A táblázatok átlagban 10% -ka hoz valamilyen fizetös találatot.
Pl a 999 db-os kb 100 db +-20 -30.
A 4-es tipus naponta 2-3 telitalálatot de van mikor egy se de van hogy 5.6 is naponta.
A 10-es minden nap átlagban 1db 10/7 est vagy többet de itt is előfordul hogy nincs 10/7-es.
A 8ast nemigen figyeltem de atapasztalatok alapján ez is 10% fizetős találatot hoz tehát a 862db 80 körüli a találatok száma.
Az már egyénileg kell meghatározni mindenkinek hogy mi alapján játszik vagy figyelembe veszi-e az előzményeket vagy sorozatokat.
Eddig még senki nem jelzett nagyobb találatot és nekem sem volt mostanában 9/7 nél nagyobb az is ritkán sajnos ,de lehetett volna csak mindig alá vagy fölé találtam pár sorral.
Az utlsó akkor volt amikor 60 sorsoláson 47db 9/7 es és 3db 9/8 as volt mostanában kb 40 db 9/7-es jön.
Gondolkodtatok már rajta , hogy létezhet- e olyan , hogy a megjátszott tippsorunkból bármi találat esetén ( természetesen 0 - is ) legyen elméleti esélyünk arra , hogy visszajöjjön a megjátszott tétünk , vagy legalább annak fele ?
LÉZETIK ILYEN ! ( Persze két tippsor kell hozzá , igy már megoldható )
Itt az egyszerü kulcs : 9 szám megjátszása HETES és ÖTÖS játéktipusban .
1-2-3-4-5
3-4-5-6-7-8-9.
9/0 találat : Elméleti esély : 1:16 : 100 % esély . hogy visszajön tétünk 50 %.
9/1 találat : Elméleti esély : 1:4,5: 22 % esély , hogy visszajön tétünk 50 %-a.
9/2 találat : Elméleti esély : 1:3,2: 3 % esély , hogy visszajön tétünk 50 %-a.
9/3 találat : Elméleti esély : 1:4,1: 12 % esély , hogy visszajön tétünk 100%-a.
9/4 találat : Elméleti esély : 1:8,8: 54% esély , hogy visszajön tétünk 100%-a.
9/4 találat : Elméleti esély : 1:8,8: 3% esély , hogy visszajön tétünk 200%-a.
( látható , hogy az esélyek nem tul nagyok de legalább vannak az alapjátékhoz képest ahol a 9/0 - án kivül nincs a fentiek kapcsán esély , az is csak 1:16 - os elméleti eséllyel )
9/5 találatnál már több minden lehetséges,de legrosszabb esetben is visszakapjuk a tétünket.
Esetleg megduplázhatjuk , vagy meg is ötszörözhetjük azt , vagy nyerhetünk 40 ezret is .
( Igaz utóbbinak 5/5 találatnak az esélye 9/5 -ös össztalálatot tekintve 1 % alatti )
Tesztelem most ezt a kis kombinációt , persze élesben .
Szerencsés Hétvégét minden aktiv fórumtagnak és passziv olvasgatóknak egyaránt !
Sziasztok :) Szép estét :) Melyik játékkal lehet leginkább könnyebben nagyobb összeget nyerni? :) 3-4 millióra gondolok. Volt olyan aki már nyert közületek nagyobb összeget bármikor? Ide is írhattok: zajonc@gmail.hu
Az általam készített 6db számkilences teljes találatai 92 sorsoláson(már 2 volt a készítés óta) a 0-ásakat is mert az sem lebecsülendő a következő táblázatban láthatók.
Az előzőekben leírt kritériumok most megfeleltek a táblázatban 7 találatot hozó számsornak ge az enyémek(sárga"T") néhány sort tévedtek alul felül de ez is azt bizonyítja hogy nem mindegy az időpont amikor a számokat választod.
Szerintem a kiválasztásnál a legtöbb találatot hozó számsorokat kell figyelni mert ott vannak a legkissebb kimaradások és látható a számsorok szériája.
Én program segítségével végzem így elkerülöm a "szinpátia" számokat azt teszem meg amit a program kiad.
A táblázatból kissé nehézkes de a szürők segítségével ez is megoldható.
Ahhoz hogy egy vagy több számsort is kiválasszunk(én 4-el játszom) kell némi elkébzelés arról hogy milyen szisztéma szerint akarok játszani.
Az enyém az hogy a legjobban szereplő számsorokat választom ki pl az utolsó 80v90 sorsoláson ne legyen benne 9/6-osnál nagyobb találat és az utolsó 90 sorsoláson a legtöbb 9/6 találat legyen ,számazonosság esetén a legtöbb 9/5 és9/6 találat.
Ez lesz az első számsor.
A továbbiaknál az első számsor 9/5 és 9/6 találatot hozó sorsolások számsorait kiveszem az utolsó 90 sorsolásból és a maradéknál elvégzem újra a müveleteket.
Ez tulajdonképpen azt jelenti mintha az utolsó 90 sorsoláson a legtöbb 5 és 6 találatos lennne de nincs benne 6-nál nagyobb találat.
Sajnos ez csak néha jön be akkor is csak 7 találatig ezért változtatom 60 sorsolásonként a szisztémát.
Az eddigi tapasztalatom alapján amit a táblázatból is ki lehet választani a szürőkkel a legtöbb nagyobb találatok 60 -280 kimaradásokkal jönnek .
Azt még nem sikerült megoldanom hogy a kiválasztott számsorok az kiválasztás idején hányadik kimaradásnál tartanak ez már több időt venne igénybe és ezt csak akkor lenne megvalósítható ha 1 nap alatt elvégezhető az előző és a következő sorsolás kőzőtt.
Egyenlőre csak ennyit tudok.
A kiválasztás időpontja sem mindegy ha jókor teszem akkor jó ha nem akkor nem, ezért választottam fix játékidőt jelenleg 60 sorsolást de néha megtoldom 7-tel ha jól jönnek a nyeremények.
Bocsi valaki letöltötte a 9-es ,863-as táblázatot amiben egy hibás számsort találtam(49-es szám kétszer szerepelt.) a többi jó de most csak 862db lett.
A 4-es játéktipus 1,5 milliós adatbázisa van átdolgozva (kizárásokkal). Nem mindenapos a magas találati arány. Majd hosszab teszteken kiderül,hogy nyereséges lesz e ez a rendszer.
Szeretnék nyerni - mi mást? - a kenón. Ehhez kérem a segítségeteket. És a szerencseszámaitokat, hátha bejönne a 10-es játék. Az se baj, ha más is nyer velük. :)
712db-os lett de a 7szereseket kiszűrve 100 alatti számsor lehet.
Az"eredet" lapon az utolsó 433 sorsolás adatai szerepelnek(összehasonlítás céljából),a "712" lapon a megszokott előző 1095 sorsolás és a napi eredmények amelye naponta változnak,
Remélem most már naponta lesz benne telitelálatos de biztos 1-2 nap kihagyás is.
UTÓIRAT : Én a TALÁLATI STATISZTIKÁT néztem . Ott nincs választási lehetőség és értelmetlen is volna . De tény hogy téves hibás amit megadnak ott , más is megerősitette itt lentebb hozzászólásában . Talán előbb - utóbb korrigálják ezt bizom - bizzunk benne .
De szerintem akkor se adhatná össze a gép a kézi és gépi sorsálás számait , ha nincs előválasztás . Mert igy teljesen értelmetlen . Pl , mire megy vele a fogadó ha van a kézin és a gépin is 3 - 3 találata és a statisztika azt jelzi , hogy 7/6 találatot ért el , ez igy teljesen félrevezető . Egyébként aki az ÖSSZES - et kéri gépit és kézit is nyilván az sem erre volna kiváncs ilyenformán .
Az 5,47,49,67 volt a favorit nálam egy időben, talán azért is tűnt föl, mert olyan sokszor jöttek az elmúlt évben, de sajnos elérték a maximumot, akinek állandó sorában benne vannak, érdemes kivenni, valószínűleg sokáig (évekig) nem jönnek így együtt.
Számnégyesben gondolkodva talán érdemes a középtartományból válogatni, akik rengetegszer voltak, pihennek, akik soha nem voltak még, ki tudja, mikor érkeznek.
Eszembe jutott hogy amikor a 86-db-os táblázatot készítettem azt egy 1000-db bázisból szürtem ki mint a legtöbb telitalálatosokat.
Ez a bázis még megvan és leteszteltem az utolsó 432 sorsoláson 2 számsor volt amelyik 6-szor volt telitalálatos(ez volt a legtöbb).
