Keresés

Részletes keresés

MissRuby Creative Commons License 2018.11.14 0 1 16383

Sajnos igen... Bár a pixie party szerintem ebben igazán nem mérce. Egyszer voltam, és akkor gyakorlatilag mindenki arra csorgattaa nyálát, hogy én hogy kiöltöztem (jah, volt rajtam egy bőrszoknya, szatén blúz és egy mell alatti bőrfűző), én meg még otthon rinyáltam az exemnek,hogy "de tuti jó lesz így, nem túl kevés"... :D Aztán megérkeztünk és 90% éppen csak felkapott egy inget, vagy kínailakk csizmát, amit leértékelve vett a sarki áruházban. Nem mondom, nem volt rossz hangulat, mert volt ott pár olyan ember, akit szeretek, de összességében nem véletlen, hogy nem mentem többször. Ha bulizni, iszogatni akarok menni, akkor arra megyek. Ha bdsm/fetish party-ra, akkor Azt a hangulatot szeretném magam körül érezni, és ezt nekem a pixie sajnos nem adta.

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16380)
okoska00 Creative Commons License 2018.11.14 0 0 16382

Hello.Ezek még elérhetök?

Előzmény: Tapaszfy25 (16160)
KeMatyi Creative Commons License 2018.11.13 0 1 16381

Én aztán nem adnám vissza a jegy árát. Talán a legtöbbször elhangzó figyelmeztetés a partival kapcsolatban a dresszkód, honlapon is, facebookon is. Ott a lehetőség, hogy a szervezők mailben elküldött kép alapján elbrálják előzetesen. Jegyeket a nyár közepétől lehet venni az eseményre, aki facebookon is követi, az rengeteg alkalommal kap értesítést az eseménnyel kapcsolatban, ahol mindig szóba kerül a megfelelő öltözet valamilyen formában. Ha ezen idő alatt, ennyiszer elolvasva nem tud betartani egy olyan dresszkódot, ami ráadásul megengedi az elegáns viseletet is, az igen is húzzon haza 'csába úgy, hogy a belépőt is bukja... Más meg nem tud elmenni a bulira, mert elfogy a jegy, a helyszínire meg lehet nincs kerete, és az ilyenek veszik el a lehetőséget előlük.

Előzmény: déliszomszéd (16376)


TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2018.11.13 0 0 16380

Ó bárcsak:) Rákölteni?? :) Nem ismered "ezeket"(?), a többség a legigénytelenebb szexshopos szar "bőr" bilincseket veszi (pedig néhányan megengedhetnének maguknak valami jobbat/tartósabbat)

Egy csomóan azt hiszik, hogy ha a ruhájuk a pixipartyra jó, akkor ide is jó lesz (pedig..

 

Előzmény: MissRuby (16378)
szian Creative Commons License 2018.11.13 0 0 16379

Ott a pont!!!  :D

Szóról szóra egyetértünk!

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16369)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.13 0 3 16378

Mégis miért kapná vissza a jegy árát? Bocsánat, de aki jegyet vesz egy ilyen eseményre, számoljon a dresscode-al, készüljön rá. Ha nem biztos benne, hogy megfelelő lesz, előzetesen kérdezzen. Ha nem volt ennyi esze, számoljon a következményekkel. 

Szerintem a bérlési lehetőség ideális megoldás lenne. Aki elment odáig, nyilván nem fog hazakullogni, rá fog költeni pár ezret egy lakk ing, vagy műbőr zakó bérlésére minimum. 

Előzmény: déliszomszéd (16376)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.13 0 0 16377

Biztosan... Velem van a baj, nem veled... De maradjunk barátok! :)

 

(... továbbra sem emlékszem a kis kalandunkra :D )

Előzmény: leather fan (16375)
déliszomszéd Creative Commons License 2018.11.12 0 2 16376

A Bakelitben nem lehet megcsinálni, de talán máshol igen. Kettős bejárat kéne. Az első ajtó után jobbra a ruhatár, balra az öltöző lenne. Aki átöltözött az mehetne a második ajtóhoz, ahol ha megfelelő a ruhája, bemehetne, ha nem, visszakapná a jegy árát és mehetne haza.

