Keresés

Részletes keresés

anubisaa5 Creative Commons License 2011.11.03 0 0 151

Nem értem mit szenvedsz az ACN-nel.

5 perc alatt kapsz 1 számot a 21-es körzetben a Neophone-tól. Hálózaton belül ingyenes, 5,2 Ft. az Európai vezetékes számok hívása. Nincs havidíj. És oda dugod a voip adaptert ahova akarod, ott használod, ahol akarod (jogilag is), de használhatod a PC-dről is, mint a skype-t. Stb, stb.

Előzmény: liliana01 (149)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.30 0 0 150

Én nem tudom, semmi közöm az ACN-hez. A VOIP-ja egy átlagos VOIP, a Skype-tól azért elmarad, a videótelefon nem rossz, de nem is kíváló. Jogilag, elvileg csak ott használhatod, ahova vetted. A gyakorlat persze lehet más. Külföldre szerintem nem lehet vinni, az IP alapján az autentikációnak ki kéne szúrnia, és menne a százmillás bírság.

Előzmény: liliana01 (149)
liliana01 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 149

Akkor most technikailag megoldható vagy sem ez a készüléket ráteszem egy másik helyen lévő netre  forma?

 

Nemcsak körzetszámon meg országon  belül, mert folyik  a családban a  jövés-menés földrajzilag az Eu-ban , de azon kívül is.

 

 

Még mindig nem olvastam   ( hazai ) felhasználók véleményét , ennyire kevés ember vágott bele?

 

Előzmény: Bolivian Dancer (136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.27 0 0 148

Ezt nem értem, én tudok hívni mobil számot.

Előzmény: Törölt nick (147)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.26 0 0 146

Egész pontosan: van vezetékes számhordozás, létezik, de csak a "nagy" szolgáltatók közt, akik erre egymás közt szerződtek. A trv. nem írja elő kötelezettségként, csak mobil területen.

 

Ebből következően, ha valaki a Telekomtól pl. a "Sötét és Társai távközlési BT-hez, Bivalytúrhás" akarja vinni a számát, és annak nincs szerződése a Telekommal, mert pl. nincs fölösleges fél millája egy jogászra, aki ezt letárgyalja, menedzseli és megköti, akkor nem fog menni. Az ACN-hez tudtommal nem lehet számot vinni, de ez nem a Telekom/UPC/DIGI/Tarr hibája, hanem az ACN-én, neki kéne szerződéskötést (jogászatilag) kezdeményezni. A nagyon nem fognak rohanni utánuk, az biztos, hogy szerződhessenek lelépő ügyfelekre.  

Előzmény: anubisaa5 (145)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.23 0 0 145

Fogalmam sincs az ACN pontosan mit "szolgáltat", de van kismillió telefonszolgáltató, és ezek nagy része ismeri a számhordozást, és működik is.

Ephone pl. , de szerintem bármelyik kábelszolgáltató tudja.

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.22 0 0 144

Te írtad, hogy "Gyakorlatilag minden telefon szolgáltató ismeri."

 

Szerinted letagadják?

 

 

Előzmény: anubisaa5 (141)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.22 0 0 143

Pontosan..

Előzmény: NARKA (142)
NARKA Creative Commons License 2011.10.21 0 0 142

Vezetékes számhordozás?

A T-comtól elhordoztad a vezetékes számodat (megszűntetted T-com szerződésedet), használtad ugyanazt a számot másik szolgáltatónál, aztán azt a szerződést megszüntetve újra visszahordoztad a T-com-hoz?

Előzmény: anubisaa5 (141)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.21 0 0 141

Ez hazugság. Nagyon régóta működik már a számhordozás. Nem zökkenőmentes, de működik. Én már elhordoztam vagy 4 éve a T-től, és vissza is hordoztam 1,5 éve. Gyakorlatilag minden telefon szolgáltató ismeri.

