Üdv. minden snooker fannak!
Régóta tudok a topik létezéséről, de eddig csak olvasgattam, most a vb alatt még azt se, annyira lekötöttek a meccsek.
Láttam sokan dühöngtetek, hogy a júró nem teljesen adja le a meccseket (megszakítja stb.). Én a vb alatt ezen a linken néztem amikor nemvolt élő közvetítés:
http://www.eurosport.de/home/pages/v4/l1/s52/playermultimedia_lng1_rub9_spo52_ven20010.shtml
Ez német nyelvű live video stream (a eurosport.de-ről), de mindig működik, a német kommetátor nem sokat pofázik, az is csak akkor ha a tv-ben megy a közvetítés. Még a midsession intervalok során is élő képet ad a kamera, így mindent lehet követni élőben (pár másodperc lauffal :-) a neten, nekem nagyon bejött, minőség jó, nincs nagy tülekedés, ha nem támadjuk meg sokan :-), akkor nem akadozik mindig van elég hely a kapcsolatoknsak.
Van angol live audio stream is, de az mindig behal, meg sokan vannak, meg ugye nézni azér mindig jobb.
Ha már ismertek a linkek, akkor én kérek elnézést. Ha nem akkor így lassan a döntő előtt is érdemes megnézni pláne ha valamelyik részét a meccseknek nem közvetítik.
A worldsnooker.com-on kívül itt egy jó oldal még a vb-ről:
http://www.embassysnooker.com/ewsheadlines.html
Ez a vb-sponzor oldala (30 évig pénzelték a snooker vb-ket, most kiszálnak, de a sheffieldi Cruicible marad a snooker szentély 2010-ig, addig biztos itt lesznek a vb-k)
A hírek, interjúk elég jól frissülnek a meccsek után, mindig lehet olvasni mit nyilatkoztak a játékosok érdekes végigböngészni. (Ha már ismert ismét elnézést.)
Az én kedvenceim: Ronnie, Stevens, Hunter, Davis, Hendry, White (de a régi nagy "öregeket" mind nagyon szeretem, a 90-es évek óta nézek snookert)
A legnagyobb kedvenc persze Steve "The Nuggett" Davis, mindig követem az öreg meccseit, nagyon teccik mind a játékstílusa, mind a viselkedése (vicces, amilyen kimért, nézzétek meg mikor vigyázzba állva krétáz:-))). Most a negyeddöntős szereplésével visszakerült a legjobb 16-ba, tehát jövőre se kell kvali. Murphy azért tudtam, hogy sok lesz neki, de hát ez van :(
A fenti linken olvasható a ronnie-ebdon meccs utáni nyilatkozatok, ronnie nagyon elküldte ebdont az időhúzás miatt (aztán meg elköszönt lehet hogy egy-két évet kihagy) a bbc kommentárjaként parrot meg azt mondta ebdontól el kellett volna venni egy framet időhúzás miatt.
Ezért a most kezdődő meccsen hajrá murphy!!!
Egyébként meg: Go Rocket!!!