 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16374)
leather fan Creative Commons License 2018.11.12 0 0 16375

Bizony, bizony Leatherlady (mennyire tetszik ez a név ajjajj) voltál és emlékszem talán MSN-en vagy Skype-on volt inkább rövidebb mint hoszabb ideig tartó kommunikációnk. Sajnos nem hagytad, hogy megismerj, mintha előítélettel közelítettél volna felém, pedig ha van valaki aki nem nyomulós, erőszakos stílussal operál akkor az én vagyok.Lehet ez volt a bibi?

Előzmény: MissRuby (16365)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2018.11.12 0 0 16374

"egy fehér atlétatrikót, piros elefántorrú tangát hordó fickó." Az volt az egyik rekorder, a főszervező is rászólt, hogy öltözzön át, azt motyogta a jóember: " mindjárt nézek valamit" azzal elsomfordált. :(

Előzmény: déliszomszéd (16373)
déliszomszéd Creative Commons License 2018.11.11 0 0 16373

Én múlt év végén voltam először a Frusztráció fétispartin. Ahhoz képest, hogy a 14. volt, éjfél után elég sok ember volt aki a leglazábban értelmezett dresszkódot sem tartotta be. Ott szerintem arányában több dresszkódot be nem tartó ember volt mint itt. A Luxurián legalább láttam, hogy a latexruhás, idővel lómaszkot viselő srác időnként rászólt emberekre, mert nem öltöztek megfelelően. Volt aki azt mondta még nem öltözött át. Vagy igaz volt, vagy nem. Aki itt nekem nagyon gáz volt, egy kék pólós kövér nő, egy drapp pólóinges pacák (lehet, hogy mindkettő személyzet volt) és egy fehér atlétatrikót, piros elefántorrú tangát hordó fickó. Ő tényleg vendég volt, mert akkor öltözött át amikor én.  

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16369)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2018.11.10 -1 0 16372

Akkor bizony sokáig nem fogtok menni idehaza sehova, :(( mert egyik hazai fétispartyn sem sikerült betartatni a dresszkódot.

Ballagási ruha? Mégha csak az lett volna :(

 

(Az külön fájdalmas volt, hogy a személyzet, egyáltalán nem volt kiöltözve, még csak kísérletet sem tettek. (őket lehetett farmerben/pólóban látni) 6-8 emberről beszélünk. Kivéve a rendezvényszervező hapit, az ki volt.

A népben is volt jópár igénytelen arc, külön fájt (sőt inkább felháborodtam), hogy ismerősök is, akik nagyon jól tudják, hogy az öltözködésre figyelni kell, és mégis úgy jönnek el... ahogy eljöttek..:(((

Az ajtóban állás/nép lepattintás, meg _nagyon elhivatott_ embert kíván. (mert az semmit nem lát a party 2/3-ából) mivel a bejáratnál dekkol. (2/3 markos legény kíséretében)_

 

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16369)
pontivy2 Creative Commons License 2018.11.10 -1 0 16371

Nem árulok zsákmabamcskát - ajánlom figyelmetekben az előzetes legvégét:

https://port.hu/adatlap/film/mozi/ami-nem-ol-meg-the-girl-in-the-spiders-web/movie-205736

pontivy2 Creative Commons License 2018.11.10 0 0 16370

Igen, Pesten pl. egész sok van belőlük - néha még bőrdzsekivel is kombinálva.

Előzmény: spandrew (16360)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2018.11.10 -1 2 16369

Idézet a Luxuria Party dresszkód előírásából: "nagyestélyi, koktélruha, szmoking, frakk, legvégső esetben pedig öltöny inggel és nyakkendővel is megengedett". Na, ez az ami nem dresszkód egy fétispartin, és amíg ez így lesz mi nem fogunk menni, pedig tetőtől talpig a legjobb minőségű lakk ruhákban voltunk és k...a sokat költöttünk és készültünk erre az egy estére. Az én feleségem lakkban feszülő seggét meg ne nézegessék pamutöltönyös faszkalapok, akik felveszik a ballagási ruhájukat és elmennek faszt verni egy ilyen rendezvényre!