Előzmény: Törölt nick (138)
NARKA Creative Commons License 2011.10.20 0 0 139

Akkor ha pl van egy budapesti körzetszámos videotelefonom, nem lesz gond, ha Budapesten máshova költözök (mondjuk albérletet váltok). Mert nem változik a körzetszám.

Na de mi van ha vidékre akarok költözni? Elvileg megoldható, de nem szabad. Gondolom akkor az ACN ad egy másik számot.

Előzmény: Bolivian Dancer (134)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.19 0 0 138

Miután lassan letelik a T-Com-nál a lemondás utáni 3 hónapos ingyenes "számmegtartás", megkérdeztem az ACN-től, hogy mi a helyzet a számhordozással?

 

Ezt a választ kaptam:

 

"Sajnálatos módon a számhordozás a mai napig nem lehetséges. Természetesen folyamatosan dolgozunk ennek megvalósitásán, azonban technikailag a magyar rendszer még nem áll készen a migrációra. Amint elérhetővé válik a szolgáltatás, értesítjük ügyfeleinket. Megértését és türelmét ezúton is nagyon köszönjük."

 

Ha 3 hónap folyamatos munka nem volt nekik elég, akkor ezt már soha nem fogják megoldani... :(

anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.19 0 0 137

Általában úgy oldják meg, hogy az eszköz helyhez kötött pl. modem is. Egyébként szerződés.

Előzmény: Bolivian Dancer (136)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.18 0 0 136

Köszi, ezt nem tudtam, hogy hogy oldják meg, ezek szerint így, áthárítják az efi-re a felelősséget és úgysem lehet elkapni vagy kezdeni vele bármit. Ügyes megoldás, bár a törvény is elég elavult... 

Előzmény: anubisaa5 (135)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.10.18 0 0 135

Van rá törvény, és alá is íratják hogy nem használható a lakóhelyeden kívül, de soha senkit nem fog érdekelni, hogy használni fogod-e máshol. Én használtam a  xx tel-es primer telefonszámomat Romániában gond nélkül.

Előzmény: NARKA (133)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.15 0 0 134

Ha jól tudom elvileg igen. A telefonszámot viszont a törvény nem engedi primer körzeten használni, azaz budapesti számot nem használhatsz vidéken és fordítva. Nem tudom, ezt hogy kezelik, de elvileg ez a szabály. Esetleg valaki aki ért hozzá, vagy már minden ACN ügynök a Bahamákon telel :-))))))) ? 

Előzmény: NARKA (133)
NARKA Creative Commons License 2011.10.14 0 0 133

Segítséget kérnék egy kérdésben.

 

Ha veszek egy ACN videotelefont, akkor az helyhezkötött, vagy mobilis?

Mert hát ugye internetre csatlakozik. Ha megyek nyaralni, vagy elköltözök, akkor a hónom alá csapom és bárhol máshol bedugom internetbe és már megy is?

 

Ugyanígy a telefonadapter?

 

Előre is köszi a válaszokat.

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.02 0 0 132

Tudod-tudod Blackzo, (azért a dörzsölt szót félkomolyan gondoltam, voltak gondolataid és ez már több mint a magyar átlag :-) )

 

én nem közelítem meg úgy a "hogy mindenki szuperagy a nethez és ismer minden alaklmazást és tudja is használni." Pontosan tudom, melyik korcsoport vagy jövedelmi szegmens mire képes. És itt látok egy kicsit lenéznivaló attitüdöt a részetekről: "hiszen csak egy öreg csávó vagy öreg nyanya" adjuk el már neki a fasza jóárasító cuccot, ahelyett, hogy megtanitanád a valódi olcsó, inygenes vagy használható technológiákra. Szóval, ha majd 10 ügyfeledből 5-nek akinek amúgy is van netje a Skype-ot javaslod, akkor megpuszilom a segged.

