Való igaz, a kérdező által jelölt fejegységet tudtommal 2007-2010 között (96140-1H600), a későbbiekben a JD-ig pedig a 96160-1H000 típust szerelték.
Az is igaz, hogy nem voltam eléggé körültekintő, s az 1.,3., 4.sz. link fejegységei valóban nem kompatibilisek, továbbá az általam szerelt sem jó, de a 2. és 5. sz. linkben levők megfelelőek lehetnek.
Nem, sajnos nem olyan és ezt már megtárgyaltuk. Az ali-s hirdetésben azért is van áthúzva a facelift utáni fejegység, mert oda nem lesz jó az előlap méretei miatt. Amit beszúrt képet, azon a régi műszerfal (és fejegység) van. Az általad linkelt rádiók az új műszerfalba valók.
Egyébként a rádiófészek kialakítása ennél is olyan, mint a 2010-2012-nél. A cserekor nem volt szükség beépítő keretre, mert a 178x100x1050 mm belső és 197x113 mm külső méretekkel rendelkező fejegység illeszkedik.
Az eredeti fejegység tartókonzoljait használtam, csupán a rögzítőcsavarok furatainak helyét kellett módosítani.
Ha esetleg lenne eltérés, az legfeljebb az elektromos bekötést érintheti?!
Én mindenesetre ilyen tapasztalatot szereztem a fejegység cseréje során.
100.000+ a fejegység (kell hozzá egy 15ezres beépítő keret is). Nem hiszem, hogy megér ennyit egy 11 éves autónál. :(
Én egy ilyen tartót dugtam a CD nyílásba és egy ilyen kihangosítót ragasztottam a műszerfalra. Telefont használom a Ceed hangrendszerrel. Igen, így "csak" 6,39 coll a kijelző, de HDR és ultragyors. :)
Nekem ilyen van a 2012. évjáratú Ceed-ben (ED). Talán mintha a rádió tuner lenne kissé érzéketlenebb, egyébként korrekt működés. Megfelelő felbontás IPS kijelző stb. Összességében elégedett vagyok vele.
Sziasztok!2009-es évjáratú Ceed-hez keresgélek az Alin Multimédiát! Talán egy van ami az enyémhez jó, mert rengetegben az újabb gyári rádiót adja fel kompatibilitásnak!Valakinek esetleg ehhez bevált típus? Mellékelek egy képet, milyen rádió helyére szeretném!Köszönöm a segítséget
Köszi az infót. Az enyém idém Márciusi, még csak 13ekm-el, eddig nem jelentkezett. Az ajtóm nyöszörög huplis úton, mint amikor a gumikéder mozog... Csavarodik a bódé? Kézzel rángatva az ajtót nem tudom előidézni, fura...
Csak szorgalmas olvasója voltam a fórumnak, az írás nem az én kenyerem. Most mégis megteszem, mert az eladott 2010-es Ceed után megmaradt egy első lökhárító alá való új (utángyártott) koptató.
Olyan gyorsan vitték el, hogy nem volt kedvem lecserélni a kissé meggyötört régit. Akit esetleg érdekel, kérem jelezze.
Melyik modell és évjárathoz vetted? Egy ideje gondolkodom, hogy veszek mindkét autómra (Kia Cee’d ED 2012, illetve Rio III UB). A pontatlanság tehát korrigálható a rögzítőcsavarokkal? Milyen méretű lemezcsavar szükséges?
Hmm, Pappas ? Korábbi negatív tapasztalatok, magas árak. Főként ezért kerülöm őket. Többször járok Kaposvár felé, így nem okoz gondot az ott eltöltött szervizidő.
Sárhányó, sárvédő, sárfogó gumi, megérte. Mióta fent van, nem mocskos az autó (gyárilag nem volt rajta). Tegyük hozzá, nem pontos, de a csavarok behúzták a helyükre mindet.
2019-es Ceed Sw 1.4 T-GDI-vel Pécsről járok a Kaposvári szervizbe. 2x voltam már olajcserén, s legutóbb hét elején voltam garanciában a kormányoszlop csigát cserélték ki. Ez a CD típusoknál rendszerhiba sűrlódó hangot ad a kormány kanyarodáskor. Általában kb. 15-20 ezer km-től jelentkezik. 1 óra 10 perc alatt végeztek is vele. Igaz hogy 6-7 ilyen cserét már csináltak. Hallottam más szervizekben 3 órát vagy még több időt vesz igénybe ez a munka. Elégedett vagyok a munkájukkal és az árakkal is egyaránt.