Keresés

Részletes keresés

Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54348

Ne haragudj de ez merő általánosítás és marhaság,ezt tapasztalatból is mondom.

Előzmény: bigdaddy14 (54344)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54347

Igen. Lelki sérültek, de attól még nem jön be a pofád nekik.

Azért mert lelki sérültek. Csak a felső 10% tetszik nekik. Az összesnek.

"nincs egy normális férfi" :)

Előzmény: Pityu... (54346)
Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54346

Igen olyan fószert én is ismerek jó a rossz fiú kisugárzása és sokszor a nők mennek oda hozzá.Egyszerűek mint a faék mégis mindent túl bonyolítanak.Egyébként még igazat is adnék neked a nem jön be a pofám dologba,mondjuk 10 nő esetén de mikor 200 ból 200 nem válaszol olyan isten nincs,hogy ennyi nőnek ne tetszenék.Inkább mondjuk azt tele van a világ lelki sérültekkel.

Előzmény: kockahas ezredes (54342)
Amanita muscaria Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54345

Én csak a saját tapasztalatomat tudom itt leírni, sok hozzászólással egyetértek, sokkal meg nem, így ez is egy vélemény lesz. :)

1. Az első szűrő a külső. Ez mindig is így volt, amióta világ a világ. Ránézésre tetszik, vagy nem. Nálam speciel a napszemüveges távoli fotókkal, vagy túl közeli részlet az arcról, vagy fénykép nélküli adatlapoknak esélye sincs. Ha én vállalom és megmutatom egy kis részét a személyiségemnek, akkor ezt várom el fordítva is. Ebből még semmi nem derül ki, hogy valaki jó nő/pasi-e...

2. Ismerkedés. Itt már egy kicsit mélyebbre ások. Feltérképezem a múltját, cipelt terheit, jövőképét. Itt előfordul, hogy az alfáknak képzeltekből hirtelen béták, vagy omegák lesznek.

Ha sokszor a kettes lépésig sem jut el az ismerkedés. Ekkor nem feltétlen a másikban van a hiba. Lehet, hogy önértékelési, önismereti probléma van a háttérben. Lehet rosszul lőtted be (alfának képzeled) magad?

Természetes, hogy vannak szerencsésebb génekkel megáldott személyek, akik vonzóak, dekoratívak. Így ők irányukban több az érdeklődés, több jelöltből is tudnak válogatni. Ezen kár vitatkozni.

Azt is észre lehetne venni, hogy a társadalom/média mit is közvetít? Milyen testalkat a legvonzóbb? Milyen belső tulajdonságok a legértékesebbek? Az ember pedig gyarló…

Szerintem egy egészséges önértékelés, egy magabiztos belső tartás azért meglátszik a külsőn is …

bigdaddy14 Creative Commons License 2015.10.20 0 2 54344

Ez azért van, mert a nők ösztönösen az alfákra buknak. Kb. a férfiak 10%-át sorolják ide tudat alatt a gyakorlatban, akikből pár másodperc alatt eldöntik, hogy "bejön" vagy sem, értsd alfa, vagy sem. A nők a magabiztos energikus irányító típusú férfiakra buknak, akik mellesleg fenti tulajdonságaiknak köszönhetően általában egzisztenciálisan is sikeresek. Amikor egy nő arról beszél, hogy nem talál "férfit" akkor a férfiak alatt ezt a 10%-os halmazt érti, a férfiak egyéb 90%-át, vagyis a bétákat és az omegákat  észre sem veszi. Kedvességgel figyelmességgel max. a barátzónába kerülhet be egy béta egy 2x-3x csajnál, ami nagy szívás mert minden problémáját a béta barát nyakába zúdítja a háztáji munkákkal együtt, miközben esténként kerít magának egy alfát alkalmi szexre.

A béták később, 35-40 felett lesznek kapósak a nők körében, amikor szorgos munkával sikerül akkora egzisztenciát teremteniük mely bizonyítja rátermettségüket az utódok felneveléséhez, ilyenkor fognak maguknak papucsférjet, pénzkereső automatát az alfától való gyerekük felneveléséhez az idősödő elvált csajok. De itt sem árt vigyázni, könnyen 1-2 év alatt kiforgatják vagyonából az óvatlan bétát. 

