Keresés

Részletes keresés

Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7628
Jó Szerencsét!


Volt szerencsém részt venni a mai programok közül páran. A lépcsőzés kegyetlen volt, akkor mennyiséget hallottam a többiektől, hogy nem mertem indulni. Sikerült megszorongatnunk a gépészeket, azt hiszem 10 másodperccel maradtunk le, hozzá kell tennem, hogy a két kar akik nem hánytak.:D Holnap Cantus-verseny, ahhh kényeztetnek.
Antenna Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7627
Egy erős PR kell.
Vagy egy jó csapat.
Egy informatikustól soha ne várj el ízléses munkát. Egy IT-s fogja és megoldja, de ízlése ritkán van. Egy dizájner szépen megcsinálja kigondolja, de nem tudja megvalósítani. Kettejük munkájából és jó együtt dolgozásából jönnek ki a jó munkák.
Viszont még így se biztos hogy használható és "kézreálló" portál keletkezik belőle.
Lásd neptun. Már mondhatni egész pofásan néz ki, funkciójában is elfogadható... de a felhasználók jórészének áttekinthetetlen és bonyolult.
Ne tudd meg mennyit "vitáztunk" Karrierrel mikor a honlapot gyártottuk.
"Ezt én így akarom"
"De ne akard úgy mert nem lehet"
"De lehet"
"De nem"
"Mondom hogy lehet"
"De nem"
"Jó akkor miért nem?"
"Mert nem"
Aztán valahogy mégis meglett, bár közel se olyan gyorsan mint azt gondoltuk. :)


Antenna
Előzmény: ZE (7626)
ZE Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7626
Az egyetemnek úgy mindenestől nincs egységes arculata a weben, ez a gond. Minthogy igen-igen régóta van internetes kijáratuk, meg webcsinálással is ősidők óta foglalkoznak elég sokan, sokhelyütt az egyetemen, így nem csoda, hogy az "örökség" egységes arculati elemekkel való gatyába rázása nem, vagy csak nagyon nyögvenyelősen megy, vagy mehetne végbe.

Zeller
Előzmény: Antenna (7624)
ZE Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7625
Jó szerencsét!

A csapágygolyós megoldás abszolút műszakis megoldás a szavazásra, a zsűri/bizottság majd megmondja a frankót meg pindurkát nem...

A weboldal olyan, amilyen, és annyit fizettek érte, amennyit -- azért egy infósokat is, meg magyar szakosokat is képező felsőoktatási intézményben ennél szebb/jobb/költséghatékonyabb megoldás is születhetett volna, az egyszer biztos...

Az meg tényleg sajnálatos örökség (vagy ökörség?) hogy az infó intézet és a szám. kp. hogyan és miként áll a dolgokhoz, no meg egymáshoz, de ez messzire vezetne...

Zeller a. TurmXgép
Előzmény: karrier (7621)
Antenna Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7624
én ha jól értelmeztem akkor az volt a problémája a népnek hogy ezen a honlapon mi került annyiba...

Meg azt nehezményezik hogy az egyetem intézeti honlapja miért nem egységes sémára épülnek, miért kell mindegyik más más kinézetű, felépítésű legyen.

Bár nem olvastam végig.


Antenna
Előzmény: öntőszacsa (7623)
öntőszacsa Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7623

Jó szerencsét!

 

Nekem semmi bajom a honlapjukkal, mindent megtaláltam, amit akartam. A színvilága, stílusa ilyen, aki kitalálta ilyen az ízlése. Ne csak kritizáljátok, mondjatok ennél jobbat!

 

Igazából nem is értem, mi bajotok van ezzel a rendezvénnyel. Megfelel a mai igényeknek és megfelel a selmeci igényeknek. A selmeci igényeket kielégítik a különféle versenyszámok (Cantus verseny stb.). Mit akartok még? 10000 fős szakestélyt, vagy egyenruha bemutató versenyt, mégis mit, hogy selmecibb legyen?

 

Egy része kifelé is szól. Még szép. Kialakult egy olyan jelenség, amely szerint a 15000 fős egyetem régionális kultúrális központ is. Nagyon helyesen. Az egyetemisták igenis hívják meg a barátaikat, ismerőseiket is. Ehhez pedig az kell, hogy populáris programok legyenek. A vérselmeci ügyekre ott van az SDN.

