Keresés

Részletes keresés

Caroux Creative Commons License 2019.07.26 0 0 1689

Sziasztok! 


Ha nem is feltétlenül barátokat, de olyan embereket keresek a korosztályomból, akikkel jól érezhetnénk magunkat együtt hétvégenként - néha esetleg hétköznap is - a Balatonnál és esetleg a Velencei-tónál. A kánikulai napokat lehetőleg nem a fővárosban töltöm (vannak itt is strandok, de az mégsem teljesen ugyanaz). Belföldön nem szoktam nyáron szállást foglalni több napra, csak akkor utazom, ha biztos ideális idő van (lehetőleg kánikula, sok napsütés, kellemes vízhő), és 1-1 napokra. Kivételes esetben több napra is.

Figyelem! Ez egész napos program reggeltől kora estig, tehát fontos, hogy hozzám hasonlóan végig szabad legyél a megbeszélt napon! Több órás egyedüllétet senkiért nem vállalok be! Ha nincs elég szabadidőd még hétvégén sem, vagy túlságosan be vagy táblázva, akkor ez a program nem Neked való.

Mint már kiderült, Budapesten élek és csak innen várok jelentkezőket. Férfi, nő mindegy, csak korban közel álljunk egymáshoz (32-38) és legyen kitartás, lelkesedés a program iránt, tartós jó idő esetén hetente is.

U.I.: Nem az aktív pihenés és a sportolás a célom (bár strandokon eszköz-kölcsönzéssel lazább változata sem kizárt és nyitott vagyok a tanulásra is). Ha jönni szeretnél valamelyik héten, akkor ezt legyél szíves előre jelezni felém, ha már egyszer megtiszteltél az érdeklődéseddel! Én ugyanis nem foglak ezzel "zargatni", főleg ha semmi aktivitást nem mutatsz a tervezéshez, azaz magaddal sem vagy tisztában, hogy mire vállalkoztál, vagy a hülyítésnél jobb szórakozást nem találsz magadnak. Legtöbb esetben megoldom valakivel a programot, de azért örülnék új és megbízható ismeretségeknek is.

 

 

E-mail: pasquier82@gmail.com

Nelli Czakó Creative Commons License 2019.07.26 0 0 1688
Sziasztok. 34 èves vagyok, Budapesten élek. Vidékrôl koltoztem ide lassan ket eve es a kollegaimon kivul nem ismerek senkit. Hasonlo koru (27-40) nokkel - lanyokkal ismerkednek szivesen , baratsag celjabol. Erdeklodesi korom nagyon szeles spektrumu.. szinhaz, mozi. kirandulas, koncert, setak, beszelgetesek, jo helyek felfedezese, kiallitas, strand.. beulni valahova vagy felfedezni az ejszakai eletet , kiulni egy teraszra vagy a Duna partra egy uveg borral vagy egy pohar vodkaval vagy aperollal :-))) Jelenleg nincs parkapcsolatom es amennyiben lehetseges olyan lannyal szeretnek programolni beszelgetni aki hasonlo cipoben jar es szinten nincs kapcsolata.. Mail cimem : czako.nelli.84@gmail.com
Marrakech Creative Commons License 2019.07.25 0 0 1687

Sziasztok ! Van köztetek olyan akinek lenne kedve a Balcsiban csobbanni egyet ? Én egy 27 éves budapesti srác vagyok : ) Sajnos a jóbarátaim már annyira elfoglaltak munka + párkapcsolat miatt, hogy már szinte alig tudunk találkozni :( Fontos megjegyeznem azt is, hogy a saját korosztályom társaságát keresem ! 

Email : timelessgarden@citromail.hu

magányos szív Creative Commons License 2019.07.25 0 0 1686

Sziasztok Marika vagyok zala megyéből barátokat keresek levelezőtársakat. 31 éves vagyok és sajnos nincs egy barátom se. Fiúk és lányok leveit egyaránt várom nyugodtan írjatok!

h.marika31@freemail.hu

rosa rossa Creative Commons License 2019.07.21 0 0 1685

Sziasztok !