 

Mivel én voltam, az egyik pl. , aki kutatta és oktatást teremtett, vezetett ezen a téren, nevezzük digitális írástudatlanságnak, mivel az analfabetizmust nem mindenki értené meg. És erre nagyon büszke vagyok, mivel részben miattam lett meg 2005-6 környékén az a kritikus tömeg, ami kellett, hogy a net árak elérhető szintre süllyedjenek. Persze tudom, ez messze van a tökéletestől, de hát a legfejlettebb országokban is csak 73-4%, a magyar 52% körüli nem is rossz. Sőt, az összes egyéb tényezőt figyelembe véve kibaszott jó. 

 

Szóval, az ACN társadalmilag se különösen hasznos, legfeljebb a legnagyobb telkók (Telekom, UPC, Digi, Tarr) legostobább és legfejőstehenebb ügyfeleinek tud jóárasítást kinálni. Akkor miről is van nagyba szó?

Előzmény: blackzo1 (131)
blackzo1 Creative Commons License 2011.10.01 0 0 131

Hízelgő a dörzsölt kifejezés, bár szerintem nem veszem fel veled a versenyt.

Mindketten igazat mondunk úgy érzem.

Te arról az oldalról közelíted meg a dolgokat, hogy mindenki szuperagy a nethez és ismer minden alaklmazást és tudja is használni.

Én pedig azt mondtam, hogy vannak nagyon sokan akiknek ez nem megy.

Erről lehet ugyan vitatkozni de ez így van.

Előzmény: Bolivian Dancer (129)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.01 0 0 130

Szar ez az engine, ha egy sima html parancsot se bír lekezelni, ami a [b] lett volna....

Előzmény: Bolivian Dancer (129)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.10.01 0 0 129

Juj, nagyon dörzsölt srác vagy, nem számitottam ekkora rafkóra :-)

 

Nos, lássuk tételesen.

 

-Skype-on csak akkor tudlak felhívni, ha előtte küldök egy sms-t, hogy kapcsold be a géped, indítsd el a skype-ot és fogadd a hívásomat /kivéve ha pont a gép előtt ülsz és már skype-olsz/, az sms ugye pénzbe kerül?

 

[b]->[/b] lehet ez nálatok igy van, de ha enge fel akarsz hívni Skypeon, pl. megteheted, bármikor, bárhol vagyok, kivéve, ha én akarom, hogy ne legyek elérhető. Nem kell SMS-t küldened, a kliensem a mobiltelcsimben fogadja, ha meg nem, jöhet a voicemail, vagy a forward és az aszisztensemmel megbeszélheted, mit akarsz.

 

-ACN adapterrel csak megcsöngetlek és ha otthon vagy felveszed és beszélünk. - > Ezek a nagy dolgok.

- Szolgáltatók, cégek egyéb ügyintézők csak a legritkább esetben Skype-olnak veled míg ugye a telefon...

[b]->[/b] Ez nem igaz ebben a formában, mivel millió centralizált megoldás van. El se hinnéd, hogy milyen kínai kereskedőházak vannak, ahol ha látják, hogy magya IP-d van, elég gyorsan kapsz egy böngészőbe beépült magyarul beszélő kis kinait, aki a segged kinyajja. Ja okay, nem anyanyelvi magyar, csak 8 évet élt itt, de még mindig jobban beszél magyarul, mint a nagyátlag magyar angolul pl.

 

- Ha nagyon szigorúan vesszük a dolgot a Skype sincs teljesen ingyen. Egy 420-as táppal rendelkező asztali számítógépnél kb. 2,38 óra alatt kb.50ft.Erre mondhatod, hogy a laptopok nem fogyasztanak ennyit és igazad is van.

 

[b]->[/b]Ez is igaz. De ugye ez alapfeltétel, a net és a 230 megléte, tehát ezekkel nem számolunk, mivel független változók. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy és mi a helyzet a víz árával, ha ACN használata közben kimegyek hugyálni? Semmi köze hozzá.

 

- Az ACN adapter fogyasztását nem tudom pontosan de csupán néhány watt lehet óránként.

[b]->[/b]Ha vmit nem tudsz, miért hozod szóba? Meg lehet mérni, kb 10-20 közt lehet, 10-nél tutti több, 20-nál remélem nem.

