CORBY, England--Gil de Ferran passed Kenny Brack in the final corner to win the Rockingham 500 today at the Rockingham Motor Speedway. The race was Round 17 of the 21-race FedEx Championship Series for 2001. A more detailed report on the race will follow shortly.
Nem lehetett piskóta meccs, foleg, hogy GDF az utcsó kanyarban nyerte meg a versenyt......
Semmi más nem volt még a www.cart.com-on, tehát úgy néz ki, hogy mindenki épen és egészségesen fejezte be a versenyt....Legalábbis remélem....
Helio idén sem lesz bajnok, ha így folytatja:(((((
Nekem szerncsém van azzal, hogy a tetőre ki tudtam rakni a tükröt és olyan helyen lakunk, hogy senkit sem zavarva le tudtam kábelezni.
Egyébként nekem is ez a legnagyobb bajom, hogy a szabadon vehető sportcsatornák nem igazán olyanok mint mondjuk a Sport1 vagy a Premier Sport.
Kint az amiknál pl van az ESPN Classic, na az nagyon hiányzik.
Ha lenne egy ESPN csomag az ESPN 1, 2, International és a Classic-cal azt hiszem sokan előfizetnének rá, bár azt hiszem a kalózkártyák is jól fogynának.
Igazad van, csak rosszúl fogalmztam. A Screensport volt a kábeltévén nálunk ameddig szünetelt az EuroSport.
Az ESPN elvben fogható európában, a HotBird van digitális csomag ami kodólt és ez egyik csatornának az is a neve, de sajnos azt nem tudom, hogy valóban ez az a ESPN.
A másik nagy amerikai sport csatorna a Fox Sport Middle East viszont fogható a NY43, de idáig még nem tdutam kiprobálni, mivel sajnos odáig nem tudom kiforgatni az antennát.
Fernandez nyert Greg halálánál!Azért is tudom mert megjegyeztem annak idején, hogy amikor ő győz valaki meghal! :-(
A show folytatódik ez van! (cart szervezők)
Levelet nem írok, mert nem tudok angolul, sajna.
Látom,rendesen írtatok ezalatt az egy hét alatt....Köszönöm itt is nekronak és Ordinak, hogy tájékoztattak a dolgokról, sajnos nem tudok hét közben netközelben lenni (de már dolgozom a probléma megoldásán)
Ki nyert amikor Greg meghalt? Mert hogy itt volt szó róla, arra a futamra nem emlékszem, csak arra a rohadt balesetre......
Ami pedig a CART szervezőket illeti, csesznek az egészre, mégcsak vizsgálatot sem indítanak az ügyben. Nem lesz itt semmiféle megszorítás....Szerdai NS-ben olvastam egy érdekes dolgot, Vilike azt nyilatkozta, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie, ha a cockpit-tel legalább annyit foglalkoznának, mint az F1-ben. Legalábbis a biztonsággal. Azt mondta, hogy a CART-os cockpitek biztonsága nem elég jó, és ha legalább annyira jól meg lett volna erősítve, akkor talán ez nem következik be. Max Papis vitába is szállt erről vele, szerinte meg nem gyenge a cockpit a CART-ban....Én nem tudom, én csak azt tudom ami történt és mélységesen meg vagyok még mindig döbbenve, és egy hét után nem tudtam még magamhoz térni.
Zana nem tudom, hogy fogja a dolgot viselni, igazából szegénykémnek szerintem még le sem esett, hogy minden megváltozott az életében, de talán a 3 éves kisfia és a felesége erőt adnak neki.
Mai orvosi jelentés:
UPDATE AS OF SATURDAY, SEPTEMBER 22
Alex Zanardi underwent a successful final surgery Friday to inspect and clean the injured areas. He continues to progress satisfactorily, and remains in stable condition in the Intensive Care Unit of Klinikum Berlin-Marzahn (hospital).
Aki nem érti: Alex túlesett az utolsó műtéten tegnap, amely azt a célt szolgálta, hogy a sebeit kitisztítsák.
Ja és még valami. Én írni fogok neki, már csak a saját lelki megnyugvásom miatt is, aki még úgy gondolja, hogy szívesen írna neki, erre a címre tegye:
Mo Nunn Racing
2920 Fortune Circle West, Suite E
Indianapolis, IN 46241
Lehet, hogy sosem kapja meg a levelemet, de akkor is megpróbáltam tudatni vele, hogy mennyire együttérzek.....
Más....
Gyerekek Taglianiért is aggódom bevallom, nekro hírei szerint elég szar állapotban van lelkileg. És főleg azért féltem, mert ma így ilyen állapotban fog vezetni. Nem akarom, hogy vele is valami komoly történjen....Tud valaki valamit arról, hogy róla honnan juthatok infókhoz?
bben vitatkoznék, mert 88-ban Svéd.-ban láttam először a CART-ot ill.elődjét és a ScreenSporton!
Utána született meg az Eurosport ami később lett francia tulajdon!Ekkor 91 vagy 92-ben szünt meg a ScreenSport!
Szerencsére a juro átvette a CART-ot!
"A Cart-világsorozat mezõnye eközben Németországból Angliába tette át a székhelyét, ám az esõs idõjárás következtében még nem szerzett túl nagy tapasztalatokat a Rockingham Speedwayrõl. Az edzéseket ugyanis vizes pályán nem tartották meg, úgyhogy szombaton kétórás edzéslehetõséget kapnak a versenyzõk, a rajtrácsra pedig a bajnoki pontversenyben elfoglalt pozíciójuk alapján állhatnak fel a cartosok. Eszerint Kenny Bräck indulhat a pole pozícióból, õt pedig Gil de Ferran, Kenny Brack és Helio Castro-Neves követi."
Ha választanom kellene, hogy F1-et, vagy CART-ot nézzek-e (mondjuk az elofizetésnél kellene dönteni) akkor az utóbbit választanám.
Ok: nagyobb verseny, több elozés...
Tök kár sorolnom: amíg vissza nem tér a régi F1 - ahol nem csak 2-3, hanem jóval több sztár volt egyszerre - addig az F1 dögunalom marad.
Én nekem az első Cart élményem az egykori TV-4 csatornán volt ahol 1991-ben leadták az az évi Indy500-t. Akkor még egy kis zöldfülü kisgyerek voltam, de a verseny nagyon jó volt.
Aztán mikor ideiglenesen megszünt az EuroSport akkor egy évig a ScreenSport volt helyette rengeteg amerikai sporttal. Ott adták az Indycar futamokat ami már akkor is sokkal nagyobb izgalmakat tudott adni mint az F1 mind a verseny, mind a közvetítés mind pedig a körítést illetően.
Egyik arc se semmi.
Szerintem ha a Dávid Sanya közvetítene egy olyan balesetet, mint von Trips báróé volt Monzában (ahol vagy tucatnyian meghaltak) ennyi lenne a reakciója: "Hohohó!"