neha-neha megis mi a frasz baja lenne tole??? volt,hogy olyan tapot kapott Szaffi,amitol tobbet tojt,mint amit megevett,de ennyi volt a "mellekhatasa" mindossze
Mar nagyjabol kitapasztaltuk,mit szeret,mi a jo neki,de ezek kozel sem premiumtapok,amik dragabbak,mint a csirkemell.Mindenki azt etet,amit akar,amit a lehetosegei megengednek,de nehogymar csak meregdraga premiumtapon lehessen tartani egy kutyat,mikor sokszor a csalad tobbi tagja meg Tescos szart eszik,mert erre futja
Teljesen megertem az erdeklodest es a kerdezoskodest,mert nekem is erosen gyanus ez a sok meregdraga,agyonreklamozott,csili-vilicsomagolt tap gyartojanak az agymosasa
Te is azzal etetsz,amivel jonak latsz,de azert legy a jozan eszeden es ne engedd,hogy ennyire hasson rad a marketing
rettenetek ezek a tápok, ezedbe ne jusson ezekkel etetni!
napi kb 200-300 ftból kijössz, ha főzöl inkább, ezek rettenetesek, nehogy!
olcsó, de jó meg nincs. legalábbis abban az árkategóriában, amit te keresel. Éva ajánlott tápot, azért bizonyos árkategória alá ne menjünk, a kutya egsézsége látja kárát!
Ehh, megírtam egy hsz-t, és amikor klikkeltem a küldés gombra, semmi nem ment át. Persze, visszacsinálni nem lehet...
Újra, röviden:
Köszi a véleményeket!
Valóban nem termesztőtől van a kutyám, és nem is bánom!
MerQree: azt a napi menüt magamnak nem tudnám biztosítani, nemhogy a kutyának... (persze, ez egyéni dolog, de épp ezért keresek olyat, ami olcsó, de jó)
Magyar tápok a teljesség igénye nélkül: Pamax tápok, Blöki, Mega tápok, Porcijó, Vahur, Alex, stb.
http://www.blackthorn.hu/ Kökény Rita Talán az országban a leg eredményesebb de van hozzád közelebb is Rácz István Gödöllő . GÖDÖLLŐI-HUNCUT VADÁSZ KENNEL
teljesen rámentek a show vonalra a tenyésztők. suliban van egy fekete, álomszép, magas kan, alakra olyasmi, mint Petike, csak már felnőtt 2,5 éves és szélesebb a melkasa. őt egy vadásztól hozták, őt elfogadnám. meg külföldön lehet vásárolni kevésbé zömök labikat.
P. tegnap sertés comb csontot csócsált el. nálunk nagyon bevállt a 4 nap acana, 3 nap neki főzött kaja. + persze kap zöldet, gyümölcsöt, sajtot, kis kefírt.
Ezt a tápot nézd át,én fél éve ezt etetem 7 kutyámmal,és gyönyörűk tőle,semmi gond,a székletük is szép,és tökéletesen rendbe vannak tőle a kutyák.Magyar táp,nagyon jó minőség.Én olcsóbban veszem jóval,mert nekem közvetlenül a gyártótól hozzák,így 2850 a 26/14-es,10 kg.
De ha el tudsz menni a gyártóhoz,Jászberényben van,akkor még olcsóbban megkapod.Nem árulják boltokban,webáruházakban,mert leginkább tenyésztőknek teríti.Ha van ismerős szállító,aki amúgyis szállít a környékre,esetleg visz neked.Én is így kapom.