 

- Az utcánkban lakó 73 éves bácsi azt hitte a Skype-ról, hogy egy új műhold. A számítógép neki olyan mint egy agyműtét, bonyolult. A telefont viszont ő is fel tudja venni. Ráadásul hiába éljük az internet korszakát, még mindig nagyon sokaknak ez KÍNAI, de a telefont ők is fel tudják venni...

[b]->[/b] szegény bácsi, ne telefonáljon inkább hanem az időskori demencia ellen szedjen valamit. Ezek szerint a müholdakhoz se ért valami nagyon, Isten éltesse sokáig! :-)  Az én 71 éves apám androidos telón használ Sipdroid-ot, és csak akkor szkájpol, ha gépnél van. Ráadásul, anyám (66) kicsit profibb az ilyenb eszközökben mint apám, valahogy a nők kicsit fogékonyabbak és hajlamosabbak megtanulni új dolgokat.  A 91 múlt nagyfater már csak mobilt használ, mert sajnos romlott a szeme, de két éve még tolta Skype-on és MSN-n is. 

 

 

 

Előzmény: blackzo1 (126)
blackzo1 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 128

:-))))))))

Erről beszéltem. Az egyik klubtag betalált :-))

Szeretem amikor ki tudom ugrasztani a nyulat a bokorból.

Előzmény: anubisaa5 (127)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 127

Sok sikert! Hátha sikerül meggyőzni néhány magadhoz hasonló távközlésben analfabétát.

Előzmény: blackzo1 (126)
blackzo1 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 126

Sziasztok.

 

Vettem a fáradtságot és az elejétől végig olvastam az egész topicot.

Némileg jártas vagyok az MLM-ben.

Fórumozásban annyira nem, bár sokat tudok róla.

Van egy ismerősöm aki arra szakosodott, hogy különböző nick neveken egész egyszerűen mindent támad, főleg ami Mlm.

Állítólag van valami közösségük is, hasonló mint az iwiw , csak sokkal kisebb és nehezebb bekerülni :-)

Jókat derülnek azon, hogy az ittenihez hasonló vagy ettől sokkal komolyabb vitákat generálnak mások között.

Nem tudom, hogy ezen az oldalon van e közűlük valaki, de ahogy itt olvasgattam talán igen.

 

Én magam zseniális dolognak tartom az MLM-et.

Olvastam néhány nagyon komoly publikációt arról, hogy a világ milliomosainak jelentős százaléka MLM-ből szerezte vagyonát.

Az is igaz, hogy ez nem megy mindenkinek.

Én nem támadnám azokat akiknek ez nem megy, viszont nem értem azt sem, hogy ők miért akarnak mindenkit meggyőzni arról, hogy ez a dolog nem működik.

 

Jómagam el akarom hinni és már tapasztalom is egy ideje, hogy létezik hálózatépítésből származó "passzív" jövedelem.

Nagyon sok ilyet kipróbáltam már és többnyire eredmény nélkül.

Igazából ebben a műfajban az a legnehezebb, hogy azt találjuk meg amelyik korrektül működik.

Négy hónapja 380 000ft-al beszálltam egy némi kockázattal járó de az eredmények alapján a banki kamatokhoz képest igen jövedelmező Forex üzletbe.

Természetesen ez is hálózatos formában terjed. /Hiába minden én ebben hiszek/.

Ez, nekem négy hónap alatt 80 000ft-ot fialt.

 

Azt már megtanultam, hogy ha kockázatos az üzlet akkor amit lehet vegyek ki belőle mielőtt végleg elveszítem.

Nos, bár semmi jele veszteségnek, azért én az eddigi hasznot kivettem.

Gondoltam keresek egy másik üzletet ahová ezt be tudnám fektetni és további növekedést érhetnék el, meg ugye minél több lábon állsz annál kevésbé vagy kiszolgáltatva.

 

Több lehetőséget is megvizsgáltam és egyet kiválasztottam amiben én magam nagy fantáziát látok.

