Boldog és kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek és főleg az amerikai foci szerelmeseinek és azoknak is, akik művelik és játszák ezt a sportot!!!!!! Tigers
Hello yamamoto. nem tudok menni a meccs nézésre, mert közbe jött vmi. a rosterst küld már át nekem e-mailba. én is sajnálom hogy nem tudtam elmenni. Go Tigers
irányítok, mi a **sz van, vasárnap kinn kellet volna lenni. Nem lessz ez így jó, megint szar lessz az offence line!!!! hajrá tigers, hajrá linebaker-ek
szevasztok!! a becks az merre van.mert megyek én is? ja és illés tomi a rosterst majd ne felejtsd el leírni egy másik lapra.minél hamarabb fent legyen a honlapunkon
Jó volt a dobálás, Attival foglaltunk asztalokat a becksben keddre 6 ra, de megvan beszélve, ha többen jövünk, akkor is jó, jah és a szakácsnak is szólnak elvileg!!!!:D
Sziasztok nyíregyházi srác vagyok. Mindíg is érdekelt az amerikai foci bár a szabályokat nemtudom. Ha lehet csatlakoznék a csapathoz. Adataim 98 Kg 183 cm ezek a lényegesek valamire csak jó leszek. Ha nem akkor csak szurkolok nektek. :)
Gratula a megalakuláshoz! Ahogy hallom szép számmal vagytok edzéseken. Csak így tovább ne törjön meg a lelkesedés, járjatok amennyit csak tudtok edzeni!
Remélem mihamarabb cuccosban tudtok edzeni, s a tavasszal nyomnánk néhány edzőmeccset, ami mindkét csapatnak jót tenne.
Mindenesetre nem szabad feladni. Jó hír, hogy lesz a közelünkben egy csapat, akivel jó kis edzőmérkőzéseket játszhatunk. Itt nincs sok minden, dolgozok, a focinak októberben vége lett, most unalom van. Kipihenem a sérüléseimet, aztán januártól konditerem. Áprilisban megyek végleg haza. Nagyjából ennyi.
Hi! Leez, Géza marad. Legalábbis ezt mondta. Azt tudtam kint vagy, de meddig leszel még kint? Milyen az élet ott neked? A csapat,háát még nagyon az elején vagyunk. De bízom benne,hogy minden a tervek szerint alakul és akkor nem lesz gond
Most kint vagyok Amerikában, dolgozok, de nyáron játszottam egy csapatban itt, mint TE (www.lafayettelions.com). Hát veled mi a helyzet? Látom sikerül összehozni egy csapatot Nyíregyházán, de Gézát (ha jól emlékszem a nevére) meg ne környékezd :)))