Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

CYRUS Creative Commons License 2000.01.11 0 0 184
Viszont :))))))))
Előzmény: alejandro_magno (183)
alejandro_magno Creative Commons License 2000.01.11 0 0 183
Csak Boldog, Izgalmas Versenyekben Gazdag Új Évet aC.A.R.T.am kivanni a rendszeresen, vagy rendszertelenül erre járóknak.

Alejandro

alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.30 0 0 182
Az ELF lesz a CART hivatalos uzemanyagszallitoja ezentul.

Mint ismeretes a franciak 4 evvel ezelott szalltak ki a szamukra unalmassa valt F1-bol (mindig nyertek). Amerikaban azonban eleinte csak a masodik vonal, azaz az Indy Lights jutott nekik. Most a Valvoline tavozasaval annak volt indianapolis-i fohadiszallasarol folytatjak offenzivajukat. A gallok nem titkolt celja, hogy ok legyenek a legjobb amerikai autoversenyek uzem- es kenoanyag szallitoi.

alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.29 0 0 181
Sajnos Dan Gurney All American Racers csapataval sem talalkozhatunk jovore.
Gurney mar nehany honapja feladta a sajat alvaz - emlekeztek meg a sajat alvaz - emlekeztek meg a sasokra - , most azonban a csapat is lehuzta a redonyt szponzorhiany miatt. Hiaba volt motorszerzodese a Forddal, Reynard autoja es versenyzoje a Rahal teamtol kirakott Bryan Herta szemelyeben.
A Penske es az Eagle alvazak bucsujaval mar csak a Swift amerikai auto a CART-ban.
Motor meg csak a Ford, bar az is Angliaban keszul.
A minap Craig meltatlankodott is, hogy nincsenek amerikai nevek a sportban ...
Ernesto Serra Creative Commons License 1999.12.03 0 0 180
alejandro!

kicsit off topic, de úgyis off szezon van.
Nascarban hogy van a pontozás, nem tudod?
helló

alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.02 0 0 179
Rossz hir, hogy kozel 20 ev utan kiszallt a CART rendezvenysorozat foszponzora, a PPG. /Az F1-ben ilyen nincs, hanem a rendezokre locsolik ezt a balhet is./
Remelhetoleg talalnak egy uj penzeszsakot a fiuk a kovetkezo ket honapban!
alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.02 0 0 178
Raadasul Chip Ganassinak van is eleg penze 3 kocsi inditasara is.
Jo lenne egy Franchitti-Andretti-Zanardi-Tracy csata! Montoya meg a hab a tortan! :)
Előzmény: stotu (177)
stotu Creative Commons License 1999.12.02 0 0 177
Bár folyamatosan mondják, hogy Zanardi marad a F1-ben, és nem is akarják kirúgni, most úgy néz ki, neki van elege belőle és otthagyja. Ha viszzajönne a CART-ba, talán mindenki jól járna.

(Azt meg észre sem vettem, hogy szegény Greg Moore-nak milyen jó rajtszáma volt.)

alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.01 0 0 176
A Newman-Haas viszont a Lola gyári csapata lesz újra a következő évtől.

Kissé meglepő, hogy a Reynard első új alvázát a Mercedes motorokkal versenyző PacWest teszteli...

alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.01 0 0 175
az egykori F1 pálya Watkins Glen nemsokára bekerülhet a CART versenynaptárba. A terv mögött állítólag maga Roger Penske áll.
alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.01 0 0 174
Úgy tűnik, a Ford lesz a legnépszerűbb motor a CART-ban jövőre. A Ford-Cosworth XF motorok mellett döntött a korábbi Mercedes sztár Player's-Forsythe Racing is.
A Mercinek ez a második érvágás a Penske távozása után.
alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.01 0 0 173
Bettenhausen megegyezett az Herdezzel:

A csapatot ezentúl

Herdez/Bettenhausen Motorsports-nak hívják, Mercedes/Lola/Firestone kocsikat hajt nekik Michel Jourdain Jr., aki a Payton-Coyne csapattól "menekült" a szponzorpénzzel együtt. Mindenki boldog és bízik a sikerben, valószínűleg jobban is megy majd a 23 éves mexikói, mint Bettenhausen idei jómadara: Hattori.

alejandro_magno Creative Commons License 1999.12.01 0 0 172
Greg Moore rajtszámát - a 99-est - törölték a CART rajtszámok közül. Greg még az első Go-Kart versenyei idején kapta ezt a könnyen megjegyezhető számot.
A CART rajtszámlista másik nem kérvényezhető száma a 14-es, AJ Foyt száma. (AJ minden idők egyik legnagyobb CART (Indy) bajnoka.)
egg Creative Commons License 1999.11.15 0 0 171
ha tudtok még híreket a következő szezonról (szabálymódosítás, csapatok környéke...) dobjátok fel
CYRUS Creative Commons License 1999.11.14 0 0 170
Nem csak most nincs téma sajna :(
Előzmény: kivi (169)
kivi Creative Commons License 1999.11.14 0 0 169
Sűllyedünk...

kivi

Hermit Creative Commons License 1999.11.07 0 0 168
Üdv

Lehet, sőt valószínű, hogy igazad van, de Moore ütközése más volt mint az általam említett kettő.
Szerintem Moore akkora sebességgel csapódott a falnak, hogy semmilyen bukókeret nem védte volna meg.

