Keresés

Részletes keresés

UpYourz Creative Commons License 2002.07.16 0 0 288
Kedves Ódri!

Ezt:

"Olyat viszont igen, hogy három rendőr ütött egy embert, aki lényegében nem csinált semmit, csak nem ment arébb."

Vesd össze ezzel:

"Lehet,hogy a rendet inkább a rendőröktől kellene félteni (gyk: a hidat kb 15 perc alatt le lehetett volna takaritani. [itt a Kossuth térről szóló rész volt, ami nem vág ide])"

Mindkettőt te írtad.

Ez a logika lenyűgöző. Válaszolj már egy kérdésre légy szíves!

Ha az ember többszöri felszólításra nem megy arrébb, a rendőrök pedig érthető okokból le akarják takarítani a hidat, akkor erre milyen eszköz áll még rendelkezésükre az erőszakon kívül? (pl, hogy példát statuálva relatíve kevés áldozat árán ráveszik a többi X embert, hogy kotródjon már arrébb)

Na jó, van bónuszkérdés is.

Ha a rendőrök letakarították volna a hidat 15 perc alatt, az a tüntetők mentalitásának ismeretében nyilván csak több erőszakkal ment volna.

Hogy tudod magadban összeegyeztetni azt, hogy egyrészt szídod a rendőröket azért, mert nem elég gyorsan csináltak rendet (holott relatíve békésen nem is mehetett gyorsabban), ugyanakkor azért is, mert túl sok erőszakot alkalmaztak (holott ez a mérték csak nőtt volna rövidebb idő alatt)?

Szerintem ez tökéletes példája a duplagondol-nak.

(Megjegyzem, még mindig illegális tüntetésről beszélünk.)

Remélem, az EFOTT kikúrál kicsit :)

üdvözlettel,
UpYourz

Előzmény: Ódri (252)
nazarene Creative Commons License 2002.07.16 0 0 287
>1. Na, már kisbetűvel irod a nevem?
a magamet is, kedvesem.

>van különbség aközött, hogy valaki feldolgozza, meg aközött, hogy valaki énekli.
valoban. en is latom a kulonbseget egy muvesz alkotasa, es egy vereres szemu tragar neonaci kornyikalasa kozott. remelem, te is.

>2.Egyetlen egy darab törvénytelen demonstráció volt a közelmúltban
plusz margitsziget, plusz nagy imre szobor, plusz meg vagy egy tucat hely, ahonnan elzavartak titeket engedelyhiany miatt.

>Én tisztességes embernek érzem magam, pedig ott voltam az Erzsébet-hidon.
ertem, szoval a kozrend megzavarasa, a kozlekedes akadalyozasa, es a hatosag elleni eroszak tisztesseges magatartas a fideszmagyar ertekrend szerint.

>eddig veszélyben sem volt az alkotmányos rend. És ezután sem lesz
mert sokan vagytok, de nem elegen :-DDD

> a hidat kb 15 perc alatt le lehetett volna takaritani
na akkor TENYLEG lenne okotok rendori brutalitasrol beszelni.

>egy forradalom nem csak fegyveres felkelést jelenthet
akkor micsodat? viragszedest a nagyreten? ja, tenyleg, volt itt ipari forradalom is, csak az valami egeszen masrol szolt:)

> A helyszinen nem hangzott el semmiféle forradalmi felhivás.
"sorozatot medgyessynek" - a bekes tuntetok jelszava:)

>akkor te azt épp nem láttad a tévében, amikor egy rendőr fegyvert rántott
lelott valakit? en ugy lattam, miutan ramozdult a rendorre a naci, az elovette a fegyveret, rafogta, majd eltette. nezz utana a fegyverhasznalat definiciojanak.

>és már papirom van arról, hogy nem kell tudnom a matekot
orvosi zarojelentes?:) csak igy tudom ertelmezni az 1 (egy) rendorre az altalad emlitett tobbes szamot.

>van egy szélsőjobboldali csürhe is, csak én nem találkozom velük
kedves odri, en a kussuth teren bementem a tomegbe, ott uvoltozte az osszes barom a "sorozatot medgyessynek" okossagot. volt ott gyakorluruhas nagymagyarorszag-polos, trianonos zaszlo, fekete bomberes kopasz.