A jelenleg folyó teljes teszten(80 szám teljes kombinációja) bár még csak 500000-nél tart ez kb a teljes 1/3-a van olyan számsor amelyik 11-szer( 5 47 49 67) hozott telitalálatot több olyan amelyik 10 vagy 9-szer az utolsó 432 sorsoláson.
Ezt csak azért jegyeztem meg hogy mennyit számít egy változtatás jelenle golyók cseréje a találatok esetében.
Kb 2 nap mulva lesz az új 4-es tipusú táblázat késsz!
Valóban a 4-es táblázat eléggé elavult, eredetileg a teljes sorsoláson legtöbb telitalálatos soraiból kiválasztottam az új gép beállítása óta eltelt sorsolásokon elért legtöbb telitalálatost Rammstein segítségével mivel nekem nincs olyan programom ami a teljes sorsolást végig tudná vizsgálni.
Most azonban kiderült hogy 431 sorsolással ezelött lecserélték a golyókat(a szinükről állapította meg valamelyikünk) ezáltal új támpontot kaptam és ezt még végig tudom vizsgálni.
Bár az új táblázat továbbra is 3-évre visszamenőleg (1095 sorsolás)fogja mutatni a telitalálatosokat de a számsorok az utolsó 431 sorsoláson legtöbb telitalálatosok lesznek.
Majd ha végigér a program kiderül hány darabos lessz igyekszem kb 10 0darabosra szükíteni.
Szoktam nézegetni táblázataid,a négyest leginkább,nagyon nem úgy forognak ki a számok,hogy lenne telibe benne.van amelyik 900 sorsolás óta nincs teliben.Borzasztó ez a játék.Én is jómagam elmélkedek kreálok valami módszert,ami hozná a találatokat.Nem is kell itt 9,10-be gondolkodni elég lenne a 2-3-as tipus.Szerintem biztos lehetne valami olyan módszer ami pluszba hozza az embert,nemcsak befizetni.Van egy elképzelés remélem ma,ha minden igaz jön a 64;65-ös szám
Minden bizonnyal fix és változó számok kombinációjáról van szó .
Természetesen lehetséges ez ! Már többen , sokszor szó volt erről legyen szó bármilyen szerencsejátékról ahol számokat húznak vagy sorsolnak.
Ez valószinü akkora " durranás " mint a MARTINGALE - féle módszer.
A könyv bevezetőjében olvasható , hogy sok pénz kell hozzá. Véleményem szerint - is - pénzt pénzzel csinálni a legkönnyebb. Akinek annyi van többre megy ha akciós 2-3 havi lekötésre beteszi a bankba vagy óvatosan tőzsdézget.
Nem olyan nagy durranás nyerő kombinációt kreálni hogy jobb eséllyel 8/8 - ra vagy 9/9 re sem , ha az többszáz ( vagy több ezer ) tippsorból áll , ha naponta játszuk előbb utóbb bejöhet .
Persze ilyesmi meg sem fordult a fejemben . Bizom benne , hogy kevesen játszanának meg itt naponta akár " csekély " 20 ezer forintot is egy majdani 8/8 vagy esetleg 9/9 reményében is .
Akinek van lenne erre havi akár 600 ezer forintja ilyen örültségre annak szerintem nincs nagy szüksége se 8/8 - rase 9/9 találatra sem...
100 szelvényre - is már - könnyű kreálni olyan kombinációt ami jó eséllyel kinál akár 9/ 7 találatot is .-
Lehet de értelme annyi sincs , hogy nekiálljon az ember ... Szerintem .. Mert a jó esély az megvan de már ha csak harmadszorra - negyedszerre jön be a 9/7 akkor elég minuszos. Nyilvánvaló ha valaki rengeteg szelvénnyerl játszik naponta előbb utóbb lehet 8/8 - vagy akár 9/9 - e is . Kérdés mennyi pénzt pumpált a játékba előzőleg .
Tökéletes kombináció " hibapontmentes " rentábilis - áron - nem létezik , egyébként teljesen elvesztené a játék a " szerencsejáték " jellegét.
"Egy amerikai híres kaszinó high-roller játékos kitalált egy olyan rendszert, amely során a Keonóval konstans 5-ös találatokat lehet elérni. Akik ezt a rendszert letesztelték, online kaszinók segítségével hatalmas nyereségekre tehettek szert, akár 1 dolláros tétekből, akár 4000$ értékű nyereségekel.
A Keno stratégia lényege nagyon egyszerű, olyan átfedéseket kell létrehozzon a szelvényeken, amelyek egymást erősítve jelenjenek meg minden sorban. Amikor egy adott számjegy kisorsolódik, ez akár több száz szelvényt is aktivál, így egyre nagyobbak lesznek az esélyek egy valódi találatra.
A játék természetesen sok pénzt vesz igénybe, de ez csekély mértékűnek számít abban az esetben, amikor valóban egy 6-os vagy annál nagyobb találatot eredményez. Hosszú távon ez a játékos már több mint 3 millió dollárt nyert ezzel a rendszerrel és most könyvet is kiadott róla. A könyv címe: Titkok a nyerő Keno Stratégiákhoz”."
Skandiztok - is - itt páran ahogy "szó" esett róla korábban ...
Nos nagyon furcsa dolgot tapasztaltam a ZRT oldalán a találati számkeresnél !
Ugyanis azt mutatta , hogy egy évvel ezzelőtt 7/6 találatom volt azzal az egy tippsorral amit évek óta játszom ! Nagyon meglepődtem persze , kizárt hogy nem vettem volna észre ! Rákeresve a korábbi nyerőszámok táblázatára mindjárt kiderült a turpisság ! Ugyanis a kézi és gépi húzások számait összeadva elemezte ki a rendszerük az egészet . Egyiken 4 találatom volt a másikon 2 . Igy jött ki a 6 találat . Azt azért furcsállom , hogy erre nem jöttek rá a ZRT - nél vagy ne tudtákugy módositani hogy a rendszerük külön - külön értelmezze ,kezelje az adott héten a két sorsolás - huzás nyerőszámait. Mivel igy teljesen értelmetlen és félrevezető közzéteni a statisztikának ezt a részét .
soha nem volt türelmem (értelmem?) megérteni a Luxort.
Haha, ezzel én is így vagyok. Nagy ritkán nyomok egy gépi szelvényt, de hogy ki-kivel-merre-meddig-hogyan-minek van rajta, arról fingom nincs, és nem is akarom tudni. :-)) Csak üzenjen a rendszer, ha nyertem.
UTÓIRAT a LUXOR TÉMÁHOZ ( kitérőhöz ) : Napi aktuális : 6 kombinációs mezőn 3 képtalálat . Továbbá 2- re a kerethez 3-ra a Luxorhoz ... Alakul ez ! :) Legalább ebben van - némi - fantázia !
Szerencsés Játékot Kivánok ! A kenón kivül más szerencsejátékban is !
Nem arra céloztam , hogy bezárnák , hanem , hogy megváltoztatnák az internetes tippelésnél fennáló plusz lehetőséget , amire csak ott van lehetőség igy kombinációra is . Egyébként lottózókban történő feladásnál össze- vissza kavarja a gép a számokat , ilyenformán szinte lehetetlen kombinációt késziteni, csak nagyon korlátozott célszerütlen formában .
Amire " rájöttem " az konkrétan esélynövelő módszer és pár hónap alatt ez gyakorlatilag be is bizonyosodott . Aki kérte tőlem a kombináció kulcsát mindenki elismerte ezt.
Nem hiszem, hogy miattad bezárnák a bazárt. Telitalálat minden héten van. A nyeremények meg osztódnak a nyertesek között nem úgy mint a kenónál. Szerintem nekik tök mindegy ki nyer.
Nekem nincs problémám a véletlen számokkal. Előnyük, hogy egy esetleges teli-1 találatnál nem fogom a fejem a falba verni mert elszúrtam azt az egy számot. :-)
Utóirat : Vagy inkább a facebookon : Kiss Bagoly László ( csak én vagyok fenn ezen a néven ) inkább itt kérek megkeresést . Szeretem látni konkrétan kivel értekezek ilyesfajta témában .
Én is játszom a skandit. Felosztom 5x7-re, így majdnem minden héten belehúznak az 5 csoportba. Így jó esély van az ötösre és a hetest sem lehet kizárni. Súlyozom a számokat csoporton belül. Tapasztalati statisztika szerint variálom össze a számokat. Heti 5 szelvény megy játékba. Amint nyerek egy nagyobb összeget, növelni fogom a szelvényszámot.
