Keresés

Részletes keresés

a forest mighty black Creative Commons License 2003.11.06 0 0 8111
Mi a fene ez?

Asus. olcson jot, ugye.

na ezert erdemes a Plextor/Teac/Yamaha/Sony kombinacioban gondolkodni.

Előzmény: khadaji (8109)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.11.05 0 0 8110
De az egésznek semmi értelmi, ugyanis a shareware teljes funkcionalitású, csak egy figyelmeztető ablak jelenik meg indításkor, hogy illene regisztrálni......

a beta verziokat es a driver update-eket viszont csak regisztralt verziora lehet rainstallalni. a Feurio egyebkent megeri az arat (25 EUR), erdemes megvenni. most jott ki az 1.66.5b.

Előzmény: Macimedve (8102)
khadaji Creative Commons License 2003.11.05 0 0 8109
Sziasztok,

Sulineten vettem egy ASUS DRW 0402P/D plusz/minuszos DVD írót, nagyszerűen ír mindent (CD-A,adat CD, DVD-R, DVD+R), DE mindent olvas csak a pluszos lemezeket NEM. Azt se amit ezzel írtam. XP-m van, és alatta olyan mintha "blank" lemezt raknék a meghajtóba. Viszont az író programok, az ASUS-é és a NERO 5.5.10-enakármennyi meg látja a lemezt, és olvasni is tudja a tartalmát.
Mi a fene ez? Előre is köszi!

Ram25 Creative Commons License 2003.11.05 0 0 8108
Tudja valaki hogyan lehet 99 perces CD-t írni?
Macimedve Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8107
Hát, én 4x írásnál még nem tapasztaltam. Kincsként őrzött pár éves SCSI Yamaha íróm (ez még tud 1x írni, és hibátlanul audiót grebbelni) viszont nem szert ezekre az új gyors lemezekre lassabban írni. 1x és 2x szinte mindig pattog, sőt, a CD textet sem mindig tudja róluk olvasni a lejátszó. De 4x még soha nem tapasztaltam hibát. Az sajnos igaz (általában) hogy lassan írva jobban szól. De az ördög nem alszik, lehet, hogy a gyors lemezeken más a helyzet. Átfogó tesztet nem csináltam, de lasan ideje lesz, az én új Plextorom is csak 4x tud írni. A Yamahát lassan nyugdíjazni kell, mert már alig van lassú lemez....
Előzmény: Dun Ringill (8105)
recsegfalvai Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8106
off
Hali Maci!
Ment egy mail!
simi
on
Előzmény: Macimedve (8103)
Dun Ringill Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8105
A CD, amit használtam TDK Metallic néven fut, 700 MB/80 perc, 48-szorosan írható. Másmilyen lemezre kéne írnom? Vagy írjak 4-szeresnél gyorsabban? (Lassabbat nem tud az író.) Úgy olvastam, az audio-másolatok minősége úgy nem az igazi...

Nem tudom, a számok alatt pattog-e, most hirtelen nem is tudok belehallgatni, de azt láttam, hogy amikor észrevettem a pattogást, a kijelző mindig éppen 00:00 állásba ugrott.

Előzmény: Macimedve (8103)
nicko Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8104
Ok, kösz.
Előzmény: Macimedve (8102)
Macimedve Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8103
Akkor működnie kell... Nézz körül a progi beállításainál vagy a nyers cédé körül. Milyen cödöt használsz?

Még egy tipp: új nagy sebességű lemezve lassan írva (4 vagy ez alatt, főleg 1x vagy 2x) sokszor pattog, de nemcsak számok között, hanem alatta is.

A másolásvédelemtől nem pattog. Vagy be se tudod grebbelni, vagy csak a tömörített MP3-as részt, vagy a kiírásnál áll meg hibával stb.

Előzmény: Dun Ringill (8101)
Macimedve Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8102
A lopott (értsd: neten közzétett, elérhető stb.) serialokkal update után meghal. Crackelt változatok képesek látszólag működni, de a megírt lemez recseg, pattog, esetleg néha irdatlan zajok szólalnak meg.
De az egésznek semmi értelmi, ugyanis a shareware teljes funkcionalitású, csak egy figyelmeztető ablak jelenik meg indításkor, hogy illene regisztrálni......
Előzmény: nicko (8100)
Dun Ringill Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8101
Macimedve:
Nem, sajnos DAO módban írok, a Nero Copy funkcióját használva. (Mondom, olvasom egy ideje a topicot...)

handras:
Nem hiszem, hogy másolásvédett lenne, 1993-ban kiadott lemezről van szó. Semmi sem utal a védelemre, felirat sincs. Azért majd a megfelelő programmal bevizsgálom.