>az illetőnél nem volt zászló, mindössze talán annyi volt a büne, hogy nagydarab volt
odri kedves, nem kell hazudozni. en spec magasabbrol lattam az esemenyek 90%-at, es lattam, hogy a rendorok azokat vittek el, akik nekimentek a kordonnak.

>9.A nénit ütötték. Ő előtte nem ütött senkit
meg egyszer: od-ri ne ha-zu-dozz! lehet, hogy ilyesmit szerettel volna latni, de ilyesmire semmifele bizonyitek nincs, pedig eleg sok kamera volt ott.

>Még az is lehet, hogy előbb tanultam jogot, mint te
ertem, 24 evesen nyilvan a muegyetem es a replutiszti kozott elvegezted a jogot is:) nem gondolod, hogy egyre jobban kilog a lolab?

>Képzeld én már 16 éves korom előtt is dolgoztam
tyuha:) en az az elotti vegzett dolgokat nem szamolom a munka kategoriaba. ha te igen, akkor most mit csinalsz? a mcdonalds's-ban vagy elado?

>Sőt, én még gyereket is neveltem (nem a sajátomat).
neeem? pedig azt hittem, mar teljesitetted viktor programjat, es a 3.-nal tartasz:)

>Te komolyan azt hitted rólam, hogy egy elkényeztetett városi úrilány vagyok
nem, en azt gondolom rolad, hogy eretlen kislany vagy, akinek meggyozodese, hogy isoznyuan felnott es nagyon szeles latokoru, pedig nem lat ki viktor hata mogul.

Előzmény: Ódri (264)
dr. Watson Creative Commons License 2002.07.16 0 0 286
Ódri!
Végigolvastad már a 32xx-et? Még nem? Akkor javaslom, hogy a következő hozzászólásod előtt tedd meg.
Addig fenntartjuk a topikodat! :-))
Előzmény: Ódri (278)
UpYourz Creative Commons License 2002.07.16 0 0 285
Kedves Lolka!

Tökéletesen igazad van, mindenben.

Az a legrosszabb a Fideszben, hogy dzsemborít, bulit, pörgést, trendiséget csinál olyan komoly dolgokból, mint a nemzet, a lobogó, a kokárda. Olvastam valakitől, és ez a legtalálóbb szó: a GICCS az, ami ilyenkor megjelenik. A forradalom giccse, a nemzet giccse, a szabadságharc giccse. Magyarkodás. Annyi a tartalma, értéke, mint a turistáknak árult fröccsöntött Eiffel-toronynak az igazihoz viszonyítva. Nulla. És az Eiffel-toronnyal ellentétben, a mintául szolgáló, valóban csodálatos eszmék és tárgyak nem ússzák meg a dolgot érintetlenül. Akinek kedves ez az egész, tehetetlenül nézheti, ahogy lábbal tiporják e szimbólumokat, és azokat zászlóra tűzve, "a nemzet nevében és érdekében" megbénítják a fél város közlekedését. A gyomrom felfordul komolyan.... :(

Az emberek pedig vágynak a giccsre, mindenki szeretett volna valahol a grundért harcolni a Pál utcai fiúkban, elhiszik hát és hisznek benne, pedig a nemzethez, a forradalomhoz az egésznek annyi köze van, mint a műanyag Eiffel-toronynak az igazihoz. Külsőségeiben egy picit emlékeztet rá. Igazi köze ennek csak szűk politikai csoportosulás rövid távú politikai céljaihoz van.

P.S. Már én is akartam szólni, a "médiák" -ból felületes olvasás után hármat találtam a topicban Ódritól...

