Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.24 0 0 7504

„….. , felhívásom sok halott szívet ébresztett fel. Beszélni fogok azok kedvéért, akik körülötted vannak: Maradjatok bennem még inkább, mint valaha, és ne féljetek! Olyan sokat írtam nektek szeretetemről. Aki hűséges marad hozzám, azt nem tépi ki a vihar, de aki hagyja, hogy a világ uralkodjék felette, az el fogja veszíteni Szívemet.  

Ezeket az üzeneteket a Lélek kente fel. A Lélek Igazság. Ezért senki sem fogja tudni feltartóztatni az Igazságot. Kiegyengettem az utat számodra, ezért imádkozz, hogy olyan világosan tudd hirdetni üzenetemet, ahogyan hirdetned kell.
 Fogd meg a kezem és járj velem! Drága lélek, én vagyok a te Szent Társad. Csupán annyit mondok most: Bátorság, légy áldott és maradj velem egyetértésben! Imádkozz megpróbáltatásaidban! Veled  van minden szent. Mi ketten? Jöjj! 

Higgy, gyermekem, higgyél és bízzál bennem! Sohasem kell szomorkodnod, ha üldöznek. Mikor fogsz végre megérteni? Lásd, én vagyok vezet téged. Engem úgy ismernek, hogy királyokat és egész országokat is megdöntöttem, ha akadályoztak utamban. Felemeltem az alacsonyakat és ledöntöttem a hatalmasokat. Jöjj, ne hibáztasd a büszkéket! Imádkozz értük!”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.23 0 0 7503

„Leányom, szeretlek. Eggyé foglak tenni mindannyiotokat. érted? Össze foglak gyűjteni benneteket közelről, s távolról és minden útról. Alkalmas időben fogok szólni. Jöjj a közelembe, gyermekem és hallgass meg: kezdettől fogva figyeltem rád. Szóltam, de növekszik a világ szenvedése, és e nemzedék vétke összeroppan, amikor eljövök és megtisztítom a népeket. Akkor majd felemelik fejüket és keresni fogják Lelkemet, aki az igazság teljes ismeretére fogja vezetni őket. Leányom, ezért kell közbenjárnod, hogy a Kelet és a Nyugat találkozzék és szívük eggyé legyen! Ennek még azelőtt kellene megtörténnie, hogy az ellenség leigázná törvényemet, és emberi tanokkal és szabályokkal töltené meg szentélyemet. Hallottátok azonban, hogy régen is voltak hamis próféták, és közöttetek is lesznek hamis tanítók, akik saját romboló nézeteiket fogják becsempészni és tagadni fogják Fiam, Jézus Krisztus istenségét. Ezek a hamis tanítók intellektualizálják a Jó Hírt, amelyet teljes gazdagságában kaptatok meg.

Ünnepélyesen mondom nektek: Óvakodjatok a megtévesztőtől! A megtévesztő más tanítást fog hozni, és el fogja ferdíteni Szavamat és a hagyományt, amelyet megörököltetek. Ezért mondom nektek, ne kövessétek a megtévesztőt! Ne ijedj meg mindattól, nemzedék, amit neked írtam eszközöm kezét, szívét és lelkét felhasználva! Ne ijedj meg ezektől a megtévesztőktől! Ők nem istenek, és én ott vagyok minden hűséges szívben. Tüzes zuhatagot fogok rászabadítani erre a Földre, hogy felégessem bűneit, de meg fogom menteni népemet.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.22 0 0 7502

„Béke legyen veled! Az én Nevemben beszélj és ne félj! Helyezd belém bizalmadat! Fenségem betölti a mennyet, és bár országotok gonoszsága miatt ma félelemben él, el fogja árasztani fenségem és ragyogásom. Fény derül majd minden gonoszságra, ami most még a föld sötétségében rejtőzik.
  Ne félj! Légy vidám és örvendezz, mert közel van diadalom, amit a gonosz erők fölött fogok aratni.
  Menj ezért, leányom, és ne tartózkodj a beszédtől, amikor jót teszel vele.
  Szerezz lelkeket nekem, légy az én hálóm!
  Hadd vesselek ki újból!
  Tégy meg mindent, amit megtehetsz, a többit én teszem meg.
  Fogadd meg, hogy hűséges maradsz hozzám és a jámborság meg az erősség lelkében szolgálsz engem. Én sohasem foglak elhagyni és semmit sem vonok meg tőled, ami megtérésre és szívbéli változásra bírná a bűnösöket. Észre fogod venni, hogy ezért védelmet adok számodra.
  Megdicsőít engem, hogy oly nagylelkűen tűröd miattam a rágalmakat és üldözéseket. A könnyekig meghat, hogy értem, a te Megváltódért csendben elviseled az emberek gonosz és rosszindulatú bánásmódját.
  Lassan mindenki felett eljár az idő, ahogy a ruhák is elhasználódnak, de a lelketek örökké él.
  Nevemben vállalt tetteid nem válnak semmivé, és lelked végül elnyeri jutalmát. Ne veszítsd el az én békémet és maradj erős! Fogadd meg a Bölcsesség tanításait! Legyen boldog a szíved, töltse el ugyanaz az öröm, ami az én Szívemben van, és amit azoktól kapok, akik utánam, a ti Istenetek után vágyakoznak.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.22 0 0 7501

Minden cselekedeteiteket megelőzi a gondolataitok

De nem olyan egyszerűen, ahogyan hangzik

Mert egyetlen cselekedet sincs, amit már lélekben ne tettetek volna meg

Ahol elmerül a lélek, ott lesz az, amit cselekszik

Azt gondoljátok, a cselekedeteket vizsgálom, azt mondom, nem ezt teszem

Hanem azt vizsgálom, ami megelőzi azt, amit cselekszetek

Mielőtt tesztek, előtte bennetek van, amit tenni fogtok

A bensőtöket vizsgálom, a cselekedet lehet hazugság, tehetitek hazugságban a legnemesebbet is

Ha tiszta az akaratotok, tiszta lesz a cselekedetetek

A legkisebb cselekedet is ebben lesz nemessé

Tegyétek azt, tisztítsátok meg a bensőtöket, és megtisztul minden körülöttetek

Nem a cselekedetekért kell küzdenetek, hanem a tiszta szívetekért

Kérjétek, hogy tisztítsam meg a szíveteket

Ne tegyetek úgy, mint azok, akik keresztre feszítenek, hogy megakadályozzák, tehessek értük

Formáljatok gondolatot, és formáljatok kéréseket mellé

Kérjétek a Lelkemet, hogy segítsen titeket a kéréseitekben

A bensőtökben haljatok meg a halálnak

Meg tudjátok változtatni a környezeteteket, felépíthetitek a béke szigeteit

A csodákat kérnetek kell

És rácsodálkozhattok akkor, a csodák milyen természetesek

És majd mosolyogtok akkor, amikor valaki a csodákról beszél

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.20 0 0 7500

„Ne félj! Én kihoztalak a föld alól, kihantoltalak és így szóltam:

"Béke legyen veled, gyermekem!"

Prófétákat és szenteket hoztam ki Egyiptom földjéről. Egyiptom földjére adott áldásom tartsa zölden a Nílus partján növekvő fákat, borítsa virágba és tegye gyümölcsözővé őket népe táplálására! Dicsőséges trónokat állítottak azokra a helyekre, ahol Szűz Mária, az Édesanyám meg József, az igaz ember és én magam megfordultunk.

"Egyiptom, mi földedre léptünk, és tömjénillat szállt a mennybe, amikor áthaladtunk rajtad. Nem olvastátok a Szentírásban?

"Követek jönnek majd Egyiptomból"

Talán nem tudtad, hogy téged is felkentelek? Amilyen nagy a menny magassága a Föld fölött, olyan nagy az én szeretetem irántad. Földed teremjen továbbra is élelmet és tegyen vidámmá téged!"

Megkérdezted, ….. , hogy én, a természetfeletti Isten valóban benned lakozom-e. Kinyilvánítottam jeleimet és csodáimat benned, kedvesem, abban a személyben, akit szeretek és akit felkentem túláradó szeretetemben.

Gyengeséged láttán megmámorosodva tartottalak kezemben téged, míg az olaj tiszta mirhaként csurgott rád és fejedet beborította zafírhoz hasonló megszentelt mirhacseppekkel, hogy megjelenhess az Atya előtt, aki Fia jeleit látván rajtad, megáld és megszólít téged.
Végtelen jóságomban rád leheltem tömjénemet, hogy illatát áraszd szét magad körül.
Akkor majd megtudják ellenségeid - a sötét erők, akiket Lucifer és a Sátán vezet, és akik ellene mondanak istenségemnek -, hogy van tanúd a mennyben és védelmeződ a magasságokban, aki mindaddig támogat téged, míg be nem fejezed küldetésed.

Talán rendkívülinek tűnik ez előtted? Miért? Senki sem olyan, mint én! Én nem vagyok csupán valamely könyvtekercs! ….. , én nem vagyok nyomtatott könyv! Annyira hiányzik belőled a bizalom, mintha tövist kaptál volna a kezedbe és nem áldást?

Hadd fenyegessenek ellenségeid rosszakaratukban téged, engem és istenségemet! Hadd tegyék! Egyiküknek sem lesz lehetősége arra, hogy győzedelmeskedjék feletted, egyiküknek sem! És ezt a te Istened, a Magasságbeli mondja! Hadd kapják meg szájamból a tudást és a felismerést a ti időtök kétkedői, racionalistái és farizeusai, akik mind a mai napig nem próbálták meg, hogy engem természetfeletti világosságomban és dicsőségemben lássanak, mert én azon vagyok, hogy megújítsam teremtésemet… de erről ők megfeledkeztek, és én szinte halott vagyok a szívükben.
Mondom nektek:

"Fölkentjeimet ne érintsétek,
prófétáimnak ne ártsatok!”

Neked pedig, ….. , aki attól félsz, hogy megkérdezem, amikor elém állsz:

"Jelen voltál-e tanácsomban?" -

azt mondom, hogy figyelj! Nem adott a felismerés világosságot szemednek? Nem súgta értelmedbe tudását a Bölcsesség e felkent évek alatt?

Én, a teremtés Vőlegénye, a te semmiséged és nyomorúságosságod miatt hajoltam le hozzád. Tudatlan gyermek voltál Szavamat illetően. Műveletlen és figyelmetlen voltál az isteni szavak kiáradásának megértésére, de a téged borító sár alatt észrevettem benned Szent Nevem iránt egy nemes szikrát.

Most pedig emlékezz vissza: Ki emelt fel téged? Nem a Bölcsesség? Nem Ő volt a te nevelőd? És ki vezetett úgy, hogy csak zafírokon járj? Nem a Bölcsesség? És ki takart be, hogy a mennyekbe szállj? Nem a Bölcsesség? Nem mondottam meg előre, hogy miként szándékozom megalapítani országomat üzeneteim által minden szívben? És hogy Szentlelkem által akarom nevelni ezeket a szíveket, hogy a mai idők apostolai legyenek?