Egy bétának tehát 35 fölött van esélye nőhöz jutni, amikor az alfa férfiaknál kiesnek a pikszisből az öregecskedő nők, hogy aztán társkeresőkön keseregjenek, hogy nem találnak maguknak pasast (a 10% alfák közül). 

Persze ez a kép nem teljes, csak bevezető volt, ha meg akarod ismerni a nők működését és ennek tudatában hogy lehet kialakítani a csajozási lehetőségeket, illetve milyen egyéb opciók vannak, csak ajánlani tudom a www.férfihang.hu-t, ahol ingyenesen tájékozódhatsz. A régebbi cikkek tárgyalják ezeket az alapokat.

Előzmény: kockahas ezredes (54342)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54343

Mièrt, mit kellene írnom, hogy úgyis mindenki egyedül marad! Amig az ember èl ilyen süket dumákban hisz, vagy felkötheti magát! Ha nem gondolnám, hogy a holnap tart mèg pozitív meglepetèseket, nem sokat szarakodnèk, èn sem tennèk máskèpp!

Az ember mindig bízik ès remènykedik! Ez a dolga!

Ádám örök, no meg Èva is, meg persze a kígyò is! Jelen esetben a süket duma az örök kètkedö!

Előzmény: bendeguz90 (54335)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54342

"Na de mindegy is nem értem a nőket de egy női ismerősöm mondta ő még magát sem érti :)"

Pedig egyszerűek, mint a faék. És nem azért mert nők! Hanem azért, mert ők is csak emberek.

Ha bejön nekik a pofád, akkor lesz valami. Ha nem, akkor semmi. Pont.

Az ilyen misztikus marhaságokat, mint kisugárzás, belső értékek stb. felejtsd el. Ismerek olyan jópasit, aki finoman szólva nem túl illedelmesen bánik a nőkkel. Értsd: egy bunkó tapló velük. És láss csodát, buknak rá a nők.

Erre szokták azt mondani, hogy "jajj hát nem tudom megmagyarázni miért, de bejön a stílusa". Tévedés. Nem a stílusa jön be, hanem az arca!

Előzmény: Pityu... (54336)
Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54341

Találtam pl egy ilyen társkereső profilt a szöveg a következő

"Sokat csalódtam komoly kapcsolatra vágyom...Egy olyan ember társaságát keresem akivel megbeszélhetem minden problémám,aki megért,aki bajban mellettem áll és aki nem csal meg!!!"

Nekem ebből önértékelési gondok jönnek le és mintha valamilyen szinten barátot is keresne,pedig a képet nézve jó csaj,de sérült mint oly sokan mások.

Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54340

Na ez a szöveg ismerős egy csajjal beszélgettem anno “Nincs szükségem senkire, egyedül is jól érzem magam.”

Sokan ámítják magukat,de ha nekik jó akkor oké.

http://tizdolog.hu/2014/03/24/a-10-legnagyobb-kamu-mondat-szingliktol/

http://bezzeganya.reblog.hu/a-ketmillio-szingli-orszaga-vagyis-miert-van-annyi-maganyos-no

"Szerintem ne aggódj, meg fogod találni az igazit"

Ez a szöveg is a szinglik által utált mondatok közzé tartozik,nekem is mondogattak már sok marhaságot,de annyi eszük nincs hogy amit mondanak olyan mintha a sült galambot várnám,hogy a számba repüljön.Nincs kijelölve senkinek se senki,csak ismerkedni lehet és összecsiszolódni.Tudok aki el hitte ezt a faszságot,hogy neked is meg van valahol a párod bal bla bal,de anélkül halt meg,hogy megtalálta volna az "Igazit".

Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54339

Csak annyi eszük nincsen,a szépség nem tart örökké

Előzmény: Törölt nick (54333)
Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54338

A nőknek mesebeli elvárásaik vannak,és csodálkoznak sokan,hogy egyedül rohadnak várják a szőke herceget fehér lovon.

