Ha javítószínt akartok, nekem nagyon jó tapasztalataim vannak egy gödöllői céggel, bármilyen színt kikevernek 5 perc alatt, csak az autó színkódja kell hozzá. Pár ezer forintba került egy 2,5 dl-es tubus. Nekem az előző kocsimon elég csúnya karcolások voltak (nem én csináltam) és nagyon jól sikerült a javítás ezzel. Az autóm metál fényezésű volt. Ha valakit érdekel, szívesen megnézem az elérhetőségüket.
Szia, osztozom örömödben és kivánom , hogy nagyon sokáig örömödet leld bebenne (min. 7 év:-))), és ovjon a Ceed-es nagy Oz varázsló, hogy még sok jó ötletet és hirt osszál meg velünk sokkáig!
amennyiben a bőrözetlen kormány gondot okoz, nem kell mást tenni, mint elfáradni Kecskemét mellé, Kadafalvára, ahol király minőségben bebőröztetik úgy, ahogy a gusztusod kívánja...
Én pl. ezért nem ragaszkodtam bőrözött kormányhoz, mert most olyat varratok náluk, hogy mindenki lesni fog :D ezüst cérnával varrt váltószoknya és kormány, juhéééj! :D
Akit érdekel, magdom a címet, kb. 3 óra alatt végeznek.
A olcsó casco a Cee'dnek szintén igen kedvező tulajdonsága. Nálam a Mazda és a Honda kapásból a horror cascók miatt esett ki, de a Fiatoknak is több lett volna a cascója. Éveken keresztül a cascót fizetni meg szintén nem kis összeg, de új autót pláne hitelre casco nélkül venni kész öngyilkosság.
Én kb 2,5 hónapja rendeltem javítószínt, pénteken még midig azt mondták, hogy úton van valahol. Állítólag Németországban van a kia alkatrész központja, és onnan rendeli a Magyar központ, aztán jut csak el a márkakereskedésbe. Állítólag van már készlet itthon is, de én már nem hiszek el semmit ebből:((((
El ne hidd ezt a Kia Szabó-s ajánlatot. Az ár csak hitelre érvényes(ezzel még nem is lenne baj), csak olyan hitelt nyomnak az orrod alá, hogy lepadlózól.
:D Hi,grat Cerka72! Én meg észrevettem egy fényezési hibát a hátsó ajton:(,valoszinüleg csak a lakk folyt meg,de majd visszamegyek megkérdem mit tudnak csinálni vele,gondolom újrafényezni:(
Kia szabonál van egy szerintem jó vételnek tünő szalonautó!( 1.4 EX LIM). http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1526482&command=ugras&screenwidth=1280
Csatlakozom az elöttem szólókhoz! Sok sikert és sok balaesetmentes kilométert. Azért az ezüstérem a tied! :D Pedig már azt hittem van aki túlszárnyalja KiberLovagot..., de nem! :P
Igen, elég rendesen lenyomja. Januárban tuti csinálok fényképet (akkor megyek síelni), de ha lesz időm, akkor előbb is felrakom a boxot és lövök pár képet.
Ma végre 5-kor sikerült átvenni autómat!!!!! Most már én is igazi szíd tulaj lettem!
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
Igaz zöld kártya még nincs hozzá, de azt mondták 15 napig lehet vele így közlekedni. Holnap az első dolgom lesz, hogy rendelek a neten az általatok javasolt helyen egy gumiszőnyeg garnitúrát, mert rögtön tiszta sár lett ebben az időben a padló (nem volt semmilyen szőnyeg benne).
Az első tapasztalatok a kocsival sokkal jobbak mint vártam. A motor egyszerűen lenyűgöző, a futómű kiváló, amikor beszálltam rögtön otthon éreztem magam, minden olyan egyértelmű. Ilyen csöndes autóban én még nem ültem! Talán a főnököm R-Class Mercije... Most jöttem csak haza, mert idáig vezettem, meg benne volt még a téli gumi csere is. Az autó a gyári Michelin 185/65-R15-ös abroncsokkal is kellően stabil, úgyhogy megtartom, nem cserélem szélesebbre.
A fűtése a dízelnek kimagaslóan jó, tényleg ahogy írtátok. Nekem 1 perc múlva már meleget fújt és 8 perc múlva a motor elérte az üzemi hőfokot (használat közben). Megnyugodtam, hogy ebben is benne van a fűtéskiegészítés.
A BFGoodrich Winter G téligumik első próbára nagyon csendesek, jónak tűnnek, igazi tapasztalatokat majd tavasszal fogok tudni mondani.
Tudja-e valaki, hogy Kompass blue-hoz hol lehet kapni festék-hibajavítót? Sikerült egy 2-3 cm-es karcolást okozni valami sz@r bokor ágával, parkolásnál.
No hi, M5-öt Szeged-Bp egy darabig száraz, aztán féltávtól szakadó havaseső... tolta ki a Fulda a vizet rendesen, élmény volt minden körülmények közt... :)
Az üléseket továbbra is imádom, a 184cm-met faxán megtámasztja, és hosszú út után is "élve" szállok ki... :)
Szia Dave! Hogy áll a biztosítós ügy?
Amihez hozzá tudok szólni: ha valakit lehangol pár anyag, akkor vegyen EX-et, abban több a bőr, bár pl a váltószoknya bürkéje elég vékonyka... a kormány viszont egészen kellemes szerintem... a kéziféket meg igazából lexarom, ritkán tapogatom... :)
A 4 hangszóró 4db 16,5-öst jelent az ajtókban, ahol már van csipogó, az 6 hangszóró, mint nálam, eléggé kell a magas, rádiónál kicsit sovány a gyári cucc így is magasilag...
Ma nagy"öröm" ért reggel!Hogy törjön el a keze ,vagy ha megtalálom én töröm el.Végig húzták a két jobb oldali ajtót valami hegyes tárgyal!!! Javításra ötlet?Kréta sovány vigasz ,alapozóig húzták!Teli be fujatni nem szeretném az ajtókat!
Megkérdeztem a kiaceed.info fórumán is, mert sajnos az index fórumát nem érem el a munkahelyemről. Benzinesek, tapasztaltatok-e olyat, hogy az elektromos ablakemelő működtetése leejti az alapjáratot? Ami amúgy is túl alacsony szerintem. A kasztni kicsit be is rezonál alapjáraton. Mondjuk, valószínűleg, gyárilag így van beállítva, mert töltés azért van.
"Most vegyesek az érzelmeim, de remélem a hangszigetelés és a váltó tényleg olyan jó mint a többség állítja, és akkor a 255Nm majd elvonja a figyelmemet a kézifék karjának anyagáról. ;)"
Ezt már most megígérem neked. :))) Reggel teszteltem a kombit, és az épp dízeles volt. Ténlyeg jó érzés, amikor a lovak hátba rúgnak. Épp előztem egy mazsolát, és index, kormány, gáz. Egy picit morgott, aztán jött az erő, sé huss már a közelében sem voltam...