Szentséges Szívem gyermeke, akit magamba fogadtam: "Ella. Mi mé fovassé, alla min amfivoliss… sé thialexa yia to ergho mou… affissé tis amfivoliés sou, ella"…

Írd: Miként mondottam, meg fogom alapítani országomat minden szívben, amely megnyílik Szavam előtt. Ne félj a durvaságtól, amivel a halandó emberek rád támadnak, ne félj az elnyomók dühétől! Szavaimat pecsétként tettem a szívedre, és mirha cseppeket csurgattam ajkadra, hogy jóságosan megnyíljon, békét hirdessen és egységet vigyen fiaim és leányaim szívébe. Hadd csodálkozzanak a büszkék a te állhatatosságodon, amit Lelkem ad azoknak, akiket énmiattam üldöznek, és hadd kerüljék a veled való találkozást a szokásos módon! Az én napomon én is kerülni fogom őket. Viseld alázattal és méltósággal, hogy nyersen bánnak veled és figyelik, mit teszel, mert e gőgös emberek miatt fogod jutalmadat elnyerni a mennyben… Szenvedéseid által lelkeket keltesz fel álmukból és visszahozod azokat, akiket elsodort a világ.

Fel fogom fedni előtted Szívem kemencéjét. A Bölcsesség tudásával tanítalak továbbra is és megáldom lépteidet, míg velem tartasz. Mialatt az egység útján jársz, menyasszonyom, erősen kapaszkodj Vőlegényedbe, mert végül én fogok győzni.

Isten közel van hozzád és szeret. ÉN VAGYOK.

Én vagyok az első főpap egész házamban, amelyet az emberek szeretetlenségükben könyörtelenül megosztottak. Vajon továbbra is úgy kell-e tekintenem házamat, mint amely meg van osztva, amelyben lázadás dúl, és megsegítésére mégse lépjek közbe?

Vajon ilyen hitet vallanak ők? Kinek a nevében vallják meg hitüket? Behunyom a szemem, hogy ne lássam őket, amint hit nélkül, szentség nélkül emelnek kezükben a magasba. Hűséges gyermekeim kedvéért azonban mégis leszállok a kezükbe. Oltáriszentségemnek egyre kisebb jelentőséget tulajdonítanak.

Én, a nagynevű Király, Fenség a fenségek felett, Uralkodó az uralkodók felett, hívlak benneteket a kegyelem által, hogy egyétek most az élő Mannát, a mennyei Kenyeret az Oltáriszentség formájában!

Azoknak az egyházaknak pedig, amelyek papsága még nem fogadta el misztériumomat, a következőket mondom: "Térjetek magatokhoz és komolyan keressetek engem! Emelkedjetek felül nehezteléseteken, azon is, amit Édesanyámmal szemben éreztek! Tudjon minden ember arról, hogy Édesanyámtól származik az én Testem és az én Vérem. Igen, az én Vérem a Szentséges Szűztől, tiszta vérből származik. Áldott legyen az ő neve!"

A Földön élő, alázatos emberek megmentésére, akik magukhoz vesznek engem, és hogy romolhatatlan életet adjak nekik, Kenyérré lettem, hogy nektek adjam magamat. E szentáldozáson keresztül megszentelem mindazokat, akik magukhoz vesznek engem, átisteniesítem őket, hogy test legyenek az én testemből és csont az én csontomból. Miközben részesültök belőlem, aki Isten vagyok, ti és én egy testté leszünk lelkileg egyesítve. Rokonokká leszünk, mert én istenekké tehetlek benneteket a részesedés által. Istenségemen keresztül átisteniesítem az embereket… Nem hallottátok?

"Isteneknek mondanak titeket,
és a Magasságbeli fiai vagytok mind"

Most emberek ítélkeznek felettem. A Ruházatot, amely képes betakarni benneteket, amely fenségesen felékesít, átváltoztat, átisteniesít titeket, visszautasítják azok az egyházak, amelyek nem tudják megérteni az én misztériumomat…

Ma újból így kiáltok a mennyből: "Testvéreim, miért ássátok alá istenségemet? Ha azt állítjátok, hogy tudjátok, mi a helyes, akkor miért fosztjátok ki Egyházamat? Meghívlak benneteket, hogy uralkodjatok velem, meghívlak, hogy kormányozzatok velem, meghívlak, hogy mutassátok be a szentmisét és részesüljetek az isteni misztériumban oly módon, ahogyan valójában megalapítottam."

A gőgösök mindig is gúnyolni fognak engem, éspedig azért, mert elfordultak az én világosságomtól. Én jelen vagyok Oltáriszentségemben, de amíg nem látják lelki szemmel istenségemet, továbbra is olyanok maradnak, mint az álmos ember, aki nem képes felfogni, mit mondanak neki. Egyre azt kérdezi: "Mit is mondtál? Nekem szóltál?" Királyi és dicsőséges módon hirdetnek engem ezek az egyházak, tanúsítják hatalmamat, hirdetik félelmetes erőmet, dicséreteket énekelnek nekem, elismerik mindenhatóságomat és nagy csodáimat, de a botlás kövévé válok, amikor arra kerül a sor, hogy megmérjék istenségem és az Oltáriszentségben való jelenlétem magasztosságát.

Ma ez lett a botlás köve, amelyet elvetnek az építők, és nem fogják fel, hogy a sarokkövet vetették el. Te pedig, leányom, továbbra is hirdess engem mint egyedüli Szerelmedet, és add tovább fivéreidnek és nővéreidnek e szavakat:

"Az Úr jó, mert Ő tanít engem. Őt arról ismerik, hogy tanítja és oktatja a szegényt és a nyomorúságost…" Törékeny leányom, most elmondok valamit neked: gondom lesz rá, hogy a sárkány hamarosan a saját farkába harapjon, hamarosan rendeleteket adok a mennyből, helyre fogom állítani házamat. Visszahelyezem Oltárszentségemet azokba a házakba, amelyeket megfosztottak jelenlétemtől, és azok szentté válnak.

Téged megfosztottak uralmamtól, földig lerombolt a sárkány, mégis mondom neked és megmondom mindannyiatoknak:

Lelkem kiárad a Földre,
hogy mennyei harmattal öntözze!
Zöldebb lesz a Föld füve,
a fák virágba borulnak,
dús lesz a lombjuk
és bőséges a gyümölcsük!
Igen, bőséges lesz, csak várj és látni fogod!

"Ki mondja neked, hogy mindvégig így tehetsz? Éppen elég sokáig szárnyaltál sashoz hasonlóan, és a csillagok közé helyezted fészkedet és fullánkodat. Jöjj most, és nézz szembe velem a harcban! Nem Ábel előtt állsz! Földre fogom vetni tőrödet! Kifosztottad házamat, és azt vitted el belőle, ami a legértékesebb volt. Kedved szerint raboltál. Bementél népem kapuján és megvakítottad.
A te időd azonban most lejárt, bár még mindig úgy gondolod, hogy ki tudod terjeszteni sötét országodat, hogy félrevezesd népemet. Ez nem így lesz!

Az igazságosság
hamarosan kiárad, mint a víz,
Lelkem pedig,
mint az elapadhatatlan folyam…"

Közel már az az idő,
amikor az emberek így kiálthatnak:
"Ó, most igazán jó idők járnak!"…

Jöjj, megpihentetlek, hogy új erőre kapj! Élj üzeneteim szerint és kövesd az utat, amelyet kijelöltem számodra!
IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.19 0 0 7499

„….. , eléd tártam szeretetemet . Nem vetted észre, miként vettelek körül szabadító énekekkel? Szeretnéd, ha elénekelném neked az egyiket?

Elénekelem azt az éneket, ami az örökkévalóságig tart és mindannyiatokhoz szól. És te, kedvesem, légy a hárfám és lantom, kísérd énekemet! Jöjj, jöjj és mondd lelkednek:

"Jézus az én megmentőm."

Én vagyok a te Megmentőd. Látod, miként jövök a tömjén és a mirha édes illatával a szobádba?
  Törékeny gyermekem! Ne járkálj többé vándorként, hanem engedd meg, hogy magamban hordozzalak!
  Leld gyönyörűségedet jelenlétemben! Gyönyörködj Szívem gazdagságában te, akihez házassággal kötöttem hozzá magamat.
  Királyi tanácsadód lettem. Szíved felvidítására időnként meg fogok mutatkozni az emberek előtt.
  Ne kérdezd: "Ki az, ki olyan, mint a fényoszlop?
  Mielőtt a hajnali szél felkel, mielőtt az árnyék elillan, jöjj közelebb Kedvesedhez és keress oltalmat karjaiban! Akkor lelked örvendezni fog ölelésének. Senki sem fogja megzavarni pihenésedet. Senki sem érinthet téged, míg Szívemben pihensz, mert gondosan őrizlek, én kedvesem. Senki sem merészel megzavarni téged, senki sem merészel közelíteni hozzád, amikor meglátják féltékeny szeretetem lángjának fényét szememben, mert féltékenyen őrizlek.
  Miként Dávid király a zsoltárban, most én is őszintén felfedem féltékeny szeretetemet: "Te olajjal kened meg fejemet."
 Kezemben a Szívemmel mondom: Tiszteletet nyújtok neked, menyasszonyom. Újból felkenem fejedet olajjal, mert kedvemért vállaltad a nehézségeket és az üldöztetést.
  Takarja be fejedet ez az olaj, szeretett gyermekem, és gyógyítsa meg tökéletlenségeidet! Légy olyan tündöklő és szépséges, mint a liliom a bogáncsok között, és hozz sok lelket Szívem menyegzős szobájába!
  Hadd örvendezzenek ők is énbennem és tanúsítsák magasztosságomat az eljövendő napokban.
  Akkor ujjongó énekekkel fogják áldani Szent Nevemet. Én pedig fel fogom szítani szeretetüket, hogy vágyakozzanak utánam. Szomjassá teszem őket, hogy csak az én Szívemet keressék.

Én mint király, aki királyi trónomon ülök teljes királyi díszben, arany és drágakövek csillogásában, jobb kezemben jogarral, első és személyes gondomnak fogom tekinteni, hogy megőrizzem trónomat szívedben, hogy szíved továbbra is Királyod és Urad gazdagságával legyen ékes.
  Ez a gazdagság abban áll, hogy ismersz engem háromságos dicsőségemben, hogy félsz engem, hogy kerülsz mindenfajta bűnt, és végül, hogy megteszed isteni akaratomat és mindazt, ami tetszik nekem, a te Istenednek.
  Pihenj még karomban, útitársam, és engedd meg, hogy karomban hordozzalak! Engedd, hogy dédelgesselek és megcsókoljalak! Senki sem merészeli megzavarni pihenésedet, ha szemembe tekint. És ha valaki olyan meggondolatlan lenne, hogy kihívjon engem, leheletem elsöpri őt és porrá zúzza.

