Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Ez a sorozat már évek óta Jóban-Rosszban Rolanddal. Nem is létezne már enélkül. Azt nem tudom, a másik kavarógépet a másik csatorna másik sorozatában még szerepeltetik -e, de ott is mindig a Miki kavarta a szalámit...
Múltkor Alíz elpakolta Milán lakásában a kanapéról a szőrös párnákat, könyvespolcokról a csecsebecséket. Ma már újra kint vannak, pedig Milán azt mondta, hogy ezeket Bori rakta ki, őt nem érdekli a lakberendezés.
Nagyon sajnáltam Lénát. Szerintem egy igazán kedves, csinos, szeretetre méltó lány, de hát hiába, ha Szabi még mindig Borinál tart, nem lehet mit tenni. Sajnos, ilyen az élet. :(
Múltkor Dorina meg Pongrácz volt vicces ahogy látványosan ették azt az egy kanál lencsét. Meg törölgették piperkőc mód a szájuk sarkát - főleg a csaj - hogy a sminkjük ne sérüljön :))))
Egyetértek, ezek csak kávéznak. Na meg Gabi kicsit élethűbben étkezhetne, ne csak piszkálja az ételeket, vagy hagyják ki a forgatókönyvírók az étkezéseket Gabinál. Nagyon zavaró, rosszul csinálja.
Hát a Luca a legtürelmesebb embert is nagy próba elé állítja a határozatlanságával. Ő akar emberek gyógyításával foglalkozni? Engem nagyon idegesít!!!!
A zöme nővér is csak pletyizik. Na de, hogy Rolandból "jó tündért" csináljanak!! Még a végén a rendőrök jobb keze lesz. Pongi papa nagyon hamar aktiv dolgozó lett a gyászból!!