OK. Holnap megnézem ezt az autófesték boltot amikor arra járok és megírom. Nekem ezt a kódot az autó adattáblájáról olvasták le annó. Szerintem ez az a két karakteres színkód, amit rendeléskor is felvettek a megrendelőlapra.
Sajnos nekem 9000 alatt nem jön ki casco, akármelyik biztosítót nézem (csak lopás). A teljes körű számomra meg megfizethetetlen (200 és 300 között van évente). Szerintem a fiatal korom miatt van ez (28 leszek) :((.
Nekem is Uniqa-s Cascóm van, kb ugyanennyi, de ahogy a netrisk-et néztem, van még ennél olcsóbb is. Gondolkodom is, hogy váltani kéne nem csak kötelezőt, hanem Cascót is.
Enyém is 1.4-es, de ilyet én sem tapasztaltam. Hogy egy pár wattos ablaktörlő motor annyira megfogja a motort, hogy leessen tőle az alapjárat? Akkor a világítás felkapcsolásától le is kellene állnia. Legfejlebb akkor, ha valami nagyon döglött akksi van benne. Egyedül a klímánál, alapjáraton veszek észre egy kisebb rezonálást, meg valami morgás szerű hangot, de ez természetes, a klímakompresszor valóban plusz terhelést jelent.
Esetleg közkincsé tennéd azt a bőrözős címet/telefonszámot? Mert igazából nekem az Ex limited felszereltség maximálisan elég lenne, és arra gondoltam, hogy a kormányt 20K-ért utólag bebőröztetem valahol.
Az a casco nagyon kedvező. Nekem még sosem volt casco-m és az alkusz oldalak havi 13K-nál jobb ajánlatot nem adnak. Csak ha kizárólag lopás casco-t kötök (5K), bár azt nem tudom, hogy a finanszírozó elfogadja e?
Én is pont ezt akartam javasolni,ha csak ennyi a probléma a kocsival . Itt egy cikk a totalcaron róluk :http://totalcar.hu/magazin/hifituning/borkormany/ A cég weboldala pedig itt található:http://www.fellserkft.hu/magyar/index.php Adamax bocs,hogy belepofáztam :)
Ha javítószínt akartok, nekem nagyon jó tapasztalataim vannak egy gödöllői céggel, bármilyen színt kikevernek 5 perc alatt, csak az autó színkódja kell hozzá. Pár ezer forintba került egy 2,5 dl-es tubus. Nekem az előző kocsimon elég csúnya karcolások voltak (nem én csináltam) és nagyon jól sikerült a javítás ezzel. Az autóm metál fényezésű volt. Ha valakit érdekel, szívesen megnézem az elérhetőségüket.
Szia, osztozom örömödben és kivánom , hogy nagyon sokáig örömödet leld bebenne (min. 7 év:-))), és ovjon a Ceed-es nagy Oz varázsló, hogy még sok jó ötletet és hirt osszál meg velünk sokkáig!
amennyiben a bőrözetlen kormány gondot okoz, nem kell mást tenni, mint elfáradni Kecskemét mellé, Kadafalvára, ahol király minőségben bebőröztetik úgy, ahogy a gusztusod kívánja...
Én pl. ezért nem ragaszkodtam bőrözött kormányhoz, mert most olyat varratok náluk, hogy mindenki lesni fog :D ezüst cérnával varrt váltószoknya és kormány, juhéééj! :D
Akit érdekel, magdom a címet, kb. 3 óra alatt végeznek.