Az egyik sorompó olyan, amihez kell a TT relé, amásikat tegnap faszoltam ezeré'. :-) Annak elég 2mp, amíg delejt kap és felmegy, majd 2mm és lemegy. Teljesen egyszerű és praktikus. Csak úgy üt, mit a bolonóra. :-)
Köszönöm! Már készülget a kemencei (Pálházáról átszállított) nyitott (börzsönyi) kocsi is, csak nagyon remélem, hogy a BZ Modell megszán hozzá egy fékes és egy féknélküli forgóvázzal, addig is a padokkal küzdök:-)
Még le kell vágni a homlokablakokat is :-(, de úgy gondoltam, szabályellenesen, nyitott ajtóva fog közlekedni...
A régi elrontott Lokomodell maratásokból, próbáltam egy párat használható állapotba hozni, az első íme.... a fényképen kicsit rücskösnek tűnik, de élőben nem ilyen :-) Viszont az ablakokat újra kell festeni..... :-(
A keresett oldal linkjét kaptad. A menüben az első gomb amit keresel "Smal Layout Scrapbook" a neve. De a mellette lévő gombok alatt is érdekes ötletek várnak rád.
Volt itt a fórumon kb 1-2 éve egy oldal linkelve, ahol rengeteg ilyen kisebb asztal, pizza terve volt fennt. Sehogy sem találom, pedig anno mentegettem is le belőle, de a mentések sincsenek meg. :(
Ha valakinek esetleg van ilyen linkje, legyen szíves ossza meg, hátha közte lesz ez is :)
Valami kis fakitermelő, bánya, ipartelepecske "motívumot" keregélek.
Csodás! Ha elfogadsz egy gondolatot! Ha még megvan a fotómaratás.... akkor az ott maradék lemezből csináld meg a kocsiszekrény hosszában végigfutó fellépőt, a rezet izmos csiszolóvásznon tedd érdessé a fahatás miatt :-) Remélem még ma este fotózok az asztalon :-)
A deszkaborítás az Auhagen által forgalmazott fahatású műanyag lapokból készült, sima méretre vágással, ablak reszeléssel, csiszolással. A teherkocsin lévő vasalat régebben készült fotómaratás felhasználásával....
A forgóváz a gyári Liliput itt ott megreszelgetve...
Hűű, pönge! :) Az Emká tetején a lecsapás szerintem kicsit véknya lett. Ha még nem késő, akkor próbáld meg mélyebbre reszelni. A B–26-osra nagyon kíváncsi leszek!
A durva árakra úgy reagálok hogy megépítem magamnak ami kell. Igaz nem olyan szép és jó de jól szórakozom addig is amíg építem nameg jóval olcsóbb is, ami nem az utolsó szempont.
Ő a Mk45 2009 akar majd lenni.
Ő pedig egy hirtelen felindulásból elkövetett B26 szeretne lenni. Nem lesz egy bivaly erős gép az biztos :-) 28mm hosszú.