A luxor most felvillanyozott ! Nagyon jó kombinációt találtam ki rá , de hat mező kell hozzá ( mint korábban irtam erről itt ) Havonta legalább 1-2 alkalommal hoz képet is folyamatosan , de remélem ez csak a kezdet és nagyobb nyeremény is lesz belőlle. Az elv teljesen egyszerü , és már neten is olvastam róla , hogy másnak is feltünt a szisztéma. Tuti esélynövelő kombináció ! :)
Azért óvatosan csinálom ezt is , közösen a legjobb cimborámmal , igy csak fele pénz kell tétre :)
Én már jó ideje hetente max egyszer kenózom. Egy 9-es meg egy nyolcas és ennyi. Hasonló módon a lottókból is hetente egy mező (+luxor, és egy joker). Ezzel megadom az esélyt, van izgalom, stb.
Valamikor én is játszottam 10 - es játékot , persze csak néhány alkalommal és vagy 15 éve. . A legnagyobb találatom 10/7 volt rajta , talán két alkalommal... 4- es játékban viszont volt ugy hogy háromszor találtam telibe másfél hónapon belül. Játszahattam akkor naponta 4-5 tippsor 4-es játákkal ugy emlékezem , abból lett ennyi. Utánna persze abba is hagytam ...
Remélem itt legtöbben csak játékszenvedélyből játszanak nem mintha akkora szükségük lenne milliókra...
Hiába nő a nyereményszorzó ha a nyerési esély meg sokkal nagyobb mértékben csökken . A 10 - es játékot jobb elfelejteni úgy ahogy van ! A 10 - es játék gyakorlatilag elvi esélynek vehető .Olyan kicsi az esély rá. Ettől még a 3 - 4 - es játéktipus is jobb , ott legalább lehet néha nyerni is , telibe.
Minden számot megjátszva arra kell törekedni, hogy néhány szelvényen kevés találat legyen. Annál több lesz a többin. Erre jó a statisztikázás. Páros-páratlan, számvégződések, stb... Ki mit figyel. Persze naponta ezt feldolgozni nem kis munka és nem kevés pénz. Jobb egy szelvényen a lehetségesekből játszani, aztán vagy jön, vagy nem, de belehúzhatnak. Gondolok itt arra, hogy vegyes számokat (pl nem csupa párosat vagy páratlant). Több szempontból is vizsgáltam (statisztikailag) a húzott számokat. Nem lehet megjósolni mi lesz. Bele húznak a rég húzottakból és a legutóbb húzottakból is. De hektikus, változó ez is. Grafikont rajzolva már jobban látszik mi várható, de akkor is több számból kell választani. Szóval egy számost kell megérzés alapon nagyobb összeggel, vagy 10 számost hosszú távon (talán alapon). A kettő közt a legjobb a négyes játék. A százszoros fizetésével már lehet kicsit statisztikázni és ha nem nyer 100 húzáson belül, duplázva a tétet még 100 húzásig nyertes lehetsz, ha belehúznak egyet.
6 - os játékot a legkevésbé , soha senkinek ! Szerintem az a legrosszabb az összes között . Emelett még kevésbé favorizálom a 8-ast ... utóbbinak is elég rosszak a kondiciói :(
Szerintem az 5-7-9 - es játéktipusokban van némi fantázia csupán .
A kenón minden számot megjátszani nem olcsó mulatság. Pláne ha belelovalja magát az ember és minden nap megteszi. :-) Akkor már inkább a skandináv, ott olcsóbban jön ki és hetente csak egyszer van.
Kíváncsi vagyok matematikailag van-e értelme. Vajon mikor van nagyobb esélyem, ha megjátszom az összes számot ismétlés nélkül vagy ha ugyanannyi szelvényen véletlen számokat játszom?
Nagyon jó ötlet kombinált és fix számokkal játszani ha a fogadó több tippsorral játszik. Ezt nem is cáfolja senki , furcsa is lenne ...Ez nagyon jó esélynövelő módszer !
Legyen szó bármilyen szerencsejátékról , vagy a KENÓ bármely játéktipusáról is ( kivéve persze az 1 - es játéktipust )
Kimondottan felértékelődik ennek a szerepe 6-os játéktipustól ahol a 0 - ás " találat " is fizetős.
Pontosítanék ,utána számoltam 2014.07 .09-én volt 9/8-asom ,attól 3 évig 9db 9/7-esem a mult hpnapban 1db 9/7-esem és elótte tőbb mint 1 évig nem volt 9/7-esem .
Jelenleg az utolsó 1 évben 1 db 9/7-esem volt a mult hónapban.
Az elötte való évben kb 3 volt
Azelőtt volt 8-10 és a 9/8-as 1db.
Igen jelenleg csak 4 sorral játszom az áremelkedés óta.
A kombinációkat azért nem szeretem mert akármilyen jók is a behelyettesítendó számok eltalálásának esélye kicsi és nem lehet valószínüsíteni valamint a kombinációt hány sorsolásonként kellene változtatni(mármint a számokat) tehát nem éri meg annyit kalkulálni .
Szia! :) OK, akkor nincs gáz, nem feltételeztem semmi rosszat. Téma lezárva. :)
Na de ez a 9/7 kicsit utánaszámolva nekem még mindig sántít.
4 számsorral 60 napon keresztül legyen akkor 240/1690 as esély a nyerésre. ezt akárhogy nézem 1/7-hez esély, hogy visszajöjjön valami, és 2 hónap és 48000 forint után derül ki, hogy bejött, vagy sem.
Pontosabban hogy az esély arra, hogy a VESZTESÉG egy kicsit több legyen mint a befektetés FELE!
Mert a 9/7 az 100x-os pénzt fizet, így 4 szelvénnyel játszva 25 naponként kéne egy 9/7 máskülönben bukó a történet... oké-oké, minden nap megvan a lehetőség a 9/9-re is, nem vitatom, de most a nyereséges stratégia lenne a lényeg.
4 véletlen számsorral pedig nulla plusz erőfeszítéssel ugyanott van az ember.
Hasonlóan gondolom, hogy az alacsonybb játékosztályok nem olyan ritka eseményekre építenek, így azt játszva bármilyen stratégiát jobban lehet értékelni.
Én jellemzően csak "vaktába" töltök ki 1-1 szelvényt azt Laci eltolt sziszémájával véletlen számokkal (kb. 2 hetente 2 mező), stratégiát pedig alacsonybb osztályokban tesztelgetek, de szigorúan pénz nélkül.
Ha bármi játékra alkalmasat találnék megjátszanám. kb 1-2 hétig.
Én nem vettem észre hogy valaki azt érzékeltette volna veled hogy megsértődtél.
Az itt természetes dolog ha valaki nem ért valamit akkor megkérdezi ,föleg ha nem rendszeressen követi a fórumot.
Egyébként a következtetéseid helyesek.
Valóban bár többször elmondtam a számsorok ugyanazok 60 sorsolásig az én esetemben utána változtatok rajta ismét új 4 számsort az új 9-típusú táblázatból.
A 4-es típusnál valóban jobb az esély de a nyeremény max a 9/7-tel egyezik meg, és a kisebb találatok elhanyagolható értéket fizetnek.
Amennyiben valamelyik táblázattal jobban megszeretnél ismerkedni szivesen beavatlak én is csak kérdezz rá.
Elözetesen csak annyit hogy a ujtáblázat és az m4 táblázat a számok bizonyos sorsolásonkénti elöfordulását és a legnagyobb kimaradását tartalmazza ezzel elösegiti azokat akik erre alapoznak .
A többi táblázat a legeredményesebb számsorokat tartalmazzák bár a 9-tipusú kivételével mind elég régi .
Remélem továbbra is hozzászólásaiddal követsz bennünket!
,,Nem akarom a piros pirulát kínálgatni - a kék helyett - de ha nem állandó számokkal, (legyen az 3-4-5-6-7-8-9 -es stb játéktípus) támadunk, akkor bármilyen nyerési esély még rosszabb opció lehet mint a szerencse vagyis a klasszikus 50-50 % (vagy nyer vagy nem.)"
,,Tehát utólag vizsgálva a dolgot csak a szerencse működött."
Na akkor tisztázzunk valamit. Én nem értettem valamit (most se nagyon) kaptam egy korrekt választ, és ezek után miből feltételezhető hogy megsértődtem. Ez felháborító…Úgy néz ki meg kell barátkoznom a pontokkal és a zárójelekkel :) téma lerázva
Más!
Hagy értetlenkedjek már. Nem tudom másképp, csak a hozzászólások sorrendjére, és a nagyjáboli tartalmára hivatkozva kérdezni.
17616 / 17632 Blondy100 és a rá adott válaszok Korábbra most nem érdemes visszamenni.