Előzmény: lolka_bolka (279)
dr. Watson Creative Commons License 2002.07.16 0 0 284
Egyébként szinte hihetetlen, hogy valaki ennyire önkritika nélkül éljen a világban.
Jó, tudom, sok ilyen embertársunk van, és nekik is joguk van a nap alatt, de mégis...
Igazad van, álljon.
Előzmény: Törölt nick (267)
oldskool Creative Commons License 2002.07.16 0 0 283
nos, aki olyat mond, mint ott lejjebb a számozott válaszok közt a négyes ("forradalomnak nevezés" = "kurvaanyád-elszólás" magyarázkodás), azzal tényleg nem vitatkozni kell, hanem ha jószándékú, akkor ránevelni egy másfajta vitastílusra, ha pedig nem, akkor süllyedni hagyni a topikot.

üdv, 'még majd benézek' :)

Előzmény: Törölt nick (282)
oldskool Creative Commons License 2002.07.16 0 0 281
persze kiváncsiságbol mégis visszajöttem.
a válasz amit kaptam, minden várakozásomat alulmúlta :-)
Ti meddig maradtok ebben a topikban?
vagy már csak röhögni járunk ide?
mert akkor maradok.

miért nem kiabál itt a többi jobbos fórumlakó? mert tudják, hogy a topik ugy ahogy van, egy gyerekes hülyeség. ez már csak arról szól, hogy valaki, aki tudja ezt, meddig tart ki a topiknyitója mellett mégis körömszakadtáig.

asszem olvasgatni fogom, de Ódrinak irkálni, nos ezt nem tartom érdemesnek :)

hogy felkapta a vizet :o))))

ez a szóhasználat. "tuti biztos". hehe :)

lolka_bolka Creative Commons License 2002.07.16 0 0 279
Odri, nem baj az hogy fiatal vagy es naiv, a kor nem ereny, hanem allapot, hadd reagaljak nehany dologra amiekt leirtal:

Amúgy ott voltam, mert a médiákból nem lehet normálisan tájékozódni. Na meg ha buli van, ott a helyem:-))

Medium, mediumok vagy media, mediak nincs.
A masodik mondat visszont mindent az eg vilagon osszegez. Ha buli van ott a helyed.
Te miert nem jarsz inkabb Rio-ba, West Balkanba, menj szigetre, vagy este a haverokkal egy sorozgetes is jo buli tud lenni. Ezt hivjak bulinak, nem azt, amikor par ember eltorlaszol egy hidat megbenitva ezzel a fel varos eletet.
Szamomra vita lezarva komoly vitapartner hijjan.

Lolka

Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 278
Na, most elhúztam az Efottra, legyetek jók:-)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 277
Jó, akkor leirom hatvannyolcadszorra is. Kiváncsi voltam a véleményetekre, arra, hogy hogy gondolkodtok az egészről. Ez idővel aztán átment az én fikázásomba. Nem általánositottam, hanem kérdeztem. Persze volt olyan, akinek nem sikerült cáfolnia a sötétséget. De ez már egy másik kérdés.
Előzmény: Törölt nick (276)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 275
Hm, ha elmegyek egy olyan tüntetésre, ami nem volt bejelentve, akkor én tisztéssegtelenné válok?
Előzmény: Törölt nick (272)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 274
Légyszives olvasd is a topikot, már kb hatvanhétszer válaszoltam rá.
Előzmény: Törölt nick (272)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 273
Meg vagyok vezetve, hát persze. Tuti biztos, hogy a te véleményed a tökéletes, annyira okos vagy, hogy téged nem lehet ám megvezetni. Gratulálok. Nehezen jutottál erre a felfedezésre?
A legutolsó hozzászólásodra valszeg azért nem válaszoltam, mert a kérdést már megválaszoltam másnak, és nem akarom annyit ismételgetni önmagam.
Előzmény: oldskool (270)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 271
Nem nálam, nazarene illete tisztességes jelzővel azokat, akik nem voltak ott a tüntetéséken.
Előzmény: Törölt nick (269)
oldskool Creative Commons License 2002.07.16 0 0 270
Odri, Te olyannyira meg vagy vezetve, hogy az mar gyomorforgato. Sot, inkabb elkeserito, mert nem valamifele "berenc"kent mondod a hulyesegeidet, hanem komolyan _hiszel_ is benne, es ez az ilyeszto, illetve szomoru. Hogy miert, azt nem fejtem ki, mert a tobbiek ugyis tudjak, Te pedig (1) nem erted meg, (2) nem valaszolsz ra erdemben, mint peldaul a legutolso hozzaszolasomra sem, 3 oldallal ezelott, es masok lenyeges kerdeseire/felveteseire sem.