Előzmény: kockahas ezredes (54332)
Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54337

Igen az olyan lányoknak is el szállt az agya,most nem mondom,hogy csúnyák mert nagyon szép arcúak vannak köztük,sőt régen értékelték ha egy férfi közeledett feléjük,de azért ugye férfiaknál több kategória van,ugye sokaknak pl a bombázó nők jönnek be,hozzájuk képest testalkatra "csúnyák" a duci nők,de amúgy nem csúnyák mert a szépség relatív.Csak az idegesít ők is elszálltak.

Előzmény: kockahas ezredes (54326)
Pityu... Creative Commons License 2015.10.20 0 0 54336

Bizony kb 95% ban milyen levelet küldesz megy a kukába ,vagy el sem olvassák,én úgy szoktam járni oldalakon ha privátot írok egy csajnak,hogy vagy el sem olvassa vagy elolvassa és ezt kiírja a rendszer de legalább valami sablon szöveget beszúrhatna,mi a franc van,én is rengeteg nőnek írtam már de elenyésző a válaszolók száma,általában elítélik az embert szerintem pár mondatot beszélek vagy egy két órát aztán vagy el tűnnek vagyis nem írnak többet vagy immel ámmal kezdenek szövegelni míg végül nem válaszolnak.A nőknek minden baja,ha nincs kint kép akkor az a baj,ha van kint kép akkor az a baj,ha rendes vagy akkor az a baj,de írásban meg az adatlapjukon olyan jól elő tudják magukat adni,rendes hűséges szeretni tudó megértő pasit keresnek,bunkók húzzanak el meg ilyesmi.Nekem egy nő mondta ami ki van írva az adatlapjukra a csajoknak mindig az ellenkezője igaz,és kezdek rá jönni ez a rendes pasit keresek ez csak duma,mintha vágynának rá de valójában mégis inkább bele választanak egy bunkóba,szerintem szeretnek szenvedni,volt már olyan csaj aki a pofámba vágta nem kell a rendes srác mert unalmas és kiszámítható a rossz fiú meg olyan szépeket hazudik,na és ugye próbálják megszelídíteni ami ugye nem fog menni,na de jött a szöveg a rossz fiú hazudik de legalább olyan izgi de a rendes férfiak is hazudnak,nos nem látom az összefüggést én pl őszinte ember vagyok,nem látom értelmét a hazugságnak mert ha ne agy isten találkozunk úgy is minden kiderül.Na de mindegy is nem értem a nőket de egy női ismerősöm mondta ő még magát sem érti :)

Előzmény: kockahas ezredes (54325)
bendeguz90 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 54335

"Szerintem ne aggòdj, meg fogod találni az igazit"

Ez egy süket duma. 

Előzmény: Törölt nick (54334)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 54334

Szerintem ne aggòdj, meg fogod találni az igazit! Az lehet, hogy egy kis faluban kevesebb emberrel ismerkedsz meg, de nem tudni, az èlet nèha nagyon szürreális.

Mindig add magad! Manapság az úgynevezett fèrfiak fût fát îgèrnek egy kis szexèrt, a hölgyek, drága asszonyaink pedig "született felesègnek" kèpzelik magukat! Inkább várj 30 èvet az igazira, mint közben öt házasság ès öt válás, öt gyerek!

Szerintem akkor jársz sikerrel, ha önmagad tudsz lenni bárhol, bármikor ès egy kis önbizalom, no meg szerencs!

Becsüld magad, akkor mások is fognak!

Előzmény: bingobango (54331)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 0 0 54333

"....

Mit ajánlanak cserébe a nők?

Szexet. (mert hát úgyis minden pasi csak azt akar)

Azt hogy ad magára, csinos marad. („a szépségünket adjuk a férfiaknak”).

