Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

soryton Creative Commons License 2015.08.29 0 0 697

...ezernyi oka lehet ... de ha világít -ott akkor ki kell olvastatni , abból már több mindent meg lehet tudni .... de az akksit megtakarítanám és kimérném...töltés rendben van ... 

Előzmény: psafiat (696)
psafiat Creative Commons License 2015.08.29 0 0 696

Nem most állt meg az autó, de úgy emlékszem világított. Most összegyűjtöm az infókat és legközelebb az autó közelében leszek, mindent megnézek amit írtok. 

Előzmény: soryton (695)
soryton Creative Commons License 2015.08.29 0 0 695

....ennek lehet valami banális hibája lehet ....  "sárga" lámpát nem dobott  ...?  vagy esetleg mérj rá az akksira hány volt van benne ...  stb...  

Előzmény: psafiat (694)
psafiat Creative Commons License 2015.08.29 0 0 694

Sziasztok! Van egy problémám 2.0hdi 2004 évjárat. 

Az autó többször megállt menet közben,  most pedig el se indul. Már csak a helyzetjelző és vészindex működik. 

Bsi hibára tippelek, de mindenkitől szívesen fogadnám a segítséget!

Bsi programozáshoz ért valaki, mennyibe kerül? Az egész autót vinni kell, vagy elég a bsi hozzá? 

Segítségeteket, tanácsotokat várom! Köszi! 

FeZ_ Creative Commons License 2015.08.24 0 0 693

A Xsara kereke nagyon valószínű, hogy rámegy. (mármint fizikailag biztosan, a kérdés mindig az, hogy elfér-e és főleg hátul. Elöl ugyanaz a két autó futóműve)

Ha megvannak az adott felni adatai, akkor egy ilyen kalkulátorban:

http://schon-gumi.hu/etkalkulator.html

megnézheted, hogy hogyan fognak állni egymáshoz képest. 1-2 mm. általában belefér kifele-befele.

Előzmény: Memphis90 (692)
Memphis90 Creative Commons License 2015.08.21 0 0 692

Üdv!

Citroen Berlingora milyen méretű alu,lemezfelnit lehet rárakni? Ami a citroen xsaraán van alufelni azt rá lehet rakni?4x108 osztókörű, ET18! Ami most fent van lemezfelni 6j15H2 ET27. vagy milyen más méretű felni jó még rá? Köszönöm a segítséget!

a.k. Creative Commons License 2015.08.18 0 0 691

Projekt kivitelezve 10db izzót csréltem ki. Hát azért remélem a műszerfalra a csatlakozó vezeték hegyek nem fognak leurani(lerázkódni idővel) mert akkor kezdhetem előről. Nem mertem nagyon rányomni mert a szalagkábel megsérül az bajos.   Remélem sokáig bírni fogja...

astra-f Creative Commons License 2015.08.17 0 0 690

Hello!

Van egy kérdésem, berlingo rádió alatti kapcsolókban hogyan lehet izzót cserélni? (2003 1,6 benzines)

Köszönöm Üdv:Zoltán

a.k. Creative Commons License 2015.08.11 0 0 689

Na ezt nem hiszem el még izzót sem kaptam(12V 1,2W bár a fene tudja a pontos értéket milyen kell bele gyárilag). Nincs valakinek otthon egy maréknyi véletlenül??? Természetesen kifizetem. Nem szedtem szét a pontosan hány  W  kell bele mert akkor nem lesz mivel menni. Sportot meg nem akarok űzni a szét és összerakásból. 

a.k. Creative Commons License 2015.08.10 0 0 688

Szentes...

Előzmény: soryton (687)
soryton Creative Commons License 2015.08.09 0 0 687

...biztosíték tábla mellett balra ... 

..."nem lesz egyszerű eset erre mifelénk. Találni egy jó márkaszervizet"...  merre van ez a mifelénk ...? 

Előzmény: a.k. (686)
a.k. Creative Commons License 2015.08.09 0 0 686

Értem na ez nem lesz egyszerű eset erre mifelénk. Találni egy jó márkaszervizet ahol nemvágnak át.  Hol van neki a csatlakozója amúgy?

Előzmény: soryton (685)
soryton Creative Commons License 2015.08.08 0 0 685

...a Lexia az a diagnosztikai készülék amit a Citroen Peugeot használ a hibák kiolvasására és törlésére és még további feleadatokhoz... a márkakereskedésben megtudják ezt neked csinálni ....van néhány fórum lakónak is , de most már meg nem mondom kinek ...

Előzmény: a.k. (684)
a.k. Creative Commons License 2015.08.08 0 0 684

Tehát ha simán levágom és összeforrasztom akkor is működni fog a patron aha értem ez eddig hibátlan. De ha beledugok tesztre egy szál dródot az is tökéletesen meg fog felelni és kiderül hol a baj. Ez eddig hibátlan. Már csak az a bökkenő fogalmam sincs mi az a Lexia!? Hol találok olyat és az mit csinál és hova kell dugni? :D 

soryton Creative Commons License 2015.08.08 0 0 683

...de fog menni ...csak nem lesz többé kontakt problémád ...  de mielőtt bármit teszel olvastasd ki Lexia-val mert előfordulhat más gond is ...akár az is hogy a kormánylégzsákod a "bűnös"

Előzmény: a.k. (681)
a.k. Creative Commons License 2015.08.08 0 0 682

A patron lehet nem is elektromosan durran el az is lehet fogalmam sincs. Hogy is van ez ha kérhetem elmondanád hogyan működik ez a légzsákos patronos történet a Berlingóban? :)

Ha nem elektromosan indul, akkor pánikszerűen összeforrasztom a vezetékeket. Ha utánna sem javul akkor máshol van vezeték törésem. Vagy foglamam sincs. :)

a.k. Creative Commons License 2015.08.08 0 0 681

Egyértelmű gyujtás nélkül csináltam. De tökmindegy mit csinálok a csatlakozóknak semmit nem ér. A patron tuti nem fog működni ha én leválom a vezetékét és összeforraszto így az döglött lesz ha jól értelmezem magyarul nem fog meg az öv ha valami gáz van, de a légzsák még kinyílik. Roppantul nem vágom ezt a témát az az igazság... :)

soryton Creative Commons License 2015.08.08 0 0 680

már mint a csati széthúzást és wd40 fújást   ...

