Keresés

Részletes keresés

Évonya Creative Commons License 2005.01.29 0 0 449

Nem marad félben az életkedvem:-)) Már csak azért sem!

Negyven felett is élvezni akarom az életet:-))) Hiszen levegőt is életünk végéig veszünk:-)

Előzmény: locsemege (430)
Gandas Creative Commons License 2005.01.29 0 0 448
Igen, ez így lehet, és ennek oka részben az, hogy nem gubózom be az ismerkedést illetően (legalábbis úgy 7-8 éve), meg aztán nyitott vagyok több korosztály irányába. De azt azért azt kétlem, hogy az országban nekem lett volna az éveim számához mérten a legtöbb nőm. Ide lehetne az igazi rekordereket ráncigálni, de... nehéz. Meg persze mindenki egyéni, nem csak a mennyiség számít.
Előzmény: Törölt nick (446)
Gandas Creative Commons License 2005.01.29 0 0 445
Igen, bizonyos értelemben, noha én próbálom az egészet a konkrétumok felé orientálni :) Nem tiltottam meg senkinek, hogy hozzám hasonlóan megtörtént eseteket meséljen...
Előzmény: Törölt nick (444)


Gandas Creative Commons License 2005.01.29 0 0 441
De remélem, azért a tanulságot nem mint általános jellemvonást könyvelted el a hasonló "metakommunikációjú" emberekre vonatkoztatva?
Előzmény: Törölt nick (439)
Gandas Creative Commons License 2005.01.29 0 0 440
Csak le ne essen nekem a levegőből... annyira aggódom... Komolyan, nem is tudnék, hová lenni, ha nem érkezne a talpára...
Előzmény: Róka69 (435)
Gandas Creative Commons License 2005.01.29 0 0 438

Hogy fog "elrendezni" Anus? Seprűnyélen utánam lovagol, vagy virtuálisan meglegyint a nyújtófával? Már annyira kíváncsi vagyok... Hogy fogom így kibírni a mai éjszakát?

 

Lehet, le se fekszem, mert azon kell töprengenem, esetleg valami beadványt szövegez a moderátorhoz az érett nők nevében...

Előzmény: Róka69 (435)
Gandas Creative Commons License 2005.01.29 0 0 437

Több gond van az észrevételeiddel, de az elismerést összességében köszi.

 

(1) Elég sok szerzőtől olvastam, de K. G. E.-től csak mesegyűjteményt, egészen pici koromban. (Azt hiszem, pl. volt ilyen, hogy Folton folt király, meg az 50-es évekből azok a füzetkék.) Ilyenformán, attól tartok, nem nagyon lehet utánérzésről beszélni. Nem vettem tehát "stiláris mintául". Ellenben be kell, hogy valljam: imponál, ha szerényebb igényű szösszenetemet máris ilyen írók műveivel veted össze.

 

(2) Dehogy nézem le a felsőoktatásban dolgozókat, bár itt is, mint oly sok fórumon, akadnak röhejes figurák.

 

(3) Most mit csináljak, ha ennyire fel szoktam szerelni magam olvasmányokkal? Hazudni nem akartam.

 

(4) A "selyemfiú"-t te milyen értelemben használod?

 

(5) Felszínes klisékben kezelem az országot... Azt azért nem hinném, itt a szövegben: elképzelhető.

 

(6) A jegyzetlapokról. Te soha nem hordtál ilyeneket magaddal? Ezekre jegyzeteltem az előadók sok oktondiságát. Sokkal költségkímélőbb a síküveges szemüvegnél, ráadásul nálam "hivatalból" gyakran kéznél volt.

 

(7) Nagyon szépen írsz rólam az utolsó előtti bekezdésben, szinte a szemem is könnybe lábad, amikor a győzelmemet említed...

 

(8) Majd kihegyezem akkor legközelebb a mondandómat, egyébként hasonló végkövetkeztetésekre jutottam a nagy definiálgatások során az alábbiakban, ha jól emléxem...

Előzmény: Purusa (436)
Purusa Creative Commons License 2005.01.29 0 0 436
Egész jó Kolozsvári Grandpierre Emil-utánérzés, grats.
De szerintem pár részlet megigazításával, illetve kis odafigyeléssel jobbá lehetett volna tenni.