Kb ennyit."

el vagy tévedve pajti. semmit nem ajánlanak cserébe. méghogy ad magára és csinos? melyik? hol? 5% alatt van jó esetben, és az is inkább csak a fiatalabb korosztályban.

egy röpke példa. én egész sok testedzési intézményt végijártam az utóbbi 2 évben, nagyrészt pesten, de vidéken is. ffiból a tizenévestől egész ilyen 60-as faszikig van mindenféle, láttam bőven 40-es, 30ast. Nőből? szinte csak huzsonévest vagy fiatalabbat. kezemen meg tudnám számolni 30as nőket akik láttam hogy vették fáradtságot és legalább minimális szinten edztettek vlmit, 40-es... láttam vagy kettőt összesen 2 év alatt...

szarnak ezek mindenre, mert az igazi férjük és papájuk, örökbefogadójuk az állambácsi (és a jog). az majd mindent megold helyettük, ha kell kisajtolja a ffiakból is magélhatésüket, hamár náluk a lustaság a fő életcél.

Előzmény: bingobango (54313)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.19 0 0 54332

Mégiscsak kénytelen leszek jobban belefolyni. Mivel van egy "cseppnyi" tapasztalatom társkeresés terén, ráadásul Budapesten élek, így meg tudok válaszolni egy-két kérdést.

Kezdjük az első számú téveszmével:

1, "nagy város, sok lehetőség"

ez csak abban az esetben igaz, ha hozni tudod azt a külső színvonalat, amit elvárnak a lányok. ez esetben tök mindegy, hogy neten keresel-e társat, vagy élőben. mindenképp sikerrel jársz.

viszont, ha nem tudod hozni azt a színvonalat, amit elvárnak a lányok, akkor szintén mindegy, hogy a neten keresel társat, vagy személyesen. ugyanúgy bukta. ez esetben a netes társkeresés annyival kíméletesebb, hogy ott legalább nem válaszolnak a nők. irl egy-két bunkó visszautasítás azért kegyetlenül alá tudja ásni az ember önbizalmát. és ne legyenek illúzióid!!! attól, hogy te normálisan viselkedsz, és udvariasan odamész egy lányhoz, aki mondjuk nem egy kikent plázacica, hanem egy átlagos nő. UGYANÚGY megvan az esélye, hogy flegma módon fog visszautasítani.

2, amit már előttem megpróbált beadni a kolléganő: "a jópasiság szubjektív"

szomorú, hogy itt tartunk, hogy ezt magyarázni kell... NEM, NEM SZUBJEKTÍV! Teljes mértékben objektív!

Különben mivel lehetne azt magyarázni, hogy mikor próbaként jópasis képpel társkeresőztem, hirtelen minden lány ismerkedni szeretett volna velem. saját képes regemmel meg senki sem :)

HA szubjektív dolog lenne a jópasiság, akkor én is találnék olyan lányokat, akiknek én vagyok a jópasi. Még nem futottam össze ilyenekkel.

HA szubjektív dolog lenne a szépség, akkor nem léteznének fotómodellek, sem sármos színészek.

HA szubjektív dolog lenne a jóképűség, akkor az átlagos/átlag alatti férfiak nem küzdenének azokkal a gondokkal, amelyekről pl. a mennyire számít a férfiak külseje c. topik szól.

HA szubjektív dolog lenne a jópasiság, akkor gyermeki könnyedséggel meg lehetne cáfolni azt, amit az előbb leírtam. Mégsem tudja senki sem :)

Csak ezért sem akartam ebbe belemenni, mert aki olyat állít, hogy a szépség szubjektív, az vagy hazudik, vagy nagyon szerény az önismerete...

Aki olyat állít, hogy a párkapcsolat a belsőn múlik, az vagy hazudik, vagy rohadt gyenge az önismerete.

Mondjuk az utóbbihoz hozzátartozik a holdudvar hatás: a jópasiknak van kisugárzásuk, működik a kémia, és a belsőjükkel sincs semmi gond. Aki nem jópasi, ott ezekkel mind van valami probléma.

