Keresés

Részletes keresés

fcf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 59
Itt a bajnoki sorsolás,eddig még nem láttam a topicban úgyhogy bemásolom ide:
"SEIZOEN 2000/2001KPN-Telecompetitie (tot winterstop)

AJAX - Fortuna S. (di 22-08-00)
Sparta - AJAX (zo 27-08-00)
AJAX - NEC (wo 06-09-00)
AJAX - Groningen (zo 10-09-00)
AZ - AJAX (zo 17-09-00)
AJAX - RBC (vr 22-09-00)
Heerenveen - AJAX (ma 02-10-00)
Vitesse - AJAX (zo 15-10-00)
AJAX - Roda JC (vr 20-10-00)
P$V - AJAX (zo 29-10-00)
Willem II - AJAX (zo 05-11-00)
AJAX - De Graafschap (zo 12-11-00)
NAC - AJAX (zo 19-11-00)
Utrecht - AJAX (zo 26-11-00)
AJAX - RKC (do 30-11-00)
AJAX - Heerenveen (zo 03-12-00)
feyenoord - AJAX (zo 10-12-00)
AJAX - Twente (zo 17-12-00)

KPN-Telecompetitie (na winterstop)

De Graafschap - AJAX (do 01-02-01)
Groningen - AJAX (zo 04-02-01)
AJAX - Willem II (zo 11-02-01)
Fortuna S. - AJAX (vr 16-02-01)
AJAX - Utrecht (zo 25-02-01)
RBC - AJAX (zo 04-03-01)
AJAX - Sparta (zo 18-03-01)
NEC - AJAX (zo 01-04-01)
AJAX - P$V (zo 08-04-01)
Roda JC - AJAX (ma 16-04-01)
AJAX - Vitesse (zo 22-04-01)
AJAX - NAC (vr 27-04-01)
RKC - AJAX (do 03-05-01)
AJAX - feyenoord (zo 13-05-01)
Twente - AJAX (zo 20-05-01)
AJAX - AZ (zo 27-05-01) "

Itt az UEFA-kupa menetrend is,bár az első ellenfél még nincs meg,ha jól tudom:

"UEFA-CUP

eerste ronde (do 14-09-00)
return eerste ronde (do 28-09-00)
tweede ronde (do 26-10-00)
return tweede ronde (do 09-11-00)
derde ronde (do 23-11-00)
return derde ronde (do 07-12-00)
1/8 finale (do 15-02-01)
return 1/8 finale (do 22-02-01)
1/4 finale (do 08-03-01)
return 1/4 finale (do 15-03-01)
1/2 finale (do 05-04-01)
return 1/2 finale (do 19-04-01)
finale (wo 16-05-01) "

és az edzőmeccsek,bár ezt már QQRYQ leirta:
"Tubantia - AJAX (11-07-00)
MSC Meppel - AJAX (13-07-00)
Colmschate'33 - AJAX (15-07-00)
Greenstarts - AJAX (19-07-00)
St. Etienne - AJAX (22-07-00)
Heracles - AJAX (26-07-00)
St. Luik - AJAX (29-07-00)
AJAX - Lazio Roma (03-08-00)
AJAX - Arsenal (05-08-00)
Groningen - AJAX (09-08-00)
Coventry City - AJAX (12-08-00)
Katwijk - AJAX (16-08-00) "

Amúgy ezt az oldalt(http://fly.to/afs) mindenkinek ajánlom,annak ellenére hogy holland nyelvű,van egy csomó jó kép,link,érdekességek(pl. az F-SIDE "bojkottja" az ADIDAS ellen(úgylátszik nem tetszik nekik a mez... :))) )stb.

Hajrá AJAX!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.07.13 0 0 58
HAJRA AJAX!!!

QQRYQ

Kosz, ez igazan minden igenyt kielegito!
Dehat Wambertot nem kuldtek el? En orulnek.
Azt olvastam a honlapon, hogy megjelentek olyanok is az elso edzesen, akikre CO nem tart igenyt
(pl. Van Halst, aki elore megmondta, hogy o akkor is ott lesz az elso edzesen!).

