Na jól bevásároltam:(( Az 500ml es spurit (piros) adták 3490FT ért,úgy hogy ezt a helyt maga Balatoni Úr ajánlotta telefonon!!! Ez így már kicsit se éri meg,ha 1500Ft lenne akkor abból vennék de így! Már bánom hogy megvettem,azt hittem ez a nagyobb kiszerelés,de látom,h a nagyobb az kannába van!
Tudtommal Bravoból csak a 150lovas T-Jet van, Puntoból van 120 és 150lovas Abarth. :x
Az ismerősöm a 120Le Puntoról beszélt, aminek a turbója 2,5-3ezres fordulatnál kapcsol. Mivel nem 6sebességes a váltója, gondolom szinte folyamatosan megy a turbó, és így jön ki ez a fogyasztás.
Nekem az 1es Focus belseje abszolut nem jön be a kvarcórával és az összevissza vonalakkal (de ez az én véleményem) :x
No, nem akarom szétOFFolni a topikot, szal a témát be is fejeztem :o)
Gondolom a turbónál nagyonnagyon számít, hogy milyen fordulaton használod. Ha elkezdi beszívni a sok levegőt, akkor ahhoz nagyonsok benzin kell. De gondolom lehet alacsony fordulaton is járni vele. 50-nél hatodikba, oszt csókolom. Egyébként én is nézegettem a Puntót, Bravót, pont a turbós motor miatt. Csaképpen olyan volt a kereskedő hozzá (nem) állása, hogy otthagytam. "Majd talán lesz belőle tesztautó, blabla"
Végezetül még valami: nem akartam szét OFF-olni a topikot, de mivel engem nagyon érdekel a Ceed, ezért csak ezt a topicot olvasom. Ezért a ti véleményetekre voltam kíváncsi a Fiat árajánlattal kapcsolatban. Nem értem miért ne beszélhetnénk meg itt néha mást is, esetleg a Ceed-el összehasonlítva. Ne legyünk szakbarbárok.
Ember, miről beszélsz? Fiat fan? Eddig az volt a véleményem, hogy olaszt soha, de utálom az elvakult embereket. Kérek minden hozzászólót a témához, hogy az eredeti hozzászólásomat figyelmesebben olvassa el, mielőtt ilyen címkéket osztogat ki....
A mostani Bravo belsejéhez hasonlítottam, ahhoz képest spártai. Jelzem az én 1-es Focus-omnál egy fokkal sem szebb a belseje, és semmi elfogultság. Jelezném neked is, hogy szimpatizálok elég erősen a Ceed-el, de ez tény.
West (Kia Lurdy)! Szia! Most még csak érdeklődnék, hogy mennyiért tudnál beszerelni USB csatit? LX+-ot vettem, el voltam tájolva (korábban nem is néztem), az átvételkor "esett le", hogy nincs benne USB csati. Hülyeség, de jobb szeretném a zenét pendrive-ról hallgatni.
Akkor az azt jelenti,hogy kb.: 1L gázolaj ára tankonként. Az 100km-enként kb 0,2 deci puszba...csökken annyit a fogyi tapasztalatod szerint? Mind1 ha, nem rángatna nekem megéri!!!
Benzínkúton nem láttam még, inkább autósboltok. Annak idején írtam mailt az oldalon található címre (spuri-adalek@balatonizsolt.hu), hogy hol akarok venni Spurit, aztán küldtek címeket.
Hali! Nekem is a Spuri vált be. Szerintem aki a crdi nagy fogyasztására panaszkodik, ki kellene próbálnia! Tényleg kevesebbet eszik. A multkori tankolásnál kihagytam, 5,2 l-t evett, most két tank óta van benne megint és 4,7 l. Tehát nekem 2-3 decivel eszik többet a hideg miatt, meg persze a nyári 205/55R16 helyett most téli 195/65R15 van a gépen. Egyszer betankoltam valami szar naftát, azt orvosoltam STP-vel, azóta Spuri, gyönyörűen megy, jól indul, hideden sincs traktorhanja.
"Nekem sikerült ugyanis a legutóbbi télen egy műanyag kaparóval nagyon csúnyán összekaristolni a szélvédőmet. Úgy tűnik, ennek a kocsinak elég érzékeny a szélvédője, úgyhogy csak óvatosan!"
Nem biztos, hogy a kaparó volt a ludas. Az elvileg egyenes élű, nincs kiálló dolog rajta. Én tavaly a Lanosomat karcolásztam össze. Későn vettem észre, hogy a jeges hó alatt nagyon poros koszos az üveg, ráadásul épp előtte egy homokszóró traktor ment el mellette. Siettem, nem figyeltem. A homokszemcsék elég szép munkát végeztek...
Nekem is hekó légterelőim vannak, már sokadik autón... azért szeretem, mert nem emelkedik ki az oldalsíkból, így nem csinál szélzajt... viszont ez az első eset, hogy azt figyeltem meg, hogy a jobb hátsó (4db szett szintén), nem 100%-ig illeszkedik... no nem nagyon zavaró, de azért ha tudod, hogy hol kell nézni, látszik... és hát én látom, mint rutinos hekós... (érdekes, hogy baloldalt hátul klappol, elöl szintén)
ha már neked is ez van: létezik, hogy a kezdeti széria miatt csak nekem kicsit még elmérték a lengyel barátaink, vagy mindegyiknél van ilyen?
ez olyan érdekes, sokan panaszkodnak h igy elektro, ugy villany (xsara fórumban is), nekem soha nem volt vele baj, egy trafósor kivételével (120 ekm) meg két biztosítékcsere. A zörgést is csak mostanában kezdte el, 7 évesen. (150 ekm-nél) Nem vészes, sztem 1-2 óra kezeléssel javítható lesz.