Ehhez kepest a kovetkezokre kerlek.
A. nyomtasd ki a teljes topikot es tedd el.
B. nehany (5-10) ev utan olvasd el ujra.
C. soha ne szavazz majd azutan, hogy elkeseredsz korabbi onmagadat olvasva, olyanokra, akik fiatal, magukat ertelmesnek es fuggetlen gondolkodasunak tarto embereket igy manipulalnak.

en a C. pont szerint teszek.
masok is.
hala istennek ezert lett kormanyvaltas.

nem muszaj valaszolnod (szokott kliseiddel es paneleidddel), mert nem nezek be ide tobbet, felesleges.

udv
egy asztaltarsad.

Hostel Creative Commons License 2002.07.16 0 0 268
A síkhülye mondjon le, és annyi!
Ja, a szavazatokat is újraszámlálhatnák, hogy megnyugodjunk.
Akkor nem kell "kisajátítania" senkinek semmit, sőt a tüntetésről is mindenki önként lemondana.
Előzmény: Ódri (266)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 266
Nem, sőt forgattam is néha. De nem tehetek róla, hogy franciául előbb ugrik be egy mondatszerkezet, mint magyarul. Csak épp ez nem mutat szépen magyarul. De ne aggódj miattam, nem az átlaghoz képest ismerem kevésbé a nyelvtant, hanem saját elvárásaimhoz képest.
Előzmény: nazarene (261)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 265
1. Francia Becsületrendet az kap, aki a franciákért tesz valamit. Ettől becsülnöm kéne? Tudod politikusként és bankárként valszeg nem életeket mentett. Ellenben tök jól ki lett árusitva a francia államnak a magyar energiaipar (Edf-Gdf francia állami tulajdon)
2. Azért mert gyülölködik, hazudik és fröcsög. Mindamellett tudatlan. (lásd a témába Pokorni-Kovács vita: nagy hangon elmondja,hogy mennyire magas a diákhitel kamata és csökkenteni kéne, de azt már nem tudja, hogy mennyi is ez a kamat. De azért tudja mit beszél...)
Nemá, és még te vádolsz engem naivitással. Csak nem bevetted a mesét, hogy amit az Orbán kormány elrontott négy év alatt, azt ők egy perc alatt helyretették.. Nemá, még a végén kiábrándulok belőled. Azt is bevetted, hogy d-209 tulajdonképpen maga James Bond?
3. Rendszeresen utazom és látom, hogy milyen alacsonyszinvonalú a szolgáltatás, amit nyújtanak. Az udvariasság pl nem pénzkérdés.
4.Szvsz ez mindenkire ráférne ebben az országban.
Előzmény: nazarene (260)
Ódri Creative Commons License 2002.07.16 0 0 264
1. Na, már kisbetűvel irod a nevem?
Az Animás feldolgozás valóban szar (mondjuk nekem amúgy sem jön be a zenéjük), de van különbség aközött, hogy valaki feldolgozza, meg aközött, hogy valaki énekli.
2.Egyetlen egy darab törvénytelen demonstráció volt a közelmúltban. Bocs, az Köztársaság térivel kettő. Szal nem ez a jellemző. Hm, szóval aki elitéli a tüntetéseket az tisztességes ember, aki elmegy az nem? Ki vagy te,hogy ezt eldöntsd? Én tisztességes embernek érzem magam, pedig ott voltam az Erzsébet-hidon. Igaz mire odaértem a fő bulinak már vége volt:-)