Nosza, majd meglatjuk, mi lesz. Kujalarol en is olvastam, ez tipikus ajaxos igazolas. Nemsokara az egesz vilag ismeri majd.

AJAX!!!!!!

QQRYQ Creative Commons License 2000.07.12 0 0 57
Na, in medias res!

Egyike az első kis csapatok ellen lejátszott meccsen 14-1-re vertük a Tubantiát, mondhatom nagy meglepetésre. Azért itt vannak a góllövők (volt ez 1-1 is :-)):
0-1 Knopper 6'
1-1 Beune 6'
1-2 Arveladze 11'
1-3 Arveladze 16'
1-4 Van der Meijde 36'
1-5 Knopper 38'
1-6 Hosé 47'
1-7 Bobson 55'
1-8 Hosé 58'
1-9 Bobson 60'
1-10 Wamberto 63'
1-11 O'Brien 65'
1-12 O'Brien 68'
1-13 Bobson 80'
1-14 Van der Gun 86'

Mondjuk egy képet is nyomatok a meccsről úgyis régőta nincs kép a topicban:

Arveladze küzd

Holnap MSC (?????)

Igazolgattunk is, hááát nem tudom mit mondjak:
Jussi Kujala Finnországból jött, középpályás. Állítólag tehetséges fiatal játékos!
Az viszont biztos hogy fiatal mert '83-as. Kép nincs... (még!)

HAJRÁ AJAX (és MTK)!!!

QQRYQ
www.extra.hu/qqryq
www.extra.hu/audi-tt

ADAM17 Creative Commons License 2000.07.11 0 0 56
HAJRA AJAX!!!

Bar nem szoktam a topicokban masik kedvenc csapataimat emlegetni, hisz nem igazan ide tartozik, de annyit el kell mondanom, hogy a szamotokra egyszeru szuperrangado AJAX-Lazio (QQRYQ irt errol) nekem szornyu meccs, mert mindket csapatot ugyanugy birom. Utalom, ha a kedvenceim egymas ellen jatszanak. Korabban is talalkoztak asszem UMBRO torna kereteben talan, de amint QQRYQ is emlegette, mostantol mi Adidasban jatszunk, a Lazio pedig mar jo ideje Pumara valtott. Es megis :(
Bergkampek ellen is fura lesz jatszani, de ott termeszetes lesz, hogy az AJAXNAK szurkolok meg az ellen a jatekos ellen is, akinek donto szerepe volt abban, hogy megkedveltem az AJAXOT.
A Lazio elleni meccs meg vagy x, vagy a hazai palya elonye alapjan 1 golos AJAX-gyozelem...

Az biztos, hogy szivesen megneznem az ArenAt, es az AJAX-mezek is tetszenenek!

QQRYQ

Ha te hosszu voltal, akkor nekem ezerbocsot kene kernem, szerintem nem voltal : )
Az elirasok meg termeszetesek, mindenki "el veluk".

Az Ajax Cape Townbol erkezo jatekosrol en is olvastam valamelyik ujsagban nemreg, de szegyenszemre nem emlekszem a nevere...:(
Most nem igazan vagyok kepben, de majd az ujsagokbol + netrol igyekszem bepotolni a lemaradast.

Na most megyek, mert fel 8-ra Hengeloba kell ernem : ) : ) : )

HAJRA AJAX!!!!!

fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 55
Mash!

Kár hogy az ArenA-ban nem jártál pedig azt szerintem mindenkinek érdemes megnéznie,függetlenül attól,hogy mi a véleménye az AJAX-ról....

Előzmény: mash (53)
fcf Creative Commons License 2000.07.09 0 0 54
A NS is irta hogy érkezett valaki az ACT-ből,de a nevére már nem emlékszem.
A választ a jelentkezésre megkaptam,köszi.

