És bár te feltételezem, h ismered ezt a különbséget, a legtöbb magyar nem. A cseheknél rengeteg újszerű kisautó van, skoda, Hyundai, ilyesmi. Óprémium, tizen, huszon éves luxusautó alig-alig. Nálunk meg pont ez a matek. 2.5millióért van egy éves, fapados kiasutó, vagy 10 éves 530d. Nehogymá' ne engedhessem meg magamnak a BMW-t... És persze a magyar tesco gazdaságos szarokkal tömi meg a BMW-t, a cseh eljár étterembe, nyaralni, utazni, és nem csak azért, mert többet keres, hanem mert a ksiautója egy eszköz, nem az egyes számú hobbi, falloszhosszabbító és pénznyelő.
Egy dolog megvenni a majmokat, meg egy másik etetni. Ha TCO-t számolunk, messze nem egy kategória.. A vételár egy része visszajön, én mindig évi 20.000km-rel számolok, üzemanyag, alkatrész, amortizáció, sarcok. És ha kukacoskodnék, akkor az autóban álló pénz költsége, de ez a mai kamatkörnyezet mellett kisebb tétel. És így számolva a 150e-s Wartburg jóval drágább volt, mint az LC vagy a Merci, kilométerköltsége közel M3-as szint :)
Látod itt a gond , hogy egy fabiát a bmw-hez hasonlítunk .Két teljesen más kategória más elvárásokkal . A babkonzerv jó volt :) a rizses lecsó viszont nem ...
Gyönyörűen szól a hathenger de mikor a Ka-26 -ot beröffentjük a hideg kiráz ..50 éves technika.
Tulajdonképpen nekem mindegy .Egy vagy tizenkettő , sor vagy V,csillag, vankel...csak "zúgjon":).Ötről nem tudok rosszat mondani igaz nem személyautó .Van aki meg
erről fog rosszat mondani nincs ezzel semmi gond.Olyat is tudok a baráti körben aki hathenger bmw-től pártolt el más márkához ami szintén hathenger és azóta meg van elégedve .
Ki mennyire fanatikus . Van aki bele is gondol és azt mondja elég volt belőle és van a másik oldal.Azt is el kell fogadni .
hú, ez nekem kellene, de az asszony valószínűleg elzavarna az autóval együtt :( Nem baj, vettem egy turbót a e28-ra :) valahogy pótolni kell a hengerhiányt.
Rnie lábas pirosából repült ki mielőtt eladtad? :)))) Amúgy bármit lehet cserébe adni, mert azt nem írtad. Mondjuk adok egy legóembert és akkor 18e HUF? :)