Jól gondoljátok ez az ACN.

Tojok rá magasról, hogy ki mit ír róla.

Mielőtt bárki is megpróbálna lebeszélni, tegnap aláírtram a szerződést.

Jó a csapat, vidám jókedvű emberek alkotják és rendkívül tetszik az üzleti oldala is.

Gyakorlatilag két embert kell 45 nap alatt találnom /aki már meg is van/ és három szerződést kötnöm és bőségesen visszajön az amúgy már más üzletből megkeresett pénzem.

Ettől kezdve minden forint úgymond kockázat mentes.

Kárognak úgyan a varjak, nekem viszont nincs kockázatom.

Ha dolgozom vele keresek pénzt ha nem akkor nem.

Persze dolgozni fogok nyílván.

 

Ennyit rólam. Jöhetnek a fikázások :-)

 

Egy dolgot viszont mindenképpen szeretnék itt leírni az ACN adaptere és a Skype közötti különbségekről az ÉN MEGLÁTÁSOM SZERINT.

 

-Skype-on csak akkor tudlak felhívni, ha előtte küldök egy sms-t, hogy kapcsold be a géped, indítsd el a skype-ot és fogadd a hívásomat /kivéve ha pont a gép előtt ülsz és már skype-olsz/, az sms ugye pénzbe kerül?

-ACN adapterrel csak megcsöngetlek és ha otthon vagy felveszed és beszélünk.

- Szolgáltatók, cégek egyéb ügyintézők csak a legritkább esetben Skype-olnak veled míg ugye a telefon...

- Ha nagyon szigorúan vesszük a dolgot a Skype sincs teljesen ingyen. Egy 420-as táppal rendelkező asztali számítógépnél kb. 2,38 óra alatt kb.50ft.Erre mondhatod, hogy a laptopok nem fogyasztanak ennyit és igazad is van.

- Az ACN adapter fogyasztását nem tudom pontosan de csupán néhány watt lehet óránként.

- Az utcánkban lakó 73 éves bácsi azt hitte a Skype-ról, hogy egy új műhold. A számítógép neki olyan mint egy agyműtét, bonyolult. A telefont viszont ő is fel tudja venni. Ráadásul hiába éljük az internet korszakát, még mindig nagyon sokaknak ez KÍNAI, de a telefont ők is fel tudják venni...

Száz szónak is egy a vége, különbözőek vagyunk mi emberek is és a telefonálási szokásaink is. Kinek ez a jó kinek az.

Én, a jövő héten rendelek is egy adaptert és ingyen illetve havi 2000ft-ért hívok minden vezetékest, mert nekem ez megéri és letojom magasról, hogy mások szerint ez nekem nem jó.

Egyébként egy nagyon fontos dolog van az MLM-ben SZERINTEM, ha neked valami megy és tudod csinálni és bizonyítottan pénzt hozott, akkor ne olvass fórumokat mert magad is elhiszed /ha mentálisan kicsit gyengébb vagy/ hogy szarba nyúltál.

Tévedj bármelyik MLM fórum háza tájára, mindenhol jobban tudják mi a jó neked, mint te magad:-)

Hajrá ACN, remélem minden flottul megy majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.09.12 0 0 125

Laci te, hallod-e?

 

Honnan veszed, hogy nem tudok semmit az ACN-ről? Ültem végig tájékoztatót, volt nálam videótelefon (ingyen) tesztelésre, meg egy csomó anyag amit nemrég toltam át a lomtárba.. (ezért nem tudtam elküldeni az olvtársnak az listát.)

 

A Wimax-ra írtam, hogy halott, pedig maga az ötlet nagyon jó lett volna, de technológiai okokból nem bírna itthon (frekvencia-gazdálkodás) itthon müködni. A Telekomnak volt egy pilot projektje rá vagy 5-6 éve, az sem hozott sikert, pedig nem kicsit lettek volna boldogok, ha bejön... (ugyanis ők tudásuknál és tőkeerejüknél fogva eléggé szépen ki tudták volna használni).