Hajrá AJAX!!!

Előzmény: QQRYQ (50)
mash Creative Commons License 2000.07.09 0 0 53
jol éreztetek volna magatokat Adamban
mindenhol Ajax mezt arultak

Hajra FRADI

QQRYQ Creative Commons License 2000.07.09 0 0 52
Marhára formában vagyok :-):

Van Haal Van Gaal

kicsit fáradt vagyok az biztos... meg hát a G és a H egymás mellett van, no de 2-szer?????

QQRYQ

QQRYQ Creative Commons License 2000.07.09 0 0 51
persze nem "jó sok Ajaxost hí..." hanem "jó sok Ajaxost hív..." :-)

Ja majd elfelejtettem:
Azok akik elküldték nekem jelentkezésüket az Ajax Fan Club-ba, kik kaptak már választ???
(Én továbbítottam mindegyikötök jelentkezését..., mosom kezeimet, ha valami még nem stimmel :-))

QQRYQ

QQRYQ Creative Commons License 2000.07.09 0 0 50
Hello mindenki!

mialatt nem voltam itthon a topic kicsit átváltozott Oranje topic-ka, ami persze nem baj, sőt...
Természetesen én is csalódott vagyok a Hollandok ilyen jellegű kiesése miatt, de már nincs idő bánkódni, hiszen hamarosan itt az új holland bajnokság, de elötte még játszik egy-két barátságos meccset az Ajax is, itt a lista:

julius 5 Első edzésnap
julius 11 Tubantia-Ajax (Hengelo, 19.30)
julius 13 MSC-Ajax (Meppel, 19.30)
julius 15 Colmschate'33-Ajax (Deventer, 14.30)
julius 19 Greenstars-Ajax (Baarn, 19.30)
julius 22 St. Etienne-Ajax (20.30)
julius 29 Standard Luik-Ajax (20.00)
augusztus 3 Ajax-Lazio Roma (Amsterdam Tournament)
augusztus 5 Ajax-Arsenal (Amsterdam Tournament)
augusztus 9 Groningen-Ajax (19.30)
augusztus 12 Coventry City-Ajax (15.00)

Az EB-ről nem akarok túl sokat irni már, megtették ezt elöttem jó páran főként persze ADAM17, de azt el lehet mondani, hogy az összes EB-AJaxos (kivéve aki nem játszott Lobont) jól szerepelt és Chivu gól is szerzett hátvéd létére.

ORANJE hír még, hogy a hollnad válogatott trénere, Rijkaard lemondása után, 2006-ig van Haal lesz, tehát a koreai VB már ő dirigálja a narancs mezeseket, ez jó hír mert igaz, hogy Rijkaard is kötödött az Ajaxhoz de talán Van Haal még inkább és jó sok Ajax játékost hí meg majd a keretbe, persze ehez pár jó játékosnak kéne lennie a jelenlegi Ajax keretben is, na mindegy...

Igazolási hír: állítólag egy játékost szerződtetett az AJax az Ajax Cape Town-ból, még sehol nem láttam ezt a hírt megerősítve de ha igaza a hír akkor, ő az első játékos aki az Ajax nagycsapatába szerződött az ACT-ból.

na ennyit mára, bocs ha kicsit hosszú voltam.

HAJRÁ AJAX (és MTK)!!!

QQRYQ
www.extra.hu/qqryq

fcf Creative Commons License 2000.07.08 0 0 49
Ja.

Hajrá AJAX!!!

50.!!!

Előzmény: Wác (48)
Wác Creative Commons License 2000.07.05 0 0 48
Hogy lehet ennyi 11-est kihagyni? Az olasz válogatott az egész EB-én extra béna volt. Ha hollandok bejutnak a döntőbe megverik a soviniszta franciákat.

Hajrá Ajax és Oranje!

ADAM17 Creative Commons License 2000.07.04 0 0 47
HAJRA AJAX!!!!

...na szoval a folytatas.

