Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Mert az ilyen vacakok rég nem onnét indulnak, ahonnét egyszerű, beépített eszközökkel meg lehet találni. Keress rá a Sysinternals féle Autoruns programra, és ott nézz körül, hogy mennyi minden indul a rendszerrel valójában.
Ha cigölöd, akkor áll. olyankor nem annyira kényes. De a 7200 az a teljesítménye miatt jó, frankó, sokkal gyorsabb, mint az 5400. Az SSD-nek viszont nem ér a közelébe.
Egy Lenovo 3000-esbe lesz, abban pedig eléggé zárt a hely. Meg hát van is mitől féltenem: gyakran cígölöm biciklin-motoron, kormányra akasztott szatyorban...
Asszem akkor mégiscsak SSD lesz belőle. (Ehh... annyira jó lett volna az az egy tera.)
7200-as érzékenyebb, melegedőbb jószág. Nem olcsó gépbe való, hanem olyanba, ahol van a vinyónak is valamilyen rendesebb szellőzése és extra védelme, nem a merev vázhoz van mereven kötve.
Köszi. A válaszodat kimásolom és elmentem. Egyszer talán szükségem lesz rá. 3 és fél ezerért vettem egy bontott alaplapot. Ezt a hozzászólást már az "új" gépen írom. :)
A WIN 10 feltelepítése után nyomtatni akartam. A nyomtató HP LaserJet 1100. Mindig tökéletesen működött, a WIN 7-nél is. Most nem tudok nyomtatni, a nyomtató hibaállapotban van. Az Eszközkezelőben ez van „Ez az eszköz megfelelően működik.”
Ha a Recent könyvtárban törölni akarok, a Total Commander lefagy, csak a számítógép kikapcsolásával tudom éleszteni.
Mit tegyek? Ha a WIN 7 lemezt betenném, visszatelepítené-e a hetest? Előtte le kellene törölni a Windows könyvtárat?
Szeretnék örökre megszabadulni ettől a dögtől (WIN 10), ahol még a Microsoft Games könyvtárat sem találom és tele van számomra felesleges hülyeségekkel (Áruház / SODA / Groove zene / XBox Live stb.). A kedvelt Intéző helyett is csak ismeretlen ablakokat találok.
Én egy vénember vagyok és számomra tökéletes volt a WIN98, az XP, de állandóan azzal riogattak, hogy ha megszűnik a támogatás, akkor sérülékenyé válik vírusokra.
Most eljutottam oda, hogy már nyomtatni sem tudok a dicső tizessel.
99-100% cpu használat a Firefoxnál. Inditottam csökkenentett módban, akkor is
Korábban , mint irtam itt, volt valami kiirthatatlan malware vagy mi, ami eltéritett mindig más oldalakra
Uninstall Firefox, kiirtottam a nyomát mindenhonnan, kézzel és reg.cleanerekkel. ujratelepitettem a Firefoxot. Végigolvasgattam a Mozilla oldalán néhány tanácsot, nem jutottam semmire
Most ez a cpu gond van, ami korábban soha nem volt. Percekre lemerevszik sokszor a FF
Szevasztok. Úgy tűnik, hogy feldobta a talpát a pécém. Van egy rakás felhasználónevem és jelszavam a Firefoxban, amelyeket nem tudom fejből. Tudja valaki, hogyan menthetem ki ezeket a vincseszterről?
sajnos csak részben sikerült megoldani a problémát. a superantispyware talált pár dolgot , el is tüntette őket, azóta legalább felugró ablakokban nem jönnek reklámok. Az IE-ben a security utility reklámjai megmaradtak.
gyanús nevű bejegyzések nincsenek a programok szolgáltatások és az IE bővítmények között.
A fene egye meg, én is erre tippeltem. Töröltem is közben az egyik videodrivert, és máris nem szarozik boot közben fekete képernyővel, de azért így is tetű lassan áll fel. Valahogy az AMD-re épített notik nehezebben veszik be a W10-et, mint az intelesek. Azért egy 5 éves Dell Inspiron M5010-re csak sikerült feltolnom, de hát ez itt most nem Dell, csak egy HP.