Majdnem sikerült átvennem az autót... :( Sajnos azonban mikor átnéztem kívülről észrevettem, hogy a bal hátsó ajtónál ahol csukódik az ajtó az élen van egy fél kisujjköröm nagyságú kőfelverődés, ami egészen a fémig leverte a festéket. A teteje már elkezdett rozsdásodni is... Így két választásom volt, vagy otthagyom és megyek érte hétfőn, amikor kész lesz, vagy elhozom és visszaviszem valamikor hogy megcsinálják. Én az előbbit választottam és otthagytam, mivel a javítás nem 1-2 óra, amit hétvégén a szervíz meg se csinál mivel zárva van.
Az egészben nem is az dühít, hogy van rajta ilyen sérülés, mert bármikor előfordulhat, lehet az már szállítás közben a traileren vagy akár a parkolóban állva. Ami dühít, hogy aki lepucolta, letörölgette, az hogy nem vette észre??? Sőt, tovább megyek. Aki leellenőrizte, mint minőségellenőr az hogy nézte át??? Nekem vásárlónak kell ezt észrevennem? Szomorú hogy vannak akik ilyen hanyag munkát végeznek mások kárára...
Ma kisebb csoda történt kora délután. Felhívtak a kereskedésből! Na nem ez a csoda, mert szinte napi szinten kapcsolatban voltam velük az utóbbi 1-1,5 hétben, hanem azzal hívtak hogy akár már ma mehetnék az autóért. Nem kicsit esett le az állam! Aki elolvasta a 11415-ös hozzászólásomat, az tudja miért. Mint kiderült, sikerül az okmányirodától (ahol pénteken nincs kiadás) megkapni a papírokat kis segítséggel, így minden akadály elhárult az autóátadás elől. Hogy ez a segítség miben merül ki nem tudom, de a lényeg hogy nagyon örülök neki, mert így holnap átvehetem az autót! :))) Hosszú éjszaka lesz a mai már látom... ;)
Még a ceed előtt nézegettem az OFF Astra Classicot. Opel Gombos Szentendrei út:
"Akció csak október 15.-ig"
Mit gondoltok mi volt kiírva okt. 16.-án????
"Akció folytatódik" :-D
Szóval nem kell félni. Akció lesz azután is. Ugyanazt a kedvezményt megkapod más csomagolásban. Pont a januári időszak az amikor a pénztárcák a leg laposabbak, és szükség van a csábításra.
Köszi! Bár itt holtverseny alakult ki, tény hogy mind2 gumi nagyon jó. Valószínűleg nagyon apró dolgok billentik az egyik vagy a másik oldalra a mérleget.
Én a legújabb AutoBild tesztre gondoltam. Sajnos most nem tudom csatolni, mert jelenleg csak pénzért tölthető le. Úgy 1 hónapja még ingyenesen lehetett olvasni az oldalukon.
Igaz ami igaz, mindkét gumi nagyon jó, hol az egyik hol a másik nyeri a teszteket.
Ja! Egyébként az országban sok üléshuatot gyártanak cégeknek, kereskedőknek megrendelésre. Lehet, hogy pl. Kecskeméten,.....,.......stb. tőlük vásárolsz, csak valakin keresztül.
Nekem is Dunlop WinterSport 3D van, úgyhogy én is örülök, hogy alig kopik. Azt tudtad, hogy a legutóbbi téli gumi tesztet a Dunlop nyerte megelőzve a Michelin-t?