A "szakadt kabátos főiskolai docens" képet nem általános értelemben használva kitűnő, életszagú mozzanatot kapnánk, így azonban csupán ennek ürügyén történő oldalszúrásnak érződhet. ('Szerző kissé lenézi a felsőoktatásban dolgozókat' értelemben.)

A túlságosan gondos felkészülés napilapilag és olvasmány-tüzérség tekintetében begyakorlottan professzionálissá teszi a szerzőt (ezzel közlése helyén hiteltelenné az írását), hiszen az atyai jótanácsok hangulatától áttereli az olvasót a 'selyemfiúk tízparancsolata' birodalmába.

A debreceni bekezdést okvetlenül ki kell vágni - nagyon nem européer (ellentétben a stiláris mintául vett maestróval, aki az volt), másrészt azonnal leleplezi a szerzőt: felszínes klisékben kezeli az országot, az embereket. (Veszély: esetleg némely olvasók hajlamosak továbbgondolni, és az emberek halmazába sorolni a nőket is - ekkor viszont borul az egész, írás által sugallni vágyott narrátorkép.)

Na meg persze ismét az izzadságszag: ki az, aki képes jegyzetlapokat hurcolni magával pusztán azért, mert így esetenként értelmiségi benyomását keltheti?

A kiskatonás bekezdés nem rossz, csak testidegen; nem illeszkedik az írás tételezett céljához ('Érett nők lefektetése'). Vagy át kellene úgy formálni, vagy teljesen ki kellene hagyni a részletből.

Az utolsó bekezdés kétségkívül hatásos - a szöveg második részében megszaporodó külföldi célzások által megalapozott narrátorkép szépen kibomlik a hirtelen hevülős, krúdisan édes-borongós-elmúlós (utazás, Szindbád) érzelmi ellenponttól, amit hatásosan zár le a férfiasságában győztes hím isteni értetlensége.

Mindazonáltal a maestro nagy valószínűséggel érdemi mondanivalóra hegyezett volna ki a végén egy ilen kis szösszenetet, megmutatva, hogy az "érett nő", az nem a korától lesz érett.
Előzmény: Gandas (428)
Róka69 Creative Commons License 2005.01.29 0 0 435
Hadlegyen...majd, Anus ...elrendezi, talpra esett hölgy:))
Előzmény: ZR (434)
Gilbert Creative Commons License 2005.01.28 0 0 432
En a helyedben osszegyujtenem es kiadatnam folytatasban:-))

Legalabb fedezne a busz, metro es vonatkoltsegeidet:-))

Egyebkent elvezettel olvaslak. Egy egy faradt nap utan estenkent szinte feludulest jelentenek irasaid. Minden alkalommal mosolyogva allok fel innen:-) Ha mar masert nem legalabb ezert megerte:-)
Előzmény: Gandas (428)
Róka69 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 431

Embere/hölgye válogatja....lehet neked van igazad...talán még tetszik is nekik, eég érettek el tudják dönteni...nem!?

 

Nekem teljesen mindegy:))

Előzmény: Gandas (429)
locsemege Creative Commons License 2005.01.28 0 0 430
Jogosnak tartom a tiltakozásod.

Az a hozzászólás nekem is szemet szúrt, bár én pasiból vagyok. A barátnőm a 40-es évei közepén jár, és egyáltalán nem életunt, a teste is ruganyos :), meg a bőre is szép. A humora is nagyon bejön. És szereti a földi jókat! ;) (Az egész lány csupa izom, hamarabb kinyit egy ásványvizes palackot, mint én.)

Azért még nem kell félbemaradnia az életkedvednek, mert ilyent olvastál. :)
Előzmény: Évonya (427)
Gandas Creative Commons License 2005.01.28 0 0 429

"...lehet itt személytelenek vagyunk, de a szituáció felismerhető, és vége a renoménak..."

 

Sok barátnőm volt, férjes asszonyok is, akikkel kölcsönösen elmeséltük a kalandjainkat, és az eseteken kivétel nélkül jókat derültünk. Hogy a mai éjszakám miről szólt, nem mesélem el, de a hölgy már olvasgatta ezt a topicot, és nem tartozik az erényövesek közé...