Ja, és ezeket nem én találtam ki. Ezeket tapasztaltam :)

Előzmény: bingobango (54331)
bingobango Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54331

Iazad van, mert létezik útca, bolt, busz, orvosi rendelő, strand és még sok, szerecsés esetben ismerkedésre alkalmas hely.
Mível én kis településen élek, itt ha pld vasárnap este elindulok, akkor fél óra alatt sem találkozom össze senkivel, meg amugy is ismer mindenki mindenkit, vagyis nagyjából mindenkit.
Esetleg ha leülnék egy ovoda, iskola elé, talán összefúthatnák egy még ismertlen egyedül álló anyukával.

Szóval a sors lehetőségeinek a tárháza nagyon nagy! De ahogy online, úgy az életközelib helyzetekben sem akadtam még össze azzal, akivel kialakulhatot volna egy társas kapcsolat.

A kis települések átka az is, hogy ha valakiről kialakúl egy közösségi vélemény, akkor hajlamos mindenki a másikat az alapján megitélni, akár 20 vagy több év távlatában is.

Nem vagyok közösségekben ténykedő ember, ahogy orvos és tanár sem vagyok, hogy rengeteg emberrel találkozam a hivatásom srán, mert "csak" egy egyszerű hétköznapi életet élek, szólidan.
Persze nem vagyok bezárkozva, mert egyedül is pont úgy elmegyek strandolni, kirándulni, moziba, múzeumokba, autós találkozokra, más városok plázáiba vásárolni, mintha lenne társam.

És még sem találok társat. 

Előzmény: Törölt nick (54324)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54330

Oksa. Nem hinném, hogy semmibe vettem de ha te úgy érzed. 

Előzmény: kockahas ezredes (54329)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54329

Inkabb hagyjuk... amig semmibe veszed masok tapasztalatait nincs ertelme csevegni.

Előzmény: Törölt nick (54327)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54328

Bár én nem vagyok túlsúlyos sem kövér, de nem szép dolog a túlsúlyt, kövérséget hátránynak leírni.

Biztos túlsúlyra gondoltál nem kövérre? Túlsúlyos fiatal lány kevés van, inkább kövérek vannak, meg irreálisan soványak, soványak. Normál testalkatú tényleg kevés van.

Egyébként egy csomó kövér, telt szép nő van. Mutatosabbak mint egyes botsáska soványságú nő.

Előzmény: kockahas ezredes (54326)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54327

1) ha nem tölti ki, akkor nem is gondolja komolyan. Max az egoját polirozza. Ez szerintem a lelki betegségre utal valahol.

Komolytalan. Ne foglalkozz vele. Kuka!

2) Óóó ez a jópasi szó. Úgy látszik sose hal ki az emberiség szókincséből. Jópasi- jónő. :) Pár éve is hivatkoztak rá. Akkor volt blogolási lehetőség a randivonalon. (Nem tudom most van e. Egy időben levették, amikor a kolleganőm keresgélt.)

Ez a fogalom olyan relatív nem gondolod? Mindenkinek mást jelent. 

Egy kapcsolat nem csak a külsőségen múlik. Más értékek is kellenek, hogy egy boldog harmónikus kapcsolatunk legyen. Feltéve ha ilyet akarunk.

De ha csak véres kardként akarjuk  a külvilágnak mutogatni, dicsekedni aki mellettünk van, ott tényleg csak a külsőségek fontosak. A szép arcbőr, haj, sudár termet, szép fogak, soványság , divatos ruházat stb. Viszont rájuk se lehet megsértődni, hogy hasonlóan ütős kinézetű adoniszt akar magának. Nem gondolod?

Én ezzel úgy vagyok jónő jópasit akar magának, úgy mint forditva is igaz.

Az nagyon jó, hogy egyedi levelet írsz. Sőt csodálatra méltó, mert szerintem ilyet már az én időmben is kevesen tettek.

3)

Az értékelhetetlen az én olvasatomban a WTF tekintetem jelentette. Amit írtam is, hogy nagyon fiatal fiúk vagy öregedő pocakos hatvanas pasik írkáltak. Akik nem olvasták el a lapomat. Se magasságba, se súlyba, se iskolai végzettségbe, távolságba baromira nem fértek bele.