Jöjj, hadd szívja magába lelked a Bölcsesség titkait, hogy csak azzal az egy, igaz tudással dicsekedjen, amit én magam adtam neked. Örvendezzen lelked, hogy birtokol engem, az egyetlen Fiút, aki oly közel áll az Atya Szívéhez, amilyen közel csak lehetséges.
  Lelked fogadja magába édességemet! Én, Jézus, vagyok a te Megmentőd és Szent Társad, aki énekel neked, aki veled van és elrejtőzik benned. Én vagyok az!
{Jn 18,6-8.}
  ….. , vedd számba, mily sok ajándékot adtam neked! Nemcsak küldöttemnek, hanem drága menyasszonyomnak is jelöltelek. Örvendezz, akit Szavammal neveltelek, bölcsességemmel tanítottalak, Lelkemmel megajándékoztalak és akinek királyi Szívemmel kedveskedtem! Örvendezz és légy boldog, hogy én, Jézus vagyok a te Megmentőd! Emeld fel ezért szemedet, szeretett gyermekem, emeld fel szemedet és tekints Őrá, aki érted áldozta életét! Ne hallgass azokra, akik képtelenségeket beszélnek és tele vannak álnoksággal! Még nem találkoztak velem, és még nem is ismernek engem. Dicsőségem azonban felkelt feletted, és rajtad keresztül sok szívben.
  Ez az én Szentséges Szívem rég megjövendölt gazdagsága, mely sok nemzetet fog visszahozni hozzám és udvaromba.
  Emeld fel hát szemed és tekints a te dicsőséges Királyodra, a te gyengéd Szerelmedre! Az Ő ragyogását szemlélve te is ragyogni fogsz, mert Szívem gazdagsága tengerként fog kiáradni rád, hogy képes légy művemet készségesen folytatni. Felkentelek, hogy menj és hirdesd: meg fogom újítani teremtésemet, szeretett gyermekem, mert eljövetelem hamarosan bekövetkezik.
  Most azonban, én és te, újból elmegyünk a nemzetekhez, elsősorban oda, ahol több a pusztaság, mint az élet. Hadd frissítsem fel Szívemben erődet, hadd adjam meg szívednek az én békémet! Amikor eljön az ideje, látni fognak újból mindkettőnket.
  Lelkeket hódító győzelmeimet minden lépésemnél meg fogják éljenezni, és te, aki hozzám vagy kötve, sietni fogsz és nem lankadsz el, beszélni fogsz és nem epedsz el a szomjúságtól, állni fogsz és nem fáradsz bele
. Velem fogsz előre haladni, lábad alig fogja érinteni a földet, míg én felemelem kezedet, hogy háromszorosan Szent Nevemben   megáldja népemet.
  Megfogtam jobb kezedet, választott leányom, hogy legdrágább ruháimba öltöztesselek. Saját magammal foglak felruházni téged. Ha engem viselsz magadon mint ruházatot, nagy erőt kapsz a szenvedések idején. Ez a ruházat meg fog vigasztalni a nehézségekben és bajokban.
  Kíséretül elküldöm hozzád Édesanyámat, hogy mindig melletted legyen. Jóságában segíteni fog neked, hogy eljuss Isten
 félelmében a tökéletes szentségre.
  Szerezz nekem most örömet és fogadd szavaimat szívedbe, hogy bármit teszel, azt méltósággal és tisztelettel tedd, mert téged a királyok Királya jelölt küldöttévé. Ha valaki megkérdezi: "Ki ennek az éneknek a szerzője?" Így válaszolj: Az a Szerzője, aki a dicsőséges magasságokban lakozik, az, aki háromságos Szentségében életet lehelt beléd. Az szerezte, aki így szólt a szamáriai asszonyhoz: "Az a víz, amelyet én adok, örök életre szökő vízforrás lesz benned."
{Jn 4,14.} Én vagyok az, aki megszólítom a kiszáradt csontokat: "Száraz csontok, halljátok az Ige szavát, teljetek el lélegzetemmel, és keljetek életre!"
  Mondd nekik, nővérem és kedvesem: "Ennek az éneknek az a Szerzője, akiben az örökkévalóság alatt élni fogtok, ha követitek Őt." Lélegzet az én lélegzetemből, szemem lángja, ne fáradj bele az írásba, hanem tartsd füledet keblemre tapasztva! Még a tiszteletemre adott ünnepélyek sem közelíthetik meg és nem múlhatják fölül azokat a drága pillanatokat, amikor veled vagyok, és te könyvként megnyílsz felém, hogy rád írjam szeretethimnuszomat. Dicsősége teljességében fogja felfedni az ismeretlenek előtt e szeretethimnuszt Ő, az Ismeretlen. Mert én, az Úr, nem vetem el az emberiséget és kegyeim nem múlnak el. Az ismeretlen nagy örömmel így fog kiáltani:

"Jézus az én Megmentőm!"

Isten a te Barátod, ….. , Ő, aki mindent ismer, Ő a te Barátod. A te őszinte és hűséges Barátod, akit meghívtál asztalodhoz. Mondd el a nemzeteknek, hogy ők is megtudják, ki az, aki most ajtójuk előtt áll és zörget. Ha meghallanak és kinyitják ajtajukat, bemegyek hozzájuk, velük eszem, ők pedig énvelem.
  Majd amikor eljön az idő, én is kegyes leszek hozzájuk és meghívom őket, hogy üljenek mellém trónomon az égben.

Atyám és én lakóhelyet készítettünk magunknak benned irántam való szereteted miatt...
 Ó, ….. , még sok mindent kell elmondanom neked, de most itt az idő, hogy más feladataid után nézz. Veled vagyok és örömet szerez nekem, hogy ellátod munkádat családod körében. Szemem születésedtől kezdve egész gyermekkorodban szüntelenül örömmel tekintett rád, szeretett gyermekem, akit Szentséges Szívem arra választott, hogy egy napon fa legyen belőle. Leánya a Fiúnak, szeretlek.
  Engem, az egyetlen igaz Istent ismerni örök életet jelent. Jöjj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.18 0 0 7498

„Krisztus szenvedésének ….. , én, Szent Mihály arkangyal köszöntelek és megáldalak.
  Emlékszel, miként hívott Isten, hogy igaz életet élj Benne? Lelki feltámadásodnak puszta emléke is könnyekre indít mind a mai napig... Egykor harcban álltál Istennel, mert minden figyelmedet lekötötte az, ami nem lelki. De most, dicsőség Istennek, az Igaz, a Magasságbeli betakart téged Szentlelkével, és hatalmas kezével felemelt, hogy Szentlelke tanúságtevője légy, mivel az Ő Lelke lakóhelyet vett benned. És az Ő Lelke kezdettől fogva otthonra talál benned és megdicsőül, amikor kiáltásodat hallja:

"Atyám-Abba".

Hamarosan leszáll, hogy letörje a gonoszságot, amely beférkőzött az emberek szívébe.

Figyelj rám, több mint három éven át fognak taposni az örök áldozaton. E hihetetlen istenkáromlás miatt lakosaitok egyharmada meg fog halni a gonoszságtól. Az Úr saját Szentségére esküdött így.

Készüljetek most fel arra, hogy Istennel találkozzatok!...

Nem szívesen mondtam el neked mindezt, de nemzedéketekben ma nagy tiszteletet nyújtanak az ördögnek, aki kezdettől fogva gyilkos és hazug, és most atyaként imádják. Őt tisztelik az Atya helyett. Napjaitokban mélyen meghajolnak művei előtt, és ezzel büntetést vont magára nemzedéketek. Országaitokat elárasztották a tisztátlan lelkek légiói, és ott nyüzsögnek mindenütt.

A Sátán ma még Isten választottjait is megkísérti. Ezért éri annyi baj ezt a nemzedéket, amely ártatlan vérrel építi tornyait, és bűnre alapozza hazáját. Egyedül ez az áldozat tetszik a Sátánnak...

Gyermek, helyezd bizalmadat a Magasságbelibe, és bíztasd az embereket, hogy kérjék közbenjárásomat! én, Szent Mihály, az Isten arkangyala, sohasem fogok belefáradni abba, hogy megvédjem az igazságot. Állj helyt még akkor is, ha az ellenség ütései sérülést okoznak. Veled vagyok. örvendj a Magasságbeli kegyének!

Légy békében! Jöjj közel hozzám, és érezd békémet! Sohasem foglak elhagyni. Segíteni foglak, hogy Szívem diadalmaskodjon benned. Ne engedd, hogy a Sátán kétkedéssel tévesszen meg! Erősíteni fogom benned jeleimet. Nevem tiszteletére teszem mindezt.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.17 0 0 7497

„….. , mondtam neked, hogy elküldtem figyelmeztetéseimet különböző próféták által, de nemzedékedben nem veszik komolyan prófétáimat. Legkevésbé sem törődnek azzal, amikor ma az ég beszél. Alighogy szócsövemen keresztül egy szót kiejtek, máris rárohannak és keresztülszúrják. Pedig házamat a szegények, a nyomorékok, a vakok és a bénák fogják újjáépíteni. Az utolsóból lesz az első, és az elsőből az utolsó. Közületek a legrosszabbak szemét és fülét nyitottam meg. Vakká és süketté tettem azokat, akik azt állították, hogy látnak és hallanak. Nevemet ismét tisztelni és imádni  kell.

Gyermekem, ne merülj ki a velem töltött találkozások alkalmával! Még semmit sem láttál misztériumaimból, teremtmény! Ezért ne fogjon el a félelem, amikor ily módon látogatlak meg...! Térj be most Sebeimbe!  Veled vagyok üdvösségedért és mások üdvösségéért.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.16 0 0 7496

„Ó ….. ! Ábelem ezúttal életben marad.  Az őszinteség eltörli a gonoszságot. Boldogok, akik támogatják Szavamat. Boldogok azok a juhaim, akik felismerik hangomat. Boldogok, akik újból táplálni fogják bárányaimat. Boldogok, akik szívükben egyszerűek. Boldogok, akik Garabandal elismerésének napján imádkozzák a rózsafüzért, és akik térdet hajtva üdvözlik Édesanyámat. Boldogok, akik egyesülve  hordozzák a béke és a szeretet keresztjét.

Boldogok azok a juhaim, akik visszatérnek Péterhez. Boldogok, akik megalázzák magukat, és követik példámat. Boldogok, akik követik parancsomat, és úgy szeretik egymást, ahogy én szeretlek benneteket. Boldogok, akik tanúságot tesznek mellettem, és nem botránkoznak meg bennem.
  …..  Lelkem kedvese, higgyél és bízzál bennem, mennyei Tanítód vagyok, soha ne kételkedj Szavamban! Jöjj, hiszen gyenge vagy, jöjj, támaszkodj rám, én vagyok a te erőd.

Engem szeress, engem akarj, légy a mennyországom! Ó ….. , most áldozatot hozol értem, de hamarosan közelemben leszel.

Maradj mellettem, kérdeznék tőled valamit.

Az én kedvemért ….. , az én kedvemért, megtanulnád-e a rózsafüzért? Üdvözöld Édesanyámat minden időben! Megteszed ezt értem, ….. ?

Hiszen tudom, ….. . Azért jövök, hogy megtanítsalak rá téged, és mindazokat, akik még sohasem hallottak a rózsafüzérről.  

Ezt szeretném mindenkitől hallani, aki nem ismeri a rózsafüzért: "Igen Uram, kész vagyok megtanulni: Segíts megtanulnom!" Mindenkit megtanítok, akik kész megtanulni. Jöjj leányom, pihenj meg bennem, nem hagylak el soha.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.15 0 0 7495

„Sohasem fog elhagyni és visszautasítani téged az a kéz, amely megformázott... Valahányszor leköpnek téged, növekszik irántad való szeretetem. Ne félj, udvaromban nem fog szégyen érni téged. Nem, ne nyisd feleletre szájadat, ha durván bánnak veled! Azonban jaj azoknak, akik rossznak mondják a jót, és a rosszat jónak!