Előzmény: soryton (679)
soryton Creative Commons License 2015.08.08 0 0 679

...még nem hallottam róla hogy forrasztás után eldurrantak volna...  fontos hogy kikapcsolt gyújtás mellett csináld  és mindkét ülés alatt ...  

Előzmény: a.k. (677)
soryton Creative Commons License 2015.08.08 0 0 678

ha az van oda írva akkor igen ... ún. rizsszem izzó....  a fűtés vezérlő panelben is ilyen van ...

Előzmény: a.k. (677)
a.k. Creative Commons License 2015.08.08 0 0 677

Valóban működik a lebontás ahogyan a képeken volt most megnéztem a kocsin. Csak nincs itthon olyan izzó így nem szedtem szét majd veszek bele. Jól láttam az irományban 12V 1,2W kell bele? 

A légzsákra kipróbáltam a fujkálás csatikat szétszetem mind szép tiszták volt majd összeraktam, de az állapot ugyan az villog. Ha a vezetékeket összeforrasztom akkor a patront nem lövi el ha valami adódik. Vagy hogy is működik ez a történet ha szabad tudnom? 

Előzmény: soryton (676)
soryton Creative Commons License 2015.08.08 0 0 676

...Helló ...  csak az izzót kivenni lehet egyszerű de ettől még nem lesz működő légzsákod...  és bizonyos esetekben  sokkal többet ér mint a nemtörődömség ...   van aki a csatik levágásával és a kábelek összeforrasztásával oldotta meg a problémát...

Előzmény: a.k. (675)
a.k. Creative Commons License 2015.08.08 0 0 675

97 évjáratú még mindíg a jó öreg 1,9D :D Nem tudom ennek van-e agya egyáltalán :D Ez a légzsák mizéria eszméletlen. Eset miközben villog meg nagyon zavaró. B variációban ha nem javul kiveszem az izzót belőle azt szebb jövőt neki. Remélem ezzel nagy bajt nem okozok, de nekem ne kinlódjon. 

A képek nagyon jók így talán egyszerűbb lesz a bontás.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! 

soryton Creative Commons License 2015.08.07 0 0 674
Előzmény: soryton (673)
soryton Creative Commons License 2015.08.07 0 0 673

..bocs elmaradtam ....   a légzsák csatlakozóit az ülés alatt  húzd szét és fújd meg wd40-el vagy kontakt spray-vel  kikapcsolt gyújtásnál.... ha ez nem segít Lexia-val kell kiolvasni és törölni 

...az izzó  csere nem nehéz ..DE .. le kell bontani a fél műszerfal borítást és most emlékeimből nem megy minden részlet . de az biztos hogy a középső szellőző rácsot a jobb sarkában megfogod egy kombifogóval és óvatosan kihúzod. Ott találsz két csavart azt oldod ... aztán a kormányzár burkolat felső részét kell levenned amit alulról 2 vagy 4 csavar tart ...a mögött újabb  két csavar tartja a műszer keretet és még kettő felül ....  majd megpróbálok fotókat keríteni hozzá ....

DE DE DE !!!!  milyen évjáratú a gép mert az én 2002-emben már ledek vannak és nem lehet a hagyományos módon cserélni 

...egy alvázszám jól jönne .. 

Előzmény: a.k. (672)
a.k. Creative Commons License 2015.08.07 0 0 672

Ezek szerint nem tudja senki hogyan lehet lebontani. Mindegy majd teszteljük hogyan is jön szét.

Esetleg arra valaki tud mondani valamit mi lehet a gondja a légzsák visszajelzőnek. Évek óta szarakszik. De ezelőtt elég volt az ülést fel és lehajtani ami visszakattant a helyére és jó volt. De mostanság akármit csinálunk neki először csak villog majd stabilba világít. Mi lehet a gondja neki? 

Előzmény: a.k. (670)
Ludovicus Creative Commons License 2015.08.06 0 0 671

Sziasztok! Berlingo 2 gyári rádiós magnója beszerelhető az első szériába is?

a.k. Creative Commons License 2015.08.02 0 0 670

Műszerfal izzó oda van 1 kivételével mind azokat akarom cserélni. Hogyan jutok el hozzájuk? 

Előzmény: soryton (669)
soryton Creative Commons License 2015.08.02 0 0 669

hol akarsz izzót cserélni ... ?

Előzmény: a.k. (666)
Szabi70 Creative Commons License 2015.08.02 0 0 668

Amikor leáll, indítási próbálkozásnál hallani lehet a tápszivattyú hangját?

Nálam a tápszivattyú vezetékének az érintkezési hibája volt a leállások oka... x-edig próbálkozásra el szokott indulni.... Hibajel egy sem volt.

Motortéri biztosító doboz, szürke csatlakozó 11-es lába (fehér vezeték). Alig észrevehető beégés látszott rajt, megtalálni akkor sikerült, mikor teljesen feladta az érintkezést, és nem indult többé. Tisztítás biztitábla/ csatlakozó azóta rendben van.

Előzmény: toomkatt (660)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!