OFF lenne egy kérdésem! a kép forrása bkv.hu eléggé érthetetlen a számomra az alábbi utazási díjszabás táblázat bekarikázott része! kérlek segítsetek! én arra tippelek, hogybudapesten 2 db jegyet kell érvényesíeni az alábbi vonalra, de ez szöges ellentétben áll a bkv általános díjszabásával.
És lenne még egy kérdésem: Nem tudtok valamit arról, hogy a 3-as metrónál akarnak-e valamit változtatni? Palibácsi azért már szerintem ennyi év alatt eléggé "hozzánőtt", nem igazán kéne, hogy Zsuzsa, vagy neadj'Isten Karola riogassa még a föld alatt is a népet... Ha már annyira fejleszteni akarják az utastájékoztatást, javítsák ki az évek óta hiányos felhívójelet a Tarcsa Zsuzsás metrókocsikban. Zeneileg érzékeny emberek számára ez eléggé zavaró... Bár szerintem Zsuzsa így sem való a metróba, egyrészt el is rontották, másrészt meg inkább Palibácsi. Még ha a kettesen idegesen beszél, akkor is. Ott viszont a "Stadionok állomás"-t lenne már időszerű rendesen megcsinálni.
Tarcsa Zsuzsás négyeshatosról készített esetleg valaki felvételt? Nagyon kíváncsi lennék, milyen a hölgy a robot-effektus nélkül (A következő megálló a ...):) Előre is köszönöm:)
Süsü után Mátyás király a Combinókon, közben Kiricsi Karola megmagyarázza, miért felesleges elsorolni az összes átszállási lehetőséget a 4-es, 6-os villamosok vonalán...
Hányféle női hang "dolgozik" most a BKV-nál? Mintha új lenne a Combinókon*, de más-más pl a 7-es és a 3-as buszokon is (de lehet, hogy csak rosszul hallottam).
* Pl a Blahánál miért csak a metrót mondja be átszállási lehetőségként?
Apropó... A lerohadt fokgyemes 412-esek a ablaktörlő mögé bújtatott iránytáblával, az ON, mert rendszeres jelenség, és nem megfelelő módja a viszonylatjelzésnek.