Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Lehet, hogy a Te puskád tényleg így reagált, de ne általánosíts! Az én puskám +15 fokban be lett állítva, -3 fokban 3-4m/s-el lőtt többet. Megsúgom, hogy Walther-om van ami azon ritka típusok közé tartozik ami hidegben gyorsul. A legtöbb PCP hidegben lassul, de csak pár m/s-t.
furcsán néz ki a húsklopfoló, de biztosan kényelmes. én maradok a gyárihoz hasonló formánál, csak az én 300-asomban sajnos nem kétrészes a billentyű, nem tudom cserélni az alsó részt. valamiféle papucsot kell csináltatnom, amit rá lehet szerelni a billentyűre. jó puska a 601-es? ha lesz egy kis gubám, gondolkodom egy pca-n.
Eladóvá vált szekrénysöprés miatt a képen látható parallaxkerék! Nikko nighteater távcsövön volt de a vásárlónak aki megvette a távcsövet annak nem kellett a kerék így ralytammaradt "
A múltkori beszélgetésünkhöz kapcsolva az elsütőbillentyűkről egy pár kép ezeket ithon csinákoltam de ami most van ralyta a puskán az a legkényelmesebb!
Valami lehet a mondanivalódban, mert a 90-es évek első felében nálunk forgalmaztak (még) 38-ast, rugóval tömítéssel... 2000-ben az acéltokos IZH-60-hoz szintén rugót, tömítést,...tisztitóvesszőt valamint az alap nyílt irányzék mellé egy egyszerű dioptert cserélhető ringbetéttel... Na ez is régen volt!