Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

MeliZoli Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1281
Szép a serleg!
Előzmény: anyus (1280)
anyus Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1280
Hihihi :)
Csak így tovább! :)

anyus Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1279
már rájöttem, hogy túl könnyű.

De lelövöm a poént: Championship Auto Racing Teams

Előzmény: MeliZoli (1278)
MeliZoli Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1278
Azt tudom, hogy rövidítés úgy mint a Nascar, és a többi amerikai sprtág neve.

Pontossan nem tudom én se, de mindenki megtudhatja ha megnézi a cart.com-t.

Előzmény: anyus (1277)
anyus Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1277
És azt tudjátok-e, minek a rövidítése a CART? (Vagy azt se tudtátok, hogy rövidítés? :)))
anyus Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1276
És kiderül, hogy a földim üvöltözik velem...:)))

GDF NYERT!!! GDF NYERT!!! GDF NYERT!!!
Már azt hittem, győzelem nélkül lesz bajnok...:)))

Előzmény: nicko (1269)
anyus Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1275
NE ÜVÖLTÖZZ MÁR!!!! :))))

Mondtam, hogy NEM TUDOM! :)))

De akkor ment valahol az f1! Sőt 94-ben egész biztos a jurosporton ment, van is felvételem onnan!!!

Ezt magyarázd meg!

Előzmény: nicko (1262)
jfly Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1274
nicko!

Ha szeretnél neki mégis írni, küld el emailben a szöveget, én szívesen lefordítom neked....

a ritus_5@drotposta.hu-ra küld, ott fix megtalálsz.....

üdv: jfly

Előzmény: nicko (1267)
jfly Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1273
Na megvan a végeredmény:

1. Gil de Ferran 1:20:32.792

2. Kenny Brack 1:20:59.684

3. Helio Castroneves 1:21:05.385

CORBY, England--Gil de Ferran passed Kenny Brack in the final corner to win the Rockingham 500 today at the Rockingham Motor Speedway. The race was Round 17 of the 21-race FedEx Championship Series for 2001. A more detailed report on the race will follow shortly.

Nem lehetett piskóta meccs, foleg, hogy GDF az utcsó kanyarban nyerte meg a versenyt......
Semmi más nem volt még a www.cart.com-on, tehát úgy néz ki, hogy mindenki épen és egészségesen fejezte be a versenyt....Legalábbis remélem....

Helio idén sem lesz bajnok, ha így folytatja:(((((

Tagról tud valaki valamit? És Pat Carpentier-rol?

jfly Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1272
Ha így van, akkor remélem, hogy Fernandez nem nyer többet:(((( Vagy ha nyer, legalább ne haljon meg senki....
Mi van Angliában? Tud valaki valamit?

Előzmény: nicko (1267)
nicko Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1271
Valszeg én is beszereznék egy olyan kártyát!
Most viszont mennem kell majd holnapra már tudni fogom kinyert ma Angliában.
Szia!
Előzmény: MeliZoli (1270)
MeliZoli Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1270
Nekem szerncsém van azzal, hogy a tetőre ki tudtam rakni a tükröt és olyan helyen lakunk, hogy senkit sem zavarva le tudtam kábelezni.

Egyébként nekem is ez a legnagyobb bajom, hogy a szabadon vehető sportcsatornák nem igazán olyanok mint mondjuk a Sport1 vagy a Premier Sport.

Kint az amiknál pl van az ESPN Classic, na az nagyon hiányzik.

Ha lenne egy ESPN csomag az ESPN 1, 2, International és a Classic-cal azt hiszem sokan előfizetnének rá, bár azt hiszem a kalózkártyák is jól fogynának.

Előzmény: nicko (1269)
nicko Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1269
Én csak ajna azt tudom nézni amit Kispesten a panelban ad a szolgáltató! (EMKTV KFT- Nettv)
Előzmény: MeliZoli (1268)
MeliZoli Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1268
Igazad van, csak rosszúl fogalmztam. A Screensport volt a kábeltévén nálunk ameddig szünetelt az EuroSport.