Vannak barátnőim, de sajnos úgy alakult, hogy mindenki messze került tőlem .
Nem érzelmileg, csak földrajzilag :) 
Olyan barátnőt szeretnék találni, aki nem csak levelezni szeretne, hanem valóban keresi a személyes kapcsolatokat.

Szeretnék kirándulni,sétálni, egy kávézó teraszán ücsörögni, nagyokat beszélgetni egy finom kávé vagy  akár egy pohár bor mellett egymás történeteit hallgatva.
Mozi, színház, kiállítások szintén kedvenc időtöltéseim.
De nyitott vagyok egyéb jó programokra is :) 

Tudom egy barátság egy folyamat része, idő kell hozzá. ezért olyanok levelét várom, akiknek van idejük és kedvük találkozni, közös programokat szervezni.

Szeretnék valakiben megbízni és viszont érezni, hogy bíznak bennem.

Megbízhatónak tartom magam, ezért egyetlen elvárásom, hogy Te is az legyél :)
49 éves vagyok, Budapesten lakom.
Az én korosztályommal és nálam  fiatalabbakkal jövök általában jól ki.
Férfiak társaságát itt nem szeretném keresni, nem párkapcsolat miatt regisztráltam az oldalra.


Ha úgy érzi valaki, hogy nekünk meg kell ismernünk egymást, ezen az email címen megtalál :

 

  sopratutto11@gmail.com 

 
Én bizakodva várom jövendőbeli Barátnőm levelét :) Addig is napsütéses napokat kívánok mindenkinek :)

Clara38 Creative Commons License 2019.07.21 0 0 1684

Sziasztok!

 

Klári vagyok, 40 éves, elvált nő. Dunakeszin élek a 14 éves kamaszlányommal.

Mikor ide költöztünk valahogy nem alakult ki baráti kör.

Érdeklődési köröm széles. Myitott vagyok úgy gondolom.

Kirándulás, szabadtéri programok, zene, sport, önkénteskedés, vagy csak egy séta, kávé egy jó beszélgetéssel.

Barátokat keresek...hátha itt találok...

 

klara.veres@gmail.com

alaposfogorvos Creative Commons License 2019.07.20 0 1 1683

Sziasztok!

Láttam mostanában pörög a fórum ezért én is írok hátha.

Budapesten élő 27 éves normális férfiként szeretnék barátokat találni.

Kevés szabadidőm van, de azt a keveset szívesen tölteném értelmes emberekkel akiknek van igényük a társaságra a munkatársakon és a párjukon kívül.

Rengeteg minden érdekel, szerintem nem is érdemes ezt itt részletezni.

Egyébként szívesen fogadnék olyan érdeklődőket akiknek lenne még kedve a budapesti éjszakában is néha bulizni vagy italozni egyet. Nyitott vagyok sportolásra és minden egyébre ami nem az otthonülés és virtuális beszélgetés. Kortól nemtől függetlenül ismerkednék. :)

Ha úgy gondolod írj a nonassamat@gmail.com címre :)

Andrea1298 Creative Commons License 2019.07.17 0 0 1682

Nem gondoltam volna, hogy itt hasonló korú (nálam valamivel idősebb) emberek is keresgélnek interneten barátokat. 20 éves lány vagyok, de 18-30 éves korig akár szívesen barátkoznék. Érett gondolkodású, érzékeny lánynak tartom magam. Bár van egy nagyon jó párkapcsolatom, nem háríthatom rá minden magánnyal kapcsolatos problémámat , a legtöbb barátommal megszakadt a kapcsolat. Sajnos nagyon egyedül érzem magam ilyen szempontból és nekem elég fontos lenne, hogy legyen egy barátnőm aki nyitott mindenféle kellemes időtöltésre (mozi, séta, buli, beszélgetések)

Talán kicsit "szánalmasnak" tűnhet, hogy itt keresgélek, ha az, ha nem, ez egy segélykiáltás is a részemről. Szerintem nincs velem semmi probléma, talán érzékenyebb vagyok az átlagnál és ez sokaknak sosem tetszett. 