szylvie Creative Commons License 2018.11.10 -1 1 16368

bocsánat,hogy beleszólok.szerintem olyan tizen éve voltam hasonló rendezvényen és akkor is voltak hasonló renitensek és akkor sem küldték el őket.tényleg lehangoló amikor készülsz.kitalálod mit vegyél fel és erre vannak olyanok akik ezt nem teszik meg pedig egyértelmű a dresscode.nekem kicsit úgy tűnik,hogy"megveszem a jegyet és bemegyek nyálat csorgatni". :/ valószinűleg meg kellene húzni egy határt amit már nem tolerál a szervező.mondjuk ott eldől,hogy lesz-e elég bevétel és rentálbilisan működtethető a továbbiakban a rendezvény.

köszönöm a szót.:)

Előzmény: MissRuby (16367)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.09 0 4 16367

A kifutást nagyon megnézném! :D 

 

Igen, V nagyon sokat tesz ezért a rendezvényért és egész este rohangál, mint a mérgezett egér, ezért egyszerűen nincs szívem kritikával illetni, a dicséretet messze jobban megérdemli, de a dresscode szigorítása a rendezvény túlélésének záloga, hisz ha valaki megjelenik egy több százezres szettben, Gipsz Jakab pedig pólóban bámészkodik, akkor nem biztos, hogy legközelebb is jönni fog. 

 

Mondjuk én elszórakoztam az ilyen ing/vászon öltönyös pasikon, akiknél itt is azt éreztem, hogy legszívesebben a bmw-s kulcstartót és a banki egyenlegüket tennék az arcomba szexepil gyanánt, ha azt már nem éreznék ők is cikinek. Nyilván az ilyen úriemberek hízelgő érdeklődésének is az lett a vége, hogy megköszöntem a bókot és kifejeztem őszinte sajnálatom, amiért én nem tudom ugyanazt ("de jól nézel ki! aztaaa! ez a ruhaaa") viszonozni, pedig báár megtehetném. :D 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16366)
TízÉvenemvoltamitt Creative Commons License 2018.11.09 0 1 16366

Tökéletesen jól látod a helyzetet. (100%)

A Dessszkóddal kapcsolatban, jópár ismerőssel vesztem össze a helyszínen, illetve ("szóltam" be), mert nem volt megfelelő a ruházata.

Saját sokszoros tapasztalat, hogyha valaki be / vagy ki akar öltözni, az megteheti, vannak turkálók, használt ruhákból is össze lehet rakni valamit.. ha mást nem egy öltönyt...

 

Sajnos csak az a módszer működik, hogy az egy szem bejárathoz odaáll 3-4 épeszű biztonságival megtámogatott, hozzáértő személy, és már a beléptetéskor elküldi a fenébe Gipsz Jakabot a szövet naci, fehér tornacipő, melegitő - póló kombinációjával.

(Ahogy a Berlini Kit - Katban csinálják fétishparty esetén - csomó alkalommal láttam, élmény :) (igen meglepő módon ott is van egy csomó randomplebs, aki nem tiszteli meg azzal a másikat, hogy kiöltözik)

Ha már bejutott az igénytelen tag, akkor sokat tenni nem lehet. (Illetve, még bizonyos éjszakai szórakozó helyeken, Váci u környéke) kapják fel a biztonságiak az egyszeri nem odavaló személyt és kifutnak vele:)

 

 

 

Előzmény: MissRuby (16357)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.09 0 0 16365

Ezen a nick-en csak pár hete regisztráltam ide újra, mert sajnos a régi (LeatherLady) nickem már megszűnt. Esetleg azon a nickemen beszéltünk anno? Szívesen adnék magyarázatot a miértre, de így nem tudod. 

A stílusom pedig biztos, hogy közvetlenebb élőben, még ha kevésbé olvasmányos is. :D

Előzmény: leather fan (16362)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.09 0 1 16364

Gyerekkoromban nekem is volt egy-két olyan játék, ami azt hiszem már olyasfajta érdeklődésre utalt, ami később a bdsm-ben teljesedett ki igazán. :) De azt hiszem a kesztyűk (lakk/bőr) iránti vonzalmam egy tanárom alapozta meg, aki előszeretettel hordott bőrkabátot és bőrkesztyűt télen... Amúgy is nagyon magas, vékony férfi volt, hosszú ujjakkal, szóval nyilván olyan szerelmes voltam, mint vak ló a szakadékba. :D