---EB---AJAX---utolso "fejezet" 2. resz (2/2)

Tehat azert Van Vossennek es Seedorfnak az egesz EB-n tobb lehetoseg kellett volna. Ronaldra visszaterve pedig csak annyit, hogy o aztan igazan megmutatta, mikor behozta ot a kap. a hajrara, hogy milyen hasznosakat tanult Amszterdamban!
Van Der Sar, Frank, Davids es Kluivert az elodontoben regi varosukban vegig jatszhattak az olaszok ellen. Edwin es Edgar vegig nagyon jok voltak, mikent az egesz EB-n, rajuk nem is "erdemes" tobb szot vesztegetni, aki nem latta, mekkorat jatszottak, az focivak. Mindketten lohettek volna batran 11-est, ok belottek volna. A masik 2 klasszis sajnos kihagyott 1-1 buntetot a rendes jatekidoben, de ez szerintem 100 esetbol max. 2-3-szor fordul elo veluk. Teny, hogy ebben hibaztak. Frank megismetelte hibajat a hajraban, Kluivert javitott. Ezen a meccsen mindketten jok voltak, de nem annyira, amennyire toluk az itt tanultak alapjan elvarhato. Az egesz tornat tekintve mindenesetre kivaqloan teljesitettek, Kluivert nem csak a jugok ellen volt fantasztikus. Frank pedig vedomunkaja mellett emlekezetesen bekoszont Lamanak, s az elso holland meccsen pedig magabiztos volt 11 m-rol is.
Overmars is jol jatszott a eldontoben, az EB-n vegig brillirozott, ha palyan volt, a jugok ellen hintett 2 aprot.
BERGKAMP az olaszok ellen kapufaval nyitott, majd jo szokasa szerint hintett par extrapasszt. Remek jateka lattan erthetetlen a lecserelese.
S bar Frank es Kluivert is jo tizilovo, a legjobb talan az lett volna, ha DENNIS lovi. A vegen persze mar nem volt palyan...
Az EB-n sajnos nem lott golt, csak kapufakat, de ezzel egyutt is oriasi volt. Osszjateka, passzai, beadasai elmenyszamba mentek. Nagyon boldog lennek, ha korabbi kedvencunk nem vonulna meg vissza a valogatottsagtol, de felo, hogy ez mar visszavonhatatlan.

AJAX!!!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.07.03 0 0 46
HAJRA AJAX!!!

: )

Most nezem! Szoval javitok:

Miert nem lott WINTER 11-est? : )
Mindenesetre rutinbol beb.szta volna.

---EB---

Az elodontoben a hazai WINTERNEK nem a 95. percben kellett volna bejonnie. Rijkaard bacsi igazan ismerhetne ARON erenyeit. Az egesz EB-n keveset jatszott, pedig...
Az exek kozul Ronald es Reiziger siman befernenek, mindketten rohadt jok voltak, mikor palyara leptek, igy rejtely, miert nem jatszottak az elodonton.Ok is alig kaptak lehetoseget.
Van Vossen es Seedorf ismet keves lehetoseget kaptak, akarcsak vegig az EB-n. BERGKAMP lecserelese a hajrara oriasi hiba!!!!!
Es a tiziket is ra lehetett volna bizni batran!
Ne vonulj vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
folyt. kov.

fcf Creative Commons License 2000.06.30 0 0 45
Igazad van!

Hajrá AJAX!!!

Előzmény: ADAM17 (44)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 44
AJAX!!!!

A hazai palyan jatszo WINTER miert nem lott 1-est?
Pl. Stam es Bosvelt helyett?

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.29 0 0 43
HAJRA AJAX!!!
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.27 0 0 42
HAJRA AJAX!!!

Az olaszok ellen LOBONT mar megint nem jatszott, helyette az ugyetlen Arnold Stelea vedett.....

CHIVU ismet paradezott helyenkent.

