- nem úgy állították meg ahogy Zsanett mondta - nem találták meg a helyszínt - nem volt idő az erőszakra - nem találtak rendőr dns-t Zsanetten - nem találtak Zsanett dns-t a rendőrökön (minduntalan elfelejtitek, hogy ha találtak volna hajat, az semmit sem bizonyítana, így értelmetlen a takarítási elméletetek.
Tudom, hogy téged ezek ne zavarnak, csak mantrázd tovább: börtönszalma... börtönszalma...
Azért hazudták azt, hogy nem ismertek magukra, mert tudták, hogy mindenképpen becsukják őket? Nem valami logikus.
Arra lehet magyarázat, hogy azért húzták a seggüket, hátha megússzák. De ez is igencsak soványka érvelés. Inkább időre volt szükségük. Addig a személyükhöz kapcsolódó nyomozás nem indul el, amíg nem azonosították őket.
"Miért hazudták azt, hogy nem ismertek magukra? Ezen töprengjél esténként!"
Ezt már réges régen megírtam, és most is abban a hsz-ben amire válaszoltál.
"Senki nem jelentkezett volna aki ismeri a rendszert. Tuti volt, hogy bármi lesz a dolog vége (évek múlva) először szívni fognak. Fel lesznek függesztve, esetleg le lesznek csukva."
Ja, hogy erre tetszik gondolnia az úrnak? Konkrét témájában valóban offolás, de mint már kifejtettem, én ugyanannak az óceánnak a hullámainak tekintenm a két történetet, ugyanabból a kútból származó víznek. A történet kettészakítása (erőszak és hazakísérés) ugyanolyan erőltetett és átlátszó, ám tachnikájában igencsak hatékony manőver volt, mint az, hogy abban a pillanatban lecsap valamelyikőtök, hogy offolás a 2006. október 23. Nem offolás, 107 vigyorgott ide egy igencsak jellemző mondatot, ami tökéletes példája az erőszakot elkövető rendőr lelkiismeretének. A buta, ám hatalommal és fegyverrel felruházott ostoba birka irányíthatóságának, és manipulálhatóságának!
De ugye azt nem állítod, hogy épeszű mai rendőr abban bízik, hogy nem fogják megtalálni. Tehát sokkal okosabb lett volna, ha jelentkeznek, hogy mintha ők lettek volna ott, ők vitték haza, stb. stb. a többit rájuk bízom...
Vagy magukra ismertek - 107 elmondta, hogy eredetileg egészen más körülményekről szóltak a hírek - vagy nem.
Eredetileg is Zsanettről szóltak a hírek. Akkor is egyértelmű volt maga a történet, és a szereplők is azok voltak is. De neked az ideküldték a fakabátot, hogy megbeszélje veled a dolgot, mert te elhiszed neki, aztán fújod, mint a trombitát az óvodás!
Miért hazudták azt, hogy nem ismertek magukra? Ezen töprengjél esténként!
Ezt már megbeszéltük. Nem dugták meg. Vagy magukra ismertek - 107 elmondta, hogy eredetileg egészen más körülményekről szóltak a hírek - vagy nem. Senki nem jelentkezett volna aki ismeri a rendszert. Tuti volt, hogy bármi lesz a dolog vége (évek múlva) először szívni fognak. Fel lesznek függesztve, esetleg le lesznek csukva.
Helyükben, ha én nem dugtam volna meg Zsanettkát, én sem jelentkeztem volna. Minek?
Te azt hajszál pontosan tudod, hogy minek! És azt is, hogy bizony azonnal mentél volna inafd szakadtából, ha nincsen sarad az ügyben. Ám most pontosan ugyanabból a megfontolásból írogatod ezeket, mint amikor a kollégáid hamisan tanúskodnak egymás mellett és az ellen, akit be akarnak varrni. Azért, hogy megmuttassák, azt vernek meg, akit akarnak és azt csuknak börtönbe, akit akarnak, úgy hopgy abból nekik semmi bajuk nem származik.
Fordult a kocka, most neki kell bizonyítania, az öt rendőr pedig a perben vádlotti helyzetbe került.
Semmilyen kocka nem fordult, a rendőrök eddig is gyanúsítottak voltak, a vádat pedig nem nekik kellett cáfolni.
Az, hogy miért nem jelentkeztek a parancsnokuknál, az én hitem szerint fel sem fog merülni. Fel fog merülni, mert fontos tényező, egyébként én nem ezt feszegettem, hanem azt, hogy miért hazudtak ennek indoklásakor.
Még annyit, már legalább százszor láttam azt a videofelvételt, melyen egy rendőr belerug a földönfekvő tüntetőbe. Azt a kérdést senki nem tette fel, mit tett ez a delikvens, hogy a földre kellett rántani és megbilincselni. Talán akkor lett volna erre kiváló alkalom, amikor a T. Hatóság álarcos egyedei előadják a bíróságnak, vagy az ügyészségnek az ellenük indított eljárás során a földre vitt ember tetteit. Vajon miért nem történt meg ez az olyan sokat hangsúlyozott dolog?
Valóban elitélendő a tett, de van, mikor elszakad a cérna. Nem láttam, hogy elítéltek volna egyet is. Azt láttam, hogy kimosták egymást hamis tanúzással. A cérnát pedig az anyjánál szaggassa el az összes szarházi. Menjenek rá arra öten az elszakadt cérnájukkal.
Vitatkozhatsz itt amennyit csak akarsz, úgyis a hit erősebb a tényeknél. Miután az ügy magánvádként bíróságra kerül, ott aztán kitárgyalják mi is volt a nem jelentkezés, a videofelvétel bizonyitéka, a hiányzó DNS kérdése, öt hivatásos rendőr egyhónapos előzetese, és ott Zsanett bemutathatja mindazt a bizonyítékot amivel rendelkezik.
Fordult a kocka, most neki kell bizonyítania, az öt rendőr pedig a perben vádlotti helyzetbe került. Mint ismeretes, a vádlott azt mondhat saját védelmében amit akar, hazudhat szemrebbenés nélkül, a tárgyaláson csak a bizonyítékok számítanak.
Az, hogy miért nem jelentkeztek a parancsnokuknál, az én hitem szerint fel sem fog merülni.
Helyükben, ha én nem dugtam volna meg Zsanettkát, én sem jelentkeztem volna. Minek?
Még annyit, már legalább százszor láttam azt a videofelvételt, melyen egy rendőr belerug a földönfekvő tüntetőbe. Azt a kérdést senki nem tette fel, mit tett ez a delikvens, hogy a földre kellett rántani és megbilincselni. Valóban elitélendő a tett, de van, mikor elszakad a cérna. Mikor a tömegoszlatásnak szervezetten ellenállnak, bizony megesik ilyesmi. Érdekes, mindig száz körüli rendőr sérül meg és alig tíz, húsz tüntető. Ez még nem tünt fel, hog ezek szerint elég kiméletesek a rendőrök az őket támadókkal szemben?
Akkor is zsanettet állították meg és zsanettet kísérték haza, tudván, hogy bajuk lehet belőle. Mégis azt mondták, hogy nem tudják, miről és kiről van szó.
Hiába erőlteted ezt az autós megállítást, mert nem ettől kell nekik felismerni zsanettet és rajta keresztül saját magukat! Az összes körülményt figyelembe kell venni, te pedig görcsölsz itt azon, hogy nem is autóval pittyentettek a lányra, hanem kézzel intették le az autóját, tehát, nem is gondolhatták, hogy zsanettet kísérték haza megnézni a papírjait. Azért, mert azt kézzel állították le. :)