Előzmény: Macimedve (8099)
nicko Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8100
" Serialt ne keress hozzá, nagyon profi progi, hamis seriallal csúnya dolgokra képes."

ez miben teljesül ki mert h én még nem tapasztaltam semmit mezei kiírásnál.

Előzmény: Macimedve (8099)
Macimedve Creative Commons License 2003.11.04 0 0 8099
Valszeg trackenként írsz (Track at once, TAO) ilyenkor a számok (trackek) végén a lézer kikapcsol majd újra vissza a következőnél. Audiót mindig DAO (Disc at Once) vagy a multimédiásokat esetleg SAO (Session at once) módban kell írni. Ha a Neroban a Copy opciót választod, akkor nem kattog.
Ha magad állítod össze az írandó anyagot, akkor sokkal jobban jársz egy tipikusan audióra tenyészetett progival, pl. a Feurioval. Ezt letöltheted a www.feurio.com-ról, korlátozás nélküli shareware. Serialt ne keress hozzá, nagyon profi progi, hamis seriallal csúnya dolgokra képes.
Előzmény: Dun Ringill (8096)
handras Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8098
Attól tartok, másolásvédett lemezbe botlottál.
Előzmény: Dun Ringill (8096)
nicko Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8097
Váljék egézségedre. :)
Előzmény: outcast (8094)
Dun Ringill Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8096
Kedves Topiclakók!

Egy ideje olvasgatom már ezt a topicot, de csak a minap lettem a gyakorlatban is érintett CD-írás terén. Viszont rá kellett jönnöm, hogy ez azért kicsit összetettebb tevékenység, mint képzeltem.
Rögtön belefutottam abba a problémába, hogy audió CD másolása után a számok elején halk kattanást vélek felfedezni. Megpróbáltam utánaolvasni, mi lehet az oka, találtam is egy "Írható CD GYIK" című irományt, ami azt mondja, valószínűleg az íróprogram a file-ok fejlécét is felírja, próbáljak szerezni egy "okosabbat". Jelenleg Nero 5.5.10.54-est használok WinXP alatt, az írást egy TEAC CD-W552E végzi. Úgy gondolom, ez a Nero-verzió nem olyan rossz, pláne nem elavult. Mit kéne tennem? (Lehetőleg ne a zenefileok kézi manipulálását ajánljátok, az nekem idegen terület...)

fönök Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8095
Clonecd? Clonexx.
Előzmény: S.P.T. (8093)
outcast Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8094
nicko,

köszöntem az infót,az oldalon választ kaptam mindenre,megírtam a CD-t,jó lett a film:)

Mégegyszer thx.

Előzmény: nicko (8090)
S.P.T. Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8093
Sziasztok!
A multkor feltettem egy kérdést, de senki nem válaszolt.
Ez ennyire megoldhatatlan, vagy ilyen titkos?
Na mindegy, azért még egyszer ide szúrom:

Szeretem az összes Audio CDmet begrabbelni, mert így nem kell cserélgetni a lemezt, és egyben van az egész.
Mostanában azonban egyre több CD copy protected.
Nekem két típus van: az egyiknek van saját lejátszója, ami elindul, ha berakod a gépbe, a másik pedig egyáltalán nem is akar lejátszódni, a trackkek viszont láthatóak.
Tekintve, hogy ezek szoftveres védelmek, nyílván meg is lehet kerülni őket...
Vagy nem?

dmerk Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8092
>dmerk(8057): Ne fájl módban, hanem lemez módban indíccsad ! :o)

Kosz, de azt hogy kell? Abszolut lama vagyok!!!!Talaltam a mplayer-ben a megnyitasnal egy olyat, hogy "Musoros CD", de csak itt is csak a CD direktorystrukturaja jon be az ablakban! A mplayer2-ben pedig meg ilyen sincs. (win95-om van, de a cd 97-es kiadasu :)

Előzmény: Zolcsi Baba (8081)
dmerk Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8091
A Feurioban van egy olyan menupont, hogy "Copy Tracklist to Clipboard" v. hasonlo. Azt meg szepen bemasolom a wordbe. Ha a fajlnevek nem beszedesek (pl. AudioTrack01.wav), akkor marad a kezimunka.
Előzmény: Halafan (8084)
nicko Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8090
Hirtelen 2 dolgot tudnék javasolni amig nem jönnek a guruk.