Jó, oké, tételezzük fel, és maradjunk annál hogy ez a pl. 9/7 - 1:1690 esély "mint a szentírás" :) beteljesíti önmagát, ha maradhatunk a béna hasonlatnál. Még azt is tételezzük fel hogy 60 naponta legkésőbb tutira jön, mint a német vasút, nem úgy mint a MÁV…legyünk optimisták.
A nagy kérdés, hogy akkor most nem csak állandó számokkal várható ez a 50-60 napos ismétlődés? Mert ha nem állandóak a számok akkor mikortól meddig szól ez a 50-60 stb napos ismétlődés.
Valakinek arról van egy statisztikája hogy csak 4 - es játéktípusban vagyis 4db bármilyen szám hányszor ismétlődött és milyen időközönként? A nagyobb darabszámok már sejtésem szerint riasztóan ritkák és lehangolóak lehetnek.
Nem akarom a piros pirulát kínálgatni - a kék helyett - de ha nem állandó számokkal, (legyen az 3-4-5-6-7-8-9 -es stb játéktípus) támadunk, akkor bármilyen nyerési esély még rosszabb opció lehet mint a szerencse vagyis a klasszikus 50-50 % (vagy nyer vagy nem.) Na most vissza lehet utalni a táblázatokra, de bármennyi előző húzás nem ígért még a jövőre nézve semmi biztosat tudomásom szerint. Vagy ha igen, akkor végre meg kéne értenem mit tartalmaznak ezek a táblázatok :)
Nekem még 4 -es játéktípusban sem hozott semmi biztosan "jósolhatót" a stratégia, pedig 1:100 nagyon is jobb opció mint akár a 1:1690. Tehát utólag vizsgálva a dolgot csak a szerencse működött.
VAGY MÁR NEM ÉRTEK SEMMIT SEM. :) kicsit hosszú lett az a két kérdésem.
Gondolom, senki más sem érti a rajzon levő VRK rövidítést, de legyintve el is felejti. Mint sok mást. Én viszont szeretem megtudni, amit nem értek. Bay?
A lényeg hogy két 7-es közt max 60 sorsolás legyen ,a kezdet pl 20-nál a másik 50-nél .
Ezért kell 60 sorsolásként vizsgálni.
Tehát ha 60-ból kétszer jön akkor átlagban 30-ból 1, van egy kis rugalmasság hiszen nem pont 30 kell legyen a két 7-es között mert lehet az 1 és a 60 akkor is az átlag 30-bol 1.
Érdekes, de végülis semmi különös nincs benne. Egyébként szerintem ilyenkor többen lottózhatnak, akár lényegesen is többen (talán még az is feldob egy szelvényt, aki amúgy egész évben nem).
"... nem fél éveket várni és keseregni, hogy "nem jött" a szám... már ha élesben megy a játék"
Erre azt tudom mondani hogy ha 30 sorsolásra számoltam ki akkor legalább 60 sorsolásig kell játszani mert lehet hogy 30-ból nem jön ki de lehet hogy 60-ból 2-szer és akkor nem a stratégiával van baj hanem az elosztással..
Ez elég merész terv. Gyakorlatilag végtelen mennyiségű pénzt szeretnél a kenóval termelni... na ez jó...
9/7-tel nyereségeset játszani utánaszámoltál mit jelentene?
Elvileg átlag 1600 sorsolásonként jönne 7-es vagy annál nagyobb találat 9-es játékon. (Számoljuk a nagyobbat is, hisz az is jó lenne neked nyilván.)
30 sorsolásonként 7-est (vagy annál többet találni) az elméleti esélyeket 53-mal megszorzó szisztémát jelentene...
És ismét csak azt tudom mondani, hogy még csak tesztelni sem lehet a taktikát olyan ritka eseményekre alapoz. Alacsonyabb nyerőosztályokban sokkal értelmesebb lenne esélynövelő stratégiát játszani. Ott gyakoribb de kisebb nyereményekkel operálva talán hamarabb látható, hogy működik-e vagy sem a stratégia... nem fél éveket várni és keseregni, hogy "nem jött" a szám... már ha élesben megy a játék.
Persze látható , hogy ehhez nem elég itt 3 számsor 6 szükséges de legalább 100 % - osan visszajön a pénzünk 4/2 találat esetén is. Nyilvánvaló , hogy gyakorlatban elég értelmetlen lenne ezt megjátszani még igy is , viszont a 2 db 7 - es számsorral 8 számot játszani már elgondolkodtató lehet főleg úgy , hogy a 8/4 találat kapcsán 80 százalék körüli eséllyel számolhatunk , hogy legalább pénzünknél leszünk, sőt ebben a 80 % - ban benne van 20 % - körüli mértékben hogy duplázzuk a pénzünket.
( amelett , hogy a 8/0 - ról sem kell lemondanunk , akkor is visszajön a pénzünk mint alapjátéknál )
Kifejtettem ezt nemrégen részletesen . ezt is .
1-2-3-4-5-6-7
2-3-4-5-6-7-8.
Nagyon egyszerű . ( sokszor egyszerübbek ezek a " kombinációk " mint elsőre gondolnánk )
8/4 találat : 0 ft : 21 %-os eséllyel ( alap 8-as játékban nem fizet ) ELMÉLETI ESÉLY : 1:12,3.
400 ft : 58 %-os eséllyel
800 ft : 21 %-os eséllyel ( ! )
Ennek nagyon jók a kondició százalékosan 8/7 találatig bezáróan , de a 8/8- at inkább felejtsük el , sokkal többet ér , hogy 8/4 - nél nagyon jó eséllyel visszajön a pénzünk.
Pl . A 4/2 esetén is hogy visszajöjjön a pénzünk !
Itt a kulcs : 6 darab 2 - es játék kell hozzá csupán .
1-2.
1-3.
1-4.
2-3.
2-4.
3-4.
Mivel a 2-es játéktipus 6 X - os pénz fizet , igy pont a pénzünknél vagyunk 2 találat esetén !
4/3 találat esetén meg dupla pénzt kapunk ugyanugy mint alapesetben !
a 4/4 találatot esetén 6 - os pénzt kapunk értelemszerüen . De a telitalálatokat inkább vegyük felejtősre - bármelyik játéktipusban és csak az eggyel kisebbre - kisebbig menjünk koncentrálva inkább arra hogy kevesebb találat esetén is visszajöjjön legalább a befizetett pénzünk , mint itt is kifejtettem , hogy ez nem lehetetlen .
Valakinek valami egyszerübb kombináció ( max három tippsorra ) ami visszadja legalább a tippsorok árát az alábbi találatok esetén az egyes játéktipusokban ? 4/2 , 6/3 , 7/3 , 8/4, 9/4 , 10/ 4 . találatok esetén . ( Ha nem tutira akkor legalább 75 - 80 % - os eséllyel . )
Ha kiötlött ilyesmit azzal lehet kezdeni valamit . Kisebb találatok esetén eredményt produkálva mint az alapból lehetséges.
Szerencsés Estét mindenkinek a csoportban ! ( nemcsak a kenóban )
Csináltam egy tesztet a számok sorsolásáról 2946 sorsolásról és az utolsó 365 sorsolásról egymás mellé raktam a 365 sorsolás elsö 22 számát sárgára jelöltem a másik oszlopban .
Én nem követem az élö sorsolást de tuti hogy a golyók nem maguktól váltottak szint és szerintem is több ezer pattogás után le kell cserélni őket.
Kb 1,5 évvel ezelőtre saccoltam a változtatást.
A könnyvel kapcsolatban bár nem találkoztam vele valóban a nagyszámú adatbázisok tárolása és gyors elemzése megkönnyíti a valószínüségszámítást,integrálszámítást (gauss-görbe)azaz az "alapvetö" matematika megismerésének és alkalmazásának lehetóségét akár a kenó sorsolás számainak megközelítési puntosságának kiszámítását.
Nem szeretnék telitalálatot én többet szeretnék egy olyan táblázatot amelyikben 30 sorsolásonként 1db 9/7-es találatot tudok elérni.
Ez azt jelentené hogy nyereséges vagyok.
A nyereményt szorzókra költeném és egy idő után végtelen lenne.
Egyébbként nem telítettek a sorszámaim ugyanis ezek olyanok amelyek az eddigi összes sorsoláson 4db 9/8(9) találatot hoztak és ezek hozzák majd az ötödiket is.Sajnos ezekből iskb27ezer van.
Van olyan adatbázisom ahol ezek a 9/8(9)-asok 5 illetve 6 szor ismétlödtek tehát várhatóbb az ötödik ismétlődés.