Előzmény: Róka69 (364)
Évonya Creative Commons License 2005.01.28 0 0 427

 

 

Hát most jól felhomályosítottatok urak!

40-sen már igez, hogy nem vagyok hamvas, de nem érzem magam lottyadtnak, meg életuntnak. Ez szerintem mindig a férfitól függ! Szinte szégyenlem magam, hogy negyven felett még élvezem az életet, szeretem a szexet... Bevallom, talán jobban mint csitri koromban. Érettnek érzem magam, mert dolgozom, ellátom a családom, elviselek egy férjet, kínlódok családom tagjaival, törödöm velük. És mégis tudok szeretni, szerelmesnek lenni, és még mindig kívánatos tudok maradni egy fiatalabb férfinak!

Ez a kapcsolat több mint 3 éve tart, és még mindig elvárom, hogy " maga alá" udvaroljon, és Ő ezt meg is teszi, mert tisztel és szeret.

A hozzászólok többsége valamiért csak kihasználja az általa éretnek tartott nőket. Akát 5 perc akár 2 hónap...Bár 2 hónap kell ahhoz, hogy valaki elmosogasson egy agglegénynél:-))) De mondjuk, mosogatni, gatyát mosni otthon is lehet. Nem hinném, hogy ez az érett nők vágya, egy ágybabújás elött, után, vagy helyett!

Freddo80 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 426
Szerintem felejtsuk már el ezt a bokor mögött 5 perc alatt, meg fehérneműváltogatós dolgot. Aki ilyet csinál, attól függetlenül, hogy érett nő, vagy nem érett nő az felelőtlen, nem is beszélve az óvszerhasználatról. Itt már értelmét veszti az érett nő dolog, mert ilyen lehet akárki szalámi, nem csak egy érett nő.

Ripityom írását nem értem, mi az, hogy az érett nők jelentős része nem képes annyit nyújtani a csitrik. Itt felmerül a kérdés, hogy kinek mire van szüksége, mert nem mindenkinek ugyanarra. Testük valóban nem lesz feszes, és hamvas se, ilyen az öregedés:) De hát hol vagyon az megírva, hogy csak hamvas bőrrel lehet élvezni az élet adta örömöket.
A másik meg, hogy akkor két részre osszuk a társadalmat, aki 25 alattiakat szereti, az pedofil, aki a 25 fölöttieket, az meg má gerontofil? (Itt nyáladzó siserehad) :)))
Amúgy meg mindenki másra "nyáladzik", és tegye is mindenki kedve szerint, mert addig jó míg van mire "nyáladzani", meg míg tud "nyáladzani".
Szerintem.....:)
Előzmény: Anus (412)
Gandas Creative Commons License 2005.01.28 0 0 425

Én nagyon örülök, hogy végre a konkrétumokra terelődött a szó. Ma igazi "ontopic" napunk lesz, úgy látom.

 