 

Kicsit úgy érzem, hogy alapvetően azok kritizálják a MEN selmechiányát, akik nem vettek részt a SDN-on. Álságos.

 

Véleményem szerint (diákkoromban is ez volt) a MEN-en meg sem szabad említeni a selmeci gondolatokat. A selmeci gondolatoknak nem itt van a helye, ennél sokkal ünnepibb helyen. Talán annyiban van helye, amennyire a viccelhetősége engedi.

 

Kis anekdóta:

 

1999-ben, amikor  a 300 fős kohász kar megnyerte a diákrektor választást, az alábbi történetek voltak:

 

A jelöltünk: Halász Béla a: UTE volt,

Kampányát a selmeci szellem köré fontuk, email címe: szellem@selmec.huuuuuuuuuuuu.:)

Természetesen mindent elleptek a plakátok, a kampány koordinációja a Kohász Klubban zajlot, mint főhadiszállás és borsörpályinka ellátó központ.

A jelölteknek be kellett mutatni egy színpadi művet közvetlenül a szavazás előtt. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy "szellemes" előadást tartottunk, a selmeci szellem-et Dr. Kaptay György az akkori dékán alakította, tüllruhában szárnyakkal. Ő is élvezte és mi is könnyesre röhögtük magunkat.

Valamiért a kohlenbrennerek a szakestélyüket a szavazás napjára időzítették, így sokan szakestélyről "estünk be", a kellően felfokozott hangulatban. Miközben a többiek a kocsedó és a műhelyépület közötti színpad előtt zúgták a "Béla, Béla, Béla!" bonyolult szlogent, elrohantam a kollégiumba és a maradék elfáradt diákokat is mozgósítottam.

 

folyt köv.

Antenna Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7622
Jó szerencsét!

Karrier ez úgy néz ki hogy a MEN, Főiskolás Napok stb Sziget, EFOTT mintára biznyic lett és mindenáron a családias együtt mulatás helyett a giga rendezvények közé akarnak feltörni. Valahogy az értődik ki belőle hogy mindenki irigyli Veszprémtől a VEN-t.

Itt a miénk:
http://www.dudik.hu/

Legalább szép... bár ez relatív.
Meglátjuk jó lesz-e vagy sem. Mi ha minden jól megy ott leszünk és mulatunk a megszokott módon. Az hogy a többiek milyen módon érzik jól magukat az meg legyen az ő bajuk...

Antenna
Előzmény: karrier (7621)
karrier Creative Commons License 2009.05.06 0 0 7621
Jó szerencsét!

Tudom, hogy csak fikázni tudok és lényegit alkotni nem, vagy men, de az alap oldal tényleg szánalmas. Kicsit szemezgetnék belőle, csak mert nagyon nagy finomságok is vannak benne:


"... felhőtlen szórakozást ígér: 4 nap, 6 helyszín, több mint 50 koncert, több mint 20 dj, hagyományápolás, sportprogramok, civil sátrak…"

DJ-k keverik a selmec top tent? :)
Vagy két fellépő között egyenruhásokat mutogatnak, mint a cirkuszban? Mer az olyan hagyományos? :)

"A zenei programok mellett a MEN másik lényegi vonala a HAGYOMÁNYÁPOLÓ PROGRAMOK megrendezése ... ... A győztes diákrektor-jelölt kiválasztása a vetélkedők után IMMÁR NEM A HAGYOMÁNYOS csapágygolyós módszerrel, hanem egy objektív zsűri pontozása alapján történik."

Akkor most mi is van valójában? :) A hagyományápoló rendezvények nem hagyományos megrendezése.

Aki írta az a csúcson volt. :)
Előzmény: ZE (7617)
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.05.05 0 0 7620
Bérlet sincs már, pedig legutóbb asszem olyan 2500 Ft volt.
bányászkislány Creative Commons License 2009.05.05 0 0 7619
Az ezer forintos napijegy és a pénteki sztrájk is kedvez a diákoknak:D
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.05.05 0 0 7618
Egyre inkább külsősöknek fog szólni a MEN. Mondjuk én már semmin nem lepődök meg mióta láttam a Zeitgeistet. Csak ajánlani tudom.
ZE Creative Commons License 2009.05.05 0 0 7617
Jó Szerencsét!