A telitalálat az olyan hogy egy idő múlva úgy is előjönne.
Ezekben is elófordul 2-3 soronként.
Azért választottam ezt a kiválasztási szisztémát mert a nagy találatok vannak a legkevesebben és ezek közül a legtöbb az esély valamelyiket eltalálni.
Értem, miben gondolkodsz, de mi van akkor, ha szeretnél egy 9-es teli sort nyerni?
A kiválasztott soraidon viszont túl sok volt már a 9/8 és 9/7, és pont ezért nem tud már telit hozni.
Ez csak egy homályos megérzés (ahogy ma a 6-os is, aki jött, bocs, BLaci, nem írtam meg, mert nem volt ma időm, de majd nézelődőm számok ügyében a napokban még).
Jó lenne megtenni az ünnepekre pár számsort. Arra lennek kiváncsi, hogy ki milyen számokat várjaz elkövetkező 4 napban , hogy nagy valószinüséggel kisorsolják?
Szombat - Vasárnap - Hétfő - Kedd ....
MAX 10 számot kérnék de kevesebb is jó .
Ha tippeltek akkor úgy tegyétek már meg hogy a felsoroltak közül azzal kezdjétek amit amiket legjobban vártok ugy haladva a megadott számsorral , hogy pl.- az utolsót is várjátok de azt kevésbé.-
Örülnék a tippjeitek , ha vannak !
Szerencsés Hétvégét , és Kellemes Boldog Karácsonyt Minden Fórumtagnak és olvasgatóknak !
Igen ezt én is észrevettem hogy jól teljesítő sorok vannak és felhasználom is de nem az alacsonyabb találatoknál hanem a nagypbbaknál.
Pl a táblázatomban úgy keresem ki a számsoraimat hogy az utolsó 90 sorsoláson ne legyen 9/7-es de az utolsó 80 sorsplásom a ledtőbb 9/6-7-találat legyen ,azonosság esetén a letöbb nagyobb mint 4 azaz 9/5,6,7.
Csak az a baj hogy ezek a sorozatok egy idő után megszakadnak és nem lehet megállapítani hogy mettől meddig tartanak.
A gauss nekem magas bár sejtem az értelmét.
A sorozaroknál viszon nagyobb a valószínüsége hogy a sok kis találat közótt egy nagyobb is közbeesik.
Még valamin gondolkodom, pedzegettem már régebben is, de nem tudtam még alátámasztani az elgondolást statisztikával vagy bármivel, de nem lenne rossz, ha valaki tudná tesztelni.
Vannak olyan sorok, amelyek úgymond "jól" teljesítenek, mindegy, hogy 8-9-10-es JT-ban gondolkodunk, hajlandóak sűrűbben kb. 1-2-vel kisebb találatokat hozni gyakrabban. De nincs rajtuk teli.
Vannak olyan sorok, ahol a legnagyobb találat a sor darabszámától függően legalább -2-3. (10/7-8, 9/8-7, stb.) És szerintem itt nagyobb esély van a telitalálatra.
Volt itt régebben valaki, aki a Gauss-görbékről írt érdekeseket, ha itt van még, örülnék, ha kifejtené.
Igen ezt tettem ,bár az adatok a teljes (új gép sorsolása óta) elért eredményeiböl nyerem de a táblázat adatait már csak az utolsó 5-600 sorsolás eredményeit veszem figyelembe. Kb ez volt az az idöpont amikor megszakadt a jó széria.
Az elözö 60 sorsoláson már jobb eredmény volt 45db 9/7-es és 5db 9/8 találat volt a 943-as táblázatban de csak 1db 9/7-est sikerúlt elcsípnem.
Mindig csak annyi sorsolást veszek figyelembe hogy a táblázat 1000db alatt maradjon,ezért most 500 sorsolást ezért lett a 9-es táblázat 863db-os.
Remélem megtalálom az optimális szisztémát de ezt 60 sorsolásonként tudom tesztelni.
Senki nem tiltja hogy akár 100-szoros téttel játszon valaki.
Nekem ennyi pont elég lenne!
Egyszer volt 3-éve 9/8-asom de nem fedezte az éves kiadást mert 6 sorral játszottam és csak 180 ezret fizetett igaz a szelvény is csak 150-be került.
Blacinak igaza volt 1db 9/8 és 2db 9/7 valóban nem fedezi a kiadást csak ő nem számolt azzal hogy a kisebb találatok értéke sokkal több mint a 2db 9/7-es.
Ez azt jelenti (remélem nem értem félre), hogy az évet kb. 0-val vagy minimális nyereséggel zárod? Mert az nem rossz szerintem, hiszen kvázi ingyen az év minden egyes napján megvan az esélyed a 9/9-re (abból egy komoly házat lehet venni vidéken, az már nagy nyeremény), ha meg 10-est is játszol, akkor főleg jó.
Mondjuk annyira nem is lep meg, bármennyire is mondjuk, hogy nehéz nyerni a kenóval, eddig nekem csak ott volt komolyabb nyereményem (9/8, 9/7, 8/7), lottón néha egy nyomorult kettes, skandin egy hármas, és ennyi.
Azt azért hozzáfüzném hogy 60 sorsolásonként új számsorokkal játszom és követtem az előző számaimat isés 3-4 alkalommal 30--50 sorsolásonként jött a 9/7 ezért volt hogy váltottam a szisztémán de az sem mindegy hogy mikortól kezdi az ember a váltást.
Ha esetleg érdekel itt a játékaim eredménye érdekesség a kimaradt 9/7-esek elöti 9/7-esek sürüsége.
Ha az "aj"oszlopbam a szürőt a mind állásra állítod a teljes részletes eredményt láthatod.
Szeretném ha segítenél megfejteni hogy azonos szisztéma megjátszása esetén miért fordult elóekkora kimaradás ,én a sorsológép karbantartására gyanakszom.
Ahogy nézem a játszott számsoraid megint szinte elméleti esély találatok lettek összességében a tippsoraidon : 0-1-2-3 .Ez a baj , hogy szinte mindig az elméleti esély körül vannak a találatok . Bárhogy is variál vagy statisztikázik a fogadó :( De legalább igy a megjátszott 800 ft- ból ( feltéve ha alaptéttel játszol ) visszajött 400 ft ... Igy csak fele a veszteség. Kevésbé hiszem hogy sokan játszanak folyamatosan, naponta 4 tippsorral , igy havonta rászánnának 24 ezer forintot , éves szinten közel 300 ezret. Ezt még évi egy 9/8 - as és két 9/7 - es sem fedezné , mármint a " kiadást " . Pedig még a 9/7 is elég ritka, még 4 tippsorral is . Neked mikor volt utoljára ? Szerintem 9-10 - es játékban telitalálatra " hajtani " nem kis bátorság és elszántság kell hozzá. Jómagam ha rászánnák napi 3-4 tippsorra pénzt és folyamatosan mindenképen kombinációban játszanék. Szerencsére már 3 tippsorral is lehet esélynövelő kombinációkat játszani szinte mindegyik játéktipusban , sőt két számsorral is lehet mit kezdeni. Szerintem sokkal többre mennél ha úgy válogatnád ki a tippsoraidat , hogy fix+ kombinációs számok szerepelnének a számsoraidban . Ez a módszer önmagában esélynövelő ez nyilvánvaló , és már két számsorral is játszható. 4 - el meg főleg jókat lehetne kreálni.
Itt a fix + kombinációs számok megjátszásánál kifejezetten értelmet nyerhet a szisztéma mivel a 0 - ás fizet ráadásul dupla pénzt. Ha nem jönnek a fix-ek könnyebben lehet egy 0 - ás találat valamelyik tippsoron , vagy akár kettőn is , ha meg jönnek akkor nagyobb az esélye hogy valamelyik tippsoron lesz legalább 5, vagy 6 találat is , vagy még nagyobb. Csodállom , hogy erre nem gondoltál még...
Üdv , és sok szerencsét Neked és minden fórumtagnak ,és olvasgatónak !
