Na tegnap megint elkezdett csattogni egy-két hidrotőke, szóval erről ennyit. Nem tud valaki egy jo méretes árkot, amibe belefér egy 626-os és nem terjed szét a tűz ha felgyujtom? :)
Jó reggelt :)
Valaki küldjön egy KV-t, könyörgöm :)
Tegnapi tankolás után a fogyasztás 6,14 volt rengeteg várossal.
Most büszke vagyk, csak még nem érzem át az álmosságtól...
Celica st185cs-el. Nem volt olyan egetverő, de azért meglepődtem, hogy csak 1-es végén értem utol, én álltam a lámpánál ő meg kis lendülettel ment.
Minden esetre tuti meg volt piszkálva, viszont nem füstölt :o))
Háát 1100 cm3 vagy 1300 cm3 -ben gyártották nem lehet egy nagy durr...bát a sárgák azt mondják azok mennek azok bizti shufnituningosak( ;-) )...Mivel voltál?
Ford sportléxűrőre valahogy nem vágyom :), de a Bontex-et merem ajánlani, ha már sportszűrő. Magnumba viszont be ne tegye senki a lábát, amikor még nem tudtam, hogy milyen gyártmányú légszűrőt kaptam az autóhoz az előző tulajtól, és bevittem hozzájuk kimosatni, majdnem elcseszték, befújták valami - bontexesek szerint - babaolajjal, alig bírt gyorsulni a motor :)) Hál' Istennek a hozzávaló tisztítóval sikerült helyrerakni - miután megtudtam, hogy milyen szűrő és ki forgalmazza.
...Emellett a fene tudja, hogy az előző tulaj mikor cserélte utoljára az enyémet.
A Fordnál, amit most adtunk el, kb. 1-1,2 literrel csökkent a fogyasztás a sportlégszűrőtől. Igaz, hogy az gyári. Ja, a légszűrő még megvan és eladó ;)
Hát szerintem annyi gond lehet egy léxűrővel, hogy jobban folytja a motort, mint kéne, oszt nem gyorsul úgy.
Nekem most a Bontexnál kapható JR (francia) sportszűrő van bent, na nem lapulok jobban bele az ülésbe, de érezhetően nyomatékosabban megy alacsonyabb (4000 alatti) fordulatokon - városban kimondottan előnyös.. :) Állítólag a fogyasztáson is csökkent valamennyit. 12ezer pénz körül van, 10ezrenként ki kell pucolni az ehhez készült löttyel, amiből egy készlet ötszöri tisztításra elég és 6000 pénz.
A Japanparts jól hangzik, 10 Pigmyből 9 ezt ajánlja :) Bár nem ismerem a Japanparts légszűrőket, de asszem valami Japanparts-tól származott nekem egyszer a megszakító a gyújtásnál az egyik régi 626-osba. Ugyanolyan volt, mint a gyári. Asszem ez a Japanparts is a japán gyári beszállítóktól szerzi a cuccot, mint a Nipparts. Nipparts-nál nincs légszűrő?
Olajszűrő van Champion, az került most bele, Fina olajjal (utána először azt hittem, nem indul a motor, olyan halk lett tőle).
Ismételten: LÉGszűrőt mondjatok, legyetek szívesek :)
Jó, az ablaktörlővel semmi gondom, azt még szemre is látom, hogy nem egyforma :)
A légszűrőt a katalógusban néztem és ki van húzva. Számomra ez azt jelzi, hogy nem gyártanak, ezért a kérdés.
Csempinyont a bevásárlóközpontokban lehet venni. Fogsz egy centit, leméred az ablaktörlôlapát hosszát. (Figyelem, a jobb és baloldali különbözô lehet). Bebattyogsz a Corába, vagy valami ilyen helyre és megveszed a kivánt méretet. Felszerelni gyerekjáték, még egy műszaki analfabétának (nekem) is sikerült.
Szerintem levegôszűrôjük is van. Nem 'tom, hogy nekem milyen van, a Mester tette bele.
Köszi, majd kipróbálom, csak fogyjon el a sárga trutyi. Igazából nem is az eszközzel, hanem az idővel van gond. Most lesz leadásom, úgyhogy rohanok vissza ferdíteni :)
Ami pedig az ablaktörlőt illeti: a gyári március elje óta van kipróbáláson, azóta jó. Viszont többet ilyen drágát nem veszek...