ÉN VAGYOK.

Engedd meg akkor, hogy rajtad keresztül egész nemzeteket hívjak össze! Adj át mindent, amit adtam neked! Add tovább mindazt, amit kapsz, ez a parancsom számodra. Még azok is sietve jönnek hozzád találkozóimra, akik előtt ismeretlen Szent Nevem, és én meg fogom gyógyítani hűtlenségüket. Királyod Szíve nem fogja elhagyni őket. én, Jahve vagyok a ti Gyógyítótok. Továbbra is kinyilvánítom jóságomat gyermekeimnek és magamhoz vezetem őket. Siess gyermekem, mutasd meg képmásomat a legkisebbtől a legnagyobbig mindenkinek, és meg fognak menekülni. Jöjj, újból leszállunk a völgybe, ahol elszórtan feküsznek a kiszáradt csontok...

Mondd gyermekem, miért vagy meglepve? Azt mondtam, hogy semmitől sem foglak megfosztani. Nem mondtam-e, hogy lelked tűrőképessége szerint te is mindazt meg fogod tapasztalni, amit én tapasztaltam a Földön? Látod, milyen tiszteletet nyújtok neked? Figyelj rám! Ha engem, aki a te Mestered vagyok, elárult valaki, aki velem egy asztalnál ült, nem fognak-e neked is kelepcéket állítani, tanítvány? Igen! Még azok is, akik veled ették a kenyeret! örvendezz! Veled van Tanítód és kéri, hogy imádkozz e lelkekért, mivel ők éppoly értékesek számomra, mint te.  Jöjj, légy a tükörképem!... Bátorságot öntök beléd, leányom. Szeretlek és megáldalak.”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.14 0 0 7494

„Én vagyok. Tanítsd meg gyermekeimet azokra az imákra, amelyeket adtam neked.

Pontosan. Kedves, szenteld magad teljesen nekem! Az én szándékaimat keresd, és engem dicsőíts!

Tőlem függj! Én mindvégig vezetni foglak, és kellő időben minden megvalósul.  Műveim hasonlóak egy szőlőtőhöz. Éppúgy kivirágzik és gyümölcsöt hoz a megfelelő időben, mint ahogy a szőlőtő is meghozza gyümölcsét a megfelelő időben. Viseld el kedvemért a nehézségeket, amelyek körülvesznek téged, és hagyatkozz rám, a te Istenedre! Ne veszítsd el bizalmadat! A te korszakod pusztaság; ne hagyd, hogy ez a szárazság téged is elhervasszon, gyermekem. Bíznod kell bennem! Nem én keltettelek fel a halottak közül?

Én magam vagyok a Világosság és az Élet. Engedd meg, hogy időről időre próbára tegyelek! Engedd meg, hogy vakhitben vezesselek! Engedd meg, hogy próbára tegyem és megnöveljem irántam való szeretetedet! Légy a Világosság gyermeke, élj az én Világosságomban! Én vagyok a világ Világossága, aki megszépít téged.
 Maradj hűséges hozzám!

Közeledik az én napom! Úgy jövök el, mint a tolvaj, váratlanul, anélkül, hogy figyelmeztetnélek. Jeruzsálem! Elárultál engem, Uradat, és szíved közepében maga a gonosz vert gyökeret. Igen Jeruzsálem, a te bensődben található a lándzsa hegye; árulás és eretnekség szivárgott beléd. Hogyan gondolhattad, hogy nem veszem észre gonoszságodat! Váratlanul jövök hozzád, hogy megdöntselek. Közvetlenül ajtódban állok, villámként fogok lecsapni rád, és megsemmisítelek.  Ellenfelem hatalmát választottad, nem az én kegyelmemet. A Gonoszságot választottad a fekete vadállatra támaszkodva, és nem a Világosságot. Eljövök, és saját kezemmel borítom föl székeiteket, legyőzök minden gonosztevőt, aki eltorlaszolja az Igazsághoz vezető utat. Jeruzsálem! Megpróbáltatásaid éppen hogy megkezdődtek, tüzemben akarlak megmosni és megtisztítani. Ki akarom irtani és ki akarom égetni gonosz gyökereidet, és azokat a tanokat, amelyek Testemet bemocskolták. Pásztorodat már nem akarod többé. Hiúságtól, engedetlenségtől és széthúzástól ittasan hogyan gondolhatod, hogy képes vagy fennmaradni? Engedetlenségeddel kiéheztetted bárányaimat, mivel saját céljaidat keresed, nem az enyémet. Jeruzsálem! Olyan sok szomorúságot okozol nekem! Mennyire vágyódtam mindig arra, hogy egyesítselek és egybegyűjtselek benneteket gyermekeim, ahogy a tyúk gyűjti szárnya alá csibéit és védi meg őket; de ti visszautasítottátok... Nem szűnt meg véres könnyeket ontani szemem és Szent Édesanyátok szeme, mivel-oly sok igazságtalanságot látok saját házamban . Örökkétartó szeretettel szerettelek benneteket, mégis elárultak és megsebeztek saját barátaim... Irgalmam nagy, és hajlandó vagyok nektek teljesen megbocsátani. Nem tekintem Sebeimet, hajlandó vagyok elfelejteni bűneiteket.  ….. , szakadatlanul korbácsolnak, keserves szenvedésem ellenére mégis kész vagyok megbocsátani nekik és feledni... Jöjj gyermekem, maradj Szentséges Szívemben! A Szeretet szeretetre szomjazik.

Pihenjünk. Veled vagyok. Imádkozz azokért a lelkekért, akik visszautasítanak engem, enyhítsd szenvedésemet azáltal, hogy szeretsz! Légy Istened, a te Abbád
 tetszésére! Jöjj, mi ketten?

….. , érezz részvétet testvéreid iránt! Érezz részvétet bukásaik és vakságuk iránt! Imádkozz értük!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.14 0 0 7493

A BIZALOM KILENCEDE JÉZUS SZENT SZÍVÉHEZ

Uram Jézus Krisztus, a Te Szent Szívedre bízom ezt a szándékot.
(Itt meg kell nevezni a kívánságot)
Tekints csupán rám, aztán tégy Szíved szerint.. a Te Szent Szíved döntsön! Számítok rá... bízom benne ... irgalmasságára hagyatkozom...

Uram Jézus ne hagyj el! Jézus Szent Szíve, bízom Benned! Jézus Szent Szíve, hiszek irántam való szeretetedben. Jézus Szíve, jöjjön el a Te országod! Ó Jézus Szent Szíve, sok kegyelmet kértem már Tőled, de ezt az egyet most különösen kérem. Fogadd Szent Szívedbe könyörgésemet! Ha az Örök Atya meglátja drága Véredet rajta, bizonyosan elfogadja. Az már nem az én imám lesz, hanem a Tied ó Jézusom. Ó Jézus Szent Szíve, bízom Benned! Ne engedd, hogy elvesszek!. Amen.

IMA SZENT MIHÁLYHOZ

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben! A Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: parancsoljon neki az Isten! Te pedig mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen. 

Mária, Szent Angyalok Királynője - könyörögj érettünk!

SZENT BERNÁT IMÁJA

Legkegyesebb Szűzanya Mária! Sohasem hallotta még senki, hogy Te gyámoltalanul magára hagytad azt, aki oltalmad alá folyamodott, segítségedért esdekelt, vagy szószólásodat kérte. Én is hasonló bizalomtól lelkesítve sietek Hozzád, Szüzek Szent Szüze! Hozzád jövök Anyám, és mint szegény bűnös, sóhajtozva lábadhoz borulok. Ne vesd meg szavaimat Örök Igének Szent Anyja, hanem hallgasd meg kegyelmesen. Amen.

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.13 0 0 7492

„Én vagyok. Fogadd békémet! Már több mint három éve tanítalak, ugye?

Legyen bizalmad tehát, most sem foglak elhagyni. Az én kötelékeim örök kötelékek. Te hozzám vagy kötve. Én és te, te és én. Mindörökre a szeretet egységében! Ó igen!

Vágyakozz utánam! Kegyelmemben vagy. Vágyakozz utánam, Istened után! Vágyakozz utánam, Atyád után! Éreztesd velem, hogy te nem tartozol a világhoz! Szerezz nekem örömet virágom, és fordulj felém, az én világosságomat keresd! Szomjazz rám, éppen úgy, mint a virág, amelynek gondozóra van szüksége, hogy megtartsa szépségét! Akarj engem, akard világosságomat, akard forrásaimat! Növekedj, kedves, növekedj hitedben!
 Jöjj, megsúgom neked azt a részt, amelyet a Szentírásból a következő találkozón fel fogsz olvasni. Támaszkodj rám, és én támogatlak téged. Ne feledd, hogy semmi vagy! Engedd meg, hogy én legyek minden a te semmiségedben! Mindig ügyelek lámpásod olajára, sohasem hagyom kifogyni. Én fogom égve tartani lángodat, sohasem hagylak sötétségben. Békében vezetlek, ezért azt kívánom, hogy engem soha ne veszíts el szemed elől.

Én vagyok.

Nyugodtan kérdezz!

Én támasztottalak fel .

….. , fel fogom támasztani a holtakat, már ott vagyok a holttestek mellett. Olyat fognak maguk körül látni, amiről még sohasem esett szó, és olyasmiről fognak tanúskodni, amit eddig sohasem hallottak. Akiknek sohasem beszéltek szépségemről, meg fognak látni engem, a Világosságot. Akik sohasem hallottak szeretetemről, meg fogják érteni és megtérnek. Ők lesznek Szavam új edényei, akik visszahozzák hozzám az ifjúságot. Igen, az idegenek lesznek azok, akik újjá fogják építeni Egyházamat. Újjá fogják építeni a régi falakat. Gondozni fogják, ami parlagon maradt. Mindent helyreállítanak, ami most romokban hever. Nem vetted észre?

Megsokasítom őket, csak várj és figyelj. A Szeretet Szeretetként tér vissza. Mindig veletek vagyok. Jöjj most, pihenj meg bennem! Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.12 0 0 7491

„ÉN VAGYOK... miért fogyatkozol, mint az árnyék?

Ne félj, mert a közeledben vagyok. Hagyd, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, mert ennek az áldozatnak árán lelkeket nyerek meg, akik a kárhozat útján vannak. Ó ….. ... Egy napon majd megmutatom neked a lelkeknek azt a hatalmas sokaságát, akiket becsmérlőid által okozott sebeid és jóvátételed által megmentettem... Minden értelmet meghalad a lelkek iránti szeretetem, és mondom neked, nagyon szomjazom a nyomorúságos lelkekre! Miképpen maradhatnék közömbös, ….. ? Hogyan maradhatnék közömbös, amikor a nemzetek egész sora lesz hitehagyottá és lázadóvá? A mai lázadás még nagyobb, mint a múltban
 ismert nagy lázadás.