3. Nézd én úgy látom, hogy eddig veszélyben sem volt az alkotmányos rend. És ezután sem lesz. Lehet,hogy a rendet inkább a rendőröktől kellene félteni (gyk: a hidat kb 15 perc alatt le lehetett volna takaritani, ha a Kossuth térre a 300 tüntető mellé nem vonul ki 200 rendőr, akkor ötre már nincs ott senki). Ja meg a médiáktól.
4. Forradalom: egy forradalom nem csak fegyveres felkelést jelenthet. Próbálj meg néha átvitt értelemben is gondolkodni. Vagy te ha olyat mondasz dühödben, hogy kurva anyád, akkor valóban azt is gondolod, hogy kurva az anyja?
5.Ki akarta? Áruld már el, mert én, aki nem csak a fotelből követte az eseményeket nem tudom. A helyszinen nem hangzott el semmiféle forradalmi felhivás. Hacsak a Nemzeti dal elszavalása nem számit annak.
6. Érdekes, akkor te azt épp nem láttad a tévében, amikor egy rendőr fegyvert rántott. Hm..
Nem járok főiskolára(illetve bocs Repülőtiszti Főiskolás éveimben is tanultam matekot), és már papirom van arról, hogy nem kell tudnom a matekot (Műegyetemi matek szigorlat).
7.Nem csuktam be a szemem. Bár tudom, hogy minden rendezvényen ahol ott vagyok van egy szélsőjobboldali csürhe is, csak én nem találkozom velük soha. (persze természetesen barmok mindig vannak, a kamerának meg ez az eladható, de hamar lehurrogja őket a tömeg)
8.Kedves, ezt nem a tévé adta, hanem kb másfél méterre tőlem történt a Kossuth téren délután fél háromkor a rendőrök első erőfitogtatásán. És az illetőnél nem volt zászló, mindössze talán annyi volt a büne, hogy nagydarab volt. Nem baj, hárman összeverték, majd elvitték.
9.A nénit ütötték. Ő előtte nem ütött senkit, vagy ha igen, hát talán meg lehet állitani gumibot nélkül is...
10.Azért ne nézzél már ennyire le, nem gondolsz egy kicsit sokat magadról? Még az is lehet, hogy előbb tanultam jogot, mint te...
11. Ejjejejj, előbb volt nagyobb a pofád, mint kellett volna. Képzeld én már 16 éves korom előtt is dolgoztam, sőt most is dolgozom, s nem holmi főiskola mellett, hanem a BME nappali mellett... Sőt, én még gyereket is neveltem (nem a sajátomat).
amúgy meg az érettség szinvonala nem attól függ, hogy ki hány évet dolgozott. Nálunk az apám a legnagyobb gyerek a családban.
Te komolyan azt hitted rólam, hogy egy elkényeztetett városi úrilány vagyok?:-) Ejnye.
Előzmény: nazarene (259)
dr. Watson Creative Commons License 2002.07.16 0 0 263
Ugyan, kedves Galadriel, nem érdemes ezt a vitát folytatni. Ódri nagyon hajlékony, és akár a saját előző hozzászólását is megcáfolja, csakhogy (látszólag) ő maradjon felül ebben a vitában. Jobb lenne, ha ez a topik villámgyorsan eltűnne a feledés homályában.
Előzmény: Törölt nick (262)
nazarene Creative Commons License 2002.07.16 0 0 261
>Franciául tanultam...
es? meg egyszer kerdezem: elvettek toled a nyelvtankonyvet?
Előzmény: Ódri (255)
nazarene Creative Commons License 2002.07.16 0 0 260
>d-209et pl sik hülyének tartom
ja, biztos azert kapott francia becsuletrendet. naluk az a szokas, hogy a sik hulyeket kituntetik.