Melaa-d. Creative Commons License 2019.07.14 0 0 1681
Sajnos az emberek többsége ilyen, de azért van kivétel. Türelem kell hozzá, nem kevés. Nem értek egyet ezzel, mert igen is lehetséges így baratokat találni.. Én találtam, nem is egyet.
Úgyhogy bárki így érez, tartson ki és keresgeljen tovább :)
Előzmény: Törölt nick (1653)
Marcsi37 Creative Commons License 2019.07.12 0 0 1680

Sziasztok!

46 éves  győri nő vagyok és hasonló korú nőkkel barátkoznék, ha lehet környékbeliekkel.

Szívesen beszélgetnék, kávézgatnék, mozi, egy séta.

E-mail címem:gamermailadress@gmail.com

Caroux Creative Commons License 2019.07.10 0 0 1679

Sziasztok!  

 

Ha nem is feltétlenül barátokat, de olyan embereket keresek a korosztályomból (36 éves egyedülálló férfi vagyok), akikkel jól érezhetnénk magunkat együtt hétvégenként - néha esetleg hétköznap is - a Balatonnál és esetleg a Velencei-tónál. A kánikulai napokat lehetőleg nem a fővárosban töltöm (vannak itt is strandok, de az mégsem teljesen ugyanaz), és olyankor nem is érdekel más tevékenység a strandoláson kívül. Belföldön nem szoktam nyáron szállást foglalni több napra, csak akkor utazom, ha biztos ideális idő van (sok napsütés, vízhő min. 22°C, levegő 28+), és 1-1 napokra. Sajnos ehhez ritkán találok alkalmas partnereket, akik tényleg annyira akarnák ezt, mint én. Meguntam, hogy folyton győzködjem őket és hogy kifogások mögé bújnak.

Mint már kiderült, Budapesten élek és csak innen várok jelentkezőket. Férfi, nő mindegy, csak korban közel álljunk egymáshoz és legyen kitartás, lelkesedés a program iránt, akár hetente is ha az időjárás olyan, és szeretnek utazni, kimozdulni a nagyvárosból. Talán idővel barátság, nőkkel esetleg szerelem is kialakulhatna, de ez még a jövő zenéje lenne...

 

U.I.: Nem az aktív pihenés és a sportolás a célom (bár strandokon eszköz-kölcsönzéssel lazább változata sem kizárt és nyitott vagyok a tanulásra is). Olyanok ne jelentkezzenek, akik pár nap után teljesen eltűnnek a kezdeti lelkesedés után! Minden esetben megoldom valakivel a programot, de nem lenne ellenemre újabb ismeretségek kötése is megbízható érdeklődőkkel. 

 

E-mail: pasquier82@gmail.com  

laciesmoni Creative Commons License 2019.07.10 0 0 1678

Sziasztok! 


Párom és én (43- Laci; 32- Móni) megismerkednénk olyan fiatal párokkal, akik szívesen kirándulnak, járnak mozizni, esetenként vacsira, iszogatni ide-oda beülnek, ha idejük engedi. 


Mindketten sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, ezért sok barátunk elmaradt mellőlünk, viszont kettesben sokszor magányosak vagyunk. Gyerekünk, kutyánk-cicánk egyelőre nincs, de mindkettőt, azaz mindhármat nagyon szeretjük, szóval egyikőjük sem lehet akadálya az ismerkedésnek. :) Budapestiek vagyunk.

Amennyiben szívesen barátkoznátok, írjatok! 