Nem gondoltam, hogy könnyű menet lesz, de az első napok után nem gondoltam azt se hogy  olyan nehéz lesz. Én komolyan vettem, valós adatok, valós képem volt kint. Ezzel szemben mindenki megtalált. Az elején hülye lelkiismeretesen napi 10 óra meló utána még éjszaka pötyögtem otthon mindenkinek a rövid, udvarias elutasító válasz levelet. Aztán meguntam, belefáradtam.

Lehet, hogy te olyan fiatal vagy akiknek nem a társkeresőn kellene keresgélnie nem gondolod?

A netes társkereső inkább a beszűkült lehetőséggel rendelkező embereknek való, no meg a debil szélhámosoknak.

Fiatalon ott a suli , hobbi, fesztiválok, diákmunkák. Nektek olyan sok lehetőségetek van még korotoknál fogva. Lehet ott kellene keresgélned!

A lányok akiknek írtál azok pl sűrűn belépnek, olvassák a levelüket, elhihető hogy róluk van fent a kép? Közel nem biztos, hogy nem azért nem válaszolnak mert veled van a baj, hanem mert kamureg, olyat is hallottam, hogy pasi nőnek regisztrálta magát, hogy a kapott levelekből merítsen ihletet :). 

Nem szabad felfogni úgy, hogy ha nem kapsz választ az  kudarc. Igaz eredményorientált a társadalom, de meg is látszik hova vezet ez.

A Párommal miután összejöttünk mesélt az élményeiről. :) Amikor mi megismertük egymást akkor ő 2 éven belül ötödszörre volt fent. Megunta, belefáradt és törölte magát.

Már öreg róka volt a társkeresők zavaros világában. A lehúzos libákat, a vacsora kurvákat, a szélhámosokat, gyereküknek apát keresőt, a megélhetési társkeresőket már felismerte. Nem dől kardjába ha nem kap válasz levelet, max 1 hónapot lesz fent így indult neki. Egy hosszú hétvégét áldozott a társkeresésre. :)

Természetesen mindenkinek meg van az ízlése, a vonzalma a másik nem iránt. A bűvös kémia úgye? Így beállította a paramétereket - magasság, súly, családi állapot , távolság.  

Kb 100 nőt dobott ki a gép. Átnézte az oldalaikat, képek, szöveg, blog bejegyzés. Írt kb 8-10 %-nak! Igen jól olvastad. Voltak olyan nők akikkel már két éve is levelezett,  vagy eltűntek vagy nem válaszoltak neki azóta is fent csücsültek a társkeresőn. Egy csomó olyan volt aki a bemutatkozójában írta meg a valóságot. ( szűrési feltételek súly, kor témában hazudtak, mert  kiestek volna).

Email címet adott harmadik levélben. Aztán törölte magát az oldalról. 

Ebből azt akarom kihozni, hogy nem szabad sok időt se fent lenni mert bedarálja az embert. Új arcok napi szinten a célcsoportunknak megfelelő nem nagyon lesznek. Azon rágódni meg, hogy pechesek vagyunk nem éri meg.

Előzmény: kockahas ezredes (54325)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54326

a "jósztorijaim": még a túlsúlyos helyes arcú lányoknak is kevés vagyok külsőre!!!

nem beszélve az átlagos korombéli lányokról. ők el se mennének velem randizni. vagy ha igen, akkor úgy teszik, hogy már van egy kiválasztottjuk, úgyhogy tőlem nem akarnak semmit.

érdekes mentalitás.

Előzmény: Törölt nick (54323)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54325

"De mint írtam jól kell tudni szűrni- szinte olvasni kell tudni a sorok között :(."