Vajon elhagyja-e pásztor a nyáját? Én vagyok a ti Pásztorotok, és szeretem kis nyájamat. én és te továbbra is együtt fogunk dolgozni. Munkád nem hiábavaló, és Szívem gyönyörűségét leli abban, valahányszor ajkad kiejti Nevemet. Szívem minden rostja szeret téged... Jöjj, támaszkodj rám, csillapítsd szomjamat: hozz nekem lelkeket! Továbbra is el foglak küldeni minden nemzethez, hogy hirdesd szeretetóhimnuszomat. Rajtad nyugvó árnyékom fogja bizonyítani jelenlétem valóságát, mert jeleim el fognak kísérni téged,
 én mirhám. Jöjj most!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.11 0 0 7490

„Én vagyok. Jöjj gyermekem, fogd meg a kezem, és együtt fogunk dolgozni. Én vagyok a Bölcsesség, a te Tanítód. Ezért egyedül bennem bízz! Tanuld meg, hogy senki más nem adhat neked jobb tudást, mint én, aki az Úr  vagyok. Figyelj és írj!

Teremtés! Lélek! Te, aki olvasol, aki hallasz engem, dicsérj, dicsőíts engem! Napkeltétől napnyugtáig dicsérj engem, szüntelenül dicsérj és magasztalj, engesztelj azok helyett, akik sohasem dicsérnek és dicsőítenek engem! Áldj engem, imádj és vágyakozz utánam! Senki sem beszélt nektek a három ifjú énekéről? Tanuljátok meg, és hirdessétek a nemzeteknek! Az igazság Lelke van veletek, kis gyermekeim! Emlékeztetlek benneteket, hogy Isten vagyok, és ti azért jöttök hozzám, hogy találkozzatok velem és imádkozzatok. Mivel élő Isten vagyok, megérzem, ha csupán ajkatok imájával fordultok hozzám. Azt akarom, hogy vágyakozzatok utánam, vágyakozzatok utánam, vágyakozzatok utánam, szomjazzatok engem, buzgón keressetek! Ne legyen rajtam kívül más vágyatok! Vágyódjatok arra, hogy állandó kapcsolatban legyetek velem! Vágyódjatok arra, hogy örömöt szerezzetek nekem! Vágyódjatok arra, hogy érezzetek és halljatok engem! Vágyódjatok jelenlétemre! Ne hagyjátok, hogy e világból bármi is megtévesszen benneteket ! Mert ha gyűlöl benneteket a világ, ne feledjétek, hogy engem előbb gyűlölt. Engem helyezzetek az első helyre! Ne sebezzétek meg Szentséges Szívemet azzal, hogy nem törődtök velem. Közelemben megérzitek szeretetemet, békémet, és ha még közelebb jöttök hozzám, ti is élvezhetitek az égi harmóniát, amelyben angyalaimmal élek. Örökkétartó szeretettel szeretlek benneteket, olyan szeretettel, amelyet ti a Földön nem tudtok felfogni. Jöjjetek, és megmutatom nektek, ha akarjátok, mit jelent az igaz élet Istenben! Bizony mondom nektek, hogy aki a szeretetben él, bennem, Istenetekben él, és én őbenne. Ébredjetek álmotokból, ébredjetek fásultságotokból, és ne csapjátok be magatokat mondván: "Hiszen én szeretem az Urat, és Ő tudja, hogy mindig is szerettem, ezért tiszta a lelkiismeretem." Ma azt mondom nektek: "Térjetek vissza hozzám!" Azt kérdezitek: "Dehát hogyan térjünk vissza?" Megmondom hogyan: "Térjetek meg!" És ha azt mondjátok: "Hiszen mi már megtértünk, hogyan kell megtérnünk?" Megmondom hogyan: Vágyakozzatok utánam, szomjazzatok, keressetek engem, a Szentet! Jöjjetek és imádjatok, hadd legyek én a ti Szent Istenetek, a ti sorsotok! Hullassátok a szeretet könnyeit jelenlétemben! Legyetek éberek, legyetek éberek! Bárcsak tudnátok, mennyire aggasztó, hogy nem ismeritek bűneitek okát, nem érzitek bűneiteket, és elveszítettétek érzéketeket a jó és a rossz megkülönböztetésére! Álljatok ellen az ördög taktikájának! Legyetek éberek az imádságban! Szüntelenül imádkozzatok! Hadd érezzem, hogy állandóan vágyakoztok utánam. Az állandó imádság, a szívből jövő ima vágyakozás Isten után! Szeretteim, ha növekedni akartok szeretetemben, vessétek le fásultságotokat, és hagyjátok abba az ajkak imáját! Állandó imádságban lenni annyi, mint utánam, Istenetek után vágyakozni!  Próbáljátok meg! Értsétek meg üzenetemet! Örömmel vágyakozzatok utánam! A szívetekkel vágyakozzatok utánam, és ne az ajkatokkal! Hadd halljam, amint azt kiáltjátok, Abba! Jöjjetek újból kisgyermekként hozzám! Forduljatok vissza hozzám, és szívből kérjetek, a szívetekkel keressetek engem! Jöjjetek, és ajánljátok fel nekem szíveteket! Az odaadás széppé teszi lelketeket. Ne térjetek el az igazságtól, mert az igazság szeretet. Jöjjetek hozzám szeretettel, merítsetek Szívemből! Legyetek az igazságban, éljetek az igazságban szüntelenül utánam vágyakozva! Mindezt úgy tegyétek, hogy éljetek!

Ezekben a végső napokban kiárasztom a kegyelem Lelkét az egész emberiségre. Nem veszitek észre, hogy még a legkisebbnek is adok? Kiárasztom nemzedéketekre a kegyelem Lelkét, Ő fog megtanítani titeket, hogy szeressetek engem. Azért jövök, hogy emlékeztesselek benneteket Szavamra, azért jövök, hogy világosságommal eloszlassam ezt a sötétséget! Azért jövök, hogy figyelmeztesselek és felébresszelek benneteket mély álmotokból. Nem haraggal jövök, hanem szeretettel, békével és irgalommal, hogy levegyem a halál szemfedőjét, amely nemzeteteket takarja. Azért jövök, hogy emlékeztesselek, Szent vagyok és szentül kellene élnetek! Azért jövök, hogy emlékeztesselek, hogyan kell imádkozni és megtanítsalak rá. Mindent megadtam nektek, hogy hozzám emeljétek lelketeket, és osztozhassatok velem királyságomon. Koldusként jövök hozzátok kérlelve benneteket. Bölcsességként jövök hozzátok, hogy újból mindent buzgón megtanítsak nektek a szentségről. Felkínálom nektek Szívemet. Nagy alázattal felkínálom magamat, hogy mindennapi Kenyeretek lehessek. Eledelt adok nektek, hogy kedvetek szerint egyetek és jóllakjatok. Jöjjetek hozzám, forduljatok vissza hozzám, és dicsérjetek engem, Isteneteket!
 Megáldalak benneteket. Szeretetem leheletét hagyom homlokotokon. A Szeretet szeret benneteket. Legyetek eggyé!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.10 0 0 7489

„ÉN VAGYOK veled van. Az én békémet adom neked. Vendéged kérdezi: Ismersz-e valakit, aki felülmúlja nagyszerűségemet és tökéletességemet? Nem, nincs senki... senki sincs, aki felülmúlná bölcsességemet, tanácsomat és értelmemet. Fenséges Vendéged áll ajtódban. Te most valóban az Alfát és az Omegát, az igaz Istent hívtad meg asztalodhoz, aki nem csupán azért jön, hogy egyen veled, hanem azért is, hogy meggyújtsa lámpásodat.
 Jöjj most! Támaszkodj rám és csillapítsd a lelkek utáni szomjamat!
 Bár te másképpen gondolod, kéréseid mégsem hiábavalóak.
  Ó ….. , én vagyok a te Pásztorod is, tedd fejedet Szentséges Szívemre és fogadd Szívem gyönyörűségeit! Állj mindinkább készen arra, hogy vezekelj fivéreidért és nővéreidért! Ne félj, Atyám gyermeke, irányítani foglak, ahogy eddig is tettem.
  Jöjj! Mi ketten? Én, Jézus Krisztus, Istennek Fia, a Megváltó meg fogom szentelni maradékomat Szentlelkemmel.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.09 0 0 7488

„Ha gondosan figyelsz és nem teszel ellenvetést, ha nem hozol vetélytársakat és nem lesznek kétségeid, ha eljössz és bevallod, hogy bűnös vagy és nem késlekedsz a bűnbánattal, meggyógyítalak.
Hozzám tartozol, és én neked adtam Szívemet, ezért akarom, hogy feszíts keresztre magadban mindent, ami te vagy, hogy testeden ne legyenek más ismertetőjelek, mint amelyeket én viselek magamon.
Ha olyan lábnyomokat látsz, amelyek nem az enyémek, ne kövesd azokat! Az én lábnyomaimat Vér jelzi és mirha illatosítja. Ha hallasz valakiről, aki tündöklő ruhát visel, hagyd a ruhát vele együtt elporladni és ne törődj avval, amit mond! Én, a te Megváltód, zsákvászonból készült rongyos ruhában és mezítláb járok. Köpenyem vértől ázott, és Szívemet lángoló tűz veszi körül. Ajkam kiszáradt a szeretethiánytól.

Töltsd el örömmel Szívemet, és imádkozz azokért, akiknek szíve bezárult az értelem, valamint az én bölcsességem előtt!

Szájam harmata könnyebbülést fog hozni szívednek. Meg foglak szabadítani bánatodtól. Szemem letekint a Földre, mindenkit jól megvizsgál. Ha most leszállnék, csak egy maroknyit találnék azokból, akik jelemet viselik homlokukon.
A mennyet azért nyitottam meg életem árán, hogy legyen a tiétek is. Kérdezlek benneteket, melyik ember ragaszkodik inkább a halálhoz, mint az élethez? Mikor akartok észhez térni? Sohasem? Még meddig tagadjátok meg és sértitek meg a ti Felkenteteket azáltal, hogy visszautasítjátok szeretetemet? Az igazságosság és az igazság foglalnak helyet azon a trónon, amely leszáll közétek a mennyből és kijelenti nektek: Rajtam keresztül vezet az út mennyei lakóhelyetekre, a világosság otthonába. Ha átadjátok magatokat nekem, megmutatom haza vezető utatokat. Ha megbíztok szeretetemben, elviszlek benneteket annak szobájába, aki engem fogant, hogy ápoljon és gyógyítson meg benneteket. Nem hurkolok kötelet szabadságotok köré, csupán a szeretet  koszorúival kötlek meg benneteket. Örökké tartó szeretettel szeretlek benneteket, és irántatok való gyengédségem kiapadhatatlan forrás. Figyelj leányom, mondd meg ezt az idegeneknek és a tieidnek, mondd meg nekik, mennyire fáj a Szívem a szeretet hiánya miatt!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.08 0 0 7487

„ÉN VAGYOK. Béke legyen veled, gyermekem! Hallgass meg: Csodákat művelhetek semmiségedben, igazodj hát szabályaimhoz, és soha ne feledd el, miként munkálkodom! Őrizz a szívedben, és elnyered békémet! Soha ne feledd el azt, amit tegnap mondtam neked! én legyek számodra az első, és add nekem időd egy részét, hogy folytassam üzenetem leírását! Szerezz nekem örömet, és vésd szívedbe Nevemet! Jegyesed vagyok, és tisztelned kellene Nevemet!
  Úgy viselkedjék körülötted mindenki, aki szintén szeretetóhimnuszomért munkálkodik, mintha már nem volnál közöttük! Munkád gyümölcse az ő kezükben fog megsokszorozódni. én, Jézus, veled vagyok.