1. frissebb nero verzio + svcd plugin telepítése.
2 (szerintem ezzel próbáld mások is így csinálják a régebbi nero verziók esetén)
ennek az oldalnak és a leírásnak a tanulmányozása, kipróbálása

Előzmény: outcast (8089)
outcast Creative Commons License 2003.11.03 0 0 8089
Üdv Mindenkinek,

Sajnos idő hiányában,keveset olvastam vissza,és nem találtam választ,ezért kérdezek.

Asztali lejátszóba szeretnék kiirni egy .mpg filmet.A lejátszó mpeg2? VCD,SVCD -t támogat.
Most ezt egy az egyben kiírhatom,vagy konvertálni kell?
Ha igen milyen programot használjak?
A CD íróm egy LG LG GCE-8320B
firmware 1.04

nero v.5.5.7.6 van hozzá álltalában ezt használom.
Ezzel a felállással ki tudom írni?
2x 770 megás a film,mekkora CD-t vegyek hozzá?
Sajnos se időm,és hó vége miatt se pénzem nincs a próbálgatásra ezért ,megköszönném ha valaki segítene.

fegaf Creative Commons License 2003.11.02 0 0 8088
Helló!
Van valakinek tapasztalata a Liteon cd írókkal kapcsolatban?
horika_ Creative Commons License 2003.11.02 0 0 8087

...és szereztem egy 3. fajta hibaüzit is, ezúttal a B's Recorder Gold5-től:

An ATAPI error occurred.
Hardware error.
< Error No : aa040803 >

Please check the ATAPI connection:
1. Check the ATAPI cable, master/slave order
2. Insert another disc
3. Restart the computer/drive.

horika_ Creative Commons License 2003.11.02 0 0 8086

Na, most kipróbáltam a CdBurner XP Pro-t, és az tesztírásra kattintva ez a hibaüzenet:

WRITING ERROR (3): ERROR OCCURED WRITIG
DATA TO DISC
COMMUNICATION WITH DRIVE UNIT FAILED
ERROR SENSE DATA: SENSE KEY: 4ASC: 8 ASCQ: 3

EJECTING DISC...

Mi a tűró van már?

horika_ Creative Commons License 2003.11.02 0 0 8085

Hello,

kösz hogy válaszoltál.

>>> ASPI van fenn?

Na az mi??? Szerintem nincs.

>>> tud adatot olvasni?

Igen, ezzel soha nem volt gond.

>>>grebbelni is tucc vele audio-cödöt?

Nem tudom, még nem próbáltam. Hogyan kell?

>>> Millen oprencert hasznász?

XP.

A problémám hogy Néróban az írás megkezdése után néhány mp múlva kapok egy COMMUNICATION FAILURE-t, és leáll. Viszont a CD-t többnyire elbassza (R és RW-t is). Néha átírja a CD-re a file nevét, de a mérete 0 lesz. És azért vettem Teacot mert hogy az jó... Mit szúrok el?

Halafan Creative Commons License 2003.11.01 0 0 8084
Szia!
A táblázát méretezésével nincs gond,de hogyan másolod be a track listát?
Lusta vagyok egyenként beírni,próbáltam áthúzni, de egyszerűen átmásolta az mp3 fájlt a wordbe.
Előzmény: dmerk (8038)
szonár Creative Commons License 2003.11.01 0 0 8083
"Ingyenesen letöltheted a www.nero.com-ról az 5.5.10.54-et. Azzal biztosan más sebességet is ki tudsz választani. "

Letöltöttem,nem engedi használni,mert ez egy október 1-re datált verzió és már le van járva a 30 napos share joga.Tehát ha valaki le akarja szedni,előtte állítsa át a gépe naptárját.

Frootmig Creative Commons License 2003.10.31 0 0 8082
Emberek!
Lehet úgy RW CD-t írni valamilyen módon/van arra lehetőség, hogy ne lehessen törölni? (Úgy alakult, hogy van vagy 30 RW CD-m, míg a "sima" írható CD-k elfogytak.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!