"...persze rendszerint célszerű előbb leülni, esetleg meginni egy pohár pezsgőt. Már abból, ahogyan a nő a pozitúrát elfoglalja, sokféle következtetés adódhat,
pásztázd nyugodtan a tekinteteddel kiszemeltedet, de ne bántón, ne túl mohón. Ki is használhatod a zavarát, előbb fokozd kissé, aztán jöhet a csók. Erre gyakran rá szoktam kérdezni, érdekes módon elutasításra egyáltalán nem emléxem ...A lényeg, hogy ne kapkodj, ha esetleg aznap nem jönne össze, az se baj, ébressz bizalmat a nőben, és lássa, hogy kitartó vagy. Beszélgess vele filmekről, utazásról, és ha úgy érzed, a szexre is ráterelődhet a szó, láss neki, az utóbbi azonban inkább körülírt módon történjék, mintsem kertelés nélkül kimondva, amire gondolsz. Ha viszont a nő kezdené azzal, hogy nevén nevezi a
dolgokat, te is tedd ezt bátran, a jó hangulat, a nevetgélés sosem árt, sőt, azt hiszem, az igazán nehezen kapható hölgyek esetében elengedhetetlen, hogy a komoly beszélgetésekkel erősen váltakozzon a jó kedélyű viháncolás. Adott esetben dobj be vaskosabb adomákat, és nyugodtan gyönyörködj, futólag elmerengve, a hölgy keresztbe vetett lábaiban, közben mosolyogj rá egészségesen, és mérd fel a reakciókat ...Ha úgy ítéled meg, hogy a helyzet megérett rá, mintegy véletlenül meg is érintheted a térdeit, a nagy szóáradat közepette szerintem nem fog megharagudni érte, vagy, megint csak helyzettől függően, hagyd is ott a kezed, hadd nyugodjon a nő térdei közelében, combján, miközben konzultáltok. Magam gyakran folyamodom ahhoz a módszerhez, hogy
megfogom a nő kézfejét, és magamhoz emelem, mintha az ujjait vagy a gyűrűit vizsgálnám Ez már igazán szívdobogtató érzés, ilyenkor szerintem a nő is már közelegni érzi a beteljesülést, még ha nem is mutatja ki feltétlenül, és sokan megkérdezik, mit nézek az ujjaikon, vagy mentegetőznek, hogy a körmeik épp nincsenek a legnagyobb rendben. Innen már tényleg csak egy ugrás, hogy a tekinteteddel merészen (és ekkor már kicsit engedhetsz a gyeplőn) csókot provokálj.Természetesen még ilyenkor is el lehet húzni a beszélgetést, fokozni a várakozást, nemegyszer ez a célravezetőbb. Előfordulhat továbbá, hogy pillantásod megakad az imádott nő bokáján, szemléld bátran, dicsérd meg, ha felkeltette az érdeklődésed
...Esetleg meg is kérdezheted a hölgyet, nem tekinthetnéd-e meg közelebbről is imádatod tárgyát, bár ez utóbbit kezdőknek nem ajánlom."

 

Apró idézet tőlem a 313. hozzászólásból.

 

"...jobban bele kellene menni a részletekbe... és akkor itt nem arra gondolok, hogy megfogtad a jó nagy fenekét öt kézzel, hanem arra a diskurzusra, ami lehetővé tette, megelőzte azt a fertálylapogatást anélkül, hogy lekevertek volna egyet" -- írod.

 

Nyilván azt nem érdemes részletezni, miről beszélgessen valaki egy nővel, talán inkább azt, miről ne. Lehet a munkáról, a hivatásról, de például a keresetekről szerintem mindjárt az elején nem célszerű. Félreértheti, különösen az idősebb nő, meg aztán azt is gondolhatja: "mi közöd hozzá". Nem biztos, hogy jó ötlet az sem, ha az első randevún az előző pasijairól érdeklődsz, de tapasztalataim szerint ez is erősen változó. Van, aki elvárja, hogy ilyesmiket is tudni akarj róla, mert a mélyebb és őszinte érdeklődés jelét véli felfedezni benne. Fajirtás, gerontológia, visszérproblémák (valamelyik topicban olvastam itt nemrég :) ), műtétek sorolgatása megintcsak nem túl esélyes témák. A vidám, mozgalmas, eredeti témák a nyerők, de szerintem nem mondok ezzel sok újat. Túlságosan nem érdemes belemerülni a saját kalandok ecsetelésébe, viszont felvillantani néhány epizódot nem árt. Kivétel erősíti a szabályt: tartottam már első randevún, vendéglőben egy 31 éves hölgynek a genocidiumokról érdekesnek mondható előadást. Szóvá tette, hogy elég volt belőle, de élvezte a műsort, és dugtunk utána.

 

Ami a megvalósítás módját illeti... Ez a legnehezebb kérdés. A legnehezebb leírni, sőt valójában nem is lehet igazán. Hogyan pillants a szemébe, meddig időzz ezzel, hogyan szűkítsd a pupillád? Igazából magam sem tudom, ez tényleg olyan, mintha megkérdezzük valakitől, miként gurítja el bokából a kapus elfektetésekor a labdát. Ösztönösen és gyorsan kell kapcsolni, cselekedni, a pillanat törtrésze alatt, ugyanakkor a szemeddel le kell támadni a nőt. A bizonytalankodás szinte biztos kudarc.