Hermit

Előzmény: alejandro_magno (167)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.11.07 0 0 167
A bukócsó Moore-t sem védte: lehetett látni, ahogy a feje alágyűrődik az autó alá szegénynek ...
Előzmény: Hermit (165)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.11.05 0 0 166
A május 28-i Indy 500-on valószínűleg részt vehet tucatnyi CART versenyző is, csak a kocsik motorjait kell az IRL előírásokhoz igazítani.
Hermit Creative Commons License 1999.11.04 0 0 165
Üdv Mindenkinek!

Szomorú, hogy ilyen gyászos évadja van a CART-nak.
A két balesetet nem lehet összehasonlítani, mivel a Merci motorja és sebváltója ért elsőnek földet, - ha jól emlékszem- és így az elvitte az ütközs erejét. Szerintem Roudrigez balszerencséje az volt, hogy olyan egyenetlen talaj volt. Szinte biztos, hogy a bukócső semmilyen védőhatást nem fejtett ki.

Hermit

Előzmény: kivi (154)
Fűszer Creative Commons License 1999.11.04 0 0 164
Szia Egg!

Azt nem tudom, hogy valahol közvetítik-e, de az ESPN (www.espn.go.com) már közölt egy írott anyagot az eddigi szertartásokról. Talán ott valahol lesz egy link, bár kötve hiszem

Előzmény: egg (163)
egg Creative Commons License 1999.11.04 0 0 163
ha elolvastad vón a topic, akkor láttad volna hogy nem ez a kérdésem. spunciel a funeral érdekelt volna...
Előzmény: misskys (162)
misskys Creative Commons License 1999.11.04 0 0 162
Eurosporton. Sokszor élőben.
Előzmény: egg (161)
egg Creative Commons License 1999.11.04 0 0 161
nincs vhol közvetítés?
hálón vagyTV-n?

Előzmény: alejandro_magno (159)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.11.04 0 0 160
Kiadták az előzetes versenynaptárt 2000-re:

Mar 26 Homestead USA

Apr 9 Nazareth USA

Apr 16 Long Beach USA

Apr 30 Rio de Janeiro Brazil

May 13 Motegi Japan

Jun 4 Milwaukee USA

Jun 18 Detroit USA

Jun 25 Portland USA

Jul 2 Cleveland USA

Jul 16 Toronto Canada

Jul 23 Michigan USA

Jul 30 Chicago USA

Aug 13 Mid-Ohio USA

Aug 20 Road America USA

Sep 3 Vancouver Canada

Sep 10 Laguna Seca USA

Sep 17 Gateway International USA

Oct 1 Houston USA

Oct 15 Surfers Paradise Australia

Oct 29 California Speedway USA

Úgy néz ki, a 20-as futamszám állandósul.

alejandro_magno Creative Commons License 1999.11.04 0 0 159
Ma Vancouverbe látogat a CART világ: versenyzők, csapattagok, szponzorcégek képviselői lesznek majd ott Greg Moore temetésén.
Ernesto Serra Creative Commons License 1999.11.04 0 0 158
Megvan valakinek az IndyCar2? El tudná juttatni valahogy? Nekem meg volt, csak új gépet vettem, és azt hittem, hogy megvan CD-n de elveszett :(
Egyébként Loudon-ban nyertem először.
Előzmény: kivi (157)
kivi Creative Commons License 1999.11.03 0 0 157
Kiterjesztjük a topicot az IndyCar 2-re is? :)))))
(Nekem spec. Long Beach a kedvencem...)

kivi

Előzmény: konor_ (155)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.11.03 0 0 156
Michel Jourdain Jr. (19-es Lola-Ford) és Dennis Vitolo (34-es Reynard-Ford) hajtották a sereget az utolsó futamon nekik, de övéké volt az idényben a 71-es rajtszám is, amit ha akadt szponzor, szintén használtak.
Előzmény: CYRUS (153)
konor_ Creative Commons License 1999.11.03 0 0 155
En is lattam valamelyik kozszolgalati hirmusorunk mutatta, szegeny Greg Moore balesetevel kapcsolatban. A dugohuzo egy bal-jobb kanyarkombinacio, ami elegge lejt lefele. Ide viszonylag gyorsan erkeznek a kocsik egy bukkanos reszrol, ami nem csak azert veszelyes, mert nem latni elore az utat, hanem mert eleg kicsi a kocsik tapadasa a bukkano miatt.
Ezeket az IndyCar 2-ben nagyon jol lehet erezni, sokat jatszottam ezen a palyan, ami az Ausztral mellett a kedvencem. Rodriguez a bal kanyart nem tudta bevenni es egyenesen csuszott a gumifalba, a tobbit mar leirtatok. Lehetett hallani a gumik csikorgasat igy valoszinuleg elfekezhette magat, bar ezt nem allitom biztosan. A baleset tenyleg nem nezett ki csunyanak a CLK repulesehez kepest, de sajnos pont a tetejere esett.
Előzmény: kivi (154)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!