Naon lyó... naon lyóóó... mindössze aztat tenném hozzá, hogy alig 3 órával e nagyívű sajtótájékoztatás és elszánt blogbejegyzés előtt utasította el az Országyűlés - ~190-100 arányban - a közvagyon felett rendelkezési joggal bíró 10tségviselők adóbevallásának nyilvánosságát előírni szándékozó törvényjavaslat tárgysorozatba vételét...
Azt hiszem ez valamiféle krízis-kommunikációs próbálkozás lehetett, valahogy jelezni hogy a miniszterelnöknek nincs köze a Zuschlag-féle korrupciós ügyekhez, mert ő most határozottan és látványosan lecsap a korrupcióra.
Ugyanakkor nagyon összekapkodottak ez a hét pont, nem nagyon gondolták végig, hogy hogyan valósítható meg, például a pártközeli civilek körülhatárolása mondjuk egy törvényben.
Nekem a hét pont, meg az is, hogy ezek bejelentéséért rendkívüli sajtótájékoztatót tartottak azt mutatja, hogy nagyobb lehet a Zuschlag-baj, mint az kívülről látszik.
A rendkívüli mióta jelenti azt, hogy kérdezni nem lehet?
Inkább arról van szó szvsz, hogy a monológját lehet bejátszani, de egy esetleges olyan kérdést - és az arra adott választ - , amely a felelősségét firtatja, azt már nem.
Akkor miért tartott sajtótájékoztatót? Miért nem lehetett ezt is olyan nem nyilvánosan nyilvánosságra hozni, mint a kihallgatását? Ja, hogy itt szükség volt a vágóképre a híradókban a témához?
Kiváló alkalom a képviselők és a pártok szivatására,ez teccik a népnek azoknak +nem erről kell beszálni.Öszöd és a sulinet révén nekünk Kójanival már megvennek a miliárdjaink.
Minél nagyobb a médiafüstje (komrány-PR-ja) egy ilyen bejelentésnek, annál kevesebb a tartalma. (a 100 lépésből ma mennyi van érvényben? és mennyi pénzért reklámozták?)
Elmentem az új körzeti orvosomhoz, bemegyek köszönök, várok, valamit hallok de nem tisztán, kb 5 s múlva rájövök most kérdezték meg tőlem, hogy mi a panaszom. Ejnye a hétszázát, hát én bizony visszasírom a régi komcsi körzeti orvosomat, azzal legalább jól el tudtunk dumcsizni Horn Gyuláról meg a világról, minden érdekelte "csak" a beteg nem, ez se vizsgált meg az se vizsgált meg, minek is, úgyis látszik hogy nem vagyok jól. :)