Egyebkent GRONKJAERHEZ csatlakozva ok is kiestek.
GRONKJAER ugyes volt nagyon, CHIVU is nagyon jo benyomast tett ram, eretten jatszik!
LOBONT pedig tuti jobb lett volna Steleanal.

WINTER nem jatszott a jugok elleni galan, ez idegesito.

A 10 ex kozul Van Vossen, Seedorf, Reiziger egyaltalan nem, R. De Boer nem sokat jatszott sajnos. Frank jo volt, BERGKAMP es Overmars extrajok voltak. Van Der Sar es Davids szinten remekeltek.
Kluivert zsenialis volt!!!

AJAX!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 41
HAJRA AJAX!!!

fcf

Irgum-burgum, csunya rosszhir. A CHIVU irant tilos mindenfajta erdeklodes. CHIVU marad 2034-ig, addig szol a szerzodese, amit sem o, sem a klub nem akar felbontani. HAJRA CHIVU!!!

Inkabb a Jeno irant erdeklodnenek kulfoldrol, valami eldugott szigetrol, ahonnan nincs visszafele semmilyen kozlekedesi eszkoz...

AJAX!!!!!!!!!

fcf Creative Commons License 2000.06.24 0 0 40
A Knézy szerint Chivu iránt a Juventus és az Inter érdeklődik.

Hajrá AJAX!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.23 0 0 39
HAJRA AJAX!!!!!!!

EB-helyzet-----------------------

GRONKJAER a danokkal kiesett, de

a tobbiek nem.

Igy a varhato ajaxosok es exajaxosok a negyeddontokben!

--roman-olasz
LOBONT es CHIVU (Romania)

--holland-jugo
WINTER es 10 exgyerek a hollandoknal.
Seedorf, Van Vossen, Frank es Ronald De Boer, Reiziger, Kluivert, BERGKAMP, Overmars, Van Der Sar es Davids

AJAX AMSTERDAM!!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 38
HAJRA AJAX!!!

Wac

Sajnos, en se ertem, es sajnod nem o az egyetlen kidobott, ha jol tudom, mar e topicban is szerepelt par tavozo neve korabban, bar most nem vagyok kepben, de vissza lehet keresni.

GRONKJAER tegnap vegig palyan volt, es bizonyara kivaloan jatszott.
WINTER 83. valogatottsagahoz gratulalok, de miert nem jatszik mar tobbet? Pl. Stam helyett, vagy Bosvelt, Van Bronckhorst, esetleg Numan helyett.....

Reiziger, Seedorf es Ronald De Boer is jatszhatott volna...
Westerveld pedig "bebizonyitotta", hogy Van Der Sar az 1. szamu kapus, ha egeszseges. Overmars jo volt, s ahelyere beallt Van Vossen mas helyen talan tobbet jatszhatott volna.
Kluivert golja es jateka onmagaert beszelt, BERGKAMP kapufaja balszerencses volt, o tud ennel jobban jatszani es fog is.
Talan ha nem cserelik le oket.
Davids jo volt, bar kicsit neha tulporgott a vilagbajnok ellen, persze neki talan ez is kell a gyozelemhez. Frank pedig ugy lotte be a keson eszmelo kapus mellett a szabadrugast, ahogy az az AJAX-nagykonyvben meg van irva.

HAJRA AJAX!!!

Wác Creative Commons License 2000.06.21 0 0 37
Elég sok változáson ment keresztül a DK amióta nem voltam itt.
Az új edzo miért dobta ki az Ajax-ból Verlaatot?
Hollandia megynyeri az EB-t. Az új mezek közül csak a hazai néz ki jól, az idegenbeli az ronda.
Hajrá Ajax és Oranje!
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.21 0 0 36
HAJRA AJAX!!!

LOBONT sajnos nem vedett, de meg lesz lehetosege a kapitanynak betenni ot. CHIVU iszonyu jo valtozatlanul, most mar golt is rugdos!
Remelem, GRONKJAER, WINTER es a 10 exajaxos holland jatszik ma, BERGKAMP pedig igazan formaba lendul.
Ja, max. 9, mert Van Der Sar serult. Remeljuk, felepul mielobb!