 

Futballban is kedvelem az egész pályás letámadást, kell hozzá az erőnlét, a felkészülés. (Lásd: hogyan lettek elsők Mezeyék '85--86-ban a világranglistán.) A figyelmességnek nemcsak a kabát lesegítésében, a pezsgőben, a csokor virágban kell megnyilvánulnia, hanem a tekintetben, a mozdulatokban, a szavakban és minden egyéb téren. A nőnek éreznie kell a mögöttes erőt, nem attól fog elájulni, hogyan szorítod a testét, milyen erővel lököd, hanem attól, hogy milyen erővel cseszhetnéd még a seggét (elnézést a kifejezésért), ha igazán akarnád. Ezt egy 40-es hölgy így ahogy van, szóvá is tette, elmondta, azért érez nagyon férfiasnak, mert a finomabb mozdulatok dacára bármikor "lehengerelhetném".

 

Persze, hogy hogyan kell ezt az erőt éreztetni, azt ne a Jedi-lovagoktól, de ne is tőlem kérdezzétek, mert leírni nem tudom, legfeljebb te, Bolygóhollandi barátom, majd írsz róla egy ironikus eszmefuttatást.

 

De egy szép kapásgól mögött rendszerint sok munka van (lehet most ezen a hasonlaton megint heherészni), sok-sok fársztó edzésmunka, hónapok, évek munkája, és amikor odamegyek valakihez megkérdezni a pontos időt, persze, hogy megtehetném ezt a hátam mögött két-három iskolai kötelező olvasmánnyal. Nekiállhatok a célbalövősdinek is pipaszár lábakkal, spiccel, nem fog bemenni, legfeljebb véletlenül. (De a foci-Eb idején az Árkád áruházban mégis bement az 50-esbe, kapásból és kontaktlencse nélkül. Mert én olyan hülye vagyok, hogy nem hittem el mögöttem a sorban az okosoknak, hogy "ezt még a profik se tudják". Olyan jószívű és szerény vagyok, hogy nem akartam sokkolni a jónépet: a profik ezt akár 17-szeres távolságról is tudják...)

 

Az udvarlás fortélyaihoz még annyit, hogy az érett nők sokszor azt is szeretik, ha főzhetnek a férfiaknak, ha gondoskodhatnak róluk, sőt olykor még a mosogatást is vállalják -- boldog szívvel. Akármilyen hihetetlen, a nők gyakran úgy érzik, a férfi életéből nemcsak a szex miatt hiányoznak, hanem azért is, hogy kissé kordában tartsák. Ilyenkor bátran hagyjuk a mosatlant halmokban, a nő önként és dalolva vállalja majd a rendrakást. Ez három ízben is előfordult velem egy-egy újdonsült hölgyismerősöm révén nemrég. Ezek szerint a trehányság is lehet olykor vonzó.

Előzmény: bolygohollandi (418)
pereckee Creative Commons License 2005.01.28 0 0 424
nem. hanem TUDOM.
Előzmény: Róka69 (423)
Róka69 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 423
Gondolod?
Előzmény: pereckee (422)
pereckee Creative Commons License 2005.01.28 0 0 422
30 alatti nők ? hehe. azok még kislányok. 30 fölött kezdődik az élet.
Előzmény: RIPityom (420)
Róka69 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 421

Nademár a 30 asok is?... nem túlzás ez egy kicsit?

 

Mutass nekem, olyan 30 ast aki ....érted....NA....ez azért egy kicsit sértő a 30 asokra.

Én még a 40 eseket is idesorolnám...hátha most élik a fénykorukat:)))

Előzmény: RIPityom (420)
RIPityom Creative Commons License 2005.01.28 0 0 420

 

 

"M" - mint motivácíó
-előre is elnézést, a CITIBANK* kihozta belőlem a rasztasumért-

 

 


Szóval erősen túlteng itt az álságosság.
Aki józaneszű, igyekszik a szinfalak mögé tekinteni. Kinek mi az érdeke... ugye.