Egy érdekes szösszenet a MEN-hez készült, egyébként tényleg katasztrófális kinézetű weboldallal kapcsolatban... No comment...

Zeller a. TurmXgép
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7616
Jó Szerencsét!


Jó olvasni, hogy talán az emberek többsége mégis jobbnak tartja az egyenes utat, mint hogy saját hazugságai által létrejött csapdáit kerülgesse. Az igazmondás erkölcsi kötelessége mindenkinek.

"Pont egy jogász tanonc NE mondja, mert álságos:

Nekem az a véleményem, hogy nem dolga egyik egyénnek sem, hogy ítélkezzen a másik felett,..."
Az idézetemben is olvashatod, hogy egyént írtam és nem szervet. Egy az emberek által feljogosított szerv viszont ítélkezhet. Ez egyszerűen a szerződés-elmélet. Ez szerintem nem is érdemel több szót.

Nem tudom, hogy rám gondolsz-e, amikor a balek tízparancsolat megszegőiről beszélsz. Igyekszem nem megsérteni, sőt aszerint élni. Sokan nem tartják a parancsolatokat követendő példának, miért tartanák, ha a Firmájukat nem tudják becsülni mondjuk személyiségéből adódóan? Hogy tartanák be a parancsolatokat, ha a Firma-balek kapcsolatuk kimerül a kuschban és az eksben? Én nagyon nagy szerencsémre kitűnő Firmákkal büszkélkedhetem. Én nem hiszem, hogy át kéne dolgozni a balek tízparancsolatát, el se tudom képzelni, hogy miként lehetne reformálni, anélkül hogy a lényegét ne veszítse el. Amolyan illemkódexként kéne működnie, amit mindenki elfogad, vagy legalább elfogadtatnak és betartatnak az illetővel, viszont ez lehetetlen, ha bizonyos "Firmák" szintúgy nem tartották követendőnek balek korukban.Tőr a Szívbe
öntőszacsa Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7615

ui:

 

Alapigazságok az emberi kapcsolatoknál:

Tízparancsolat; a hét főbűn. Nem biztos , hogy mindegyiket szó szerint kell értelmezni. Ebben van a helyzet adta különbség. Ám ettől még az alapigazságok megmaradnak.

A selmeci körökben a balektízparancsolat is alap kellene, hogy legyen. De nem, ezt is meg akarják reformálni a fiatalok. Igaz annyi vér nincs a pucájukban, hogy újra fogalmazzák, helyette a sunyi-szar-szemét módszert választják: NEM TARTJÁK BE.

Előzmény: Tőr a Szívbe (7613)
öntőszacsa Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7614

Jó szerencsét!

 

Pont egy jogász tanonc NE mondja, mert álságos:

"Nekem az a véleményem, hogy nem dolga egyik egyénnek sem, hogy ítélkezzen a másik felett,..."

 

Nincs abban semmi, hogy elismerjük a hazugság az hazugság. Ezt megtenni és komolyan gondolni már nehezebb.

 

Tisztában vagyok azzal, hogy van un. kegyes hazugság, de ettől ez még hazugság. Annyi a különbség, hogy megbocsátás és/vagy köszönet jár érte. De ettől még hazugság.

 

Szoktam a saját a portámon sepregetni, az átlagosnál többször. Alapvetően csak olyan ügyekben érvelek, ahol nem koppinthatnak az orromra, hogy "...ejnye-bejnye te is hibás vagy...".

 

Szacsát elég nehéz hazugságon kapni, mert nem tesz ilyet, még akkor sem, ha a könnyebb út az lenne, ezt láthatjátok, olvashatjátok. Ha mégis megteszem, nagyon ritkán (mert senki sem tökéletes és nincs igaz ember), akkor utólagosan bocsánatot kérek és szükség esetén "megfizetem az árát". Általában magamat buktatom le, bár volt úgy, hogy más előbb megtette (igaz nem emlékszem ilyen konkrét esetre, hacsak a duplarandit nem így fogjuk fel).