Az ESPN elvben fogható európában, a HotBird van digitális csomag ami kodólt és ez egyik csatornának az is a neve, de sajnos azt nem tudom, hogy valóban ez az a ESPN.

A másik nagy amerikai sport csatorna a Fox Sport Middle East viszont fogható a NY43, de idáig még nem tdutam kiprobálni, mivel sajnos odáig nem tudom kiforgatni az antennát.

Előzmény: nicko (1258)
nicko Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1267
Fernandez nyert Greg halálánál!Azért is tudom mert megjegyeztem annak idején, hogy amikor ő győz valaki meghal! :-(
A show folytatódik ez van! (cart szervezők)
Levelet nem írok, mert nem tudok angolul, sajna.
Előzmény: jfly (1263)
nicko Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1266
Pontosan így van, sajnos.
Előzmény: jfly (1264)
jfly Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1265
Asszem fél ötkor van a start itteni idő szerint. Vagy már megy?

Előzmény: anyus (1257)
jfly Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1264
ESPN amerikai csatorna. Műholdon és kábelen sajnos nem fogható. De NBA-tól kezdve a CART-ig mindent közvetít.

Előzmény: Ain (1256)
jfly Creative Commons License 2001.09.22 0 0 1263
Sziasztok!!!

Látom,rendesen írtatok ezalatt az egy hét alatt....Köszönöm itt is nekronak és Ordinak, hogy tájékoztattak a dolgokról, sajnos nem tudok hét közben netközelben lenni (de már dolgozom a probléma megoldásán)

Ki nyert amikor Greg meghalt? Mert hogy itt volt szó róla, arra a futamra nem emlékszem, csak arra a rohadt balesetre......

Ami pedig a CART szervezőket illeti, csesznek az egészre, mégcsak vizsgálatot sem indítanak az ügyben. Nem lesz itt semmiféle megszorítás....Szerdai NS-ben olvastam egy érdekes dolgot, Vilike azt nyilatkozta, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie, ha a cockpit-tel legalább annyit foglalkoznának, mint az F1-ben. Legalábbis a biztonsággal. Azt mondta, hogy a CART-os cockpitek biztonsága nem elég jó, és ha legalább annyira jól meg lett volna erősítve, akkor talán ez nem következik be. Max Papis vitába is szállt erről vele, szerinte meg nem gyenge a cockpit a CART-ban....Én nem tudom, én csak azt tudom ami történt és mélységesen meg vagyok még mindig döbbenve, és egy hét után nem tudtam még magamhoz térni.
Zana nem tudom, hogy fogja a dolgot viselni, igazából szegénykémnek szerintem még le sem esett, hogy minden megváltozott az életében, de talán a 3 éves kisfia és a felesége erőt adnak neki.

Mai orvosi jelentés:

UPDATE AS OF SATURDAY, SEPTEMBER 22
Alex Zanardi underwent a successful final surgery Friday to inspect and clean the injured areas. He continues to progress satisfactorily, and remains in stable condition in the Intensive Care Unit of Klinikum Berlin-Marzahn (hospital).

Aki nem érti: Alex túlesett az utolsó műtéten tegnap, amely azt a célt szolgálta, hogy a sebeit kitisztítsák.

Ja és még valami. Én írni fogok neki, már csak a saját lelki megnyugvásom miatt is, aki még úgy gondolja, hogy szívesen írna neki, erre a címre tegye:

Mo Nunn Racing
2920 Fortune Circle West, Suite E
Indianapolis, IN 46241

Lehet, hogy sosem kapja meg a levelemet, de akkor is megpróbáltam tudatni vele, hogy mennyire együttérzek.....