E-mail címünk: laciesmoni@hotmail.com 


Üdv és szép napot! :) 
Móni & Laci

andici0035 Creative Commons License 2019.07.04 0 0 1677

Sziasztok! 35 éves vagyok, Budán élünk a párommal. Nagyon szeretek önfejlesztő dolgokról beszélgetni, imádom a jó filmeket, a kisállatokat és a természetet :) Jelenleg 6 hetes kismama vagyok, veszélyeztetett várandósként itthon vagyok. Augusztusban költözünk Perbálra.Szívesen ismerkednék, barátkoznék valakivel a környéken, de levelezni, telefonálni is szeretek :)Az e-mail címem: andrea.csikos83@gmail.com Sok sikert mindenkinek!

Himawari Creative Commons License 2019.07.04 0 0 1676

Sziasztok!

 

"Egy barátsághoz sok minden kell: hasonló világlátás (vagy éppen egymást kiegészítő), hasonló lelki alkat (vagy éppen hogy ellentétes), harmónia (vagy éppen az állandó, erős feszültség)." /Kemény István/

 

Manapság nem könnyű új barátságokra szert tenni, miközben űzzük rohanó életünk zsúfolt óráit. Ezért nem is rögtön barátot keresek, hanem egy "nem virtuális idegent", akivel elindulhatunk a "barátság" tágabb értelemben vett spektrumának elején, miközben a fenti "összetevőket" a saját magunk egyediségében meglényegülő részeiként hozzuk össze.

 

Tehát intelligens, sajátos gondolkodású, komolyan-komolytalan hozzáállású, 30-45 körüliek leveleit várom a h.himawari888@gmail.com-ra. (Én 33 éves, Pest megyei nő vagyok.)

pirosuborka Creative Commons License 2019.06.29 0 0 1675

Sziasztok!

 

28 éves nő vagyok, Budapesten élek a két kutyámmal, és nyitott, érdeklődő embernek tartom magam. Szeretek természetben lenni, gyakran túrázom, biciklizem, de ugyanúgy vonz a városban csavargás, új helyek felfedezése. Szívesen megyek koncertekre, szinte bármilyen zenei stílusból találok nekem tetszőt, és nagyjából bármilyen programban benne vagyok. Érdekel a pszichológia, filozófia, különböző kultúrák, nyelvek. Vérbeli bölcsész vagyok :)

 

Egyszer már szerencsém volt ezzel a fórummal, egy igazán jó barátnőre leltem itt, akivel a mai napig nagyon közeli viszonyban vagyunk. Úgy gondoltam, újra szerencsét próbálok, mert van időm és energiám egy újabb barátság kialakítására :)

 

Ha budapesti vagy Bp. környéki vagy, és nyitott vagy idővel egy mélyebb barátság kialakítására, várom leveled a paradicsomleves1@gmail.com címre.

Zsuzsi2019 Creative Commons License 2019.06.27 0 0 1674
Sziasztok! Szívesen barátkoznék lányokkal-hölgyekkel, komoly barátság reményében. Magamról röviden: 26 éves vagyok, irodában dolgozom, koromnál jóval éretebb gondolkodású csinos lány vagyok. Budapesten a belvárosban lakom egyedül a két kiskutyámmal:) Nem drogozom, nem dohányzom, viszont alkalmanként szeretek borozni vagy koktélozni. Érdekel a divat, ezotéria, színház, mozi, opera, kirándulás stb. Ha budapesti vagy, és kb 25-35 év közötti, és szeretnél magadnak egy igazán jó barátnőt, akire mindig mindenben számíthatsz, akkor írj bátran! Szeretném leszögezni hogy nem keresem az urak társaságát, sem párkapcsolatot. Igazi barátokat keresek, mondhatni egy legjobb barátnőt. Fontos hogy Budapesten lakj, mert heti szinten jó volna találkozni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj bátran! Előny ha fent vagy Facebookon:) Email: zsuzsizsuzsi782@gmail.com Mindenkinek válaszolok 1 napon belül! Köszönöm!
Szofi 46 Creative Commons License 2019.06.24 0 0 1673

