Hajaj! Nagymamit szoktuk kiakasztani az ORION űrhajó extrém változatával... azt tudom, hogy jó buli volt, de már a kapitány neve sem dereng, úgy mint anno...
nekem már csak a neve ismerős. és az orion űrhajóra? micsoda sláger volt, mindenki azt énekelte. bár, ha jól emlékszem, akkor nem egészen eredeti szöveggel... :)
A gimiben mi még beléptünk a KISZ-be, mert azt suttogták, hogy számíthat majd a felvételinél. Az alapszervezetünknek azért a Desmond Tutu KISZ Alapszervezet nevet adtuk (egy Nobel Béke díjas afrikai püspök volt). :o)
engem meg az apukám lefokozott, rögtön a kisdobossá avatásomat követően, mert rosszalkodtam. hát, nem esett jól mit monnnyak. teljesen véletlenül voltam rossz. ha rossz voltam egyáltalán... a pszichiáterem azóta dolgozik rajta
::::
Arról senki sem ír, hogy mi még voltunk kisdobosok, úttörők, KISZ-esek
::::
Engem kizártak a KISZből, bebeeee!
Akkor már csak röhögtem rajta, rohadt a rendszer ezerrel.
Úttörő, kisdobos az voltam, meg is van valahol az a két 100% nylon nyakkendő.
Az úttörőavatás valami nagyon bizarr dolog mai szemmel, nem?
Sziasztok, fiatalos hetvenesek!
Én ugyan elmúltam 31 még júniusban, de úgy mint Ti, testben-lélekben én is megmaradtam 21-nek. Mi hetvenesek örökifjak maradunk :)
Fordult egyet a világ miközben felnőttünk, ezt az utánunk jövők (tacskó 1972 utániak) sose fogják se megérteni, se átélni. ...ezek már a vicceket se értik.
ha már retró: én is emlékszem az 50 filléres fagyira - igaz nagyon kicsi voltam - de amikor már egyedül szoktam volt venni, inkább egy forint volt. De csak 2-3 fajta, nem 15!
Fekete-fehér volt a TV, nuku távirányító, a kamera meg nem digital VHS volt, hanem super 8-as.
Emlékeztek az első magyar szépségkirálynőre?
Az orosz érettségi. Jó volt látni, ahogy a nagy cccp-ből ideszakadt orosz nemzetiségű tanárnőnknek egyre kisebb lett az arca 84-88 között. Aztán 88-ra feladta, és utolsó évben nem is kellett semmit csinálni az óráin, ő félreült azokkal akik érettségizni akartak oroszból, a többinek semmit se kellett csinálni, kapott valami kamu jegyet.
Szóval nem repültünk a Marsra 2000-re, nem az űrben lakunk, igaz, azt se gondoltuk hogy 2000-re mindenki a zsebében hordja a telefonját és Taszár amcsi bázis lesz.
"viszont mi voltunk az elsők, akiknek már nem kellett oroszból érettségiznie"
És volt, aki olyan hülye volt, hogy mégis, pl. én... az alternatíva a kémia, fizika, biológia vagy a földrajz lett volna, föciből még csak-csak kompetens lettem volna, csak tanulni kellett volna, oroszból meg ötössel (!) átevickéltem az általános iskolai tanulmányaim alapján, hiába, 89-ben már nem vették olyan komolyan :-)))
OK, dolog elsimítva:)
vissza on:
utasellátó csokik? a 78-as VB-n hogy utáltuk az argentínokat (nekik fújtak a bírók, tuti) az első korcsolyámat az iskolából kölcsönöztük, és egy bakancsra felszerelhető két élű akármi volt. ja, és mindenki egy halom kártyanaptárral járt, amiket aztán veszettül cserélgettünk egymás között. a bécsi nagynénikém meg amikor felbukkant, mindig hozott toblerone-t.
