Pláne a 4,2-es milyen áron van ..érthető , nekem nem kell bemutatni a carina e bármennnyire is jellemtelen unalmas autó , problémamentes és a 2.0 literes motorral a 20i csak köszönhet messziről .
Supra 3.0 turbo szintén zenész ... teljesen jó autó és akkor még beszélgetünk az alfákról ... :D ...bontóba az összes :).
Szerelő is erre tippelt, de végül nem talált semmit. Egyébként van, hogy egy óráig semmi, aztán villog vagy ég egy kicsit, majd megint semmi...
Az akksikat rendszeresen töltöm, 3-4 hetente, mert mostanában keveset fut az autó, és 2x95Ah-t nem fog tudni feltölteni heti 100 vagy kevesebb kilométerrel... Igazából a BMW-vel együtt el kéne adni őket, csak nem visz rá a lélek...
Japánból benzinest vennék csak, leszámítva az LC-t, és lehetőleg japán gyártásút. Azért az LC is D4D, de még 300.000 km-rel is drágábbak, mint egy feleannyi kilométeres X5 3.0D, gondolom nem véletlen.
Az más kérdés, hogy a 2.2D az hírhedten szar, és az európai gyártású modellek között is van kakukktojás. De azért bármelyik prémium márka marketingosztálya pezsgőt bontana, ha a Toyota/Lexus vevőelégedettséget, megbízhatóságot hozná tartósan.
Amúgy az enyémben is van valami gebasz, a műszerfalon néha ég egyszerre 5 visszajelző, vagy az ABS. Klímaszerelés óta... (nem tudom, van-e összefüggés...)
Voltak érdekes megoldásaik.és igencsak sokáig bohóckodtak a K jettel,meg még a karburátorral.
Nekem az e34 mellé sokáig vágyam volt egy e260 (vagy 260 e ?) nem tudom hátul pici krómcsik eleje meg nem teljes telikróm.De ha megnézem a konkurenciát pk 1990 ben akkor
e34 vs w124 körtét az almához hasonlitani.... és okkor ott a rothadó szeder a fabudi 100
Azrért vegyük tudomásul ,hogy a toyota hires megbízhatósága is elmúlt,minta mocsárláz...D4d motorosak olajkutat fúrnak maguknak a pesti kátyuk közt(pl avesis) d4d cat állandóan vészprogramot tol,és nemes egyszerüséggel úgy hullik szét váltójuk,mint bármelyik mai tudománynak.....
Én ezt untam meg az M3-asokkal. Most Toyotám van, időnként olajcsere, javítani csak azt kell, amit én rontok el. Ezért is tartom meg az E36-ot még, emlékeztessen arra, hogy milyen az, amikor egy autóhoz két olajcsere között is hozzá kell nyúlni és maguktól romlanak el dolgok.. :))
van valakinek e30-hoz jó kislámpás műszeregysége 6 hengereshez pest környékén? nyák (is board) nem annyira fontos mert van néhány, de egyben lenne az igazi! fontos lenne, köszi!
Persze Ojróban. Amúgy teljesen ok lenne, bár nem látom, hogy sperr diffi van-e benne.
Az ominózus példány kislámpás e30 320i sedan lett volna bohóc áron, sperres, nem szétrohadt, de mivel nem én telefonáltam először, így nem az enyém lett. (rohadna meg már megint)