>Kovács [..] Lászlót szintén alkalmatlannak tartom miniszteri tisztségre
biztos azert, mert vele a visegradi negyek talalkozoja azonnal letrejott, ami martonyi alatt nem volt hajlando talalkozni.

>Ennél már csak az örökös vasutassztrájkok tudnak idegesitőbbek lenni
szerintem menj el par honapra kalauznak vagy jegypenztarosnak. hatha tobb empatiat tanulsz.

>ha kevesebbet hisztiznének és többet dolgoznának
ugyanezt a "kritikat" szoktak hasznalni az elvbarataid a noverekre es a pedagogusokra is. osztod a velemenyuket?

Előzmény: Ódri (253)
nazarene Creative Commons License 2002.07.16 0 0 259
>A Himnusz nem gyalázódik bárki énekli is.
draga odri! legalabb a polgartarsaiddal kommunikalnal. Preger Zsoltot (anima sound system) allandoan fikazzak es hazaaroluozzak elvbarataid, amiota kiserletkeppen feldolgozta. o is enelkelte, talan meg szebben is, mint a rekedt torku fideszmmiepesek.

>Ez szvsz egy alapvető felfogásbeli különbség köztünk.
nem ez, hanem a sozvegertes. nem az alacsonyitja le a Himnuszt, hogy ki enekli, hanem az, hogy mikor. ha minde egyes torvenytelen zavargaskor eneklitek, azzal olyan kozegbe helyezitek, ami a tisztesseges emberek szemeben rontja a Himnusz megiteleset.

>2.Hol az összefüggés?
tenyleg nem erted? ugy latom, megint szotagolni kell... eh, nem is: olvasd el meg parszor. hatha rajossz magadtol. ha megsem, szivesen elorbanozom neked.

>3. de egy kormányváltás nem alkotmányos rend megdöntése
a kormanyvaltas kereteit az alkotmany szabalyozza. lenyegeben ez csak ugy lehetseges, ha a kormany magatol lemond. erre az eselyetek 0. mas modon csak alkotmanyellenes eszkozok hasznalataval tudjatok elerni.

>Ez egy név. Ami nem egyenlő a forradalommal
ja, ha en megalapitom az "orban dogoljon meg polgari kor"-t, akkor biztos nem azt fogod gondolni, hogy viktor halalat kivanom.

>Nem is történt semmilyen forradalmi tevékenység
nem sokon mult, de ezt akartak.

>Egyes rendőrök kivételével
odri draga, mit tanulsz a foiskolan? nem matekot, ugye?

>5.Én ott voltam, és nem láttam semmi ilyesmit.
biztos becsuktad a szemed. tartsd nyitva.

>három rendőr ütött egy embert, aki lényegében nem csinált semmit
csak elotte nekigrott a rendorkordonnak, es a zaszloruddal hadonaszott. meg a tv-bne is mutattak.

>a hetvenéves nénit is ütni, meg utána a kék-zöld karját is
en is lattam, amikor szegeny behulyitett nyugdijasok avosoztak es hazaaruloztak a husozneves rendorlanyokat, es az esernyojukkel hadonasztak.

>6. Jogi kérdésekben ne vitatkozzunk
ne is. nagyon csunyan elvereznel, nem javaslom.

>Hány évesen oktatsz ki engem az érettségről?
26. tudod, kettonk kozott az a kulonbseg, hogy en 16 eves korom ota dolgozom, es a foiskola alatt (nappali tagozat) foallasban dolgoztam. igy ertem el azt, amire az elvbarataid allandoan irigykednek.

bormester Creative Commons License 2002.07.15 0 0 257
Tegnap este a Mácius 15. téri demonstráción a Népszabadság fotóriportere tőlem nem messze állt. A Himnusz alatt ő nem énekelt. Utána megkérdeztem tőle, hogy ismeri-e a Himnusz szövegét. Azt felelte igen. Majd megkérdeztem, hogy miért nem énekelte akkor. A válasz: "Nem láttam kiirva, hogy kötelező lenne." stb. stb.

Sajnos már nem emlékszem melyik régi börleszkben láttam valami hasonlót. Valami ugrós beszart gramofon állandóan a himnuszra kattant (asszem nem magyar film volt, de még az is lehet), és a társaságnak egyfolytában mindent félbehagyva vigyázzba kellett állni.

Kedves Ódri. Az ugrós, beszart gramofon ti vagytok. Amit igényelsz, az a börleszk. De azt ne felejtsd el, hogy a börleszk csak a kívülállóknak röhej, a szereplőknek pokol.