A 40es szottyatt, löttyett... érett nők jelentős része már sosem lesz képes annyit nyújtani, mint a csitrik. Testük sosem lesz többé feszes, bőrük se hamvas. Kisebb bajuk is nagyobb annál, mintsem egész este lábgépezzenek.
Ezért cserébe többet nyújtanának? Kétlem.
{mindenki képzelje csak el: a pajzán estét a ffi videóra venné... kész röhej. Bocsánat: horror}

 

Nem.
Egyszerűen arról van szó, a 30-40-50es nők, kompromisszumkészek.
Tudják, a fénykor elmúlt... sőt, ők tudják ezt a leginkább.

 

Azért is veszik örömmel az itt nyáladzó, szánalomból ácsingózó siserehad kétesértékű bókjait.
És ezért is lógnak itt efféle szerencsétlenek.
{persze, azt se tudják, -vmire való- nő szánalomból nem kefél. Ha kivételesen mégis, hát az olyan is...}
Fiatalabbja bízik jószerencséjében, talán egy két morzsa még lehullik, s a vénkecskéknek is elnézik pár jó szóért, hogy szöknek a pásztoróráról.

 

Na meg a másik.
A ffiak saját trófeájuk értékét ("Eekkkora halat fogtam - persze, mackópofa.") srófolnák fel, hogy nem ám 5 perc alatt... ugyanmár; ha vki, hát az érett asszonyok pontosan tudják, kinek mennyi esélyt adnak. Mennyit udvaroltatak. Várakoztatnak.
És azt is, hogy miért.

 


* * *

 

 

Az illusztráció soron következő része - motiváció híján - elmarad.

 

RiP

*asszondja nekem, nem szeretné, ha negatív véleménnyel lennék... nem fogta fel, hogy nem a kibaszott alkalmazottja vagyok?!

Gandas Creative Commons License 2005.01.28 0 0 419

Nem igazán kedvelem egyébként, mármint DJ Bobót. Úgy értem, a sok internetes ismeretség nem zárja ki a sok utcán szövődött ismeretséget.

 

A netről is volt nem egy 5-10 perc utáni kefélés. Na jó, többnyire megelőzte ezeket egy kis séta, de egy szőke lány például egyenesen a lakására hívott -- és nem az "elsőnapi" bélyegeit mutogatta az albumból. Látod, lehet gúnyolódni az olvasottságon, de egy ilyen lánnyal ez nem jöhetett volna létre, mert úgy emléxem, elég alaposan lecsekkolta az általános műveltségem. Ezen most szörnyülködjetek el! :)

 

Megtörtént olyasmi is, hogy a hölgy (érettebb 30-as) aznap direkt elkérte a férjétől a kocsiját, minden eshetőségre készen. És jól tette, mert a panzió, ahová mentünk volna, épp tele volt, úgyhogy maradt a Városliget, ahol az adott időpontban még "gyakorlatoztak" az autójukban páran.

Előzmény: bolygohollandi (417)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.28 0 0 418

OFF

"...Számomra egyébként külön izgalmat jelentett (sokszor a szó többféle értelmében :)) ) az érett hölgyek férjeivel való személyes diskurzus avagy telefonbeszélgetés..."

 

...szokatlan perverzió...:))) (bocs!)

 

ON

 

Ami azt illeti, írtam, leginkább azt hiányolom - s gondolom, a feltörekvők erre kíváncsiak leginkább - miképpen lehet levenni a lábáról egy már tapasztaltabb nőt, hogy hajlandó legyen a feltörekvőt egy kicsit oktatgatni....mert az úgy kevés, hogy megkérdezem a pontos időt; ilyen-olyan gesztusokat időnként kell tenni, lehet beszélniarrül, miképpen lehet figyelmesnek lenni, hogy lehet elérni, hogy higyjenek az embernek (na jó, erre írtál példákat)...szóval nem csupán "számszakilag" kellene előadni a dolgot, hanem kicsit jobban bele kellene menni a részletekbe... és akkor itt nem arra gondolok, hogy megfogtad a jó nagy fenekét öt kézzel, hanem arra a diskurzusra, ami lehetővé tette, megelőzte azt a fertálylapogatást anélkül, hogy lekevertek volna egyet....mert abban azért megegyezhetünk, nem azzal kezdünk...

