Légyszí segíts ablakfelhuzó modulban. LX első két ablakához kellene, de aki a riasztót szerelte nem vállalta a beépítést, mer állítólag megkell fúrni az ajtón lévő gyári csatlakozót. Igaz ez, vagy van más módja. Előre is köszi.
Kiegészíteném: -Valamint a sok kacat árát az átatlan bámészkodók élvezik, te pedig a pénzt soha nem látod viszont eladásnál.
Vennék helyette inkább EX-et. Az ESP biztonságát TE fogod élvezni, a többi hozzá járó extrával együtt. Hülyeségeket rá lehet aggatni utána is., kevesebbért.
Megjegyzem nem vagyok konzervatív, de hülye sem.:) Ráadásul tetszik is az XR, csak pénzt nem dobnék ki érte.
Én személyesen voltam bent.Hétfön balhé kb.13-kor. Telefon kb.17kor ,hogy áttudják adni az autót.Papirok miatt hétfön.Tudom ebben nem a pappas a ludas hanem a KIA.De a mérgem rajtuk csatant.
1,4 EX-em van. A klíma jobb oldali gombján nálam 2 állítási lehetőség van: a jobb oldali gomb a belső keringetés, a jobb oldalit pedig akkor kell bekapcsolni, ha rossz a levegő (pl. egy büdös teherautó után cammogsz).
Az egyik: már egy ideje letölthető a Cee'd kézikönyv, és ott egy csomó funkciója le van írva a fedélzeti számítógépnek, amit szerintem nem kötnek be Magyarországon (ilyen pl. a guminyomás mérő, ami az i30-ban van). Elvileg még a féklámpa meghibásodást is jelezné. Gondolom, ezekből még senki sem látott.
A másik: az automata klímának a jobb oldali alsó gombján lehet ki-be kapcsolni a belső keringetést, de bizonyos felszereltségi szintnél három állású kapcsoló van, mert van egy levegő minőség ellenőrző üzemmód is. EX-ben kinél melyik van?
Más !ma visszadobtak egy befecsigarit egy crdi-nél mert chipelt volt , csak a tárolt adatokban mutatkoztak meg a különbségek kb 20% al növelték a nyomást. azt már nem birta szegény persze aki garit vállalt a chipre nem akar fizetni:( igy az embernek kell kicsapni 130-e pénzt a befecsiért:(
Lehet váltózár ,ha nem jól illeszkedik az ellendarab ,
Más akit érdekel van gps-es riasztó havidij mentes telefonról,távvezérlől is aktiválható , és a ha netközelben vagy látod éppen merre van a kocsi és 1 hónapra vissza megtudjátok nézni mikor hol volt a kocsitok:) kicsit húzos az ára de megéri 80e plusz szerelés, váltózár az defend van nálam is 50e-ért szerelve bármilyen kocsiba
Na látod ezért nem szabad látatlanban véleményt mondani! Ugyanis nem lehet úgy feltenni a vonóhorgot, hogy a szóban forgó műanyag lemez ne legyen kivágva! Tehát mindenképpen "gányolni" kell! Sőt még a lökhárítóból is kell egy kicsit csippenteni. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy a szerelők nem voltak kellőképpen lelkiismeretesek, mert mindent meg lehet oldani!
Ami meg ezt az "év autója" választást illeti egy nagy sz... az egész. No nem azért mert nem mi nyertünk /valljuk be nem is érdemeltük volna meg/, hanem azért, mert ez így számomra nagyon komolytalan. Ha annyira jók pl. az olasz autók, akkor miért nem jár mindenki azzal???? Nekem ez a Fiat se jön be, meg azt sem értettem, hogy anno a pandából hogy lehetett győztes!
Nekem kínálták, de meg is mondták a kereskedésben, hogy nagyon dögös, de padkára nem lehet parkoni vele. Én meg mondtam, hogy ha úgyis kombit veszek, az nem versenyautónak kell. :)))
Más. Szinte mindegyik kereskedő el akart nekem adni tempomatot is az elektromos csomaghoz, hogy csak 60e-re több. Én meg: Tényleg? Nem csak dízeleshez adják? Erre jött a hopp, de tényleg. :)))
Ne viccelj! 160 ért a kipufogó és felni sem jön ki. Persze megteheted azt is, hogy csak dekor csöveket tetetsz rá és akkor marad az eredeti dob. Csak hát az XR-hez a hang is hozzátartozik.
Szerintem az XR csomagot nem éri meg megrendelni, egyrészt az ára miatt, másrészt a magyar utakon gyorsan lekoccanhat az eleje és utána már csak a bosszankodás maradna.
Ha még ennyi pénzt szánnál az autóra, szerintem rendelj más extrát, vagy vásárolj EX felszereltséget.
Szeretnék egy kérdést feltenni, hátha tud nekem valaki segíteni. 2-3 napon belül rendelem meg a Cee'd -em /1.6 CRDI EX Limited + Elektro csom./ , és azon gondolkozom, hogy az XR csomagot érdemes e kérni. Az persze nem kérdés, hogy ha fent van akkor brutálisan gyönyörű az autó, de azt hallottam, hogy kb 4-500 ezerrel megdonja az árát. Igaz lehet ez? Ha külön megnézem akkor ha összeadom a kellekek árát 160 ra jön ki. Ennyire sok a szerelés + fényezés.?
Olvasom a topicot, és fel vagyok készülve mindenre. :)))
Ami egy kis bizakodással tölt el az az, hogy tőlük vettem anno a Lacettit, és akkor is mondtáka max 4 hét sablon szöveget, és három hét lett belőle. Majd meglássuk...
Még tudok aludni, mivel szombaton veszem át, ha nem történik valami váratlan dolog! Péntek este viszont nagyon nehéz lesz álmot csalni a szemembe... :D