Sziasztok! Azt hiszem valamt el..tam :( Frissiteni akartam 4s telefonomat ios9-re. Kiirta,hogy frissiítés kész,majd még feltett pár kérdést,és újraindult. Azóta fehér képernyőn fekete alma,ésalatta a csík megállt 1/3 nál. Kb 3 órája meg sem mozdul.Ilyenkor mi lehet a gond? Valaki tud segíteni?
A mai napon lettem almatulajdonos. iPhone 5s 32gb, az AquaComptól rendeltem, teljesen original csomagolásban.
A nano sim betéve telefon működik, de telefonáláskor nagyon halk a hangszóró (minden hangerőcsúszka maxon), valamint, ha kihangosítom, akkor az első pár másodpercben hall a másik fél, majd utána már nem.
Tegnap vásárolt, használt 5C esetében az alábbi probléma merült fel:
Ha beállítom az időt, egy ideig frissül, majd ha lezárom a képernyőt, egy idő után visszaáll az idő az eredetileg beállított értékre. A probléma fenn áll kézi időbeállításnál és automatikus időbeállításnál is.
Van esetleg valakinek ötlete a megoldásra?
Már frissítettem rajta szoftvert Itunessel, visszaállítottam a gyári beállításokat, váltogattam régiókat, de semmi nem használ.
Helló! Van egy angol Iphone 4-em és aktiválni kellene,de mivel nem én vagyok a tulaja ezért nem enged belépni. Most már tudom az id-t és a jelszót is de rosszul írtam be és zárolva lett az id-hez a hozzáférés.Ilyenkor mit lehet csinálni vele?
A napokban vásároltam egy Iphone 6 készüléket.. Teljesen jól müködött és most egyszerűen meghalt a kamera .. Belelépek és egy fekete kép van .. Megpróbáltam azokat az alkalmazásokat is amik használni tudják a kamerát de azzal se megy ...
Valaki esetleg tudna valami okosat mondani vagy gyógymódot!???
Nagy segítségre lenne szükségem ! vettem egy Iphone 6plust és nem tudom használni a Mail funkciot vagyis nem tudom beállítani , egyébként mailboxos vagyok jol működött de mióta frissitették a mailboxot azóta nem muködik :(
valaki valami pontos leírást tudna adni ??
A másik most próbáltam volna kamerázni és egyáltalán nem vesz hangot csak képet , erre valami megoldás ?
Ha pedig eredeti a kábel, akkor nem kizárt, hogy a kábel ment tönkre... próbáld meg egy másik eredeti kábellel. Ha teljesen lemerült a telefon, akkor várni kell néhány percet a töltőre csatolás után, amíg életjelet produkál.
Ezt akkor is szokta csinálni, ha felismeri, hogy a Lightning-kábel nem eredeti, márpedig felismeri (és a gonoszság az, hogy hagyja is egy darabig használni, aztán egyszercsak még tölteni sem lehet). Én 5db ebayen rendelt utángyártott kábelt dobtam ki emiatt...
Hello! Az lenne a problémám,hogy ha csatlakoztatom a telefonom a géphez, akkor pár napja felugrik az “Ez az eszköz túl sok áramot fogyaszt” hibaüzenet. De ez még nem is lenne akkora probléma, de teljesen lemerült a telefon és egyátalán nem tölt, pedig próbáltam több adaptert is. Amíg egy pár százalékon volt még megpróbáltam csatlakoztatni a géphez is, de akkor meg a telefon írta ki, hogy “Ez a kiegészítő nem támogatott” pedig mindegyik hivatalos Apple kiegészítő...
Hát ez elég aprócska. :) közben én is vettem egy 5s-t, annak viszont fényesebb a kerete, nem ennyire fekete, inkabb femszinu. Van rajta pár utodes, de esetleg később kicsereltetem a hazat. Csinált mar ilyet valaki, át tudjak szerelni úgy, hogy semmi nem megy tönkre benne?