Elárulom neked: a korombéli lányok adatlapja 95%-ban nincs kitöltve. Tehát sorok sincsenek, amik közül olvasni lehetne. Amelyik ki van töltve, ott meg szintén 95%-ban vmi rövid sablonszöveg van. Amiből csak annyit lehet kiszűrni, hogy sablonos az illető. (vagy oly mértékben telibe szarja a társkeresést, hogy nem vitte rá a lélek, hogy kitöltse rendesen a bemutatkozóját)

"Egyébként a nőknek is nehéz. Leveleket, bem oldalakat nézve, olvasva volt hogy röhögtem, féltem, csodálkoztam, undorodtam, meglepődtem, csalódtam pozítivan meg negatívan. Pár nap után le akartam regelni. Komolyan!"

Na ja. Férfiként sem piskóta. 10 kiküldött egyedi(!!!) levélből csak 2re, ha válaszolnak. (míg a jópasiknak 10 kiküldött sablon(!!!) levélből 9re pozitív válasz érkezett)

Elgondolkodtató...

Tehát ezt a leveles dolgot azért is kezelem fenntartással, mert ha a magunkfajtától kaptál volna egy normális levelet, az is feltehetőleg a "nem értékelhető leveleket" között kötött volna ki.

Előzmény: Törölt nick (54323)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54324

Elèg kitartò vagy! Szerintem menj le az utcára ismerkedni, nagyobb esèlyed lesz. Ha nem megy magátòl, dobj be egy felest azt nosza! 

Nem gondoljátok, mennyire bizar a másik nagy gonddal beállított fotòját nèzegetve szerelemrôl ábrándozni! Szerintem ne mutogasd magad mint valami díjnyertes Nòniusz, pròbáld inkább a közvetlen környezetedet megismerni, munkahely barátok szomszèdok, mègiscsak az az èleted ami bemutat, nem pedig katòdsugárcsövön keresztüli torz vágyak! Hidd el menni fog!

Előzmény: bingobango (54320)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54323

Szerintem biztos mindegyiken vannak normális nők és férfiak is.

De mint írtam jól kell tudni szűrni- szinte olvasni kell tudni a sorok között :(.

Egyébként a nőknek is nehéz. Leveleket, bem oldalakat nézve, olvasva volt hogy röhögtem, féltem, csodálkoztam, undorodtam, meglepődtem, csalódtam pozítivan meg negatívan. Pár nap után le akartam regelni. Komolyan!

Igen a bűvös három - hét nap. Amikor még új hús vagy. Napi 60-70 levelet kaptam. Írt boldog boldogtalan. Fiatalabb, öregebb. Budapesti, vidéki több száz kilométerről. Volt egy kanadában élő mérnök is. Mai napig nem tudom miért a randivonalon regelt, mert elmondása szerint a lábát ebbe a büdös országba többet nem akarja betenni. 

Soknak hangzik a levél szám igaz? A férfiak mindig ezt irigylik a nőktől, de ha azt mondom neked, hogy ebből 3-4 darab volt értékelhető számomra. Akkor hm? Talán elhiszed, hogy a nőknek is nehéz.

Kb azzal a 3 -4 emberrel volt meg a 60 %! Vagyis hogy megfelelek az elvárásának vagy én az övének. A többinél 8-10 % volt mégis írt. Utána meg bunkó kurva voltam, mert nem akartam 170 km távolságban ismerkedni,  vagy mert nem akartam szerető lenni ( a pasi még nős volt és nőt akart aki miatt elvált volna), vagy mert nem akartam özvegy férfi 4 kisgyerekének anyukája lenni, vagy mert az úriember épp fel akar költözni Budapestre és ha szimpik vagyunk egymásnak lakhatnánk együtt. 

Szóval ááááááá.

Biztosra veszem, hogy nektek is vannak jó történeteitek. :) 

Az elittárs lehúzos oldal, lovebox fiatal lányok fiúk /idősebb férfiak szexkapcsolatainak színtere, külsőségek, pénz , kivagyiság jut az oldalról eszembe, randivonal nekem bejött. Regisztráltam még pár kisebb oldalra , de azok már nincsenek . Behaltak.  