,,Ezekre többéves tapasztalat - és nem kevésbé - az elméleti esélyek kapcsán " jöttem rá " . Kiváncsi lennék mások véleményére"
Szerintem több billió évnyi "tapasztalat" sem elég ahhoz, hogy bármire is rájöjjön valaki, legfeljebb mindig valamiféle szabályszerűséget vél felfedezni egy kis számú (néhány ezer/tízezer) sorsolási időszak alatt. De mivel ez a folyamatosság miatt állandóan változik, ezért azt sem tudhatjuk pontosan, hogy egyáltalán honnan számítsuk az időszakok kezdetét :DDD
Ma este - is - a Kenó kisorsolt számai közül jó eséllyel várható , hogy kb. fele 40 alatt lesz a másik fele pedig felette. Az is nagyon valószinüsithető , hogy kb . fele páros szám lesz, másik fele pedig páratlan. Továbbá legnagyobb esélye van annak , hogy bárki bármilyen játéktipusban játszik a megjátszott számainak kb . negyedrésze kerül majd kisorsolásra.Sőt annak is nagy az esélye , hogy az előző napi 20 kisorsolt számból kb. 5 szám lesz ismétlődő. Ezekre többéves tapasztalat - és nem kevésbé - az elméleti esélyek kapcsán " jöttem rá " . Kiváncsi lennék mások véleményére esetleg a leirtak cáfolatára , megtörve ezzel a statisztikai táblázatok láncolatát.
Szerintem meg azért vannak a függvények mert bármilyen számitáshoz alkalmazni lehet csak a meghatározott adatokat kell behelyettesíteni.
A kenónál is van 80 szám és meghatározható mindnek a kritikus pontja és ismert az összes sorsolás eredménye .
A lényeg hogy a jelenlegi szabályok ismeretében a 81es szám nem fog sorsolásra kerülni tehát határok vannak ezen belül kell értelmezni az adatokat.
Ezt azért jegyeztem meg mert a véletlennek itt nincs jelentősége.
A véletlennek mindenki maga határozza meg az értelmét.
Egy nagytudású tanárom(nem híres de arabul fejtett keresztrejtvényt) kergetett mindenkit az őrületbe mikor fejtegetni kezdte a véletlen fogalmát.
A kérdése az volt "ha valakinek fejére esik egy tégla az véletlen-e" a választ ő sem adta meg mert hibás volt a kérdés is nem volt konkkrét
,nem volt viszonyítási alap erröl is csak a relativitás jut eszembe ami a választ megadja.
Kedvenc filozófiai megjegyzése volt einsteinnek hogy két dolog van ami végtelen az egyik a világegyetem(ami biztos) a másikat aki nem ismeri nézzen utána.
Azt hiszem többé nem értekezem mindnyájunknak jobb lesz csak érdemi válaszokra vállalkozom a kenóval kapcsolatban már akit érdemesnek tartok rá.
Maradok Tisztelettel mindenkihez és nem várok el ezért semmit hiszen ez ingyen van!
Nem vagyok egy matematikai zseni csak zavart az hogy mások annak adják ki magukat de ebből is elónyt kovácsoltam .bár nem foglalkozom a matekkkal vagy egyébb természetfilozófiával de a facabookon igazolni látom a logikám értelmezöségét-
Szerintem egy szám előfordulása a kenóban nem írható le függvénnyel, ezért szerintem kár a függvények nevezetes pontjait idekeverni... teljesen más történet a kettő.
A korábbi példához meg csak annyit:
Alap matematikai tudással talán az is belátható hogy a példa az ezerszer ki nem húzott számra annyira valószínűtlenül ritka esemény, hogy nagyobb valószínűséggel csapna minden egyes emberbe villám a földön, minthogy ez bekövetkezzen...
A "kiszántott egér" marha jó szöveg amúgy. : )
Szerintem összekeverni azt, hogy egy esemény az előzményektől függetlenül (adott valószínűséggel) bekövetkezik vagy sem azzal, hogy "kb soha nem következik be" (az ismert előfordulási valószínűséghez képest "soha") ugyanúgy hiba...
Ha egy számot ezerszer nem húznának ki egymás után az pont azt mutatná, hogy a folyamat (a sorsolás) nem véletlenszerű azaz nem is valószínűségi alapon kellene leírni. - a jelen megfigyelések alapján.
Természetesen nem azt mondom, hogy ekkora kimaradás nem forduhat elő... csak azt, hogy annyira ritka, hogy kb. elhanyagolható.
És megint csak a sorsológépre tudok utalni. Szerintem ha előfordulhatna ilyesmi akkor már nem használnák ezt a verziót. :)
Mert a nyerési esélyek változnának a ki nem húzott szám miatt.
Az előző hozzászólásomban a matematikában a kritikus pont meghatározása szerepel akit érdekel.
A 7-es szám előfodulásánál vetődött fel.
Egyszerübben a kritikus pont azt jelenti hogy hogy nincs vissza út azaz a meghatározott számnál csak nagyobb lehetséges.
A 7-es számnál az elöfordulás legnagyobb kimaradása elérte a kritikus pontot a vizsgált (az egyik az új gép sorsolása óta előfordulón legnagyobb kimaradás -21-) sorsolások óta.
Bár nem szoktam megjegyezni mert elég sokszor előfordul de aki a táblázatot figyeli az tudja miről beszélek.
Ez csak azoknak érdemes akik kisebb játéktipusban játszanak vagy kombinációkban ahol fix számok vannak.
Na meg nekem mert a táblázatban változik a kritikus pont amit figyelek és ha nem veszem észre hibás lesz ,vagy plussz munkát jelent a helyreigazítás (nem túl sok kb 5-7 perc) nekem ezért is kritikus.
A nevezetes pontok meghatározása. A nevezetes pont az értelmezési tartomány egy olyan pontja, amelyben a függvény deriváltjai zérók. Mielőtt megpróbáljuk egy függvény nevezetes (kritikus) pontjait kiszámolni sokat segítene ha először megrajzolnánk a függvény képét, és így megbecsülhetnénk megkőzzelítőleg a ...
Ha én nyernék valami nagyobb összeget szétosztanám állatotthonok, menhelyek között .Ha nagyon nagyot nyernék akkor pedig létre is hoznék még pár állatmenhelyet. Tehát az állatok - egy része - biztos jobban járna ha nyernék . Persze igen csekély rá az esély egy - egy tippsor lottójátékokkal. Kicsinek kicsi , de azért van rá-...
Bizonyára nem sokan gondolkodnak igy valószinü többen luxuskéglire luxuskocsira vágynak vagy világkörüli útra mennének.
A játékok arra azért jók , hogy kis izgalmat vigyen az életünkbe aprópénzért és marajon meg szórakozásnak.
Én igy látom ! Lehet negativolni fenn a sarokban ...
Az én meghatárazásomat a statisztika alapozza meg.
Másokét a valószínüség de lehet átlagot is számolni a tuti az esélynek nevezett kimutatások amik arra utalnak hogy a teljes kombináció egyszeri megjátszása esetén biztos telitalálatod van.
Ennek megjátszása biztos veszteség még akkor is ha a kisebb találatokat beszámítod.
A szerencsében bízni még mindig esélyesebb mint nem bízni.
Ezt úgy értem hogy aki nem próbálkozik annak nincs esélye hiába bízik a szerencsében.
,,De ezt hiába akarom megértetni úgy sem fog sikerülni !"
Vagy lehet, hogy nem is akarod.
Ne érts félre, engem nem zavar a játék-szisztémád. De remélem, hogy a matematika erre vonatkozó részeit azért ismered és el is fogadod. Ebből következően könnyen belátható, hogy egy adott szám "előfordulásának" nem létezik u.n. kritikus pontja, ezt csak a te elméd hozza létre, abból a nagyon kevés sorsolási "adatból" :)
Megértetni??? Semmit nem számít, hogy mennyi volt az eddigi legnagyobb kimaradás.
Úgy csinálsz mintha a Kenó valami tudomány lenne. Egy egyszerű szerencsejáték, semmivel sem több. De ennek megértéséhez még 8 általános sem kell. Semmit, a világon semmit sem érnek a táblázataid. Érdekesség, és ennyi.
Mi történne, ha a most várt hetesedet még vagy ezer sorsolás alkalmával sem húznák ki, néznél mint a kiszántott egér, vagy a táblázataidat a kukába dobnád ? (pedig ennek megértéséhez, az alap-matematikai tudásnak elégnek kellene hogy legyen,.. nem tudom mi van veled :( )
1. Senki nem mondta, hogy Nyúl Béla "egyből" nyert. Lehet, hogy 20 éve játszik. Lehet, hogy 10. Lehet, hogy soha nem játszott ezelőtt. Lehet, hogy gépi szelvényt dobott fel, lehet, hogy standard számai voltak. Stb.
2. A kenó szerencsejáték. Semmilyen statisztika meg számolgatás nincs hatással arra, hogy nyersz-e vagy sem. Akkor nyersz, ha szerencséd van.