….. , helyezz engem minden elé és minden fölé a világban, hogy ne tűnjék oly nehéznek száműzetésed, mint most. Siess, gyermekem, és értsd meg, milyen értékes és milyen kedves vagy nekem! Barátod vagyok. Szeretettel és részvéttel tekintek rád. Sohasem foglak elhagyni. Bánj velem gyengéden azáltal, hogy buzgón és teljes szívből felelsz hívásaimra. Szeretlek ….. , és én sohasem foglak elhagyni. Lelkemmel  
foglak megerősíteni, én városom. Jöjj most, és jelöld meg magadat a kereszt jelével!
 Jól van. Jöjj most!”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.07 0 0 7486

"Az Úr kegyelméről énekelek örökkön örökké,
hűségedet hirdeti ajkam
minden nemzedéken át.
Így szóltam ugyanis:
Kegyelmed alapját
örökre megvetetted a szövetségben,
hűségedet megszilárdítottad a mennyben."

„Szentséges Szívem ….. ! Szentlelkem volt a te vezetőd, ezért ne szentelj figyelmet a teológusnő véleményének. Imádkozz, hogy ő is elnyerje a Lelket, hogy megértse, az emberi számítások és az emberi tanok tették kietlen pusztasággá Egyházamat.

Nem olvasta-e, hogy "boldogok azok a szolgák, akiket Urunk érkezése ébren talál? Bizony mondom nektek: felövezi magát, asztalához ülteti és gondosan kiszolgálja őket".

Engem nem csupán úgy ismernek, mint Mindenhatót, Fenségest, mint igazságos Istent, hanem mint gyengéd Apát is. Csak azok hívnak engem Abbának
, akiket Lelkem indít erre. Könyörületes Isten vagyok, és irgalmam határtalan.

Nem hatolt be Sebeimbe, hogy megértse.
Ha behatolt volna Sebeimbe, megértette volna, hogy Sebeimet iránta érzett szeretetemben kaptam. Senkinek sincs annál nagyobb szeretete, mint annak, aki életét áldozza barátaiért!
És ti, ti mindannyian barátaim vagytok. Szeretetből áldoztam fel értetek életemet.
Leányom, éppen ezt a Keresztet tettem válladra. Ne feledd, hogy veled együtt hordozom! Az igazságosságnak kell közbelépnie, hogy titeket egyesítselek.
….. , mindvégig veled leszek. Ne félj hát, és ne légy vigasztalan! Én mindig tudtam, hogy ezek az emberek üldözni fognak téged, angyalom. Fegyvert fognak, mint a vadászok, és üldözni fognak, mert olyan néphez küldelek téged, amely nem a tiéd. Nemzeted vezetői üldözni fognak és megvetnek. Úgy bánnak veled, ahogy akarnak, mert amit kezedbe adtam, az nem emberi tanítás, hanem az enyém. Mivel az én nyelvem és az én tanításom nem járta át őket, nem értenek egyet vele, téged pedig csalónak tartanak. Mondtam már neked, hogy a világ elítél téged, de ha elítél is, hirdesd nekik, amit tőlem tanultál!
Leányom, ha a világ nem érti nyelvemet, az azért van, mert tanításuk alapja nem az igazság, nem a szeretet.
Egyiptomból hoztalak ki egy oly néphez, amely nem a tied, hogy egyesítsd Egyházamat, de még senki sem ismeri teljesen az egységhez vezető utat, és még senki sem fogott hozzá tervem megvalósításához. Még nem ismerték fel az utakat, amelyeket számukra készítek. A teológusok és a filozófusok még nem találták meg az egység kulcsát, amely a bölcsességet őrzi. Beszélek, de nem értik, amit mondok.   Csak enyéim értenek meg engem. Ismerem őket, és ők is ismernek engem.
Ezért ….. , végezd be munkádat a kijelölt idő előtt. Rád bíztam keresztemet, viseld szeretettel!
Hamarosan olyan veszélyes idő következik, ami semmi máshoz sem hasonlítható.
Kisvártatva azonban egy forrás fakad házamból, hogy megöntözze ezt a pusztaságot.
Bátorság leányom! Viseld szeretettel ezt a gerendát a válladon, és semmi sem lesz hiába. Az agyagot elmossa ugyan az első esőcsepp, de lelked örökké él.
A halál semmivé válik a győzelemben.
 A Szeretet közel van hozzád, hogy vezessen téged. Őrizkedj ezektől a teológusoktól és filozófusoktól! Szigorúbb lesz az ítélet, amelyet ők kapnak! Szeress és áldj engem! Olyan bensőségesen szeress, ahogy tanítottalak, de soha ne feledkezz meg arról, hogy Szent  vagyok!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.06 0 0 7485

„Gyermekem, bízzál bennem! Saját erődből még kisujjadat sem tudod felemelni. Tőlem származik minden hatalom. Viszonzásképpen ajánld fel nekem most akaratodat!  Várakozom.

AZ ÉN AKARATOM A TIED

Én Jézus mondom neked: te jóindulatomat élvezed, mert hatalmam alatt állsz. Mondd meg mindazoknak, akiket Szívem kiválasztott, hogy sohasem hagyom el őket. A Jegyes fog gondoskodni mindarról, amire szükségük van. Mindenki lássa meg bennük az igaz tanúkat! Mindenki tudja meg, hogy igazság van bennük, arról ahogyan megosztják másokkal.

Kiküldöm őket, hogy szembenézzenek a világgal. Tartózkodniuk kell az éles kritikától, nehogy megölje vagy megossza őket nyelvük. Egyikük sem érdemelte meg ezt a kegyelmet. Én, Jézus kínáltam fel nekik ingyen. Ezért egyikük se kérjen érte pénzt! Az erős támogassa a gyengét, a gazdag a szűkölködőt! Ahogy mondtam: „Nagyobb boldogság adni, mint kapni”. Annyit mindig fogok nektek adni, hogy fedezze kiadásaitokat, ezért soha ne tegyetek engem próbára!

Legyetek egyek bennem és egymással! Megpróbáltatásaitokban ne adjatok helyet az elkeseredésnek! Tegyétek meg mindazt, ami tőletek telik, a többit én teszem meg. Bátorság! Imádkozzatok, hogy el ne vesszetek! Fedjétek fel a világ előtt Szentséges Szívem gazdagságát és dicsőségemet! A Magasságbeli tanúi akartok lenni? Akkor haljatok meg magatoknak! Egyek akartok lenni velem? Szakadjatok el a világtól! A Szeretetet akarjátok szolgálni? Kövessétek áldozatom Vérével átitatott lábnyomaimat!És ne feledkezzetek meg még valamiről: Kérjétek Szentlelkemet, hogy segítsen megszabadulni emberi hajlamaitoktól és gyengeségeitektől! Kérjetek, és kapni fogtok. Szelíd vagyok és alázatos szívű, és ismerem szíveteket. Kérjétek Lelkemet és Lelkem segítségetekre fog jönni. A Lélek most azt kéri, hogy gyakran mondjátok ezt az imát:

Jézus,
sem halál, sem élet,
sem angyalok, sem fejedelemségek,
sem jelenvalók, sem jövendők,
sem magasság, sem mélység,
sem hatalmasságok,
sem egyéb teremtmény
el nem szakíthat engem Tőled.
Megfogadom, hogy hűséges maradok Hozzád!
Ez az én ünnepélyes fogadalmam.
Segíts ezt mindörökkön örökké megtartanom!
Ámen.

Állj fel leányom, és arass! Gondolataid legyenek az én gondolataim! Hagyatkozz rám, és akkor bármit teszel, azt Lelkemben teszed és az én elgondolásom  szerint. Engedd, hogy Lelkem szabadon lélegezzék benned, és véghezviszem benned akaratomat. Boldog vagy gyermekem, te, aki elmélkedsz és megengeded Bölcsességemnek, hogy személyes Tanítód legyen! Még sok titkot  fog felfedni előtted. Fogadd be és adj, adj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.05 0 0 7484

„Szeretlek lélek, béke legyen veled! Imádj, légy áldott, nézz rám, Istenedre és szerezz nekem örömet! Vártam, hogy eljöjjön ez az óra, mennyire vágytam arra, hogy közelebb vonjalak magamhoz!

Szent Szívem mélyén készítettem helyet számodra, Szent Szívemben van a te otthonod. Jöjj, jöjj hozzám !

Jöjj, szeretlek, ….. , ragaszkodj hozzám, és vezetni foglak. Kezdettől fogva hozzám tartoztál. Leányom, szeretsz?

Ha szeretsz, az megdicsőít engem, téged pedig megtisztít. Kövesd lábnyomaimat, odavezetnek téged, ahol szeretném, hogy légy.  Imádkozzunk! 

Szentlélek, szállj le ránk és újíts meg minket,

töltsd meg lelkünket szereteteddel!

Pihenj meg gyötrődő lelkünkben, adj békét nekünk!

Takarj be szárnyaddal, és védj meg minden rossztól!

Tégy minket alázatossá, vezess világosságodba,

hogy észrevegyük és meg is tegyük kívánságaidat! Amen." 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.04 0 0 7483

„Szentséges Szívem ….. , teljesen fel akarod-e ajánlani magadat nekem?

Mondd utánam e szavakat:

Jézus Szentséges Szíve!

Jöjj, és árassz el teljesen, hogy az én céljaim helyett a Te céljaid, az én kívánságaim helyett a Te kívánságaid, az én szavaim helyett a Te szavaid, az én gondolataim helyett a Te gondolataid vezessenek, majd engedd meg, hogy betérjek Szentséges Szíved
legmélyebb helyére! Semmisíts meg teljesen! Én, ….. , teljes szívemből fogom Szentséges Szívedet imádni. Megígérem, hogy benső tűzzel szolgálom Szentséges Szívedet. Lelkesedéssel foglak szolgálni, buzgóbban, mint azelőtt. Gyenge vagyok, de tudom, hogy a Te erőd fenntart engem. Ne engedd, hogy elveszítselek szemem elől, és ne engedd, hogy máshol időzzön szívem! Én, ….. , csak a Te Szentséges Szívedet fogom keresni és csak utánad fogok vágyakozni.

Jézus Szentséges Szíve!

Add, hogy ellenszenvet érezzek minden iránt, ami ellenkezik Szentségeddel és akaratoddal! Rostálj át újból és újból, és bizonyosodj meg, hogy nem maradt bennem vetélytárs! Mától kezdve vedd szorosabbra a szeretet kötelékeit, amellyel körülkötöttél, és add, hogy szomjazzon utánad a lelkem, és szívem belebetegedjen az irántad való szeretetbe!

Jézus Szentséges Szíve!

Ne várakozz! Jöjj és emészd fel izzó szereteted lángjával egész lényemet, hogy amit mostantól fogva teszek, azt csak a Te céljaidért és a Te dicsőségedért tegyem, ne magamért! Én, ….. , felajánlom Neked életemet, és mától fogva kész vagyok arra, hogy szereteted rabszolgája, égő kívánságod és szenvedésed áldozata, Egyházad segítője és Lelked játékszere legyek. Add, hogy vonásaim hasonlóvá váljanak kereszten szenvedő Arcod vonásaihoz a keserűség által, amit a lelkek süketsége és bukása miatt érzek!
Töltsd be lelkemet!

