Lányok, a minden nővel lefekvő animátor(ok) helyett nem kellene valami olyannal foglalkoznotok, ami nem csak a szex felől közelít Tunéziához?
Én egyik tunéziával foglalkozó topicban sem olvastam olyat a férfiaktól, hogy a az arab nők lettek volna a központi témájuk, pedig a férfiaknak állítólag a farkukban van az eszük.
Amúgy ha jól látom mind férjes asszonyok vagytok, az arabok meg rendkívüli módon lenézik a házasságtörő nőket.
További jó animátoros álmokat nektek, ott a párotok oldalán.
Olvastam, én is írtam! Én szorítok Neked Barbi, te is menj a szíved után, meg egy kicsit a józan eszed után...Bár azt nem mindig használjuk...én most pláne! :(
Most tudtam jönni, és csak kapkodom a fejem. A kedves hozzászóláshoz a másik topikban megcsak annyit - tipikus magyar férfi hozzáállás, amivel ki tudnak akasztani! - és egyből mire gondol???!!!
Aegon, láttad Szahara királynő topikját? Most szerinted normális az ilyen ember???Minek kell egyből leszukázni vkit, csak mert álmodozik egy arab fiú után????? Szegény királynő...:( Amúgy sem ő az egyedüli.......
A " ki mit kezdene egy arab animátorral "cimüben... van ott egy okos ember... aki leszu.kázza azt akinek tetszik egy arab férfi... stb. De nem kellene még ki is mutatni hogy fáj amit ír. Ne is reagáljunk rá, akkor talán abbahagyja. Na erről beszéltem hogy a többi ember hogy le tudja lombozni a másikat. Én már évek óta "hülyének" vagyok titulálva de nem érdekel.......
Figyi, biztos van benne némi igazság, amit ott írtak az arab férfiakról/animátorokról, mert ha jól belegondolunk, akkor egy nyáron/évben millió nő megfordul a szállodákban. Viszont; némely topikban simán leqrvázzák a lányokat, csak mert be merték vallani, hogy az arab pasik jönnek be nekik, ne adj Isten még volt is viszonyuk. Szóval némely fórumozót primitívnek tartok ott, itt nálunk nincsenek durva beszólások... Meghát ugye általánosítani sem szabad senkit, akár arab, akár magyar, mert kivételek mindig voltak, vannak sőt lesznek is. Úgyhogy szerintem hagyd abba ezt az agymosásos dolgot, én is inkább bezártam azt az oldalt. És tovább álmodozom,mégha az az élet megrontója is. :)
....én mondtam,nagyon durva,de biztos van benne igazság,sajnos!ha van erőtök olvassatok bele minden arab,Tunézia és tunéziai hotelek topikjaiba, az utazás.com-on,ezt a cimet is érdemes megnézni:tunéziai barátaink nevei.érdekes dolgok vannak benne.én 2 éjszakát töltöttem ezzel az agymosással,mondanom sem kell,hogy egy világ dőlt bennem össze,pedig én sem vagyok 15 éves.mondjuk én nem animátorral kezdtem,te teljesen mindegy.