3. Teljesen irreleváns, hogy te hány éve játszol, és milyen sikerrel.
El ne hidd már,hogy valami nyúl Béla fogta magát kis kedvenc számait felrakta egy ezressel.És lám-lám 10 -e lett egyből.Itt meg mindenféle matek kombináció ,meg a fene tudja mi,fasorban se vagyunk vele.Car játék,ha az SzRT-nek napi 30 pár ezer fogadás szám kimagasló,akkor baj van velük.Én majd17 éve nyomom a 10.es játékot mindennap legmagasabb nyerőosztály 2 db 8-as volt.Volt még egy állandó 9-es is,egy nap nem fizettem be ,8-at húztak ki belőle
Ezer forintos tétjének egymilliószorosát nyerte meg egy szerencsés hazai játékos a Kenó november 27-i sorsolásán. Nyereményével ő lett minden idők első magyar Kenó milliárdosa.
Tippjeim : 1-12-23-34-45-56-67-78. ( nem kell ezen sokat " agyalni " )
Minden számtizesből egy-egy szám , fele páros , fele páratlan.
Két 7-es játéktipusban ( alaptéttel ) megjátszva az alábbi legegyszerübb " kombinációban " .
1-2-3-4-5-6-7
2-3-4-5-6-7-8.
A fenti kulcs alapján látható , hogy a 8 számból 6 fix és 2 kombinált.
Nyerési esélyek :
8/0 találat : 400 ft ( mint alap 8-as játéktipusnál ) ELMÉLETI ESÉLY : 1:11
8/1 találat : 200 ft : 25 %-os eséllyel ( alap 8- as játékban nem fizet ) ELMÉLETI ESÉLY : 1 :3,8.
8/2 találat : 0 ft ( mint alap 8-as játéktipusnál ) ELMÉLETI ESÉLY : 1 : 3.
8/3 találat : 0 ft ( mint alap 8- as játéktipusnál ) ELMÉLETI ESÉLY : 1 : 4,7.
8/4 találat : 0 ft : 21 %-os eséllyel ( alap 8-as játékban nem fizet )ELMÉLETI ESÉLY : 1:12,3.
400 ft : 58 %-os eséllyel
800 ft : 21 %-os eséllyel
Tehát lényegében csak 8/2 és 8/3 találat esetén vehetjük biztosra , hogy nem nyertünk ,( vagy nem jött vissza a tétünkből ),legalább, már 8/4 találat esetén pedig jó eséllyel nem vesztettünk - adott sorsoláson.
Sok szerencsét mindenkinek aki itt van és olvasta , olvassa !
Én maradok a saját okoskodásomnál csak finomítok.Eddig a 10-9-9-et játszottam 26 számmal most áttértem a 10-9-7 varira.
Itt 22 szám amiből 2-ö közös.Ezt úgy játszom meg,hogy 1-10 11-20 21-30 stb számokból 3-at 3-at jelölök ez 24 ezt úgy csökkentem 22-re,hogy 2 csoportot csak 2-2 vel játszom.
Én minden nap más számsorral játszom (és én ennek a híve vagyok) amit 11 ismétlődő és 11 általam kitalált számok alkotnak.
Ebből a 22 számból el kellene találni 10-12.amihez természetesen szerencse is kell.
Az utolsó 3 húzás eredményei:10 találat 0 fix, 8 találat 1 fix, 10 találat 2 fix. Kivételesen nagyon jó de lesz sokkal rosszabb is.
A 3 soron az elosztás elég egyenletesre sikerült ezért a nyereményem nem sok. Remélem 10-11-et is eltalálok 2 fix-el és az elosztás a javamra dől el. Félreértés véget a 10 találatba a2 fix is benne van.
,,Valaki tud még az általam felsoroltakon kivül , esélynövelő " okosságokat " ? "
Okos nem vagyok, de azt mindenképpen esélynövelésnek gondolom, ha eleve mind a 80 számot megjátszod, mondjuk a legegyszerűbb 8 x 10-es játéktípusban, így legalább biztos lehetsz benne, hogy tutira kihúzzák a számaidat :)
Az más kérdés, hogy a 20 szám hogyan oszlik majd el a 8 db játékodban,.....na ezt kell a "szerencsére" bízni, vagy javítani az esélyeken átfedéses kombináció alkalmazásával :)
Én nem kenózom, mivel úgy tudom, hogy ennél a játéknál a legkisebb az esély a nagyobb nyeremény-osztály elérésére.
Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki a statisztikai számitgatásokban bizik és leli örömét , azzal üti el a szabad idejét . Csak egy hangyányi " bizonyitékot " hozzon már fel legalább a létjogosultságára , mármint , hogy előre - előbbre visz abban , hogy konkrétan nyerjünk is vele előbb - utóbb. Mert amikor itt az utóbb kérdeztem tippeket mindenki elméleti esély " papirforma" közeli eredményt " produkált " a tippjeivel.
Szerintem napi több tippsor 9-es játékban ha hoz pár év alatt egy 9/8 - as találatot az nem fedezi még a közben rá kidobott pénzt sem és az is teljesen a vakszerencsén múlik - múlt , hogy bejött .
Az biztos , hogy aki nagyon belemerül a Kenóba napi több számsorral az elég rendesen bukhat rajta éves szinten feltétlenül. ( Ennél azért a Puttó még rosszabb , azzal még gyorsabban lehet vesziteni )
Ha valaki statisztikázik és bizik önmagában attól azt kérném , hogy többet érne itt megadni , a tippjeit , akár napi szinten is , és húzás után , hogy milyen eredményes volt . Nem táblázatokat , hanem konkrét tippsorokat , de leginkább csak egyetlen tippsorra szükitve. Mivel a KENÓ- nál nem csökken a nyereményre kifizetendő pénz nem kellene félnie , hogy mással is osztoznia kell ha beütne a telitalálata nagyobb játéktipusban sem .
Itt a megoldást egy időgép megkonstruálásában látnám leginkább. Ami legalább olyan szinten müködne , hogy előre kidobná a következő sorsolás nyerőszámat . Legalább 70-80 % - os biztonsággal . Ez sokat érne... Ebben az irányba látok leginkább esélynövelő lehetőséget.
Vagy ha valakiben van komolyabb látnoki képesség azt tudná kamatoztatni elég rendesen .
EZEKET MÁSOKTÓL HALLOTTAM- OLVASTAM RÉGEBBEN :
Ha valaki mégis kombinációzna alapból esélynövelő ha fix számok mellé tesz kombnáltakat .
Továbbá célszerü egyazon tippsort legalább három napra megjátszani.
Azt is többen hangoztatják,hogy célszerü az adott játék összes száma közül legalább a 20 % - át megjátszani .. ( ez értelemszerüen Kenónál egy alapjátékban lehetetlen )
Továbbá megjátszani páros és páratlan számokat is - közel azonos előfordulással .
Egyesektől azt is hallottam ,hogy célszerü zárt intervallumból válogatni számokat. Ebben az esetben nagyobb játéktipust alapul véve legalább 30 számos intervallum játszása célszerü.( pl. 50-80közötti számok ) Kisebb játéktipusoknál ( mint 4-es 5-ös ) 20 számos intervallum is elegendő lehet.
Valaki tud még az általam felsoroltakon kivül , esélynövelő " okosságokat " ?
Még egy kis észrevétel lehet hogy egyedül én vagyok aki a kenótól várom a sorsom jobbra fordolását de vállalom mert más lehetöségem már nincs ,és én bizony luxusra költeném mert még nem volt benne részem de nem félek a nagy nyereménytöl mert csak 9-est játszom és 1-szeres téttel.
Én meg arra lennék kíváncsi hogy a kombinációidat mi alapján töltöd fel számokkal ,gondolom a vak szerencse szerint akkor mi szükség a kombinációra!
Egyébbként valószínüleg néhányan biztos használják a kombinációidat bevallom magam is gondolkodtam rajta Pl ha 1 vagy 2 szám egymásutáni eltalálása esetén a táblázatból ki tudnám szürni azokat a számsorokat.
Még annyit ha valaki 1 nél több számsorral játszik az már kombináció ha csak nem ugyanazokat a számsorokat játsza meg csak az egy része a kombinációnak.
Számomra egyértelmüsítetted hogy csak a szerencsében bízol mint mindnyájan.
Én kiváncsi lennék - nagyon - bárki ötletére , feltéve ha nem viszi bele azt,hogy mikor mit húztak ki , hányszor - és / szerinte / most melyik számok , számok vagy számpárok várhatók , de azok " nagyon " ...
Egy jó kombinációval azért kicsit előre- előbbre lehet jutni mindig valottam és vallom. Főleg a kenónál , hogy egymásba lehet integrálni különböző játéktipusokat egy-egy kombinációnál. 3 tippsorral már el lehet indulni .
Én próbálkoztam ilyesmivel többet közreadtam ilyet az évek során minimális volt rá az érdeklődés.