Jézus Szentséges Szíve!

Ne kímélj meg keresztedtől, ahogy az Atya sem kímélt meg Téged! Ejtsd foglyul szememet, gondolataimat és kívánságaimat, hogy Szentséges Szíved rabja legyen! Méltatlan vagyok, és nem érdemlek semmit, de segíts felajánlásom szerint élnem azáltal, hogy hűséges maradok, és fáradhatatlanul hívom segítségül Szent Nevedet! Engedd, hogy lelkem visszautasítsa mindazt, ami nem Te vagy!

Jézus Szentséges Szíve!

Engedd, hogy a lelkek megtéréséért lelkem erősebben viselje Tested ismertető jegyeit, mint azelőtt! Én, ….. , önként a Te akaratod alá rendelem akaratomat most és mindörökre. Amen.

És most Lelkem meg fog pihenni benned.  ... ….. , örömet szerez nekem, ha értem áldozod idődet. Egyetlen áldozatod sem lesz hiábavaló, amit Nevemben hozol!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7482

„….. , komoly megpróbáltatásokkal kell szembenézned, ne feledkezz meg jelenlétemről. Közeledben vagyok. Ha valaki égi műveimben hisz, az is olyan kegyelem, amelyet én  adok. Műveim a te szemedben elég szokatlannak tűnnek, de én Isten vagyok, és kihez tudnál engem hasonlítani, és mihez tudnád hasonlítani műveimet? ….. , szenvedek, amikor azt látom, hogy papi lelkeim közül milyen sokan utasítják vissza jeleimet és műveimet, hogy miképpen bánnak azokkal, akiknek azért adtam kegyelmemet, hogy a világot arra emlékeztessék, hogy közöttetek vagyok... Akaratlanul is ártanak Testemnek, pono! Visszautasítják műveimet. Így pusztaságot hoznak létre, ahelyett, hogy termékennyé tennék a talajt.

Lelkileg halottak. Ők maguk is pusztaságok, és amikor ebben a nagy pusztaságban, amit ők teremtettek, virágot találnak, odarohannak, rátaposnak, megsemmisítik.

Miért? Mert nem illik bele pusztaságukba. Gondoskodnak arról, hogy száraz maradjon pusztaságuk! Nem találok bennük szentséget, mivel rendelkeznek tehát, amit nekem ajándékozhatnának?

Nem. Ők nem védenek engem. Engem, mint Istent megtagadnak. Visszautasítják végtelen gazdagságomat, visszautasítják mindenhatóságomat, hozzám hasonlítják magukat. Tudod, hogy mit tesznek? A pogányságot támogatják. Azok számát növelik, akik megkorbácsolnak engem. A lelki süketséget növelik, nem védelmeznek, kinevetnek engem! Készen álltam, hogy visszautasításuk ellenére segítsek rajtuk, hogy viszonzásul ők segítsenek nekem bárányaimat táplálni. Szeress engem ….. , tisztelj engem úgy, hogy sohasem tagadsz meg.

Édes mirhám, maradékom, kedvesem, vigyázz érdekeimre! Légy oltárom, maradj kicsiny, hogy így tudjak munkálkodni és cselekedni benned. Jöjj, imádkozzunk!

"Irgalmasság Atyja, egyesítsd juhaidat,
           tereld össze őket újra!
           Engedd, hogy tudatára ébredjenek,
           milyen szárazságban vannak!
           Bocsáss meg nekik!
           Alakítsd át őket akaratod szerint.
           Emlékeztesd őket utaidra!
           Dicsőség legyen Nevednek mindörökre. Amen."

Kedves, a világ miatt szomorkodj és amiatt, amivé lett.  Pihenj meg bennem!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.02 0 0 7481

„Igen, kedvesem, az öröm is az én kincsem.

Te vagy Vigasztalóm az aggodalmakban,
a szomorúság idején.
Te megvigasztalod lelkemet, felséges Istenem,
segítsd meg lelkemet szerető gyengédségedben!

Ó dicsőséges Trón, én Istenem,
ki öröktől fogva a magasságokban lakozol!
Jöjj és gyomlálj ki
minden vétket szentélyedből,
és mutass könyörületet,
mutasd meg Szent Arcodat!

Együtt érzek veled, gyenge gyermekem! Felfedtem előtted és mások előtt Krisztus szándékait, miként Krisztus is felfedte nektek az Atya szándékait. Ne kételkedj hatalmamban! Ne kételkedj kegyelmemben, amivel megajándékoztalak, hogy képes vagy engem hallani, megérteni és most rám tekinteni! A kegyelem által kiüresítettelek és eltöltöttelek magammal. Légy ezért boldog! Azt akarom, hogy mindig légy boldog, mert a menny a te otthonod. Hangom dallamával boldogítottalak ezekben az években, ….. , először a szívedben, majd a lelkedben, és most újabb ki nem érdemelt kegyelmet adtam neked, hogy rám tekinthetsz e kinyilatkoztatás közben. Én vagyok a te Segítőd, miként az Atya és Krisztus. Most az Egy Istent szemléled, aki magában foglal minden lényt.
  Ne lepődj meg azon, hogy a világ ma érzéketlen hívásaimra, és hallja, de nem érti őket. Mindaddig ismeretlen maradok számukra, míg az ördög uralkodik felettük és e mulandó világhoz ragaszkodnak.
  Én vagyok a keresztény egység belső Forrása. Belém kellene helyeznetek reményeteket és egységeteket!
  Én vagyok a hit, a remény és a szeretet Forrása. Végtelenül gazdag vagyok, megdicsőülök dicsőségemben.
  Én vagyok a feltámadt Fiú életadó Lelke és halandó testetek életadó Lehelete.
  És így téged, aki nekünk élsz, az én isteni hatalmam tölt el életerővel, hogy a dicsőségbe juss. Nemcsak feltámasztottalak, hanem szabad utat adok neked, hogy betérj dicsőségünkbe, légy a mi fogadott gyermekünk, és örököld országunkat!
  Mondottam, hogy én vagyok a remény Forrása, mert ha elfogadnál engem mint Segítődet, a Reményt fogadnád el, és én, aki tudom, miként kell kérésedet kifejezni, a bölcsesség szavaival és a mi Lelkünk szerint fejezném ki, hogy tetszésünkre legyen. Én vagyok a te Reményed, mert lakóhelyet vettem benned. Légy ezért elégedett és reménykedj abban, hogy én megmentelek és felnevellek.
  Örülj a szabadságnak, amit én adok neked, és végy birtokba engem, ahogy én is birtokba veszlek téged, mert akkor, csak akkor fog megkezdődni uralmam tebenned ... Akkor, amikor lelked olyan szép lesz, mint menyegzős ruhájában a férje számára felöltöztetett menyasszony. Akkor könnyek között fogod megérteni, hogy Isten nem azért teremtett, hogy egyedül maradj, mert te vagy az én megígért jegyesem, és én, a Szentlélek pedig a te megígért Jegyesed.
  Az egész teremtés Vőlegénye akarja megszentelni ölelésemben és királyi bőkezűségemben lelkedet.
  Elfelejtetted-e kedvesem, hogy nemrég, menyegzőnk előtt, éjszaka, miként vágyakozott lelked utánam és hogyan keresett a lelked engem? Látod, mily fenséges az én szeretetem? Látod, miként árad szét édes illatként Háromságos Szentségünk és gyengédségünk az egész világmindenségben, hogy megillatosítsa? Jegyessé válik minden lélek, akivel kapcsolatban állok. Meghitt barátságunkba fogadjuk őket, hogy Vőlegényük legyünk életük minden napján. És a lelkek, irántunk való szeretetükben önként jönnek hozzánk, hogy isteni szeretetünk teljességét élvezzék és eggyé váljanak velünk ...

Drága lélek, pihenj meg most bennem és maradj az én diadalom! Az Atyával és a Fiúval együtt mondom neked: teljes szíveddel, teljes lelkeddel és teljes elméddel szeresd az egyetlen Háromságos Istent! Megáldunk, mert nekünk szenteled idődet, hogy minket szolgálj.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.01 0 0 7480

„Én vagyok. Támaszkodj rám! Értsd meg, milyen gyenge vagy! Engedd meg, hogy vezesselek! Nélkülem elvesznél és sötétben lennél. Én vagyok a Világosság, a téged vezető Világosság.  Légy óvatos, mert a gonosz lélek egyre elszántabban igyekszik elgáncsolni és összezavarni téged. Jöjj menyasszonyom, légy velem egy! Ismerem gyengeségedet. Tudom, hogy a legkisebb támadás is megrázkódtatja és aggodalommal tölti el lelkedet.  Béke vagyok, békében vezetlek, és szeretettel irányítom lépteidet. Én ne tudnék ezekről a gyötrelmekről, kedves? Engedd, hogy munkálkodjam benned, akkor mindent véghezviszek. Hamarosan lediktálom neked  üzenetemet.
Készülj fel!
Jézus a nevem, és Jézus maga a Szeretet. Növekedj Lelkemben, másképpen hogyan tudnál tanúbizonyságot tenni? Felkészítelek, hogy tanúságot tégy mellettem, és dicsőíts engem! Szeretlek! Térj be isteni Szívembe, és meríts belőlem! Tisztasággal és alázattal dédelgess engem, Uradat! Mestered és Nevelőd vagyok, aki soha el nem hagy, még ha gyakran úgy érzed is.
 Ne feledd, hogy nélkülem képtelen vagy a legkisebb mozdulatra is!  Én vagyok az Egy, aki vezet és tanít téged. Melletted vagyok. Hadd vezesselek ezen az úton! Imádkozz, és megerősödik hited. Segítek majd, hogy észrevedd. Jöjj,  én, Jézus szeretlek!

Légy békében gyermekem, tedd félre aggodalmaidat jelenlétemben! Nézz rám a csendben, légy békében, érezd békémet! A közeledben vagyok, bár testi szemeddel nem láthatsz. Közeledben vagyok, és téged is megtanítottalak, hogy felismerj, gyermekem, ahogyan másokat is megtanítottam. Még ma is tanítok egyes kiválasztott lelkeket arra, hogy meg tudjanak hallani és fel tudjanak ismerni engem
. Pihenj meg! Jöjj! Mi ketten?

