Hali Adamax! ENgem nagyon érdekelne ez a bőrözés! Nekem Ex Limited van ami ugye nem tartalmaz bőrt! emil cím látható! Elküldenéd a műhely címét és némi infót róla? Tel szám, ár, stb...
Én sem értem ezt a vonóhorog kábelköteg tortúrát. Nagyon fontos neked a vonóhorog? Nekem eddig minden kocsimon volt ugyan, de most az SW-hez nem rendeltem.
Kérj helyette inkább téli gumi garnitúrát, vagy valami más extrát ebben az értékben és pár napon belül vedd birtokba a gépjárművet! Addig is szorítok neked és ne hagyd magad!
Akkor válaszolok, mert szerintem ezt tőlem akartad kérdezni.
A trükk a következő lehet: Kedvezmények: én 35 éves vagyok, én is vidéki gyerek, ahogy említettem (bár Gödöllő lassan már nem számít vidéknek), az Uniqa-nál együtt kötöttem a CASCO-t és a kötelezőt, márkakereskedésnél kötöttem és új autóra. Ezekre mind adnak kedvezményt. A kötelező bónuszfokozatom idén B6, viszont casco-m még soha nem volt, így ez csak C0. Ja és nem kértem utas és poggyászbiztosítást, csak törés-, totál- és lopáskárt. Így lett az éves díj 76e a casco-ra. A kötelező 7500 körül lesz így negyedévente. Ja és mégvalami: a banki lehívásos (inkasszó) fizetésre is jár kedvezmény, pláne ha nem havonta, hanem pl. negyedévente rántják le a lóvét a számládról.
A 7év teljeskörű garancia az hogyan oszlik meg? Tudja valaki? Ahány kereskedés kérdeztem annyi félét mondtak. De senki sem tudott egy leírt verziót adni. Felhívtam a Kia Magyarország információs vonalát, de csak elhadarták a telefonban, írást persze Ők sem tudtak küldeni. Mint kiderült a telefonból a 7 év teljeskörű gari nem is teljeskörű, de van olyan kereskedés aki állítja, hogy az. Na akkor ez most hogy is van? Tudja ezt valaki?
Nagyon irigyelek, hogy meg van a kocsid.Sok siker hozzá.Velem közölték remélik dec.eljén talán lesz vonoh.eletromoscs.Szegény ott fázik és ázik a telepen.
OK. Holnap megnézem ezt az autófesték boltot amikor arra járok és megírom. Nekem ezt a kódot az autó adattáblájáról olvasták le annó. Szerintem ez az a két karakteres színkód, amit rendeléskor is felvettek a megrendelőlapra.
Sajnos nekem 9000 alatt nem jön ki casco, akármelyik biztosítót nézem (csak lopás). A teljes körű számomra meg megfizethetetlen (200 és 300 között van évente). Szerintem a fiatal korom miatt van ez (28 leszek) :((.
Nekem is Uniqa-s Cascóm van, kb ugyanennyi, de ahogy a netrisk-et néztem, van még ennél olcsóbb is. Gondolkodom is, hogy váltani kéne nem csak kötelezőt, hanem Cascót is.
Enyém is 1.4-es, de ilyet én sem tapasztaltam. Hogy egy pár wattos ablaktörlő motor annyira megfogja a motort, hogy leessen tőle az alapjárat? Akkor a világítás felkapcsolásától le is kellene állnia. Legfejlebb akkor, ha valami nagyon döglött akksi van benne. Egyedül a klímánál, alapjáraton veszek észre egy kisebb rezonálást, meg valami morgás szerű hangot, de ez természetes, a klímakompresszor valóban plusz terhelést jelent.
Esetleg közkincsé tennéd azt a bőrözős címet/telefonszámot? Mert igazából nekem az Ex limited felszereltség maximálisan elég lenne, és arra gondoltam, hogy a kormányt 20K-ért utólag bebőröztetem valahol.
Az a casco nagyon kedvező. Nekem még sosem volt casco-m és az alkusz oldalak havi 13K-nál jobb ajánlatot nem adnak. Csak ha kizárólag lopás casco-t kötök (5K), bár azt nem tudom, hogy a finanszírozó elfogadja e?
Én is pont ezt akartam javasolni,ha csak ennyi a probléma a kocsival . Itt egy cikk a totalcaron róluk :http://totalcar.hu/magazin/hifituning/borkormany/ A cég weboldala pedig itt található:http://www.fellserkft.hu/magyar/index.php Adamax bocs,hogy belepofáztam :)