 

Az én értékrendbe csak kivételes esetben fér bele a hazugság, legyen az kegyes, vagy sem. Az, hogy valamiféle álságos tapintattól vezérelve nem nevezzük hazugságnak a hazugságot, zavar.

 

Mondjátok, hogy a világ nem fekete és fehér. Igaz, kifejezetten színes, csakhogy a három alapszín keverékéből van minden szín. A három alapszínt pedig meg kell különböztetni, nevén kell nevezni. Az összekeverésük módját a helyzet és a körülmények határozzák meg. Attól, hogy a pirosaskékről kimondjuk, hogy melyik két szín keveréke, még marad lila. Legfeljebb annyi előnyünk van még, hogy tudjuk, változtatási kényszernél melyik alapszínhez nyúljunk.

 

Sok gondolatunk alapja egyezik, csak máshogy nevezzük, fogalmazzuk meg. Ti gyakorta szeretitek árnyaltan leírni, sokszor kettős mércével.

A kettős mérce a jogban is meg van és sokakat zavar is, csak nem tudják, hogy maguk is használják:

"ha egy cigányt tetten érnek és bevallja a származását, akkor enyhítő körülmény, ha szóvá tesszük a cigányságából fakadó kultúrális különbségeket (szépen fogalmazom, hogy a magyarországi populáció nagy része a börtönstatisztikák és egyéb kutatások eredményei alapján munkanélküliek, büdösek, hangosak, lopnak, stb) akkor máris magyar állampolgár" Kettős mérce.

Kettős mérce az is, hogyha egy mérnök nem tudja a statikát jelesre, akkor jól van, ha egy orvos csak ugyanennyire nem tudja az anatómiát ,akkor az gáz.

Az is kettős mérce, ha Bianka megbukik valamiből trehányság miatt, de máskor "diákélet"-nek titulálja azt, ami miatt nem volt ideje tanulni.

Pici leírja, hogy a diákság a léhaságról szól, viszont rettenetesen zavarja az általános iskolai diákok szemtelensége. Ez is kettős mérce, a tisztelet hiányának kettős megítélése.

 

Dr. Zacher Gábor mondta egy interjúban:

"apu elmondja a gyereknek, hogy fiam ne cigizz, ne igyál, foglalkozz a tanulással, ami a munkád, majd egy sör mellett rágyújt idegességében, mert még nincs kész a polcok felfúrásával" Ez is kettős mérce, egy rossz példa, a bort iszik, vizet prédikál esete.

 

Én magamat ennél komolyabb embernek tartom, ha bort iszom, akkor azt is prédikálom, ha vizet prdikálok, akkor vizet iszom. Remélem majdnem annyiszor sikerül, ahányszor így akarom.

 

Nálad mi a helyzet ezzel a kettős mérce üggyel? Szerintem érdemes gondolkodni ezen is.

 

Egyetemi példa: a diák nem tanul, majd ír egy gyengécske zh-t, a tanár ezt ki sem javítja. A diák felháborodik, hogy a tanár arra sem méltatja, hogy elolvassa a mit írt.        (hatásszünet)        Ki is kezdte, ki nem olvasta el amit leírtak (elmondtak neki), mennyire jogos a diák felháborodása?

 

 

Kicsit hosszúra sikeredett. Sebaj, majd megszóltok, hogy nem kell ám itt prédikálni, meg osztani az észt. Legyen a hang a vidámság hangja. Hát legyen:

a hétvégén ablakot cseréltem. Másnap reggel láttam, hogy összement a PUR-hab és letépte a vakolatot. Csinálhattam újra. Más is látott már zsugorodó PUR-habot?

 

Szacsa

Előzmény: Tőr a Szívbe (7613)
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7613
Jó Szerencsét!


Nekem az a véleményem, hogy nem dolga egyik egyénnek sem, hogy ítélkezzen a másik felett, először mindenki a saját portája elől söpörje el a szemetet és utána álljon hozzá, hogy a szomszédjával megbeszélje, hogy a Pistáék milyen trehányak. Tele vagyunk hibákkal, emberi természetünknél fogva, például hogy megpróbálunk örök érvényű igazságokat kijelenteni, ez az emberi kapcsolatoknál nem létezik.