 

Előzmény: Rózsahegyi László (124)
Rózsahegyi László Creative Commons License 2011.09.12 0 0 124

Érdekes Dancer, hogy amikor te hozzászólsz az ACN témához, úgy, hogy fogalmad sincs az egészről, akkor nem zavar ennyire a saját tudatlanságod.

 

Lehet, hogy neked igazad van, és a képernyőben is csak azért látom tükröződni a fél szobát mert nem értek hozzá, hogy milyen panellel építették. És az is lehet, hogy soha nem lesz WIMAX vagy LTE, bár az USA-ban már értékesítik, mégis azt mondom neked, én hiszek a változásban. Elég sok mindenre mondták már, hogy így meg úgy lesz, aztán amikor mégsem akkor egy vállvonogatás, aztán el is van intézve...

 

De hagylak is titeket, had fejlesszétek egymás képességeit, én csak azért jöttem ide, mert nem bírtam tovább nézni, ahogy megpróbáljátok lejáratni azt a céget, ami olyan sok kollégámnak hozott már eddig is szép jövedelmet és lehetőséget...

 

Örülök, hogy társaloghattunk, számottevően bővítette az emberi viselkedéssel kapcsolatos ismereteimet. :)

 

 

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.09.11 0 0 123

Jézusom ennyi marhaságot hol szedsz össze, valami ACN breefingen?

 

"A vezetékes telefont és ADSL-t, illetve a kábeles netet szerintem nagyon rövid időn belül (2-3 év) el fogjuk felejteni vagy kombináltan fogjuk őket használni a mobil internettel. "

 

Ilyet csak az mond, aki egyáltalán nem ért a piachoz és a technológiákhoz...

 

"Főleg, hogy nemrég olvastam, hogy vannak cégek akik ingyen perceket és SMS-eket adnak külföldön, ha hajlandóak vagyunk eltűrni a reklámjaikat a telefonunkon."

 

Volt ilyen kisérlet, nem volt piaci siker, itthon se lenne. A legcsóróbbakon kivül senki nem lenne kiváncsi, hogy 40 másodperc után jön 20 másodperc reklám, igy nem lehet beszélni.

 

"(LTE vagy WIMAX vagy ami jön)"

 

Ha nem tudod mi a kettő közt a különséb, olvass utána. A WIMAX  bár igéretes technológia lett volna, halott, az LTE el sem indult, és elég kemény koncessziós díjakat kér érte állam bácsi...

 

Annyit tudok, amennyit a sajtóból tudni lehet, idén nemsokára kiírják a 4. szolgáltatóra a koncessziót. Mivel két éve is eredménytelen volt, 90%-osan biztos vagyok benne, hogy most is az lesz.

 

LÁtom, a kijelzőkhöz se értesz. A kettő közt nincs ellentmondás ugyanis.

Előzmény: Rózsahegyi László (121)
anubisaa5 Creative Commons License 2011.09.11 0 0 122

"A vezetékes telefont és ADSL-t, illetve a kábeles netet szerintem nagyon rövid időn belül (2-3 év) el fogjuk felejteni vagy kombináltan fogjuk őket használni a mobil internettel. Ahogy hallom azért hozzánk is eljutnak lassan a brutál sebességű, mobil alapú rendszerek."

 

Ezt már több, mint 2-3 év óta rebesgetik, ahhoz képest nem sok minden történt. A monopol szolgáltatók nagyon jó hatásfokkal akadályozzák a versenyt Mo.-on, az ehhez szükséges kenőpénzek nagyságrendekkel kevesebbe kerülnek nekik, mint a lehetséges piacvesztésből származó veszteség. Ahol nem tudták megakadályozni a konkurrencia terjeszkedését, ott már ilyen rendszerek dübörögnek. Úgyhogy lehet álmodozni a jövőről..