Ugy tapasztaltam ez azóta sem változott ... Okafogyott lenne erőltetnem ...
Remélem abban azért egyetérthetünk itt mindenkivel , hogy bárhogyan statisztikázunk vagy kombinálunk gyakorlatilag a vak szerencse az ami eldönt mindent .
Egyvalamire azért jó az agyalás a kenó kapcsán is , statisztikázás is : Umaloműzésnek !
Ha jómagam nyernék - mégis - egy nagyon komoly összeget akár kenón akár más szerencsejátékon bizonyára a legnagyobb részét állatotthonoknak osztanám szét , ha olyan nagy lenne az összeg pedig nyitnák is egyet a környékünkön... Minimális összeget tartanék meg belőlle az biztos !
Tehát gyakorlatilag nem változtatnák az életvitelemen . Nem vennék másik házat, luxus autót , világ körüli utra sem indulnék el.
Azt azért szeretném remélni , hogy senki nincs itt , vagy nagyon kevesen akik a kenótól , vagy bármely más szerencsejátéktól várja életének - sorsának jobbra fordulását , esetleges nagynyereményétől...
Eláruljátok , hogy ki mit kezdene mondjuk 100 millával ha nyerne ?
Sajnos az egész topic egy szerencsejáték függő online archívuma lett. Kinek van kedve hozzászólni, amikor akármilyen értelmes társalgás is beindulna, rögtön jönnek az újabb táblázat hegyek.
Akik nem próbálkoznak csak vesztesek lehetnek vagy nincs rá elég anyagi fedezetük!
Ezt még érhető lenne de miért kell mások reményeit aláásni!
Ez csak rosszindulatú viselkedésre utal.
Csak ez a fórum hibája hogy ezeket nem lehet kiszűrni( és mások értelmes vagy kezdetben értelmetlen tűnő hozzászólásait)nincs senkinek kedve kommentálni!
Ez a véleményem de ezen nem változtathatunk és ennek az oka a kevesebb hozzászólás és kevesebb értelmes hozzászólás ami segítene a kommunikációban !
A Szerencsejáték ZRT nagyban beharangozta, hogy megujul a számkereső ! Meg is újult ! De ettől még a régebbi is jobb volt ! Az legalább mutatta a 0 - ás fizetős találatokat is , nem úgy mint a mostani ! :( A mostani rendszer láthatólag ezt nem tudja értelmezni . Más játékoknál előnyösebb lehet , többféle infóval , de a KENÓNÁL egy szinten visszalépés történt ! :(
Az m4 táblázat megegyezik az ujtabla eredményeivel csak az utolsó 4 sorsoláson legtőbbszőr előfolduló számok eredményei élveznek előnyt így azok szerepelnek elöl "x" oszlopban.
Két fajta táblázat van az uj és az m4táblázat segédtáblázat a sorsolások összesítésén előforduló számok "x"hányszor fordulnak elő. A sorsolások számát (változó) az adja hogy minden szám legalább 1-szer előforduljon ,ez a szám a táblázat legalján található és az" ujtabla eredménye"címü txt adatokban is megjelenítem ahol az előző sorsolás eredményeit is összesítem.
A többi táblázat 8-9-10-4-es tipusúak a legeredményesebb számsorok eredményseit tartalmazzák.
A 4-es tipusú naponta ,a többi csak akkor ha az utolsó szám változik az"ujtabla eredmenye" szöveg file.ban ,vagy ha esetleg valaki külön kéri.
A két segédtáblázatban az utolsó 2 színes oszlop értelmezése a szám egynásutáni előfordulásának legnagyobb kimaradását mutatja .
A piros az uj sorsológép üzembehelyezése óta(jelenleg 2890) sorsolás óta a kék a legelső sorsolás óta.
A tegnapi kérdésere a válasz ----> igen. Mind a 3 szám megismétlődött az előző napokhoz képest,tehát jó módszerem az ismétlődések kiválasztásához.Megint ,,szerencsém,, volt. A kételkedőknek és a kötekedőknek üzenem hogy ennyi szerencse nincs sorozatban,de ha mégis bele akar kötni bárki az ismételje meg a sorozatomat a számok kiválasztásával kapcsolatban és akkor kötekedhet.Lesz ilyen hozzászóló.
Nem akarok belemerülni túlságosan ebbe az egészbe,ennél már sokkal esélyesebb dolgon dolgozom 4-5 éve folyamatosan.Ezentúl csak akkor írok ha lesz kérdés de ha valakit érdekel ennél nyereségesebb lehetőség annak privátban elérhető vagyok.(nem kenó és nem is számgolyós játék).
Lottó programom kicsit átalakítva csinálhatnám úgy hogy adott napokra bontva pl hétfő i húzások kedd stb megnézem melyik napon melyik szám szerepel a legtöbbször azontúl mindig azokat játszanám igy minden nap más számot lehet játszani ;)
Ezt a sort 5. környékén írtam és raktam fel ide. Tegnap 5 került elő belőle.
Már rég nem kenózok de figyelem az eseményeket.Szívesen megosztom a tapasztalatomat veletek,nem titok.Annyi mindent lehetne beszélni erről de szerintem napi 1 téma bőven elég.
Legyen az ma a játéktípus.Esélyekről felesleges bárkinek is beszélni,szerencse kérdése,főleg. Azt gondolom hogy számokat eltalálni előre max. 2-t lehet. Az is véletlen egybeesés.Mégsem kell elkeserdnie annak aki nagyobb jt-ben gondolkodik.Rengeteg lehetőség van ugyanis ezt a 2 számot feltornázni 6-7 számig.
Nézzük azt a 2 számot. Én csak szerelmespároknak hívom őket mert gyakran jelennek meg együtt. Példát is írok: 1-79,2-80,41-47,9-13.Ha növelni akarjuk a 2 számot akkor vagy választunk hozzá olyat ami hamarosan várható(erre is van módszerem) vagy figyelnünk kell az ismétlődést az előző naphoz képest.(erre is van lehetőség de már több szelvény kell hozzá).Akadnak olyan számok amik a szerencsének köszönhetően gyakran előfordulnak adott időszakon belül,gondolok itt a 14 -es számra amit én szívesen ajánlanék csütörtök és vasárnap között.Ezt a számoz viszont nem érdemes vasárnap és csütörtök között játszani.
Hát mára ennyi .
Kérdés,ismétlődik-e a 30.vagy a 64 és 74 közül valamelyik a mai napon?
A számok kiválasztása nem véletlen de az hogy előkerültek szerencse.Tudom kérdéssel nem illik kérdésreválaszolni de szerintetek a következő számokból lesz ma ismétlődés?
Már miért ne lenne jó a 22/9-10 ? Ugyan azt értem el vele mintha kenó lenne csak hogy itt 8 szám helyett 10 etis meg lehet rakni, aki erre azt mondja nem esély növelés volt ez hát nem tudom mit mondjak erre :)
New zélandi kenó -ból vett kinem húzott számok pedig arra voltak jók hogy minden számnak esélyt adjak és az nem statisztikáról szólt, hanem valamilyen szinten véletlenre bíztam mivel minden nap teljesen más számok tudtak elő jönni.
Az olyan statisztikázással amivel CSUPÁN azt el lehet érni , ha még viszonylag stabilan is , ( értem ezalatt , hogy három egymásután (!) sorsolásból kétszer ) , hogy az általunk várt számok harmadát kisorsolják abszolut nem megyünk semmire.
VISZONT !
Ha bárki olyan statisztikát összehoz , hogy legalább 3 sorsolásból kétszer bejön a várt tippjeinek legalább fele , azzal már lehet menni valamire.
Ezért is kértem a napokban a stasztikusaktól tippeket . Az eredmény lehangoló volt . Elmélet esély leginkább " papirforma " . ( a várt számok negyede , vagy még annyi sem ) .
De most komolyan ! Ha valaki itt bárki előrukkol valami életrevaló statisztikai tippsorokkal , akkor kreálok hozzá esélynövelő kombinációt . DE ilyesmi 22/9 találat esetén okafogyott ezen még agyalni is .. Mert 10 es a legnagyobb játéktipus. Ha a 22/ 9 et szűkitem akkor ott vagyok , hogy 10/4 . ami egyáltalán nem jó semmire. :(
Tehát minden statisztikus gyürjön még egy kicsit . Kérném , hogy finomitsa a programját . A várt számokat meg köszönet ha közzéteszi előre ,az külön ha , azt is , hogy milyen eredményes lett , hogy tudjuk követni ne kelljen keresgélni.
Pontosabb , használhatóbb statisztikákat és sok szerencsét !