Előzmény: kockahas ezredes (54322)
kockahas ezredes Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54322

"Ugyanakkor örülhető is hogy ilyen hamar kiderült az a tény, hogy  egy kis gyökér nő van a reg. mögött."

nem hozzám szóltál, de érintve érzem magam, mert hasonló problémákkal küzdök, mint a kolléga.

kérdés: vannak olyan társkeresők, ahol nem csak gyökér nők vannak?

Előzmény: Törölt nick (54321)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54321

Sziasztok,

értem is a felháborodásotokat meg nem is.

Azokat az oldalakat, ahol ilyen buta duma van kapásból le kell klikkelni. Nem szabad rá időt áldozni. Ugyanakkor örülhető is hogy ilyen hamar kiderült az a tény, hogy  egy kis gyökér nő van a reg. mögött.

Én a Páromat társkeresőn ismertem, meg pár éve. Baromi nehéz volt, de sikerült. ( 37 éves  nő vagyok)

Lehet, hogy közhely- de minden korosztálynak azt tudom tanácsolni- ha érdekel valakit :)     ad 1) jól kell  tudni szűrni ad2) meg kell tanulni olvasni! Ha nem így teszünk akkor saját magunkat szívatjuk, mert rendre csalódás és kudarc ér bennünket. 

Ja és önismeret. Na ez nagyon fontos, mert amikor felcsapunk egy társkeresős oldalt, maga a kánaán :). Helyesebbnél helyesebb, szebbnél szebb képekről mosolyognak ránk csajok illetve pasik. Bőség zavara van. Választási lehetőség sok van. Net mögött meg bátrabb az ember, így olyan embernek is mer írni , akihez a való életbe tuti soha de soha oda nem merne menni.  De ez a bátorság szíváshoz vezet. :(

Valamint az is, hogy ha látjuk a sok olvasatlan levél számot. Minek újabbat a postaládába dobni, ha el se olvassák?!

Továbbá, ha valaki hónapok óta be se jelentkezett ott se nagyon akarjunk semmit.

Ma már a technika sok mindenre képes, a képeket le lehet valamilyen progival chekkolni :) Sok a kevésbé ismert külföldi modellek, beauty blogerinák fényképe fent. Sose értettem kinek van ehhez türelme, ideje, hogy kamu regekkel ömleszt el társkereső oldalakat? Talán a tulajdonosnak, hogy odacsődítse az egyedülálló embereket? Értelme mondjuk semmi, mert kamuság kiderül és rossz szájíz marad utána. Hitelességüket meg elvesztik.

Sok sikert mindenkinek! Nem szabad sose kudarcként felfogni! Ez is csak egy lehetőség.

Előzmény: bingobango (54313)
bingobango Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54320

Az elmúlt héten öt társkereső oldalon emeltem ki a fotóimat, ennek köszönhetően összesen 614nő nézte meg a fotóimat és egynek sem voltam szimpatikus!

Ezek után maradjon egészséges az önbecsülésem! Plasztikai műtétre meg nem megyek, bár nem is kéne mert nem vagyok sebhelyes, vagy ragyás, vagy mit tudom én. Szóval csak a külső számít a társkereső oldalakon ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak valakivel.

Részemről az elmúlt héten írtam 64 nőnek, egy biztató válasz kaptam, aztán amikor találkozót javasoltam a nő leregisztrálta magát, a többi nem válaszolt a soraimra.

Én sem tudom minek keresek társat:-)

Pityu... Creative Commons License 2015.10.18 0 0 54319

Én már egyre jobban nem értem a nőket,de már a társkereső oldalak is egyre szarabbak,sőt magamat sem értem miért regisztrálok egyáltalán bárhova s,mindig reményt kapok hátha törlöm magam aztán mindig vissza regisztrálok.Ha írok száz nőnek vagy egy sem válaszol vagy max egy egy kis beszélgetés aztán mindig eltűnnek,akkor jönnek a hazugok akik állítólag normálisat keresnek mert elegük van a rossz fiúkból,aztán mikor ott a normális férfi akkor meg szarnak rá,azért mikor kezdtem a társkereső oldalazást ez nem így működött abban az időben még a képfeltöltés sem volt annyira elterjedve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!