Én vagyok. Irántad való szeretetem örökké megmarad, irántad való hűségem örökké tart. Add át magad nekem mindennap, és a többit én teszem meg. Szüntelenül imádkozz hozzám! Égek a vágytól, hogy halljam imádat! Soha ne feledkezz meg rólam! Én sem feledkezem meg rólad soha. Gondolj rám állandóan! Ha tudnád gyermekem, hogy milyen közel vagyok hozzád! Úgy viselkedj előttem, mint király előtt! Ébredj rá, milyen ruhátlan voltál, és hogyan takartalak be kegyelmemmel. Ébredj rá, hogyan tekintettem rád, aki senki vagy, hogyan neveltelek és emeltelek fel. Légy tehát türelmes azokkal, akiknek nem adtam olyan sokat, mint neked! Esedezz segítségemért, és megadom neked. Nem hibáztatlak, szeretlek, és ezért nem akarom, hogy eless. Mindig emlékeztetni foglak jelenlétemre, hogy legyőzd a gonoszt. Mindig emlékeztetni foglak tanításomra, vedd át és fogadd örömmel!
 Ne feledd, hogy a Szeretet beszél, és te a Szeretettel dolgozol. Azt akarom, hogy tökéletes légy, azt akarom, hogy elnéző és hűséges légy! Soha ne feledkezz meg jelenlétemről!
Légy velem egy!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.02.28 0 0 7479

„Én vagyok,  leányom! Örvendezz, mert öröktől fogva szeretlek, olyan szeretettel, amelyet sohasem fogsz megérteni! Megkülönböztetett szeretettel. Arra teremtettelek, hogy Lelkem örömére légy, és Szívemet töltsd meg szereteteddel. Arra teremtettelek, hogy csillapítsd haragomat, és könnyeiddel gyógyítsd Sebeimet. Arra teremtettelek, hogy nyújts pihenést nekem, ha elfáradok, és beszélj rólam, ha elfelejtenek! Felfoghatatlanul szeretlek! Kedves, arra választottalak, hogy megismerd Szentséges Szívem kívánságait, arra választottalak, hogy megosszak veled mindent, amim van. Légy a világosság gyermeke! Én vagyok az, aki a legjobban szeret téged, és én vagyok az, aki valóban megáld téged. Irántad való féltékeny szeretetem lángra fogja lobbantani kis szívedet, és a világosság fáklyájává teszi, te viszont újabb szíveket fogsz lángra lobbantani, hogy szeressenek engem. Légy az én oltárom, amelyen az én szeretetem ég. Terjeszd ezt a lángot, és változtasd a köveket is hűséges követőimmé! Ne tégy különbséget az emberek között színük és hitvallásuk szerint! Minden embert az én képmásomra teremtettem és áldozatom minden; nemzetnek szól.
Az én Szent Nevemben legyetek egyé! Felfoghatatlanul szeretlek téged, teremtés!
Kelj új életre, teremtés! Higgyétek, hogy jelen vagyok közöttetek, engedjétek, hogy betérjek szívetekbe, és meggyógyíthassalak benneteket!

Virágom! Vágyakozz utánam, tiszteld törvényemet és légy tetszésemre! Engem helyezz az első helyre! Vess meg mindent, ami földi! Igen nagy engesztelést kell nyújtani a világban elkövetett valamennyi gonoszságért! Kárpótolj másokért, ….. , sohasem foglak elhagyni, az én tanításom vezetett téged hozzám. Én és te, te és én, mindörökre összekötve. Fogadd békémet!
 Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7478

„Megbocsátok. Szívesebben bocsátok meg, mint büntetek... Elhagyatott voltál és lakatlan, sivatagodról voltál híres. Olyan voltál, mint a kert víz nélkül. És én, mint csermely, a kerten át eljöttem hozzád, hogy megöntözzem talajod. Megmentettelek ellenségeid kezéből. Hála végtelen irgalmamnak, elment tőled az oroszlán, és földed kertté változott. Szabadítód vagyok, és Jézus a Nevem. Engedd, hogy leírjam a következő üzenetet egy rhodosi ember számára  ... Én, az Úr, előtte állok, tüzet és vizet teszek elébe. Megadtam neki a szabadságot, hogy válasszon. Kezét arra nyújthatja, amerre akarja. Ismerem minden cselekedetét. Látom irántam való tudatos és nyílt őszinteségét, valamint tudatos és leplezetlen képmutatását is.  "Siess, jöjj hozzám, és felébresztem lángodat: a benned égő kis láng hamar ellobban! Örökké tartó szeretettel szeretlek, és irgalmam határtalan! Kegyelmemben  vagy!"

Sokan mondják manapság: együnk, igyunk, mert holnapra meghalunk! Ne hazudjatok magatoknak! Térjetek észhez, és nézzetek rám, Istenetekre! Törvényemnek engedelmeskedni annyi, mint szeretni engem, és aki szeretetben él, bennem él. Nincs szükségem a ti időtök tudósaira és bölcseire, sem tanítómestereire. Szegénységre... egyszerűségre van szükségem! Érted?

Eljönnek a napok, amikor szívetekbe írom törvényemet. Eljövök az irgalomnak ezen napjaiban, hogy felkészítsem a nemzeteket, és arra emlékeztessem őket, hogy meg tudom tisztítani bensőtöket a gonoszságtól és a halott cselekedetektől, amelyek az örök tűzre vethetnek benneteket. E nemzedék szíve azonban elromlott, és bár nyíltan szólok a nemzetekhez, még nem hallgatnak rám. Jöjj, vedd fel keresztedet, és kövess engem! Megáldom minden lépésedet!

Sokakat meghívtam vendégségembe, de csak kevesen készek eljönni. Ezért mondom nektek: Menjetek most a szegényekhez! Menjetek a papokhoz! Némelyiket holtnak találjátok, de ne aggódjatok, életre fogom kelteni őket. Én emeltelek fel titeket, és másokat is fel fogok emelni.
Menjetek hát a szegényekhez, a betegekhez, és gondoskodjatok róla, hogy házam megteljék! Hadd csodálkozzanak azok, akiket elsőként hívtam meg vendégségembe, de visszautasítottak! Hadd csodálkozzanak, látva, hogy a vakok visszanyerik látásukat, hogy a szegények meggazdagodnak az én tudásommal, a halottak pedig életre kelnek!
 Az én gazdagságomban gyarapodjatok! Ne sorvadjatok el! Tartsatok ki, és dolgozzatok dicsőségemért!...
Gyermekeim, hagyjatok fel önzéstekkel! Az én országom nagyon közel van hozzátok. Legyetek buzgók, és kövessétek Szavamat. Maradjatok tiszták, és tanuljatok meg semmivé válni, hogy Lelkem lélegezhessen bennetek
!
Nem azért választottalak benneteket angyalaim, mert méltóak vagytok, hanem azért, mert szegények vagytok és nyomorúságosak. Dicsőítsétek meg Nevemet azzal, hogy újból találkoztok, és nekem szolgáltok! Tegyetek sok jót! Mindig veletek vagyok!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.02.26 0 0 7477

„Jöjj akkor, és tanulj! A Bölcsesség a te Nevelőd.  ….. , imádkozz papjaitokért! Emeld hozzám lelkedet, és bennem élj, az én szeretetemben! Érezd szeretetemet! Ma a Pásztor szól. Ma a Pásztor keresi elveszett és szétszéledt juhait. Sokan hallják hangját, de nem mindenki ismeri fel egyeseket még bosszant is hangja. Mindaz, aki az enyém, visszatér hozzám. Az én juhaim, amelyek hozzám tartoznak, meg fogják hallani hangomat és örülni fognak lépteim neszének. Akik nem ismerik fel hangomat, nem az én juhaim. Megbíztam embereket, hogy őrizzék nyájamat visszatérésemig, de alighogy elmentem, éppenhogy kiléptem, a megbízott emberek bementek a városba, hogy „magas székeket” keressenek. Nem olvastátok?

„Jaj a gonosz pásztornak,
aki magára hagyja a nyájat!”

Ezért emlékeztetlek folytonosan benneteket, hogy országom közöttetek van. Sohasem hagytam fel azzal, hogy azokra az igazságokra emlékeztesselek, amelyeket én magam adtam nektek. És most ne ügyelnék arra, hogy igazságot szolgáltassanak juhaimnak? Azoknak a juhoknak, amelyek meghalnak legelő hiányában? A Szentírást nem lehet elvetni. Az én Szavam élő és cselekvő, de ti hitehagyott szívetekben elhagytátok Szavamat, pásztorok.

Azok a hűségesek, akik nem állítják, hogy látnak. Azok hűségesek és igazak, akik kezdettől fogva sohasem nyitották ki szemüket és nem tettek úgy, mintha olyanok lennének, mint az Isten, mert jót és rosszat ismernek. Azok a pásztorok a hűségesek, akik őrizték juhaimat, kezükben bottal velük maradtak, nem öltöttek szembetűnő ruhákat kezükben jogarral nem ültek trónomra azt állítva, hogy istenek. Azok az én igazi pásztoraim, akik életüket adták juhaimért, akik igényt tarthatnak arra, amit a Lélek ad nekik. Fel fogjátok ismerni őket a testükön lévő sebekről, amelyeket barátaik házában kaptak. Hamarosan azonban, amikor az én napom eljön, nem lesz több kufár.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.02.25 0 0 7476

„Én vagyok. Légy békében kicsim! Sok embert hoz majd vissza hozzám ez az üzenet. Valóban ide hívtalak, mert itt nagy szükségük van rám. Szenvedélyesen szeretlek benneteket! Ezt soha ne feledjétek! Én keltek életre mindenkit. Senkit sem taszítok el magamtól, a bűnöst és a méltatlant sem. Mind az én gyermekem. Üzenetem a szeretet üzenete, amely valóságos eredetetekre, Szavamra és létezésemre emlékeztet benneteket. Ne tőlem féljetek, hanem inkább attól, aki azzal ámít titeket, hogy ő nem létezik, és álnokul a halálba sodor benneteket. Én vagyok a Világosság.

Jöjj, mondd meg nekik, hogy nem szenzációként kapták ezt az üzenetet, hanem azért, hogy rádöbbenjenek, milyen sürgős, mennyire súlyos és fontos felszólításom. Döbbenjenek rá, mennyire sürgős megtérniük, milyen súlyos lelkük állapota, milyen fontos, hogy megváltoztassák életüket és szentül éljenek! Döbbenjenek rá, milyen fontos üzenetem, mert lelki táplálék ez, lelkiségüket kiegészítő étel, gyógyító kenet sebeikre, melyeket az ördög ütött rajtuk ebben a sötétségben. Azt akarom, hogy gyermekeim nagy figyelemmel hallgassák, amit mondok! Az igazság Lelke vezessen benneteket vissza az igazsághoz! A tudás Lelke emlékeztessen benneteket az egy és igaz tudásra, amelyet én magam adtam nektek. Én, a ti Uratok és Üdvözítőtök egyenként megáldalak benneteket.”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.02.24 0 0 7475

„Mondd el!

Nem?

Lángoló tűzoszlopban hirtelenül jövök hozzátok! Olyan tűzben, amely meg fogja változtatni e Föld színét... Jöjj, meríts bátorságot gyermekem! Én, az Úr minden lépésedet megáldom. Azért fordul ellened a világ, mert láttad dicsőségemet, mert velem ettél, én meg teveled. Azért fordul ellened, mert beléptem házadba, hogy újból megdicsőítsem Nevemet. Talán nincs jogom ahhoz, hogy nagylelkű legyek? Szememre veted talán, hogy jóságos vagyok lelkedhez? Nem egyeztünk-e meg abban, hogy azt tehetem lelkeddel, ami nekem tetszik? Jöjj, gyenge vagy, ajánld fel nekem gyengeségedet és nyomorúságosságodat! Ó, és még valamit, ameddig földbe nem kerül a búzaszem és meg nem hal, addig egyetlen mag marad csupán, de ….. , ha meghal, akkor gazdag termést hoz. Fogadott leányom vagy, értsd meg, hogy mire gondolok. 

Gondolatod, vágyad és minden legyen hasonló az enyémhez! Vedd fel keresztedet, és kövess engem! Felfoghatatlanul szeretlek, ezért te is felfoghatatlanul szeresd keresztemet! Felfoghatatlanul szeress engem!” 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!