Erről jut eszembe az az eset, amikor mi mint főiskolások az Ostoros csarnokban tartottuk reggel 7kor a tesiórákat 99 környékén és mire végeztünk, akkor jöttek a focisták öltözni. Mivel máshol nem tudtunk, a focisták öltözője melletti zuhanyzóban fürödtünk, amint mentem oda, mögöttem jött ez a Ferenczi gyerek, átment a zuhanyzón, be az öltözőbe én meg ugye csak a zuhanyzóig fürdeni. Ez a "jóvágású, intelligens, művelt és barátságos" (magyarul tahó) ember pedig fél percre rá kijött az öltözőből és a zuhanyzóba turházott egy jókorát, miközben én ott voltam. Számomra az egész labdarúgásunk már akkor visszataszító volt, de mióta közvetlenül megtapasztaltam, milyen emberek hiszik maguknak Isteneknek, messze elkerülök minden futballpályát. (persze vannak kivételek emberségben, mint anno a Gaál Laci, a Csóka, a Szabó Zsolt, stb., az utóbbi 7-8 év termését már szerencsére nem ismerem)
U.I.: a város amatőr (iskola és munka mellett edzők) triatlonosai, futói, kerékpárosai fényévekkel előzik meg edzettségben a zenbéegyes focistákat, ezt terheléses vizsgálatokkal bizonyitották már
Ferenczi külön tanúlmány. Bagodon az asztalon táncolt mesélte egy ismerős, Molnár Balázs beledobta a mobilját a vodkás pohárba, aztán ahogy volt odavágta a falhoz. Majd veszek másikat üvöltötte. Jódolgukban nemtudnak mitcsinálni.
Szóval a Ferenczit volt szerencsém együtt látni Pesten egy szórakozóhelyen több focistával (Juhász, Czvitkovics, Pál és talán meglepő módon Wukovicsot véltem felfedezni)
Meccset jöttek nézni, az egyik tévén a moldáv-magyar selejtező, a másikon olasz-skót meccs ment.
Mondani sem kell, Pista még csak rá sem nézett a magyar meccsre, abszolút nem érdekekelte.
Végig az olasz meccset bámulta, egyszer csak teljesen váratlanul artikulátlan üvöltés hallottunk. Pista volt az, aki 2 percig szó szerint magán kívűl volt, és ölelgette a társait, hogy "vezetünk", "megvan" stb.
Az olasz csapat gólt rúgott....
Ezek után még furcsább lesz magyar válogatott mezben látni.
A Faragó nem volt nagyképű, csak gyenge szegény. Ferenczi viszont az hitte magáról, hogy ő Isten. Hihetetlen nagyképű ember. Nem igazán tudom elképzelni, hogy Angliában maradandót alkosson.
Érdekesen alakulnak a dolgok a csapat házatáján. Dimitrov már komolyan mondom vicc, ami vele folyik. A meccsről. Jól éreztem magam, csak ráültünk az eredményre és Vlaszák potya a második góluknál az már nemesett jól. Meye az az istenbarma miket hagyott ki. Debrecen mákos csapat. A dobogó nemlesz meg, Siófok kapusát szivinkfarktus gyanúval vitték kórházba, szóval ellenünk kettőzött erővel fognak játszani. Petro saját lakását ő fizeti és egyéb a sportnapilapban megdöbbentett:P Szóval mehet.
- A ztefc.hu informáicói szerint a Zalaegerszegről Angliába szerződő tehetség is szerepel Várhidi Péter bő keretében, így ha a keretszűkítés után is számít majd rá a szövetségi kapitány, akár pályára is léphet a március 26-i zalaegerszegi találkozón.
maradjunk annyiban, hogy mindkét oldalra tévedett elég rendesen, de azt hiszem, hogy manapság a magyar bíróknál ezt külön nem is kell tárgyalni egy-egy meccs után, szinte magától értetődik...
Rendben, Tobe kezezését lehet, hogy be lehetett volna fújni. Bár minden volt, csak nem szándékos... Viszont ahogy írtam, 2x állított meg Loki játékost egyértelmű ziccerben...
fingom nincs már, hogy ki, de egyértelműen kézzel beleütött a labdába a 16-os vonalától befelé mintegy 1 méterrel... fel is hördült mindenki aki látta, szóval gondolom nem csak flesseltem... mindegy, ettől függetlenül voltunk szarok, úgyhogy nem ti nyertétek meg, hanem mi vesztettük el a meccset, mert azért valljuk be ti se brillíroztatok. az más kérdés, hogy nekünk van egy taktikailag impotens edzőnk...