Előzmény: Roli0622 (16363)
Roli0622 Creative Commons License 2018.11.09 0 0 16363

na nem azért csak már akkor is tetszettek a filmek kötözős jelenetei   és ha szerep játék volt gyerekekkel szerettem a le bilincselt bűnöző lenni vagy emberrablás áldozata :D

Előzmény: MissRuby (16359)
leather fan Creative Commons License 2018.11.09 0 1 16362

Miss Ruby anno engem is "helyretett" a maga módján. Az okát és a miértet ha számítana azóta is keresném. Na mindegy. Ilyen a stílusa. Legalábbis ami az írásos kommunikációt illeti. Smiley nélkül.

whynot90 Creative Commons License 2018.11.09 0 1 16361

Elolvastam,csak nem tetszett a degradalo beszolasod,egy egyebkent viccesen feltett, nem komoly kerdesre :) hidd el,azert nem biztos,hogy mindeki egy kockafeju egesz nap pornot bamulo valaki a csoportban, aki egyebkent egy pohar vizet nem mer kerni egy nőnemű pincérnőtől..:) 

Előzmény: MissRuby (16356)
spandrew Creative Commons License 2018.11.08 0 0 16360

Sziasztok!

 

Felfigylet már valaki a mostanság igen gyakran felmerülő vinyl leggingsekre illetve szoknyákra? Szerintem nagyon nagyon jól néznek ki!

MissRuby Creative Commons License 2018.11.08 0 1 16359

Gyerekkorodban megfogott a kötözés bája? Hmm... Kemény gyerekkorod lehetett. :D

Előzmény: Roli0622 (16347)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2018.11.08 0 3 16358

"kellene szigorítani a desscode szabályokon"

Ezzel maximálisan egyetértek, sőt én ezen a téren a zéró tolerancia híve vagyok.

Előzmény: MissRuby (16357)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.07 0 3 16357

A szervezőknek nem az elképzelése más, hanem a lehetőségeik. Ha ennyire otthon vagy, akkor nyilván voltál anno a gyárban, ami konkrétan egy városszegélyi szeméttelem volt. Nem mondom, a Bakelit körüli rész is viszonylag koszos és tűsarkúban tipegni rajta halál, de szerintem ezért van az öltöző, hogy a féltős cuccokat már csak bent kelljen koptatni. Szerintem a rendezvénysorozat épp most tart annál az ugrásnál, mikor már annyi az érdeklődő, és talán már a bevétel is (remélhetőleg), hogy nagyobb helyre kelljen költöztetni. De biztos vagyok benne, hogy amit lehet, igyekeznek kihozni felőle, mert annak a szervezőnek, akit én ismerek, nagyon is szívügye ez az egész. :)

Alapvetően idén többen voltak, mint eddig bármikor, épp ezért jobban kitűntek azok, akik szartak a dresscode-ra és eljöttek farmer-zakó kombóban bámészkodni, ami elég zavaró és kellene szigorítani a desscode szabályokon (értem én, hogy vannak, akiket magukon nem izgatnak a fetish cuccok, vagy inkább a bdsm vonal kedvéért mennek oda, de azok is, ha már mennek igenis tiszteljék meg a többieket azzal, hogy vásárolnak minimum egy műbőr nadrágot és lakk zakót maguknak, nem egy őrült kiadás), de azért a legtöbben be voltak öltözve valamilyen formában, még ha nem is feltétlenül lakk/latex, hanem estélyi pl.

 

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (16352)
MissRuby Creative Commons License 2018.11.07 0 0 16356

Gratulálok, hogy elolvastad, és tökéletesen értelmezted mindazt, amit leírtam. :) 

Előzmény: whynot90 (16351)
ftp13 Creative Commons License 2018.11.07 0 0 16355

Eladó eredeti Latextrem c. DVD.

Ára 6000 Ft volt, de 999 Ft-ért + Posta ktsg.  odaadom.

Budapesten személyes átvétel , vidékre Foxpost házhoz vagy automatába megoldható.

Érdeklődni itt lehet: drvighd@gmail.com

Erről van szó:

https://shop.openerotik.de/latextrem-die-gummiklinik-mmv-p-27584.html

KeMatyi Creative Commons License 2018.11.07 0 0 16354

Rendben, köszi :) 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!