Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Persze, a nejem gépe, néhány excel tábla és pár fotó, amit az én ősrégi acdsee 5-ösömmel kezel. Ugyanolyan gépünk van, azért voltam olyan bátor és elkezdtem. Nekem Photoshop és számtalan progi van fenn, tömérdek fotóval, megőrültem volna, ha legyalulja, hiába van bizt mentésem. Egyik barátom hasonló gondokkal találkozott, neki fent van a 10-es, de nem ír DVD-t.
A nejgépen az történik most, hogy megjelenik a 10-es jellegzetes ablaka kicsiben, alul pörgés ikon és aztán elhal minden, se nem forog a lemez, a képen sincs semmi.
Megcsináltam, felkínálta, hogy csupaszra kezdi a W10-est vagy az adatokat megtartva. Utóbbit választottam és most sem történt semmi, illetve pár percig villogott és most homogén világos a kép.
az egyik notimra símán felment a 10-es, a nejemére elkezdte a telepítést a frissítés után, üzente, hogy kikapcsolhat közben, de most semmi nem látszik a képernyőn, már egy órája. Csak egy szürke tónusú, gyenge világosság. Mi lehet ilyenkor?
Office 2010 otthoni és diákverzióm volt feltelepítve majd még egy regisztrálás után ingyen megkaptam az Office 2013 otthoni és diákverziója kiadást.
A szövegrész határolókat használom a Word dokumentumoknál. Amikor a 2010-es verzióban írok, az egész lapon be van keretezve a szövegrész határ.
2013 esetében csak a kurzor sávjában és ha entert ütök, akkor mindig új sáv jelenik meg. Korábban végül sikerült beállítanom a 2013-as Word-et, hogy úgy jelenjenek meg új dokumentum nyitásakor, mint 2010-es verzió esetében. Csak sajnos nem emlékezem rá, hogy csináltam.
Tudna valaki segíteni?
Az alábbi dokumentum Word 2013 alkalmazásával készült (.docx kiterjesztés)
Microsoft Word 2010 megnyitásával ugyan ez a fájl:
Office 2010 otthoni és diákverzióm volt feltelepítve majd még egy regisztrálás után ingyen megkaptam az Office 2013 otthoni és diákverziója kiadást.
A szövegrész határolókat használom a Word dokumentumoknál. Amikor a 2010-es verzióban írok, az egész lapon be van keretezve a szövegrész határ.
2013 esetében csak a kurzor sávjában és ha entert ütök, akkor mindig új sáv jelenik meg. Korábban végül sikerült beállítanom a 2013-as Word-et, hogy úgy jelenjenek meg új dokumentum nyitásakor, mint 2010-es verzió esetében. Csak sajnos nem emlékezem rá, hogy csináltam.
Tudna valaki segíteni?
Az alábbi dokumentum Word 2013 alkalmazásával készült (.docx kiterjesztés)
Microsoft Word 2013 esetén:
Microsoft Word 2010 megnyitásával ugyan ez a fájl:
Sajnos nem úgy van ez nekem hogy karbantartom oszt jóvan )))) Ha szoftveresen nem lehet akkor mechanikailag nekem sötét.. Nem úgy van ,hogy popp szegecs, púrhab, WD 40,))))) Oszt kész )))
Most mit mondjak? 1 terása picsa jól bírta, 2 tera körül már voltak érdekességek. Igaz nem túl régen még az volt a véleménye, hogy csak simán jó helyről kell venni és amúgy is mindenki csaló, azért romlik el a vinyó :-)
Én a legolcsóbb 1TB-os toshibát vettem 20 alatt picivel. Azt hiszem samsung lemez van benne, igaz csak a hozzáadott titkosító szoftverből gondolom. Viszont hurcolom mindenfelé és hibátlan :-)