Más....
Gyerekek Taglianiért is aggódom bevallom, nekro hírei szerint elég szar állapotban van lelkileg. És főleg azért féltem, mert ma így ilyen állapotban fog vezetni. Nem akarom, hogy vele is valami komoly történjen....Tud valaki valamit arról, hogy róla honnan juthatok infókhoz?

ui: Ain én is régen láttalak:)

Előzmény: nicko (1173)
nicko Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1262
NEEEEEEEEMMMMMM!
A juro 91 vagy 92-ben született!
Előzmény: anyus (1260)
Ordas Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1261
De miert a bajnok indul az elrol? Miert nem az utolso. Ugy lenne izgi. Bar igyis sok csere van az elen.
Előzmény: anyus (1257)
anyus Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1260
Én nem tudom, de szerintem jurónak lennie kellet már 85 tájékán is, mert ott volt az f1, nem?
Előzmény: nicko (1258)
nicko Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1259
USA sportcsatorna, szerintem nálunk nem fogható + gondolom kodolják.
Előzmény: Ain (1256)
nicko Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1258
bben vitatkoznék, mert 88-ban Svéd.-ban láttam először a CART-ot ill.elődjét és a ScreenSporton!
Utána született meg az Eurosport ami később lett francia tulajdon!Ekkor 91 vagy 92-ben szünt meg a ScreenSport!
Szerencsére a juro átvette a CART-ot!
Előzmény: MeliZoli (1253)
anyus Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1257
"A Cart-világsorozat mezõnye eközben Németországból Angliába tette át a székhelyét, ám az esõs idõjárás következtében még nem szerzett túl nagy tapasztalatokat a Rockingham Speedwayrõl. Az edzéseket ugyanis vizes pályán nem tartották meg, úgyhogy szombaton kétórás edzéslehetõséget kapnak a versenyzõk, a rajtrácsra pedig a bajnoki pontversenyben elfoglalt pozíciójuk alapján állhatnak fel a cartosok. Eszerint Kenny Bräck indulhat a pole pozícióból, õt pedig Gil de Ferran, Kenny Brack és Helio Castro-Neves követi."

Ja. Megkettőzött erővel...:)))

Ain Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1256
Tényleg, milyen csatorna az az ESPN?
Mert mindent az közvetít. Fogja vmelyikotök?
anyus Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1255
Racing Line! Az az.
Milyen jó műsor volt...
Előzmény: MeliZoli (1253)
Ain Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1254
Ha választanom kellene, hogy F1-et, vagy CART-ot nézzek-e (mondjuk az elofizetésnél kellene dönteni) akkor az utóbbit választanám.

Ok: nagyobb verseny, több elozés...
Tök kár sorolnom: amíg vissza nem tér a régi F1 - ahol nem csak 2-3, hanem jóval több sztár volt egyszerre - addig az F1 dögunalom marad.

MeliZoli Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1253
Én nekem az első Cart élményem az egykori TV-4 csatornán volt ahol 1991-ben leadták az az évi Indy500-t. Akkor még egy kis zöldfülü kisgyerek voltam, de a verseny nagyon jó volt.

Aztán mikor ideiglenesen megszünt az EuroSport akkor egy évig a ScreenSport volt helyette rengeteg amerikai sporttal. Ott adták az Indycar futamokat ami már akkor is sokkal nagyobb izgalmakat tudott adni mint az F1 mind a verseny, mind a közvetítés mind pedig a körítést illetően.

anyus
Annak a müsornak a neve Racing Line volt.

Előzmény: Ain (1246)
Ain Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1252
Egyik arc se semmi.
Szerintem ha a Dávid Sanya közvetítene egy olyan balesetet, mint von Trips báróé volt Monzában (ahol vagy tucatnyian meghaltak) ennyi lenne a reakciója: "Hohohó!"

Szóval nem egy idegeskedo ember...

Várhegyi: ot is bírom igazából, na!

Előzmény: anyus (1251)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!