Előzmény: Rózsahegyi László (121)
Rózsahegyi László Creative Commons License 2011.09.10 0 0 121

Ok, sör még nincs de felajánlok egy béke pipát:) Értékelem, hogy valaki észérvekkel és szakmai tudással száll a vitába. Érdekes, hogy ha egy ilyen értelmes vita kialakul valahol, akkor hirtelen leredukálódik a "szakértő hozzászólások" száma. :)

 

A vezetékes telefont és ADSL-t, illetve a kábeles netet szerintem nagyon rövid időn belül (2-3 év) el fogjuk felejteni vagy kombináltan fogjuk őket használni a mobil internettel. Ahogy hallom azért hozzánk is eljutnak lassan a brutál sebességű, mobil alapú rendszerek. Nekem úgy tűnik, hogy a jövőben internet forgalomért fogunk már csak fizetni és maga a telefonálás ingyenes lesz. Mondjuk meglepődnék ha nem találnának ki helyette valamit, hogy miért kell csengetnünk! :) Főleg, hogy nemrég olvastam, hogy vannak cégek akik ingyen perceket és SMS-eket adnak külföldön, ha hajlandóak vagyunk eltűrni a reklámjaikat a telefonunkon. Ha ez így lesz, szépen lassan mindenki átáll majd az internet csomag értékesítésre. (LTE vagy WIMAX vagy ami jön)

Érdekelne a frekvencia kiírás vége is. Ha tényleg bejön a China Tel, mókás fordulatok születhetnek. Főleg, hogy többen rebesgették, hogy az állami gerinc hálózat bérbeadásáról is volt már szó, tehát "csak" az adótornyokat kéne felhúzni. Amíg meg az nincsen kész bérlik majd valakitől, mint ahogy a Vodafon is csinálta az elején. Vagy megint megtrükközik állam-atyáink és szétosztják a mostani szolgáltatók között úgy 3000 évre a frekvenciákat. Nem hallottál róla valami okosat?

 

(Kiválsztod a mobil rendelést, aztán egy telefont és akkor látod, hogy melyik szolgáltató melyik csomagjával tudod megrendeli)

 

Én sem tartom "Hype"-nak mondjuk az ACN adaptert de nem is az volt a cél vele. A versenypiacon meg gondolom van róla véleményed, hogy mi történik valakivel, aki csak álldogál a sarokban, mint a nyeretlen kétéves. Azt gondolom az ACN nagyon tisztességesnek számít ebben a versenyben. Ha nem tetszik valakinek, szó nélkül visszaveszik, stb...

 

Ahhoz képest amilyen vakítás folyik más piacokonmi még jól állunk. Engem pl.  legjobban a kijelzők világa szórakoztat. Pár éve eladták nekünk fantasztikus reklámokkal a tükröződésmentes matt képernyőt, most meg pont az ellenkezőjét reklámozzák és a szuper csillogósat kell venni, mert az a penge. Na ez tényleg gáz, de már leszoktam róla, hogy az egész világot meg akarjam változtatni. Inkább élek benne és azt nézem ami szép és értékes.

 

Szép Napot!

 

Bolivian Dancer Creative Commons License 2011.09.09 0 0 120

A Homáron szép lehetsz de okos nem, ott szétszednek mindenkit még ha igaza van, ez meg nem ez az eset. :-)

Azért olyan könnyen nem barátkozom, hogy egyből sörözni menjünk :-)

 

Amúgy ismerem a rendszert, mind az MLM-et mind a technikai oldalt, és nem vagyok ellendrukker, nekem aztán tökmindegy, sőt tudom, amig "lószar van veréb is van". Én versenypárti vagyok a piacon,  és ha ezáltál tudtok segíteni pár embernek, hogy csökkenjen a számlája, áldásom rá :-)

 

Azonban, nem látom egy forradalmi vagy hype-szerű truvájnak a dolgot, világmegváltásnak, mivel kell hozzá internet.

 

Más: lehet hogy én vagyok a béna, de sehol nem találtam nyomát, hogy mobilszolgáltató szerződött volna az ACN-nel. Segitenél?

Előzmény: Rózsahegyi László (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!