Nah, mostantól én is gazdagítom(?) a szídesek népes táborát :)). Baromira tetszik a verda, Tatabányáról hoztam el (K-N, nagyon korrektek!), úgyhoyg már van kőkemény 80 km a kocsiban :D.
Nem ott néztem, hanem a vasutas biztosító honlapján. :) Ráadásul kérik a rendszámot, forgalmi számot, amit ugye csak utólag írnak be, mert az okmányiroda csak a kötelező megkötése után állítja ki a forgalmit. Kíváncsi leszek hogy ha meglesz a motorszám és alvázszám, akkor mit fog szólni a webes felület a hiányos adatokra. Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren, akkor kérem írja meg itt vagy privátba...
Netrisk-en? Én is ma jártam ott, azt írja mellette a kis kérdőjel, hogy mindegy mit írsz be, de valamit kell. Mars red sincsen a listában, a forgalmimban narancs szerepel, én kiválaszottam a narancsvöröset. Akinek beige van, az mit válasszon ki?
Ja, mégvalami, aki a Genertelt nézegeti, számoljon azzal, hogy az általuk adott "nagyon jó" ár, az én esetemben például évi 346-ft-al jobb, mint a K&H-nál. Ezzel szemben, ha valami kárt okozok, akkor duplájára is ugorhat a genertelnél a kötelezőm, mert ők a kármentességet mint saját kedvezményt adják. Emiatt ha megszűnik a kármentesség, nemcsak a bónuszom csökken.
Érdekelne, hogy akinek kompass blue autója van, annak a forgalmiban milyen szín szerepel? Mi a hétköznapi neve? Mert szeretnék online kötni kötelezőt és ahhoz kellene...
Kimentem az udvarra, hogy öntsek egy kis téli ablakmosót a kocsiba. Amikor kinyitottam a motorháztetőt, egy egy macska szaladt le éppen a motorblokkról, szerencsére nem felém, hanem a kocsi alja felé. Csak azt tudnám, hova fért el a blokkon lévő műanyag borítás és a motorháztető közé? Nem tudom mit szólt volna, ha épp sietek valahová, és csak beindítom és megyek. Vizuális alkat vagyok és már elképzeltem, hogyan néz ki egy macsek az ékszíjra feltekeredve :)
Meg az "ujjlenyomat" olvasós ajtókilincseket se felejts.... tök jó,eddig csak 4x kellette cserélni a komplett 4db ot:))) most is csak 3 db jó...de már nem garis...
Meg, hogy alapból felhúz minden ablakot a tetőt is beleértve bezáráskor. Én nem kell utólag berhelni a rendszert felhúzómodulokkal súlyos pénzekért....
Emberek! Az "Év autója" választásnak semmi köze a "szakmaisághoz" ez inkább politikai elismertség az autóiparon belül. Arról szól, hogy melyik gyár tömte ki jobban az újságírókat. Nem hiába szokták gúnyosan csak club-med-nek hívni mostanság az egészet. Nagyon a mediterrán gyártók tarolnak. Az utóbbi 7 évben pl. 6-szor nyert olasz vagy francia kocsi. Ugyan mondja már meg valaki, hogy a tavalyi győztes Clio miben emelkedik markánsan a vetélytársak fölé...? Nevetséges.
Mondhatni várható volt a Fiat 500-as győzelme. Az idei mezőnyben nem volt másik "tündibündi dejópofa aranyos" autó, márpedig az év autója választásnál ez számít, nem pedig a használhatóság.
Hát én meg ma vezettem a haverom 3 éves 316i off BMW-jét. Hát elég virsli. Persze nem korrekt a dízelemhez hasonlítani, de ha összevetem, hogy 3 millával Ő fizetett többet, akkor hát.... Mindenesetre itt rohad a garázsomban, elutazott 7 végére.
Alig vártam, hogy visszaüljek a rakétámba... Ennyi. :)
Az első 600km után a fogyasztásom 5,8 körül van vegyes használat mellett, fog ez még lentebb menni vagy ez lesz a vége? Mikorra áll be a fogyasztás? Tapasztalt már azt valaki, hogy átveszi az új autót és az alvázszámot eltakaró szönyeget fel sem vágták ellenörzés céljából? Ja és igy ment át a műszaki vizsgán...
Én is és még jópáran itt a fórumon a www.csomagtertalca.com -on rendeltük a gumiszőnyeget. Ugyan én még nem vettem át, de a többieknek elég jó tapasztalata van vele, ahogy nemrég lejjebb írták is.
Az oldalsó gumicsíkokat megbántam egy kicsit, mert nem ott van, ahol a legszélesebb a kocsi. De szerintem jól néz ki, szépen illeszkedik az alsó ívhez az ajtón. A sarokvédő gumik elegendőek lettek volna.
Amúgy tökéletes, meg se mozdul szépen passszolnak a kivágások, a hátsó kettő mondjuk lehetne egy kicsit nagyobb, de nem vészes.
a rögzítési pontnál át kell szúrni egy "hártyát" vagy kivágni, de szerintem nem kell a lehető legnagyobb vágást csinálni a körperem mentén, mert az nagyobb mint a rögzítési pont.
- ha megrendelése kedd 12 óra előtt történt, akkor a tárgyhét csütörtöktől vehető át a termék
- ha megrendelése kedd 12 óra után történt, akkor a következő hét csütörtöktől vehető át a termék
:)