Rendesen beletenyereltél, de ha valaki híres lesz, előbb-utóbb hozzászokik. Egyébként gratulálok, hogy sikerült felkorbácsolnod az indulatokat. Indulás után haladj legalább 70-nel! :))
Miért ne érdekelne, gondolom provokálták, bár ilyen "másodnickvagy" meg "nem is az vagy akinek mondod magad" dolgokkal nem lehetne kihozni belőlem ilyesmit:)))
Mailcimem ismeri.....
One exhibicionizmus! Egyáltalán nem vagyok magamutogatós típus, bár tudom a mellékelt ábra nem ezt mutatja. Mindenesetre nyomós okom volt erre a merész lépésre.
Majd egyszer elmesélem, ha érdekel... :(
Megleltem, aanyos kis fruska van a képen:))) Jól sejtem, ha enyhe exhibicionizmust gyanítok?:)
A pannonról nem tudtam, mivel itthonról vagy melóhelyről netezek, mindig tanul az ember;)
Bár már tudom hogyan kell feltenni magamat a topicba, mégsem teszem.
A tar.hu-ban megtalálsz oly módon, hogy keresd meg a "Bikinis vagy monokinis képeket ide..." c. topicot. Ott meg az én hozzászólásom, ott meglátod hol kell keresni.
A Pannonhoz csak beléptem, tudod ott lehet NET-ezni.
Pá Noémia
üdv
amikor gyerek voltam a 30évesek sőt még nekem és most hogy én is ennyi vagyok már egész másképp fest a dolog mert én meg a "felnőtt" még mindig az ucca kétoldalán járunk
lehet hogy a korosztályunk sajátsága az örök fiatalság:) én multkorjában biztosítást kötöttem és odaadtam az utlevelem a lánynak,ő egy darabig nézett engem meg az utlevelet hogy biztos én vagyok e én mert nem akarta elhinni azt az 1970-es számot a papíron.
más: szivárványáruházat én is láttam a művész moziban is árulják télleg nagyon jópofa
Hohhó! Persze, hogy 50 fillér volt a fagyi, én meg akkora, hogy a pulttól csak a fagyis néni fejét láttam és csak úgy séróból mondtam:" Csókolom fehér fagyit kérek!)"
Liba Te nyertél, engem azért nem néznének 18-nak!
Ti hogy képzeltétek 30 évesen magatokat? Nekem a tizenéves elképzeléseim megvalósulásából(igaz, nem voltam elrugaszkodott) a lurkók hiányoznak! :o(
Szasz libuska!
Képet csak úgy tudsz, ha felrakod valami web-helyre (tar.hu extra, str.) és egy arra mutató linket teszel be, egyéb helyen (saját gép, net elől elzárt server terület) lévő képet nem lehet beszúrni.
Ide is küldhetsz egyet abból a "18 éves"-ből.
Mit kerestél pannonnál, csak nem ott melóztál régen?
Üdv a 70-es évjáratban!
Az úttörő nyakkendőt kihagytad mint emlékképet, jha meg a május 1-i sulis felvonulásokat.
Képzeld, tegnap küldtem el a fotómat egy mail-címre és a címzett küldött egy messiget hogy szerinte 18! vagyok. Ez eddig a legjobb kor amennyinek megsaccoltak. Nem bókolni akart mint később tisztáztuk. Aztán csak ájuldozott, mi a titok. Közben kiderült hogy Ő is 30 éves.
A fagyit volt hogy 1,-Ft 50 fillérért vásároltad? Nálam igen, igaz hogy lehettem vagy 7 éves, de emlékszem rá.
Hi!
Sajnos nem volt NET-hozzáférési lehetőségem. Bejárok még a PANNON GSM-be (most is ott vagyok) de legtöbbször itt kígyózik a sor, és mire kivárnám arra bezár a bazár.
Tybald! Meséld el nekem hogyan lehet a topicba képet varázsolni mail címről? Vagy csak "vinyó"-ról működik a dolog?
Pusza Noé-mi-a