Előzmény: Gandas (415)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.28 0 0 417

OFF

(DJ Bobo számomra teljesen kizárja Mozartot (pontosabban fordítva inkább) - vagy nem értem, mit értesz kizárás alatt)

ON

Előzmény: Gandas (416)
Gandas Creative Commons License 2005.01.28 0 0 416

"...benne vannak a valóság morzsái..."

 

Garantálhatom. Nemcsak a morzsák.

 

"...a beírásokból, mintha mindig, minden utazáskor sikerülne leakasztani egy megfelelő nőt az adott jáművön..."

 

Vonaton, buszon, sőt repülőn mindig igyekszem addig "fészkelődni", míg egy-egy kellemes hölgy elérhető közelségbe nem kerül.

 

"...gyanítom, az első találkozások utáni nagyon rövid időn belüli ágybakerülést a legtöbbször megelőzte valami levélváltás is - lévén azt írtad egyszer, leginkább interneten keresztül szeded pssze a delikvenseket..."

 

Semmi ilyet nem írtam. Idézd a forrást. Sokat ismerkedtem interneten is, és sok érett és fiatal nőt fektettem le ilyen előzmények után. Nem kéne olyan szögletesen közelíteni az ilyen dolgokhoz, DJ Bobo mennyiben zárja ki Mozartot?

Előzmény: bolygohollandi (414)
Gandas Creative Commons License 2005.01.28 0 0 415

Kedves Bolygóhollandi!

 

Itt válaszolok a "Hogy szerezzünk férjes asszonyt" topicban tett felvetéseidre, egyrészt mert a a kifogások az alábbi beírásaimra vonatkoznak, másfelől mert nem akarom "kedvenc topicod"-ban (te írtad) a köreidet zavarni.

 

"Ne haragaudj Gandas - tán úgy tűnik, 'utazok' Rád ...A beírásaidat lehet élvezni, lehet utálni, de egy dolog biztos, túl sok hasznos tanácsot nem adtál senkinek ...Egyetlen szó sem udvarlásról, arról ..., milt érdemes csinálni, mire érdemes figyelni ..., milye körülményekkel érdemes számolni ...Ha tényleg annyi a tapasztalásod, amennyit írsz (- szászakilag -), az ugyan dícséretes dolog, de egy igényes férjes asszony meghódításához igen kevés a legtöbb esetben."

 

Kapcsolataim, "szerzeményeim" harmadrésze férjes asszony volt. Az kétségtelen, hogy nem évekre vettem birtokba őket (te magad használod alább a "birtokolni" szót, keresd csak ki, vagy ha nem megy, majd idézlek!), de valamiképpen mégiscsak meg kellett hódítani őket ahhoz, hogy velem jöjjenek az ágyba, parkba stb., nem? Egy részük saját bevallása szerint is sok férfival volt, másokon magam is láttam, hogy nem. Volt, aki bevallotta, hogy 17 vagy 22 évi teljes hűség után váltott, és azóta megszaporodtak a férfiak az életében. De hát ahány ember, annyiféle, nem hiszem, hogy ezt soká kell ragozni, szerintem az élet általában nem "csak fekete" vagy "csak fehér". És őszintén szólva meghalnék a dögunalomtól, ha csak a férfifaló kurvák meg a megfontolt, egész pályafutása során 3-4 férfit tartó "érett" nő között eshetne a választás.

 

Mondtam már, hogy egy asszony, egy nő attól még lehet igényes érzelmileg, és a szexben is, hogy adott esetben nem kell számára túl hosszú gondolkodási idő, mi több, megkockáztatom, hogy ez a nagyobb élettapasztalat, jobb emberismeret, magasabb IQ jelzője is lehet akár. De egészségére annak, aki önmegtartóztatja magát, és csak fél évi mozizás után engedi meg a bátortalan kézfogást.

 

Számomra egyébként külön izgalmat jelentett (sokszor a szó többféle értelmében :)) ) az érett hölgyek férjeivel való személyes diskurzus avagy telefonbeszélgetés.

bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.28 0 0 414

OK, mondom, béke van....Te írod, amit írsz - amiben nyilván benne vannak a valóság morzsái, nincs ok, ugyanis kételkedni abban, hogy ilyenek is megesnek és akár pont így, ahogy írod, én meg néha erőlködök kicsit az iróniával - nem sok sikerrel.

