Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Amúgy mi az amit "nem bír"? UEFI kikapcsol, kész, de lehet nem az lesz a baja. Vagy driverek nem voltak? Nekem van pár Win7 Gigabyteos cucc, de nyilván nem az a széria lesz.
Jelentem, egyszerűen nem bírja az uefis gigabyte a win7-et. Nyolcszor lett újratelepítve, hárman is próbálkoztak vele rajtam kívül, de előbb utóbb mindig beokádott. A win 10-el viszont hibátlanul hasít.
Ja, hogy ajándék? Meg kellene kérdezni az illetőt, hátha elképzelése is van, mert ez biztos, hogy fájni fog, ha ért is hozzá viszont aki venné, az már kevésbé. Nekem ez elsőre nem esett le, de most visszaolvastam.
Oké, na de ez nem valami csalónak a weboldala, hanem a wizzair! Ilyenkor mi van??? Nekem most semmi sürgős dolgom nincs arrafelé, de ha mondjuk valaki online csekkolni akar?
Az baj. Az ilyen százezres gépek meg elavulnak, elhasználódnak gyorsan, az is ciki, tudom, de nem azonnal. Viccen kívül, nagyon játékgépek vannak ebben az ársávban, az említett B50 sem egy nagy eresztés, nulla dizájn, de mégsem írhatom azt, hogy mindenkinek 400 ezres Thinkpadet, mert az bezzeg gép. :-) Nehéz kérdés ez.
Használt i3-i5 Latitude, ProBook, EliteBook, komolyabb Thinkpad laptopot. Thinkpad 520 most gyanúsan sok a piacon és jó cucc. Többit max. linkelem. Legális Win kérdése miatt már jövünk egy dícsérettel.
Le lettem beszélve itt mindkettőről. OK. Akkor kicsit másképp. Mondjuk el tudok menni max. 100.000 Ft-ig. Karácsony, ajándék. Bármennyire is megkímélt meg szuper jó és alig pár hónapos olyan a szitu hogy egy használt gép az ciki meg égés lenne. Ami elvárás telepített legális op. rendszer és optikai meghajtó. Erre mi a javaslat?
"Oprendszer nincs tisztaszoftver, vagy hasonló felállásban már?" Ezt nem egészen értem, ezért lehet hogy hülyeséget válaszolok. Van egy HP notebook legális Windows 8.1-gyel. Ezzel mit tudok kezdeni?
Árban nehéz mit mondani, de AMD ne, HP se. És az Intelből is harmatos gyenge ez a CPU, könyvelni való az ilyen gép, ha egyetemista, netezik rajta, meg majd valami szimulációt, akármit kell futtatni, el fog vérezni az a proci, én spórolnék i3-ig. Oprendszer nincs tisztaszoftver, vagy hasonló felállásban már? Üffél most vett akciósan, 109-ért Lenovo B50-et, i3-mal, igaz, oprendszer nélkül. Egy winnel olyan 118 köré alakulhat, annál kevesebbet szerintem nem szabad gépre szánni.