Keresem barátnőmet Budapesten akivel lehet beszélgetni néha találkozni, 48 éves vagyok. Email: karicsszofia@citromail.hu

Finom17 Creative Commons License 2019.06.22 0 0 1672
Sziasztok.
Fiatal, városi lány vagyok és lenne egy furcsa kérésem...😅
Szeretnék beszélgetni, chatelni olyan férfiakkal/nőkkel, akik a saját nemükhöz vagy mindkét nemhez vonzódnak. Érdekelnének a tapasztalataik, véleményeik (nem keresek párt, csak érdekel a téma😊). Nem kell rögtön a téma közepébe vágni, szépen felvezetnénk a dolgot, és beszélhetünk másról is, csak ez is érdekelne...

Ha szívesen írna valaki, itt az email címem:
fubukishirou789@gmail.com
Caroux Creative Commons License 2019.06.20 0 0 1671

Sziasztok!  

 

Ha nem is feltétlenül barátokat, de olyan embereket keresek a korosztályomból (36 éves egyedülálló férfi vagyok), akikkel jól érezhetnénk magunkat együtt hétvégenként - néha esetleg hétköznap is - hazai vízpartokon, elsősorban a Balatonnál és esetleg a Velencei-tónál. Ha már egyszer nyár van, nem szeretném a forró hétvégi napokat Budapesten elpocsékolni (vannak strandok, de az mégsem teljesen ugyanaz), és olyankor nem is érdekel semmilyen más kikapcsolódási forma. Belföldön nem szoktam nyáron szállást foglalni több napra, csak akkor utazom, ha biztos jó idő van, és 1-1 napokra. Sajnos ehhez ritkán találok alkalmas partnereket, akik tényleg annyira akarnák ezt, mint én. Meguntam, hogy folyton győzködjem őket és hogy kifogások mögé bújnak.

Mint már kiderült, Budapesten élek és csak innen várok jelentkezőket. Férfi, nő mindegy, csak korban közel álljunk egymáshoz és legyen kitartás, lelkesedés a program iránt, akár hetente is ha az időjárás olyan, és szeretnek utazni, kimozdulni a nagyvárosból. Talán idővel barátság, nőkkel esetleg szerelem is kialakulhatna, de ez még a jövő zenéje lenne...

 

E-mail: pasquier82@gmail.com  

magányos szív Creative Commons License 2019.06.17 0 0 1670

Sziasztok barátokat keresek zala megyei lány vagyok 31 éves. 

Ezen az email címen tudtok írni: h.marika31@freemail.hu

Red78 Creative Commons License 2019.06.13 0 0 1669

Sziasztok barátokat keresek a többit az adatlapomon láthatjátok.

sallaimarcsi Creative Commons License 2019.06.10 0 0 1668

szia nem adtál emailcímet igy nem tudtam irni neked. az én címem sallaimarika1968@gmail.com

Előzmény: tryo (1664)
Törölt nick Creative Commons License 2019.06.09 0 0 1667

 "az idősebb korosztályt sajnos nem tudom elfogadni."

De azért arra nem méltattál engem, hogy ezt közöld is velem, miután privátban váltottunk egymással e-mailt a te kezdeményezésedre. Akkor még 35 éves korig kerestél barátokat. Csak tudnám minek írtál akkor!? Nem vlehetsz különb te sem azoknál, akikről általánosságban név nélkül írtam neked. Remélem sikerül találnod hasonlóan "jószívű", ezúttal nőket magad köré. Sok sikert! :)

Előzmény: szingl (1665)
szingl Creative Commons License 2019.06.09 0 0 1666

Elnézést elfelejtettem az előző levélben elküldeni az email címemet: ersekakos@freemail.hu, Facebook: Ákos Érsek kék sapkában, barna mellényben, világosbarna nadrágban vagyok. 

szingl Creative Commons License 2019.06.09 0 0 1665

Sziasztok!