 

Ami azt illeti, úgy tűnik a beírásokból, mintha mindig, minden utazáskor sikerülne leakasztani egy megfelelő nőt az adott jáművön, ami ugye azért csak nem így történik.

A tiszteletlenséget nem úgy értettem, hogy bárkivel is nagyképűen tiszteletlen lettél volna - gondolom,már csak a saját érdekedben sem tennéd, hisz akkor aligha érnének sikerek...:)), inkább arra gondoltam, az előadásmódban túl könnyed a hang velük kapcsolatban.

 

(Mindazonáltal gyanítom, az első találkozások utáni nagyon rövid időn belüli ágybakerülést a legtöbbször megelőzte valami levélváltás is - lévén azt írtad egyszer, leginkább interneten keresztül szeded pssze a delikvenseket - és így már sokkal hihetőbb lesz a történet...:)))

 

 

Előzmény: Gandas (399)
Róka69 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 413
Ime!!  - igy gondolkozik, egy ÉRETT nő - kézcsókom érte:))
Anus Creative Commons License 2005.01.28 0 0 412

Szerintem azért nagy különbség van egy olyan asszony között akit elhanyagolnak otthon és egy kis szeretetre, kielégülésre vágyik, meg aközött, aki úgy váltja  a partnereit, mint más a  fehérneműt.

SZigorúan szvsz. az előbbi teljesen más eset! Ő az aki egy állandó partnert keres, méghozzá nagyonis éretten, felelőségteljesen, mondhatni körültekintően, ugyanis neki aztán nagyon nem mindegy, hogy kit választ!

Ráadásul ha az orgazmuson kivül más is hiányzik -mint kedvesség, figyelmesség stb.- akkor azt tudja nagyon jól, hogy egy idegennel a  padon fél óra alatt.....khmmm nem fogja megkapni!

 

A másik tipus viszont szvsz! oly mértékben felelőtlen, hogy én ezt nem tudom összeegyeztetni az érettséggel, hisz nemcsak a  saját életével/egészségével játszik, hanem a  partnerei rovására is.

Egy érett nővel ez nagyon ritkán fordulhat elő, mert éppen érettségéből kifolyólag legkésőbb az első ilyen eset után lehült fejjel átgondolja, hogy semmit nem tud az előbb távozott fiatalemberről és arról, hogy esetleg ki láthatta meg őket az imént ott a  bokor mögött a  padon.....tehát levonja a megfelelő következtetéseket: gumi nélkül többé egy lépést sem tesz  és sürgősen elmegy orvoshoz, közben átgondolja, hogy a  következő heves rohamnál az előfordulása körzetében hol van legközelebb valami motel ahol emberibb/igényesebb körülmények között tudja kiélni a vágyait.

 

Nekem nagyjából Gandasról ugyanaz jutott eszembe, mint amit Ripityom kérdezett tőle: Vajon milyen betegségeket hordoz ez az ember? Merthogy ugye még a  gumit sem használja csak itt-ott.....

 

Lehet, hogy én vagyok túl szigorú ebben a  kérdésben?

Előzmény: Freddo80 (411)
Freddo80 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 411
Én úgy vagyok ezzel, hogy abszolúte megértem azokat a nőket akiknek megromlott a házasságuk, avagy a férjuruk nem teljesíti "házastársi" kötelezettségeit, és biztos vagyok benne, hogy nekik ugyanolyan szükségük van arra, amire mindenkinek, hiszen egy nő is teljesen más 3-4 orgazmus után, szinte kívirul :)
Csak hát én például nem szeretném azt a lelki terhet magamon viselni, hogy egy férjes asszonyt segítettem hozzá "kívirulásához". Kevésbé lelkiismeretesek előnyben :)
Ettől még ugyanolyan érett nő, sőt talán tesz is a boldogulásáért :)
Kell is tenni, mert sajnos sok nő belefásul a dolgokba, beletörődik dolgokba..
Előzmény: Évonya (406)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!