Persze hogy értem, és köszönöm. Na, legyünk megint kicsik ontopicok, nem tudom ti hogy álltok a robogósokkal.
Két éves volt már közel a jogsim, mikor kimerészkedtem olaszországba (igaz északra). Békésen nyomulok (mit nyomulok, tetvészkedem 40-el) a három sávos út külsőjében, lehúzódva amennyire lehet, lévén hogy fogalmam sem volt hol a jóistenben vagyok :)
Hopp, sikerült valami tereptárgyat felfedezni a navigátornak, közölte hogy a következőn jobbra. Mondom remek, index ki, csorgok a letérő felé, elkezdek befordulni, és én lepődtem meg a legjobban, hogy honnan ay istenből került egy robogós a motorházra, pláne oldalról. Az istenátka 12 éves kölyök bukó meg minden nélkül ABBAN AZ UTCÁBAN (elég széles lehajtó volt, vagy 12 méter) még el akart húzni az orrom előtt!!! Jobbra indexelő autót jobbról előzni, úgy hogy ott akarosz előtt elmenni ahova az fordul... Lett egy 88-as a kerekébe, két horzsolás a térdein, meg majdnem két atyainak szánt kánagy pofon tőlem... Ja, hozzá kell tennem, a zsaruk pikkpakk otteremtek, elkérték az útlevelem, majd közölték hogy vagy fizetek kb 6000 hudnak megfelelő büntit, vagy nem adják vissza... Kedves...
tetkó: nekem tetszik, csak amilyet szeretnék, hülyén nézne ki, ha kibújna a vége a zakó nyakánál
szakáll: nos, ezzel szerintem nincs gond, körszakállat szerintem sokunk növesztett már
mosdatlan: én mosdás előtt mindig az vagyok
félrészeg: nem iszom, de ha vki. csak félrészeg, az még csak spicces, belefér
Persze ha mindez együtt, na jó, ahhoz nekem sincs kedvem szólni:-)))
Earw, csak a stíéust és a rémképeket akartam érzékeltetni. Mitagadás, én is úgy mentem oda, hog ott lesz a sok tetkós szakállas mosdatlan félrészeg motoros, de hát el kell őket viselni, mert a Uriah Heepért mindent. Teljesen furcsa volt pont az ellenkezőjét látni. De tetszett :)