 

27 éves vagyok, Budapesten lakom a 6.kerületbe. Segédmunkásként dolgozom egy cégnél 5 éve. Szabadidőmben szeretek a természetbe lenni, kirándulni, főzni, utazni, új emberekkel ismerkedni, sétálni, úszni, lovagolni. Vidám, nyugodt, kedves, nyitott fiú vagyok. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem vagyok bulizós, nem nagyon szeretem az éjjeli programokat.Szeretnék megismerkedni egy kedves, aranyos, jószívű fiatal hölggyel, aki hasonló képen szeret kirándulni, utazni, új emberekkel ismerkedni, lovagolni. 25-27 éves korig szeretnék, az idősebb korosztályt sajnos nem tudom elfogadni.

tryo Creative Commons License 2019.06.09 0 0 1664

szia! igen csak ide ritkán lépünk be.

de mailon utána facebokon elértek .üdv!

Előzmény: sallaimarcsi (1662)
flami1973 Creative Commons License 2019.06.07 0 0 1663

45 éves nő vagyok, élettársammal élek. Szeretem a természetet, a zenét, az irodalmat, de mindenekelőtt nagyon szeretek barkácsolni, mármint kézműves dolgokat csinálni itthon, és a ház körül is. 

 

Pedagógus vagyok, így a nyaram szabad. Olyan barátnőt keresek, akivel tudnék időnként kirándulni menni, a szórakozások közül ez érdekel leginkább. Aztán a többi kialakul. 

A nyüzsgős nagyvárosi, éjszakai életet nem kedvelem, és a Plázás bevásárlásokat, meg szórakozóhelyeken való üldögélést sem, valamint a welnest sem. A természet szépsége vonz, és a vidéki élet, a kötetlen séta, és nagyon szeretek elhagyatott kastélyokat nézni. Szeretem a filmeket, a könyveket és a jó humort.

Kedvelem az olyan embereket, akik őszinték, és lehet rájuk számítani, nem rongyrázósok, és képesek elfogadni és megérteni, hogy nem vagyunk egyformák. Kicsit visszavonultam már a világ zajától, de természetesen nyitott vagyok a jó dolgokra. 

 

Székesfehérvár vagy Mór max. 50 km-es vonzáskörzetéből szeretnék barátot találni, aki el tudja fogadni a fent leírtakat, és akivel meg tudnám beszélni az élet dolgait, aki értelmes, lehetőleg normális világnézettel rendelkezik.

Budapest nekem messze van, rendszeresen nem is szeretnék oda feljárni, kérem, hogy onnan ne írjanak. 

 

Bízom benne, hogy sikerül meglelnem a megfelelő barátnőt.

Levelezési címem: gold112@freemail.hu

 

Ha ide írsz, feltétlenül írjál e-mail címet, hogy válaszolni tudjak. 

 

Üdv: Amarillisz

sallaimarcsi Creative Commons License 2019.06.06 0 0 1662

sziasztok. kerestek még barátokat?

Előzmény: tryo (1565)
sallaimarcsi Creative Commons License 2019.06.06 0 0 1661

Sziasztok Marcsi vagyok , Budapesten lakom és dolgozok, párommal élek. Keresek olyan barátnőt   vagy párt akivel tudnék közösen programokat csinálni, vagy beszélgetni vagy legalább levelezni akár messengeren.

50 éves , de fiatal gondolkodású és érdeklődési körü vagyok.

 

Emailem: sallaimarika1968@gmail.com

magányos szív Creative Commons License 2019.05.30 0 0 1660

Sziasztok Marika vagyok 31 éves zala megyei lelki sérült lány aki már nagyon sokat csalódott az életben. Szeretnék hasonló problémákkal küzdő emberekkel beszélgetni barátkozni. Fiúk lányok leveleit egyaránt várom erre a címre írhattok:

h.marika31@freemail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!