Előzmény: Ódri (-)
figyelő Creative Commons License 2002.07.15 0 0 256
A Himnusz nem attól "gyalázódik", hogy valakik éneklik. Attól, hogy milyen célokra használják, mit akarnak vele eladhatóvá tenni...
Isten, haza, család... Nem "gyalázódnak" ezek az értékek attól, hogy Torgyán-félék hivatkoznak rájuk, de nem is használ nekik. Normális ember előbb-utóbb megunja, elfordul, legyint. Egy idő után akár dühös is lehet.
Ha azok "éneklik" (üvöltik, bőgve)a Himnuszt vagy a Szózatot, akik a stadionokból elűzték a normális nézőket, s majd ők fognak ránk parancsolni, hogy álljunk vigyázzba, kezdjünk könnyezni, amikor ők a Himnuszt méltóztatnak elóbégatni, abból semmi jó nem lehet.
Ha azok éneklik, akik szerint most forradalom zajlik nálunk, s bolsi terrorról, ávósokról meg ötvenhatról skandálnak - nos, ők tájékozatlanságukat, eszelősségüket próbálják nemzetinek eladni - ebből sem lehet semmi jó.

S ha közben valahogy mindig kerülnek oda éjjel-nappal trianonozó, 64 vármegyéző, Szálasit imádó őrültek-gazemberek, Bencsikek etc., akkor tudni kell: a Himnusszal, mint történelmünkben oly sokszor, ismét romlott árut reklámoznak.

Ódri Creative Commons License 2002.07.15 0 0 255
Franciául tanultam...
Talán nem kéne rögtön támadni és fröcsögni.
Előzmény: nazarene (246)
Ódri Creative Commons License 2002.07.15 0 0 254
98-ban nem volt ez, mint most.
Előzmény: nazarene (245)
Ódri Creative Commons License 2002.07.15 0 0 253
10 évesen még nem érdekelt túlzottan a dolog. Később már utána néztem, és érdekes módon nekem még mindig ők a szimpatikusak és a felkészültebbek. d-209et pl sik hülyének tartom, Kovács nemtudommennyiadiákhitelkamatadecsökkentenikell Lászlót szintén alkalmatlannak tartom miniszteri tisztségre.
Nekem se voltak ilyen vágyaim, de nem bántam volna, ha inkább dolgoznak és nem sztrájkolnak. Ennél már csak az örökös vasutassztrájkok tudnak idegesitőbbek lenni. Szvsz ha kevesebbet hisztiznének és többet dolgoznának, akkor lehet, hogy mindenki jobban járna.
Ok, 10 éves koromban még nem tudtam hogy lehet megcsinálni és valszeg a szülői engedély is hiányzott volna.
Az igény változott. 10 éves koromban nem dolgoztam kellett. De most is kapnék, ha kérnék.
Előzmény: nazarene (244)
Ódri Creative Commons License 2002.07.15 0 0 252
1. A Himnusz nem gyalázódik bárki énekli is. Ez szvsz egy alapvető felfogásbeli különbség köztünk. Amúgy ott voltam, mert a médiákból nem lehet normálisan tájékozódni. Na meg ha buli van, ott a helyem:-))
2.Hol az összefüggés?
3. Nekem is vágyam a kormánycsere, de egy kormányváltás nem alkotmányos rend megdöntése. Orbán sem egy forradalomra gondolt, csak ti próbáljátok bebeszélni.
4. Ez egy név. Ami nem egyenlő a forradalommal. Nem is történt semmilyen forradalmi tevékenység. Egyes rendőrök kivételével senki nem hadonászott fegyverrel.
5.Én ott voltam, és nem láttam semmi ilyesmit. Olyat viszont igen, hogy három rendőr ütött egy embert, aki lényegében nem csinált semmit, csak nem ment arébb. De láttam a hetvenéves nénit is ütni, meg utána a kék-zöld karját is...
6. Jogi kérdésekben ne vitatkozzunk, de a kiskapuk nem fognak eltűnni soha. Naiv vagy, ha ezt hiszed.
7. Nem válaszoltál még. Hány évesen oktatsz ki engem az érettségről?
Előzmény: nazarene (243)
Ódri Creative Commons License 2002.07.15 0 0 251
Eddig sem a baloldal volt megbukva, hanem egy személy. A többieknek a véleményét kérdeztem. Hiába akarod a számba adni, nem általánositottam (persze van egy véleményem a balosokról, de gondolom ez viszont is igy van), nem állitottam, hanem kérdeztem.
Előzmény: Törölt nick (242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!