Még a ceed előtt nézegettem az OFF Astra Classicot. Opel Gombos Szentendrei út:
"Akció csak október 15.-ig"
Mit gondoltok mi volt kiírva okt. 16.-án????
"Akció folytatódik" :-D
Szóval nem kell félni. Akció lesz azután is. Ugyanazt a kedvezményt megkapod más csomagolásban. Pont a januári időszak az amikor a pénztárcák a leg laposabbak, és szükség van a csábításra.
Köszi! Bár itt holtverseny alakult ki, tény hogy mind2 gumi nagyon jó. Valószínűleg nagyon apró dolgok billentik az egyik vagy a másik oldalra a mérleget.
Én a legújabb AutoBild tesztre gondoltam. Sajnos most nem tudom csatolni, mert jelenleg csak pénzért tölthető le. Úgy 1 hónapja még ingyenesen lehetett olvasni az oldalukon.
Igaz ami igaz, mindkét gumi nagyon jó, hol az egyik hol a másik nyeri a teszteket.
Ja! Egyébként az országban sok üléshuatot gyártanak cégeknek, kereskedőknek megrendelésre. Lehet, hogy pl. Kecskeméten,.....,.......stb. tőlük vásárolsz, csak valakin keresztül.
Nekem is Dunlop WinterSport 3D van, úgyhogy én is örülök, hogy alig kopik. Azt tudtad, hogy a legutóbbi téli gumi tesztet a Dunlop nyerte megelőzve a Michelin-t?
Nem semmi, de ez nagyjából egybecseng az adac teszttel, ott is nézték a kopást. Azért megnyugodtam, jól döntöttem a Dunlop-pal. A Michelin elég ütős, csak ne lenne olyan drága... A Goodyear-tól többet vártam volna!
Az a gumi 2 hete még 14.990 Ft volt, 1 hete 15.990 Ft, most ennyi. Néztem másik gumit, Dunlop Wintersport 3D-t 205/55 R16-ban. Másfél hónapja 25.990 Ft volt, aztán hétről hétre ment fel 1000 Ft-ot. Most 32.990 Ft. Szóval teljesen kiszámíthatatlan az áralakulás. Tény, hogy ilyen alacsonyan még nem láttam az a gumit. Jól döntöttél! :)
Szia Gézához viszed? Nekem is van valami hang jobb hátulról,de még nem tudtam eldőnteni,h az én bepakolt cuccaim,vagy az autó zörög! A shell gázoillal is rángat!!!:((( Most újra tesztelem az OMW-t vagy lehet MOl lesz az mostani teszalany... érdekes,h mindegyikkel másként rángat,eddig csak az omw vel nem,de nem fogok 330Ft ért tankolni,nem azért vettem dieselt....
Nins vonóhorog, ma hazafelé a budai alsórakparton igyekeztem "megtalálni" az egyenletlenségeket és nekem úgy tűnik a lengéscsillapító rögzítése felől jön a hang... Előző kocsim egy Ignis volt és ott is előfordult ez a dolog. meghúzás után megszűnt a zaj. De nem akarok találgatásokba merülni, szombat reggel 8-ra viszem a szervízbe, lesz nálam fotóaparát... majd meglátjuk!
Már hatodik napja boldog tulajdonosa vagyok a cee'd-nek.... Úgy három napja feltűnt egy furcsa kopogás jobb hátul a futómű felöl.
Véletlenül keresgélve a neten találtam rátok, s olvastam a pótkerék rögzítés tökéletlenségéröl. Valóban, nem volt meghúzva az anya....:-( Rögzítettem szivacsbetétet tettem a kerék alá, a szerszám és a kerék közé, semmi változás... Beszéltem a szervízzel ( Érden), szombaton többet fogok -remélem- megtudni erről az idegesítő jelenségről... 480Km van az órában Nem jó kezdet...
Ha sikerül megszűntetni a problémát megosztom veletek, mi történt a géppel.
Üdv. Mindenkinek, különösen K.L. szaktársnak Egy időben "IS" tagságunkra emlékül
Valaki vásárolt , vagy készitetett ülés huzatot? Szeretném megvédeni az üléseket , de a légzsákok miatt nem tudom hogyan is legyen... Ha tudtok tanácsot adni szivesen venném. 1.4 Lx plus
Megérte halogatni a téligumi vásárlást, mert most az Abaquában már csak 13490 a Goodyear UG7. Meg is rendeltem, hétfőn szerelik fel. Kiváncsi leszek hogy változik a tapadás. :)
Persze, még várni kell az érdemi fogyasztási adatokkal, majd 10- 15000 után talán valós adat lesz. csak ez az első dízel autóm, és kíváncsi vagyok, hogy mennyivel kevesebbet fogyaszt mint az eddigi benzineseim. (bár ha nem foyasztana kevesebbet, akkor is teljesen elégedett lennék, mert sokkal jobban megy) :-)
Ne sajnáld, nem a Te hibád! Ez a beszállító hibája, hogy hagyja így leürülni a készletet... Lesz másik, gyári. Találtam, bár fel kellett hívnom 5-6 kereskedést, mert ugye sehol nincs... Viszont lesz és ez volt most már a lényeg. Mellesleg az én szívásom semmi a tietekhez képest!!!
Amúgy telefonáltak hogy hétfőn 3 órakor átvehetem az autót, mert megjött ma a hiányzó papírja. :) Remélem tényleg nem jön semmi közbe...