Aztán meg javít , az elpi-hez könnyü hozzáférni és még javítható is de a kondi nehezebb dió , de ha nem butorba épített a hűtő akkor mindenre van +oldás !
Az enyém egy a SAM..G italadagolós No Frostos volt Digitális vezérlésü R600-as
Gyári hibás eladatlanként vettem egy tizesért
Ma híbátlan R12 :))A Médiába hanyatvágtam magam amikor megláttam mennyibe kerül :)
Hát igen az ilyen hibákat mi mindíg behozzuk a céghez ! Az asztalon van amelyikkel napokig kínlódik az ember mire jó lessz de legalább van ideje az embernek mellette másikat javítani !A másik meg az ,hogy visszavitel előtt járatjuk őket pár napig tuti nincs hiba :)
Nállunk egy Dae--o No frost van az asztalon már tavaj óta :) Szerintem kuka lessz !
Nincs újabb fejlemény, már két napja egy percem sem volt foglalkozni vele.
Tegnap egy kímával szívtam, nyomáspróbán csípőbűl átment, a vákum 2 óra múlva is 20 mbar volt(marha hideg volt kint). Vennem kell egy kétlépcsős szivattyút.
Ma, egy W...ool. gyártmányú hűtővel szívtam akkorát, mint a torkos borz. Reggeltől mostanáig baszkuráltam, és nem tudtam megcsinálni. Eldugult a kap. cső valahol bent a belében. Szétszedtem , kifúvat, új szűrő, ellenőrzés - még szelel, vákum, feltölt - nem megy. Szívónyomás 300 mbar, megint eldugult. Nosza gyorsan szétszed, azelőbbi procedurát végigcsinál - nem megy.
Még háromszor megcsináltam, csakazértis, de kifogott rajtam a kis g.e.c.i. Ma én fizettem, hogy dolgozhattam. Ez volt az első gép, amit nem tudtam a helyszinen javítani - bosszant.