Ha jol szamoltam, bar az exeket nem konnyu szamon tartani, az EB-n 4 AJAX-meno van, es 10 exajaxos.
A 10-es:
Mind holland!
Seedorf
Van Vossen
Overmars
BERGKAMP (o nekem kulonosen kedvenc)
Van der Sar
Davids
F. de Boer
R. de Boer
Reiziger
Kluivert
BERGKAMP zseni, ha igazan belejon, nincs, aki megallitsa.
Van Vossennek kicsit tobb lehetoseg kene, pl. Van Bronckhorst vagy mas helyett, mert o nagyon jo.
Seedorfnak es Overmarsnak szinten meg tobb jatek kell, bar utobbi most talan serult. A tobbi 6 kozul Ronaldnak is tobb ido kellene, hogy bizonyitson, bar golveszelyesseget igazolja, hogy a cseh vedo nem merte elengedni a mezet...
LOBONTOT meg nemigen ismerem, de latatlanban is jobb Steleanal, ugyhogy alljon be! : )
CHIVUT igazan nem sikerult megfigyelnem, csak felig-meddig neztem a meccset, de tutijo, ha mar ilyen stabil!
GRONKJAER tetszett, ugyes gyerek.
WINTER pedig olyan rutinos klasszis, akit vetek kihagyni! RIJKAARD, ebreszto!
S akik meg az AJAXBOL ott lehetnenek az EB-n? Nos egy kis izelito:
DANI (portugal) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rejtely, hogy hol van?
REUSER!!!
SIER
NIEUWENBURG
DE CLER
KNOPPER!!!
WITSCHGE!!!
VERLAAT!!!
VAN HALST
VIERKLAU
GRIM
es
TOBIASEN, valamint B. LAUDRUP (ha nem vonult volna vissza) Daniabol
S meg par exajaxos is beferne tan, pl. Bogarde, stb.
Sose ertem, miert kell ennyit igazolni, hisz tele vagyunk jobbnal jobb jatekosokkal + az utanpotlasunk se rossz...
No mindegy, el kell fogadnom, s persze szeretettel udvozlom az uj fiut!
QQRYQ
Egyebkent Tobiasen nincs jelen az EB-n, ha jol sejtem. Gronkjaer jo, eddig meg nem lattam, de tetszik. Chivubol nem sokat lattam, mar csak azert se, mert kozben beszelgettem valakivel (a galad zavart).
Egyebkent pedig a holland csapat dugig van exekkel...
Újabb igazolás egy rakás pénzért (17 millió norvég pénz):
Andrč Bergdřlmo - Norvég válogatott balhátvéd a Rosenborgból. 1971. október 13-án született. Még a Derby "versengett" érte.
Senki nem kérte,hogy ide irogass,úgyhogy ha unalmasnak találod,akkor légyszives többet ne irj ide,és ne is olvasd el(végül is minek olvasnál egy unalmas topic-ot...).Byebye...
Hajrá AJAX!!!
P.S.:a szidalmaidat e-mail-ben várom,ott legalább tudok törölni...
legalabb zajlik az elet ebben a topicban :))
mos aztan mar tenyleg nagyon unalmasak vagytok..
HAJRA FRADI!!
nem irok tobbet bar en ezt egyszer mar lezartnak tekintettem, igaz ha belegondolok qqqriqqba ugyse lesz vege na pa edeskeim!!
nzl_d:
".. fenyegetni meg ne fenyegess, tenyleg semmi kozod ehhez az egeszhez..reszemrol lezarva a dolog , de qqqriqqq valaszat meg mindig varom..."
-Nem tudom,mivel fenyegettelek,remélem elmondod,mert én semmi fenyegetőt nem találtam a hozzászólásomban,persze ettől még számodra lehet az.Másrészt ha meg szerinted semmi közöm az egészhez,akkor különösen nem értem,hogy miért ide irtál,ahol mindenki olvashatja akinek "semmi köze hozzá".Ha viszont ide irsz akkor igenis közöm van hozzá és ha ez nem tetszik,akkor máskor ne ide irogasd a privát üzeneteidet,egyrészt mert senki nem kiváncsi rá EBBEN A TOPIC-ban,másrészt ettől még nem fog itt válaszolni QQRYQ!
Köszi előre is,és remélem a megértésed jeleként nem válaszolsz.
akkor ezennel kerek elnezest az osszes ajaxostol.. mivel azonban qqriqq nem hajlando valaszolni csak pofazni, ezer irtam ide, egyebkent ezt a stilust tole tanultam.. fenyegetni meg ne fenyegess, tenyleg semmi kozod ehhez az egeszhez..reszemrol lezarva a dolog , de qqqriqqq valaszat meg mindig varom...
nzl_d!
"offtopic:legyel mar bator egy ismerkedeshez! amugy en meg mindig nem irtam neked semmi csunyat! a mailcimre nem irok, igy is megkapod..."
Ezeket légyszives tényleg ne ide irogasd,csak fölöselegesen foglalja a topic-ot,másrészt QQRYQ-n kivűl mást nem érint(egyelőre...).Ráadásul
DK 4.0 nem fog egyhamar nyilni,igy addig nem nagyon tudok magam cenzúrázni...:) (ez amúgy is a t. moderátorok dolga lenne...).
Egyedül ObudaFan képi "hozzászólás"-át ,hm...cenzúráztam,
a reagálásokat nem,mivel sajnos ez is hozzátartozott a topic-hoz.Remélhetőleg ilyesmit
mint ObudaFan senki nem fog többet csinálni,legalábbis ebben a topic-ban nem,
ha mégis,akkor azt remélhetőleg a moderátorok oldják meg,és nem egy esetleges DK4.0...(vagy egy Ajax2.0 topic...)
Bocs a keveresert, QQRYQ, fcf!
Szoval jo, hogy itt a regi resz!
Egyebkent a kepeket ugy latom nem hoztad at : )
A hozzaszolasokat is szurted? (ObudaFan-kep kommentalasa?)
Mint láthatod,a topic nyitással együtt másoltam be
régi hozzászólásokat,egyrészt mert nem tudtam,hogy elvesznek-e a DK2-vel,másrészt igy egyszerűbb mint ott keresgetni,illetve akik nem olvasták a DK2-t,azok itt is elolvashatják a régi hozzászólásokat.Tényeleg sima copy-val másoltam át,ez volt a legegyszerűbb(és leggyorsabb),ráadásul ha nem akarod elolvasni a régi hozzászólásokat,akkor egyszerűen leállitod a keresőt.
Nem én másoltam át az eddigi hozzászólásokat hanem fcf, őt illetik a kérdések, egyébként szerintem "Copy-Paste"-olt. Másrészt pedig jó ötletnek tartom.
Ezt te magad masoltad at sima copy/paste modszerrel, vagy a moderatorokat kerted? S ha utobbi, akkor azt hogy lehet? S ha elobbi, akkor ugye rovid ido volt? Mert en is tervezek hasonlot.