Én meg szeretnék egy tanácsot adni, & pediglen azt, hogyha van vhol egy törés, vagy illesztési hiba, akkor "vele szemben", (180 fokkal), majdnem biztos, hogy ott a "párja"! Különben tényleg jó a kép, szerintem is!
Faterral voltunk ma a Budapest-Bamako sajtótájékoztatóján. Lencsevégre kaptuk a szervező Peugeot 405-ös kocsiját amivel a 2008 as évben indult a versenyen.
Segítséget szeretnék kérni ! A gondom hogy a Ps Cs3 -am ami eddig tökéletesen állított össze panorámaképeket most nem hajlandó erre betölti a fotókat dolgozik rajtuk majd kilép a programból . Van e valamilyen mód ennek a kiküszöbölésére ? Vagy a PTgui-hoz kéne valami megoldás mert a triál verzió teleirkálja a képet a logójával . A gáz hogy holnap szükségem lenne valamelyik működő progira ! HELP !!! Előre is köszönöm Zs .
OFF! Az egy fürdőszobás, 170 nm-es "lakás", két főre, éjszakánként 468.000.- HUF, plusz 39.000.-HUF, ha vendéget fogadsz & ott alszik, (vendégenként.) Ugyan ezt két fürdőszobával a duplájáért kapod, (értelemszerűen minden duplázódik!) a Diplomata lakosztály 2 milla fölött vmivel, 670 nm. a President: 2,7 m., 667 nm! (Kisebb, de a felszereltsége más, mint a Diplomatában.) a legdrágább Royal lakoszt.: 3,3 m.! Itt viszont 780 nm-en kell meghúznod Magad! (Ezek az árak persze ez változhatnak +/- a Forint/Dirham árfolyamától függően!!!) júniusban 78%-os kihasználtság mellett üzemelt, pedig akkor már vége van a "turista szezonnak"! még kérdés?
http://www.panoramablog.eu/media/convert2.php?format=devr&cat=dubai&file=furdopano elkészültem a következővel! Ilyen kis helyiségben soha többet..., kézből!!! A "kis" távolságok miatt, iszonyú nehéz volt a hibák javítása, sőt van olyan része a képnek, amit nekem kellett "megépítenem"..., sehogy sem akart összeállni, tehát ilyen szemmel nézzétek, köszönöm!