HAJRA AJAX!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.20 0 0 35
HAJRA AJAX!!!

Remelem, ma LOBONT es CHIVU is jatszik!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 34
HAJRA AJAX!!!

QQRYQ

Lehet, hogy a szukitesnel kerult ki TOBIASEN, nemtom, mindenesetre o is beferne siman tobbek kozott.

EB

A QQRYQ altal reszben emlitettekhez csak par szo.
Az exajaxosok kozul a hollandoknal nem jatszott Seedorf es Van Vossen, pedig mindketten erdemelnenek nemi lehetoseget. BERGKAMP, Overmars, R. De Boer (cserekent is foszereplo ismet !)vegig jatszhatna!!!!!
Remelem, exkapusunk, Edwin vedhet a franciak ellen.
A masik 4 ex, Reiziger, F. De Boer, Davids es Kluivert ismet jok voltak. Michael- onzetlen golpassz, Patrick - higgadt gol, s a masik 2 is kifogastalan.

Ugyanezen a meccsen WINTER es GRONKJAER nagyon jol nyomtak. Elobbi tobb idot erdemel, utobbi pedig berugta volna a tizit...
CHIVU nagyon jo, LOBONT beallhatna vegre!

HAJRA AJAX!!!

QQRYQ Creative Commons License 2000.06.17 0 0 33
nesze99!

Én klub tag vagyok és ha részletesen tudni szeretnél a feltételekről, menj el a honlapomra a (ami a Baráti Kör hivatalos honlapja), a http://www.extra.hu/qqryq, itt (ha még nem jártál) olvashatsz a klubról. Egyébként miről szeretnél tudni?

ADAM!
Igazad volt Tobiasen nincs kinnt, de miért????????????
Valahol még azt olvastam azért irtam.

Egyéb (már ha az EB-t annak lehet nevezni):
Winter tegnap végre játszott a meccsen ami fantasztikus 2. félidőt produkált. Az elsőben majd beszartam, hogy megint az lesz mint ami a csehek ellen volt, de szerencsére nem.
Winter végülis nem játszott rosszul, mindíg jól ért labdába, de hát sokat nem tett hozzá, igaz kevés ideig volt bennt. Egyébként ezen a EB-n még biztos játszik egyszer-kétszer, már csak azért is hogy ő legyen a legtöbbszörös holland válogatott, ha jól emlékszem 83 a jelenlegi "rekord" Winternek még 1 meccs kell a 83-hoz...

Gronkjaer is jól játszott, sokszor veszélyt teremtett a holland kapu elött. persze nem olyan nagy veszélyt dehát valamekkorát mégiscsak. Párszor a frászt hozta rám...

HAJRÁ AJAX (és MTK)!!!

QQRYQ
www.extra.hu/qqryq

Előzmény: nesze99 (26)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 32
HAJRA AJAX!!!

Remelem, ma jatszik WINTER, GRONKJAER es a 10 ex a hollandoknal!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.15 0 0 31
HAJRA AJAX!!!

LOU!

Ugye ezt nem kerdezted komolyan?
Persze, hogy van ra igeny!!! : )
Fokent, hogy en a LAZIOVAL is ki vagyok bekulve!
Egyebkent mi lett a torna vegeredmenye?

AJAX!!!

LOU Creative Commons License 2000.06.15 0 0 30
Valaki még az elején azt írta, hogy az igazi az mégiscsak az ArenA-ban lenne, ha Ajax meccset akarnánk nézni. Én szerencsére 1999 nyarán kint voltam, és sikeült jegyet szerezni az Amsterdam Tournament-re, ahol a következő csapatok voltak:Ajax, Lazio, Santos, Atletico Madrid. Vannak fényképek is, ha igény vn rá, kkor felrakom valahova.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!