Azóta grilleztünk ismét, szintén cukkinit, gombát, karfiolt (ez most kicsit megfőzve előtte), paradicsomot (nagy kedvencem), paprikát, meg persze kolbászt.
Ma Törökbálinton, az Anna-hegyen túraversenyeztünk, és sok gombát láttunk. Ezek milyen fajták?
Uramisten, amennyit dumál, simán lebeszéli majd Kornél haját... Mi kb a tutu (kukucs), autto, Téttta ( a tesó), vava,hammm, amma (alma), annnnnnyuuuu készletnél tartunk. Állathangok, hol vannak még azok.
Ami rutin, az cukkini, gomba ( másodjára a tönk helye felfelé, és lehet bele brindzát olvasztani), esetleg hagyma, türelmeseknek padlizsán egyben, amiből isteni utána a padlizsánkrém, paprika, paradicsom. Nem tudom, van-e még aktualitása
Részemről kolbász ződhagymával, paradicsommal, tökmagos kenyérrel meg valami bajor vajjal, desszertnek pedig fekete áfonyás tejberizs. Pomáz K-B órákkal elaludva.
Ez még csütörtökön történt, de csak most tudok beszámolni róla. A palacsintában lecsós mártással kevert tarja van, a tetején meg sült vegyes zöldség. Akarom mondani volt.
Ebéd Gánton, a Vértes Vendéglőben (jelenlegi felirata Märy néni Vendéglője, de a menü és a minőség is változatlan). Tárkonyos szarvas raguleves, tejfölös szelet burgonya gombóccal, illetve hideg málnaleves, pulykamell csíkok joghurtos salátával. A 10 km-es távon voltunk, úgyhogy egyértelmű, hogy túrázni mentünk vagy enni. :)