Baradlay Jenő a Kőszívű ember fiaiban, a bátyjának adja ki magát, hogy mentse azt, az is hazugság.
öntőszacsa Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7612

Antenna!

 

Ne bagatelizáld el!

 

Szacsa

Előzmény: Antenna (7611)
Antenna Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7611
Jó szerencsét!

Igaza van Szacsának!
Csütörtök este kérdezte Mephisto hogy tudok-e tüzet adni neki. Azt mondtam igen. És kiderült hogy nem. Bántott a bűntudat hogy hazudtam egy Firmámnak!
Azóta is azon morfondírozom hogy vajon meg fog-e bocsátani.


Antenna
öntőszacsa Creative Commons License 2009.05.04 0 0 7610

Jó szerencsét!

 

Köszönöm, hogy igazoltál. Hazudtál neki, majd ő megbocsátott, írod. Hazudunk, majd a másik fél megbocsát, ha akar, írom, hozzátéve, hogy a megbocsátási szándék kevés.

Majdnem ugyanazt mondjuk.

De ha már hazugság: SDN első este, tudod, amikor számonkérően feltetted nekem az alábbi mondanivalójú kérdéseket:

- miért bántom Csavargót?

- miért ilyen kevés az újvárosi diák?

 

Maradjunk az elsőnél. Egyszercsak megérkezett Bálint, akitől megkérdeztem, hogy emlékszik-e az utolsó telefonbeszélgetésünkre. Erre ő határozott IGEN-t felelt, majd amikor arra kértem, hogy tájékoztassa a beszélgetést figyelőket annak tartalmáról, akkor hirtelen megkérdezte franciául, hogy beszélünk-e magyarul és természetesen egy kukkot sem tudott idézni abból a beszélgetésből, amelyre egy perccel korábban még azt mondta, hogy emlékszik rá. Hazudott.

Ott voltál. Hogy értékeled az ő, a magad és az én viselkedésemet? A szempont az igazmondás vs hazugság.

 

Szacsa

Előzmény: Búskirályfi (7609)
Búskirályfi Creative Commons License 2009.05.03 0 0 7609
Az ún. kegyes hazugság bizonyos esetekben szerintem nem olyan, mint a többi hazugság. Erre engedjetek meg egy személyes esetet:

Pár évvel ezelőtt akkori kedvesem osztálytalálkozóra készült, előtte napokban többször beszéltünk róla, és elmondta nekem, hogy már mennyire várja. Tényleg teljesen fel volt dobva, hogy régi barátokkal találkozhat. Aznap kora délután - miközben kedvesem tőlem kb. 130 km-re már az osztálytalálkozóra készült - jött a sokkoló hír, hogy szeretett nagypapám váratlanul elhunyt, egyszerűen a semmiből leállt a keringési rendszere. Én természetesen teljesen letörtem. Viszont úgy éreztem, hogy kedvesemnek nem akarom elvenni a jókedvét aznap estére, ezért csak holnap mondom el neki a rossz hír. Csak amire nem számítottam, hogy az osztálytalálkozó előtt ő hívott fel engem, többek közt megérdeklődni, hogy jól vagyok-e. Ekkor jött a kegyes hazugság, és azt hazudtam neki, hogy teljesen oké minden, miközben próbáltam a hangomat is olyannak beállítani. Másnap természetesen felhívtam, és elmondtam neki, hogy mit és miért hazudtam neki 1 nappal korábban a telefonban. Erre ő nem csak hogy megbocsátott nekem, hanem még azt is mondta, hogy köszöni nekem, hogy így tettem.

Búskirályfi
Előzmény: öntőszacsa (7590)
Búskirályfi Creative Commons License 2009.05.03 0 0 7608
Jó szerencsét!

A Cantus-versenyt szoros verseny végén Heiner Ádám a: Csillés nyerte.
És ha már verseny, akkor a Tarokk-verseny győzteséről is had ejtsek szót. Szóval az idei tarokk-bajnok Makranczi Pál a: Flóris. (de azért a bronzérmet elcsíptem :) )
Ezúton szeretnék újfent gratulálni mindkettőjüknek!

