Gratula a megalakuláshoz! Ahogy hallom szép számmal vagytok edzéseken. Csak így tovább ne törjön meg a lelkesedés, járjatok amennyit csak tudtok edzeni!
Remélem mihamarabb cuccosban tudtok edzeni, s a tavasszal nyomnánk néhány edzőmeccset, ami mindkét csapatnak jót tenne.
Mindenesetre nem szabad feladni. Jó hír, hogy lesz a közelünkben egy csapat, akivel jó kis edzőmérkőzéseket játszhatunk. Itt nincs sok minden, dolgozok, a focinak októberben vége lett, most unalom van. Kipihenem a sérüléseimet, aztán januártól konditerem. Áprilisban megyek végleg haza. Nagyjából ennyi.
Hi! Leez, Géza marad. Legalábbis ezt mondta. Azt tudtam kint vagy, de meddig leszel még kint? Milyen az élet ott neked? A csapat,háát még nagyon az elején vagyunk. De bízom benne,hogy minden a tervek szerint alakul és akkor nem lesz gond
Most kint vagyok Amerikában, dolgozok, de nyáron játszottam egy csapatban itt, mint TE (www.lafayettelions.com). Hát veled mi a helyzet? Látom sikerül összehozni egy csapatot Nyíregyházán, de Gézát (ha jól emlékszem a nevére) meg ne környékezd :)))
Örülök, hogy nem adtad fel Tamás! Remélem sikerül szerezned sisakot, ami nem nyomja a fejed. Mindenesetre jó, hogy a közelden is lesz egy csapat, akikkel jó kis edzőmérkőzéseket játszhatunk.
Örömmel hallom, hogy a keleti végen is hódít a sport. (én is szabolcsi vagyok). Ha tudunk bármiben segíteni (bejegyzéshez forma, edző, stb), keressetek nyugodtan. Valamint egy nevet, e-mail címet, telefonszámot mindenképpen kérnék.
kb 3 hete kezdődött.edző még nincs de folyamatban van a legutóbbi edzésen 30-an voltunk de vannak folyamatosan jelentkezők. a héten lesz az egyesület megalakítva