathato szinben ( ha van mas az is jo csak ne rozsaszin legyen ) Keresek hasznalt jo allapotu Campagnolo Record v. Chorus szettet ( 9-est )
Eladnák egy KTM Da Bazdard FREESTYLE BMX kerékpárt. A bicaj nagyon szép állapotban van,csak felületi apróbb karok vannak rajta. Nyolcas nincs benne. Nagy lánctányéros,Tektro első és hátsó fék van rajta, Kenda Kovert gumik, alumínium hajtókarok, Wellgo pedálok. Kb 12-13 kg -os a bicaj. Irányár: 70 000 Ft. Érdeklődni telefonon:06-30-400-34-23
Ezenkívül lenne még egy eladó Giant Box Two Freeriderem. 26"-os, alumínium, 21 sebességes.Shimano STX váltókkal van felszerelve, GIANT GTM középteleszkóp, RST rugófeszítős első teló, VUELA AIRLINE dupla alufelni rozsdamentes küllőkkel,alumínium KELLOY kormány és stücni, alu gyorskioldós üléscső és gyorskioldós elsőkerék,cipőrögzítés alumínium hajtókar és pedálok. Irányár:34000Ft