Búskirályfi
Előzmény: Tőr a Szívbe (7607)
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7607
Tényleg Cantus-versenyt ki nyerte?
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7606
Ott volt Varga Z. alias a Tömeg is? Vivát, vivát,vivát? Jogászok közül senki nem tolta le a képét, vagy nem is voltak meghívottak?
Erdélyi_kopó Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7605
Jó szerencsét!

Szittya Anita képei a XIX. Selmeci Diák Napokról: http://picasaweb.google.hu/szittyaanita/Diaknapok2009Felsotarkany#

Majd lesz még.

Üdvözlettel Bibó Ferenc
Antenna Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7604
Nem is vagyok! Mármint most nem :D

Antenna
Előzmény: karrier (7603)
karrier Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7603
Hogy te milyen egy tróger vagy. :)
Szakmád szégyene. :)

Pici!

Tavaly igértem egy könyvet, amit nem sikerült azóta sem kiadnom, anyagi természetű gondok miatt. Kérlek légy még türelemmel egy kicsit. Azóta fejlemények vannak, egy nagyobb volumenű dolog is összejöhetne belőle (akár sorozat is), csak idő kérdése az egész. Ha meg nem, akkor marad a könyvecske, de nem felejtettelek el.

Karrier
Előzmény: Antenna (7600)
öntőszacsa Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7602
Kedves Barátunk! 

 

Múzeumunknak van esélye 1,5 millió Ft megnyerésére, ha május 3-ig a legtöbb szavazatot begyűjtjük a www.vendegvaro.hu oldalon .

 

Szavazzon a VENDÉGBARÁT MÚZEUMOKRA! felhívásnak kell eleget tenni, s ott az ÖNTÖDEI MÚZEUMRA leadni egy voksot minél több e-mail-címről.

 

Elég nagy a konkurencia, ezért kérjük, ismeretségi körében is küldje szét kérésünket, s tegye hozzá az üzenethez, hogy "AKI HALLJA, ADJA ÁT!"

 

Nekünk ez az összeg nagyon jól jönne, előre is köszönjük szavazatával leadott segítségét!

 

A továbbiakban is szeretettel várjuk intézményünkben, s a régi bányász-kohász köszöntéssel kívánunk most magunknak

                                                                  jó szerencsét! 

 

 

Lengyelné Kiss Katalin okl. kohómérnök

     múzeumigazgató és kollégái

 

öntőszacsa Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7601

Pici!

 

Tudomásom szerint Jacky bácsi felmenője addig támogatta a tanulmányait, amíg a letett vizsgája jeles rendű. Manapság a letett vizsga épphogy kettes. Különbség.

Jacky bácsi idejében, meg még 15 évvel ezelőtt is véletlenül volt tagja a "megállt az idő asztaltársaságnak", manapság tömegével. Különbség.

Tisztelni a teljesítményt lehet és kell. A léhaság, a lumpolás nem teljesítmény (a sördoktori kivétel).

Firma akkor válik valakiből, ha felismeri a felelősségét, jó példát mutat és kiáll a selmeci hagyományok értékei mellett. A léhaság nem értéke a hagyományainknak, hanem kellemetlen velejárója. Én a magam pédáját tudom bemutatni, szinte minden este mókáztam, de a vizsgákat időben letettem, nem is rossz eredménnyel.

 

Jó szerencsét!

Előzmény: SzendGab (7598)
Antenna Creative Commons License 2009.04.30 0 0 7600
Hát én következő héten az Állam Kincstárba megyek egy tesztrendszert felépíteni, majd utána talán a Veszprémi Egyetemnél kell felmérnem hogy a Neptunukon hogy tudnánk segíteni, majd valamelyik nap az Alfa is kap egy új kipufogó rendszert, gyerkőcökkel is össze kéne ülni megint egy beszélgetős nosztalgiás sörözéses estére... nem, azt hiszem a MEN nem fér bele :)

Antenna
Előzmény: Tőr a Szívbe (7599)
Tőr a Szívbe Creative Commons License 2009.04.29 0 0 7599
Tényleg következő héten jön valaki a MEN-re? Cantus-verseny, csilletolás, krampácsozás, bográcsozás, este koncertek, előtte egy kis Liget danolászással cimborák, meg némi sör társaságában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!